33675

• IMYke2.0.0.0
    Nektek mind jó - én meg egyedül vagyok, mint a kisujjam... ráadásul vénülök...

[Na, jól kirinyáltam magam :)]
  • moonster
    Én meg a gyerkőceim segítségével maradok ifjú.
    Megint LEGOzok, matchboxozok, kirakózok, gyurmázok, Nils Holgerssont nézek, vizipisztolycsatázok, macskákat kergetek biciklivel...és még sorolhatnám :))

De sok minden eszembe jutott...
  • kirol
    De szar nektek!
    Én nem személyit csinálok, hanem fiatalító csodaszert állítok elő, így nem öregszem. :D
  • Lord Myn
    Boldog szülinapot!

Én sajnos detto vénülök, úgyhogy már titkon hegesztem a '84-es születésű személyimet... (Úgy gondoltam ezentúl 5-6 évenként új személyit csináltatok egyre frissebb születési idővel :D )
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen!
  • Axon
    Boldog szülinapot Imyke! :))
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen!
    Á, csak én vénülök, Ti semmit sem változtok :)
  • szotyimutyi
    Boldog születésnapot! Tudod, Veled együtt öregszünk mi is...:)))
  • bogyoka
    Hol a pezsgő?
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen!
  • MerlinW
    Boldog Szülinapot!:)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen!
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen - jól esik, hogy ezt mondod :)
  • kirol
    Időközben játszottam én is vele már több, mint 2 órát, ami azt jelenti, hogy vagy 8x végigvittem. Ez pedig azt jelenti, hogy pöpec a játék. :)

Boldog Születésnapot Imyke!
  • moonster
    Inkább érsz, mint a jó bor.
    Boldog Szülinapot!
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon szépen köszönöm!
    Sajnos, igen, vénülök...
  • bogyoka
    Nagyon sok Boldog Születésnapot kívánunk IMYke2.0.0.0
    Öregedtél egy évet megint.:D
  • Axon
    Köszönöm a segítséget videokártya ügyben. Azok a táblázatok tényleg beszédesek. Nem hittem volna, hogy a 4 éves 8600GTS kártya kb. 3x gyorsabb a 4350-es kártyánál. Linuxos gépben próbáltam mindkettőt a glxgears grafikus kártya sebességét mérő programmal, amit nem igazán tartanak jó sebesség mérőnek. Akár jó, akár nem az is kb. 3x lassabbnak mutatta a 4350-es kártyát, amit én természetesen nem akartam elhinni, ezért kértem a véleményeteket. Mindenesetre a hivatalos mérő oldalak is alátámasztották a glxgears eredményeit, ezért a 8600GTS kártyát teszem a gépbe.
  • Lord Myn
    Ez nálam egyedi hülyeség, nem az előbb említett összeesküvés elméletek egyike...

Azt szeretem, ha a játékok a 'Games' folderben vannak és a Games Explorer kis ikonnal mutatja őket, nem pedig egy újabb keret (Steam) és azon belül megint más játékok (lehet fejet csóválni... :D ).

Egyébként a Steam-nek is megvannak az előnyei, például lehet nyelvet (szinkront) választani sok játékhoz, nem kell használni fizikailag a telepítő lemezt soha többé, bárhonnan elérhetőek a játékok, ahol van net, stb.
  • MerlinW
    Nem értem mi bajotok a Steam-el:)

Attól, hogy Steam only, attól még lesz belőle dobozos verzió is. Annyi az egész, hogy a Steam-nek kell megadni a sorozatkulcsot. Ugyanaz mint az MS XLive, csak fekete:) Az XLive, na az a kaki, azt lehet szídni:) (tök ugyanazt csinálja, mint a Steam, az is ugyanúgy webáruház)

• Lord Myn
    Én nem találkoztam szerencsére ilyen anomáliákkal és nekem az eredeti "mafia" hangulat nagyon átjött már a demóból is, pedig elég rövid volt. Technikai részről meg, az Apex PhysX-et közepesre állítva is teljesen játszható volt a játék, pedig nem a legújabb szériás NV kártyám van (és ráadásul csak egy :D ). Várom már a teljes verziót, de annak azért örülnék, ha nem Steam only lenne...
  • MerlinW
    NEM!

Semmi ilyet nem csinál a Steam. Warez-hoz sincs semmi köze, nem szól, nem sír, nem figyeli, nem látja. Tök nyugodtan hozzá lehet adni a warez cuccokat, mint non-steam játék, és használni őket.

Fiok-ot csak a VAC megsértése (játékon belüli csalás) és SPAM-elés esetén tiltanak, de azt is csak online. Szép is lenne, ha 1-2 warez cucc miatt törölnék a 2-300 ezret érő fiókokat...:)

Statisztikát csak egyszer csinál telepítéskor, akkor is csupán a hardverről, a HWSurvey számára.

Nem kellenek az összeesküvés elméletek:) Steam jó, biztosnágos, kényelmes. Olvassátok el a szerződést és minden tiszta lesz.
  • bogyoka
    Egyem a szívüket, nagyon jó:D Persze,hogy nem fogok beleegyezni:D
  • IMYke2.0.0.0
    Csak akkor nézi át, ha beleegyezel. "Statisztikai" kimutatásokhoz teszi.
    Nem mellesleg, ha a STEAM-rendszerben helyből meglévő, de a gépeden warez változatban feltelepített játékot talál, akkor bajba kerülhetsz: bannolják (kizárják) a fiókodat, és így elvész a sok, megvásárolt játék...

• bogyoka
    De nem értem ezt a STEAM-et, hogy átkutatja a gépemet? Ettől vagyok elriadva csak.:)
  • kirol
    Próbáld ki! Az első részt mindenképpen!
  • kirol
    Egy játékot lehet élvezni, meg lehet a hibákat keresni benne.
    A baj véleményem szerint csak akkor van, ha a hiba már az élmény rovására megy.
    Az, hogy pl. verekedtem valakivel és kijött a rendőrség és úgy szálltak ki, hogy az autó tetejére teleportáltak az csak fura, de nem okoz túl nagy lelki traumát nekem.

Ha a küldetések, hangulat megközelíti a nagy elődét, akkor már remek lesz.

Még most is emlékszek küldetésekre az 1-ből, ami nálam már nagy szó.
    Pl. ott volt az autóverseny megnyerése. Mondjuk ez a sok szopástól ragadt meg bennem. De volt egy olyan is, amikor egy reptéren egy családot kellett megmenekíteni az nagyon jó volt.
  • bogyoka
    Ez a Maffia játék ilyen? Akkor nekem sem kell, mindig gondolkoztam, hogy ki kéne próbálni, de így nem fog érdekelni.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, tekintve, hogy a demo is csak STEAM-en érhető el...
  • kirol
    Kell hozzá majd steam?
    Nekem ne vizsgálgassa a gépem hardvereit/szoftvereit semmi!
  • IMYke2.0.0.0
    A Youtube-on - sajnos - kismillió bug/érdekesség látott napvilágot a Mafia 2-ről... a mesterséges intelligencia csapnivaló.
    Sajnos, elmondható, hogy a demo és a sorozatgyártáson már rég túlesett végleges változat megjelenése közbeni időszak alatt ezen már nem fognak változtatni.
    Majd jön a kismillió patch... STEAM-en.
  • kirol
    Igen, a demo jelent meg.
    Nekem a hangulat még nem igazán jött át. Legalábbis nem úgy, mint az 1, de majd meglátom.
  • Lord Myn
    Én még csak a demóról tudok, de nekem nagyon bejött, azt hiszem ez hamarosan itt lesz a polcon eredetiben.
  • szotyimutyi
    Kirol, úgy láttam kijött a Mafia 2.
  • szotyimutyi
    Halihó! Üdv újra közöttünk! :)))
  • moonster
    Én freudi elszólásnak véltem :)
  • bogyoka
    Akkor a Windows 7. az van neki.
    Teljesen azt hittem, hogy 8-as:D
  • IMYke2.0.0.0
    Win 8... [idő utaztál?]
    Windows 7 létezik még csak.

• MerlinW
    Én 3870-et vagy 4850-et ajánlanám helyette. Gyorsabbak, kevesebbet fogyasztanak, DX10.1-es támogatás, 15-20e Ft körül vannak.

Ha mindenképpen nvidia, akkor is max a 8800. A 8000-es széria 4 éves technológia, míg a HD3000 3, a HD4000 pedig 2 éves.
  • moonster
    Bocs, az SG levágta a link végét. Valszeg a [] karakterek miatt.

Itt a helyes link
    ÖSSZEHASONLÍTÁS