The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jók legyetek és vigyázzatok a 10gigára!
Aztán ha valami jó felkerül le ne töröljétek jövõ vasárnapig.
Fasza utunk lesz mert szakad a hó.....de én holnap este már a kedvenc téli kocsmámban fogok inni!!!!
Málnaszörpöt természetesen
Kellõ mennyiségû fotó készítése esetén továbbfejlesztem kis utazós oldalamat és lehet ámuldozni, hogy milyen jó is a síelés

Millió pusszancs
Macsek
www.extragyongy.hu
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
De ezt csak olvastam valahol. Nem próbáltam.
Nekem az eredeti, dobozos változat van meg
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De közvetlen az irodai szervergéprõl húztam át
egy nap alatt lekopasztok egy warez oldalt. :-)))))))
www.extragyongy.hu
Ha hagyom, akkor nekem 40-50 KBs-sel jön
Akkor ezek szerint Mimacsek nem tudta befejezni a BS 1-et?
Végülis az is meg van, 2 cd-s formátumban, akkor válassz, hogy melyiket rakjam fel. Ha rám hallgatsz, akkor a BS 1-et választod, az szvsz sokkal jobb, mint a 2.
Látom el is kezdõdött a feltöltése.
Lezlee: Mimacska feltöltött 67 MB-at a bs1-bõl, de semmi többet. Ha te feltennéd a bs2-õt akkor azt megköszönném
[merlinw.org]
Axon: erre most mit lehet mondani? Gondjaid vannak a gameval és nem keresel patchet? Ne csináld már...
Ha nem oldja meg a problémát a patch, mellékelj részletes konfigot is, azon már el tudunk indulni.
Sõt volt hozzá egy jó kis vér patch is.
A pcdrom.hu-n pedig két mappack is van hozzá ajánlom a fanatikusoknak.
Én mindig a megagames-rõl szoktam leszedni a tört .exe file-okat, de onnan most nem szedhetõ le. Pontosabban van 2 link is, de mindakettõ nemlétezõ filera mutat.
Próbáltad? Valakinek megjavult tõle.
http://www.fixvideo.com/products/asffixjoiner/asffixjoiner.html
Fent vannak a linkek.
Mindjárt jön a NOLF1 felejtsd addig el....történnek néha csodák.
off:
Egyszer totál be.....rt a gépem. Egyszerûen nem állt fel.
Órákon át könyörögtem neki meg minden. Végül úgy itéltem legalább az asztalt letörlöm mert tiszta "juva" lett, akkoriban még füstöltem, szóval miután letöröltem az asztalt bazz elindult

www.extragyongy.hu
Feltettem a NOLF 2-t a munkahelyi gépemre, de itt sincs hang, pedig minden procedúrát végigcsináltam....
Megvan a BS2 is de ugyebár holnapután elutazom de ha mire visszajövök még nincs fent, akkor felrakom
www.extragyongy.hu
Ez csak egy hobbi oldal mert már régóta vágytam erre.
De én csináltam pl: (elsõ munkáim) Az ecc online megrendelõit. webhosting.ecc.hu/index.php vagy a beleltvonal.ecc.hu/index.php vagy a webhosting.ecc.hu
Elsõ munkáim

www.extragyongy.hu
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A barátod meg már felajánlotta, hogy felteszi, mi pedig örülünk neki:-)))))
Axon köszi a nolf2-t de ez most maradjon egy hétig mert elmegyek síelni és addig már nem biztos, hogy le bírom szedni.
Lotr-ot törlöm.
És felkerül a NOLF elsõ része
www.extragyongy.hu
.
Kitaláltam melyik leányzó lehetsz te és láttam, hogy jól el vagy látva félpucér férfiemberekkel, így a randi lefújva
Amikor én készítettem elsõ és egyetlen (csak félig elkészült www.tar.hu/axon) weblapomat hasonlóan össze vissza linkelgettem én is mindent. Nekem is egy csomó minden a saját vinyóm alkönyvtáraira mutogatott. Viszont engem nem is vonzott igazán a weboldal készítés ezért abba is hagytam. Attól függetlenül, hogy a tankok továbbra és érdekelnek, de az oldal fejlesztéstõl picit undorom lett. Nem csoda hisz rengeteg munkám volt benne, még ha ez egyáltalán nem is látszik.
Különben is, hát tudok én RÁD haragudni??? 😊))