33675
-
#7699 Nem, de ez szamomra elonyt jelent: egyreszt nem vesz el annyi idot az ember eletebol, masreszt SOKKAL jobban ki lehet dolgozni a reszleteket, nem beszelve a sztorirol, ez itt pedig maradektalanul megvalosult. -
#7698 Hát nem egy eposz akkor... -
#7697 Mondjuk a játékidőt kevesellem, dehát tartani kell magukat a "modern" trendhez. -
#7696 10 ora kb, en olyan 7-nel tartok s mindjart vege az otodik fejezetnek erzesem szerint. Valami hihetetlenul jo cucc, eddig 9/10. -
#7695 Játékidő mennyi lesz kb? -
#7694 :)) Én is már teljesen be vagyok indulva. Nem bírom. -
#7693 Sajnos nem tudok, se fenykepezogepem, se megfelelo kabeleim vga-ra koteshez, pedig vivos a draga ;( Illetve ha ezeket meg nem lattad, bar vigyazat vele, spoileresek. -
#7692 Jajj, nem kell ide screenshot, már így is alig győzöm felmosni a székem alól a nyálfoltokat! -
#7691 Ez gondolom nem egyszerű xbox esetében, de egypár screenshottal megdobhatnál minket, ha megoldható;)
-
#7690 Jo mondok ;) Analog karral torteno iranyitas miatt ki kellett talalniuk egy bejarhato utszakaszt (adventure keszitesben jartas egyenek talan ertik, ki kell jelolni szepen a padlo/kep azon reszet, ahol mozoghat a karakter) ez azonban nem szuperal mindig nagyon jol, szukebb helyeken el kell talalni, hogy merre mehet az ember. Ezen kivul tenyleg nincs nagy hibaja, nem akarok spoilerezni, de pl a karakterek kozotti valtast nagyon jol oldottak meg. -
#7689 Nem szóltam;) -
#7688 Ne csináld ezt kérlek, mert tényleg nem akarunk xbox-ot venni. Kérlek mondj valami negatívumot is:))) -
#7687 Vááá, ennek csak örülök, mert nekem a Post Mortem is bejött;) -
#7686 Már a negyedik fejezet vegen jarok a hetbol, egyszeruen hihetetlen. Sajnos zene es hanghatasok alig akadnak, de a helyszinek egyszeruen olyan pokolian hangulatosak, a 15-20 percenkent (!) elojovo atvezeto animaciok pedig egyszeruen frenetikusak. Hihetetlenul jol osszerakott jatek, de NAGYON felek ,hogy nem lesz ideje kibontakozni a sztorinak :( -
#7685 Jól mondta Crucifx, mert a Still Life két idősíkban fog játszódni. Egyik napjainkban, a csajjal, aki a detektív unokája. A későbbiekben felfedezi, hogy a nagyapjának is voltak hasonló esetei, és ilyenkor "visszamegyünk" az időben, és a nagyapját is fogjuk irányítani. És ezeket az idősík-váltásokat állítólag nagyon jól oldották meg, és hihetetlen hangulat vár majd ránk.... amint megjelenik a pc-s verzió. Hát nagyon remélem, hogy mihamarabb, mert nem szeretnék egy játék miatt XBOX-ot venni :)))))) -
#7684 Vááááá, ide vele már PC-re:) Annyi, hogy nem az ott alakított detektív, hanem annak az unokája, vagy vmi ilyesmi. -
#7683 Huh sracok, tegnap ota Still Lifeozom (Xbox). 3-4 ora jatek utan azt kell, hogy mondjam, megerte a varakozast. Nagyon hasonlit a Post Mortem-hez (az egyik foszereplo az ott alakitott detektiv), de lenyegeben olyan mint a Svberia, csak SOKKAL mozgalmasabb, teatralisabb, az atvezeto animaciok hihetetlenek! -
M.A.D. #7682 No emberek! Ma feltettem otthon az Obscure-t. Az intrónál már keresgéltem az államat. -
#7681 ;)) Akkor ott télleg jó a net:))) -
#7680 Kellemes, Szent István egyetem:) -
#7679 Milyen az új hely? -
#7678 ;) -
#7677 Jó hír, új melóhelyemen 100/100megás netem van. Lehet rám számítani:) -
#7676 :) Kellemesebbé tenné a munkát azt hiszem:) -
#7675 :-)
Talán sikerül összehozni egy 6000-es ADSL-t ;-) -
#7674 Vegyél virágot a telefonoskisasszonynak, hogy nyomkodjon csak tovább bátran:) -
#7673 :) -
#7672 Örömmel jelenthetem, hogy nem tört meg a csoda és ADSL kapcsolatunk továbbra is dupla sebességen üzemel, még mindig nem tudva, hogy miért.
Azt már említettem, hogy letöltési sebességünk 380 kb/s-ra nőtt az eddigi 190 kb/s-ról, de a feltöltési sebesség az eddigi 28 kb/s-ról majdnem a duplájára nőtt. Olyan 50 kb/s-ot tartotta folyamatosan, de időnként 57 kb/s is volt. Gondolom ez is a duplájára nőtt, csak már mások is használják a netet itt a melóhelyemen, így erősen ingadozott, de 44 alá sosem ment.
A cél egyértelmű! Elérni MAD és Wanted mesés feltöltési sebességeit :-)) -
#7671 Na feltettem. Nevezzétek át a megfelelő nevűre és így már kitudjátok csomagloni az állományt. -
#7670 Igaza van Imykének. Én eleve letöltöttem a javított 22-es file-t és összegyúrtam az eredetivel. Én eleve ezt az általam javított verziót akartam feltenni.
De még nincs veszve semmi. Feltöltöm a szerverre a jó 22-es file-t. -
#7669 A 22-es számú archívum részlet CRC-hibás.
Így "adták" ki a Vengeance-ék!
Ez kell hozzá:
2005-04-20 - Delta Force: Xtreme (c) Nova Logic *RARFIX* - VENGEANCE - 01x15 MB
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
#7668 Nálam sem oké:((( -
#7667 Most már tényleg valami gond lehet:)
Én csak este tudok nyilatkozni, amint hazaértem. -
#7666 Nekem ez a Delta Force: Xtreme is hibás, a rar nem tudja kicsomagolni.
Másnál normálisan lejön? -
M.A.D. #7665 A Starfucker nekem szépen elrontotta a ide oladalt. Mivel visszaállításnál fagy a rendszer, így 7-8-szor kell próbálkozni, míg visszahozza az eredeti állapotot. -
#7664 Én is!;)
Bírtam az 1-et nagyon. -
#7663 Nekem eddig semmivel sem voltak ilyen gondjaim.
A Starfucker nevű proggi nagyon jól dolgozik.
-
#7662 Nincs mit.
A fórum olvasóinak mindent. -
#7661 -
#7660 Mostanában jelent meg a Cossack 2. Nagy kedvencem volt az 1. rész. Tervezem, hogy megveszem belőle a Cossack Antológia-t, ami mindhárom részt tartalmazza és már elég baráti áron vesztegetik.
A 2. rész ha meglesz, szerintem rögtön mehet fel a szerverre, akkár kérdezés nélkül is. Én már nagyon várom.