The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként ilyen esetre, mármint "letöröltem és mégis kell" találtam egy príma free progit. Rajtam már segített, amikor fél évnyi munkával készült SQL szkripteket egy laza SHIFT+DEL-lel megkínáltam. Ha valakinek kell magdom az ULR-t
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
THX a lot!
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
megneztem, és "Az archívumnak nincsen vége"
bug volt és ez nem tudom hogy történhetett de lemaradt a vége kb 1,5 mb. ne töröljétek le a amit lehuztatok !
Húzzátok ftp-vel és resume-zzétek akkor elméletileg jónak kell lenni ...
mindenesetre felraktam mindegyikkhez az sfv filet.
check
By the perception of illusion we experience reality.
Akkor lövöm fel a GF-t. Okés? Ha valaki 20Knál gyorsabban tud uploadolni, és megvan a game neki is, akkor szóljon gyorsan.
! F:\SANiTARiUM\SANiTARiUM.CD3.ZOTH.rar: CRC hiba a SANiTARiUM.CD3.ZOTH.ISO-ban. A fájl sérült
! F:\SANiTARiUM\SANiTARiUM.CD3.ZOTH.rar: Az archívumnak nincsen vége

[merlinw.org]
enjoy
By the perception of illusion we experience reality.
Azaz a .:Magyarítás lista:.-ra és az .:RPG lista:.-ra is.
Utóbbiban csak azt tudom közölni, amit velem is ismertettek a saját listájukat elküldõk...
De a probléma megoldására ugye ott az ûrlap.
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<

Mivel nem személyesen kommunikálunk elõfordulhatnak félreértések. Írásban néhány dolog másnak tûnhet mint aminek szánták.
Én mindenesetre csiplek benneteket

www.extragyongy.hu
1. A listát az Életem megkönnyebbítésére és a lámák - itt tényleg a bénákra gondolok, akik állandóan a "Játékmagyarításról..." topikban kérdezõsködnek, de a nekik írt válaszokat, vagy a kérdésükre vonatkozó korábbi válaszokat képtelenek elolvasni, remélem, ismeritek a dolgot - tájékoztatására készült;
2. A listát nem fabrikálom mindennap!
3. A lista minden új anyag feltöltésekor, azaz oldalfirssítéskor finomodik, jelen pillanatban ez úgy néz ki: január vége.
4. Én sem ismerek minden Játékot.
5. Nem tudhatom, hogy mi jelent és fog megjelenni magyarul hazánkban. De a "Játékmagyarításról..." topikban hál' Istennek, és a lelkes Játékosoknak, régi ismerõsöknek, szinte minden új, magyarul kiadott termékrõl tájékozódom, amit igyekeszem is beépíteni a listátba.
6. Az önszorgalmúlag készített lista a fentiek és az emberi mivoltom miatt tehát sosem lesz teljes, kéretik tehát a jövõben sem fát vágni miatta a hátamon!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
Sajnos néha lemarad egy-egy smiley és máris azt hiszi mindenki, hogy komolyan gondoltam.
Na PEACE!

Nem vitatkozom....Pláne nem veled. Azt hittem a vigyorgó szmájlik éppen erre szolgálnak.
Na mindegy szent a béke mivel nem is volt harag

www.extragyongy.hu
Inkább csak reménykedtem hátha a Draculához hasonlóan a Discworld-höz is van magyarítás lista ellenére.
Lezlee: a Draculáról persze hogy tudom , hogy szinkronos. Én a Discworld-ról nem tudtam...
No ennyit errõl 😊
Persze, a legjobb az lenne, ha nem kellene fordítgatni mert minden game megjelenne magyarul.
Bár, akkor Imyke az életét unalmassan tengetné, netán ráfanyalodna a bogarak gyûjtésére

Szerintem ismeri a játékot, mivel írta is, hogy szinkronos. Én nem kötözködésbõl írtam, de lehet hogy te félre értetted. Vita lezárva.
És egye fene ha olyan kevesen keresik azt a gta módot kerüljön fel hát. Csak hát ez akkor sem egy végleges hely neki
www.extragyongy.hu
GF mikor lészen már végre? Mindig csak halogatás van😊
MI4-em van, Journey-em is, és már gyorsabb netem is szal, hajrá, jól😊
[merlinw.org]
IMYke megvédi ám magát elég keményen

(Ez tetszik nekem benne mert csípem az erõs akaratú embereket) 

Bár ez esetben a tudatlan lámáknak segítség lenne ha látszana hogy szinkronos
www.extragyongy.hu
Hogy Imyke védelmére kelljek, azért írja, hogy nincs magyarosítás a Drakulához, mert nincs is, ugyanis eleve magyar nyelven adták ki Magyarországon, tehát fölösleges lett volna magyarosítást készíteni hozzá.
ûNe azt írjátok, hogy nézzem megy Imyke listáját, mert ott pl a Dracula 2-höz is azt írja, hogy NINCs pedig az egész szinkronos...tehát, inkább kérdezek.
Szerintem a drakula 1 és 2 is elég régen fent van.
Feltöltésnek én a Grim F.-ot javaslom.

.