The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár, pedig szeretném végig tolni a játékot, de ha ez így marad, akkor arra valymi kevés esély van 😞(
http://www.avault.com/pcrl/patches_temp.asp?patch=sanitarium

úgyhogy nem bánom hogy 3 éccakán át uppoltam
.. én mondtam, hogy nagyon nyíró ..
SH 1-2-3 persze sokkal pszihóbb ... nekem is nagy kedvencem, de ne felejtsük el, hogy az egy action-adventure survival horror, amibe lényegesen nagy szerepet kap az akció ...
Következõnek a Blackstone Chronicles-t javaslom a kaland fanoknak ...

By the perception of illusion we experience reality.
Mondja már meg valaki hogy gyártotok ide ugró linket!!!!!
www.extragyongy.hu
<a href="http://www.sync.hu/user/frameset.phtml?url=/imyke2000/">weboldalán </a>
www.extragyongy.hu
Ûrlapot találhatsz hozzá a <a href="http://www.sync.hu/user/frameset.phtml?url=/imyke2000/">weboldalán.
www.extragyongy.hu
ps: ÉN hogyan viszonozhatnám? 😊
Köszönöm! Úgy lesz. Igazából a Gabriel Knight 3 és a Loch Ness érdekelne. Ezeket elég nehéz megtalálni még DC is!!!
A TLJ a közeljövõben nem valószínû, hogy visszakerülne a szerverre mert volt már fent egy hónapon át.
Ettõl függetlenül van remény, hogy egy kisebb holtidõszakban valaki visszatölti neked.
Küldj egy listát IMYkének a neked meglévõ játékokról ( az oldaláról letölthetsz hozzá ûrlapot), aztán gyere vissza és kérj priviben hozzáférést.
www.extragyongy.hu
Nos, egy-két hete olvasgatom a topicot, igaz, bele még nem írtam. Én is szeretem a kalandjátékokat. /pill. az otthoni gépemen 20 game van felinstallálva, abból a fele kalandszerû.A Journey-tõl a Black Mirror-on át a Broken Sword 3-ig. Nem rosszak. Viszont....a TLJ kimaradt az életembõl..valamilyen oknál fogva....talán a 4CD volt a hibás?
A Sanitariumot anno én is nyomtam, igaz csak nocd-s formátumban. Hibás is volt valahol. Többször elszállt. A Momnkey Island sorozatok viszont a vinyómmal együtt szállt el 1-2 éve.😞 A TLJ-n kívül a Gabriel Knight 3-ra lettem volna nagyon kíváncsi, de az is nagy kuriózum. Na, nem offolok tovább..ON:
[merlinw.org]
Belenéztem a sanitariumba...
Éppen sokkolva vagyok.
Természetesen ha azt mondom rá "elmebeteg", akkor még mindig csak fényévekre vagyok a valóságtól.
Na mindegy ezt látnotok kell!
Szigorúan éjfél után ajánlott a játék elkezdése, gondosan spórolva a világítással.
Megprobálni...
) :
00
(hogyénmilyenkreatívvagyok😊
Csak most kezdtem bele a Sanitariumba és már itt is van a Monkey Island 4, és még a Drakula 2 is várat magára.
Én csak annyit mondok: soha rosszabbat 😊))))))
Monkey Island 4 upload finished
Journey upload 20%
szép napot😊
[merlinw.org]
Érzékeny nõi lelkeknek való

www.extragyongy.hu
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
kellene 1 kis sanitarium segítség: a kerti zárkombinációt hol találom????
már mindent átolvastam (szerintem) szegényes angoltudásommal, de semmi.
elõre is köszi.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Amúgy milyen hosszú a game, mintha valahol azt olvastam volna, hogy elég rövid.
El vagyok látva jópár kalandjátékkal, így ha cserébe vártok valamit, jelezzétek!
Max. priviben, vagy e-mailben kérj ilyet!
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A 2.-es és a 4.-es pálya egyébként szó szerint maga iszonyat !!!!
Én ha jól emléxem háromszor játszottam ki ...

By the perception of illusion we experience reality.
Aki még nem elmebeteg, garantáltan azzá válik a játék hatására 😊)) Eszement egy game, nem sok ilyennel futottam még össze "pályafutásom" során. Nagyon durva!
Fogyasztása elõtt mindenki kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét

Nem vettem észre. Õ meg a fáradságot nem vette, hogy megnézze kik vagyunk

www.extragyongy.hu
nembaj, majd a nekszt dzsenerésõn...😛
[merlinw.org]