The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Wow!!
Grim Fandango és Full Throttle!
Üdvözlünk a csapatban!

LezLee
Köszi, de ez nem lesz jó. Ez valami Level 2 bugot javít meg, én pedig még csak az elsõ részben vagyok, és már bugos, bár érdekes módon eddig nem csinálta 😞(
Kár, pedig szeretném végig tolni a játékot, de ha ez így marad, akkor arra valymi kevés esély van 😞(
Én csak errõl a file-ról tudok:
http://www.avault.com/pcrl/patches_temp.asp?patch=sanitarium

CrucifX
Nos, jelenleg most ennyi jutott eszembe:

lista

LezLee
Érdekes most valamiért el kezdett hülyülni a Sanitarium nálam. Elindítom a játékot, és egy adott idõ múlva (kb. 1-2 perc) fogja magát és átvált 6 színûre, ami baromi ronda, és így játszhatatlan. Nem tudtok errõl valamit? Miért lehet, mitõl lehet, van-e hozzá valami javító patch vagy ilyesmi?
CrucifX
😊 Meglesz, mindjárt feltúrom a fiókjaim és szépen feljegyzem, mik maradtak ill el miket loptak el a kedves kollégák/ismerõsök.

szurmakotium
Látom, elég nagy sikere van a Sanitáriumnak ... úgyhogy nem bánom hogy 3 éccakán át uppoltam

.. én mondtam, hogy nagyon nyíró ..

SH 1-2-3 persze sokkal pszihóbb ... nekem is nagy kedvencem, de ne felejtsük el, hogy az egy action-adventure survival horror, amibe lényegesen nagy szerepet kap az akció ...

Következõnek a Blackstone Chronicles-t javaslom a kaland fanoknak ...

By the perception of illusion we experience reality.

MIMACSKA
Hát nem ez volt a hiba
Mondja már meg valaki hogy gyártotok ide ugró linket!!!!!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Sorry de most még egyszer megpróbálom
<a href="http://www.sync.hu/user/frameset.phtml?url=/imyke2000/">weboldalán </a>

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Hát ez nem sikerült.
Na mindegy megtalálod

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Küldj egy listát IMYkének a játékokról amik neked megvannak.
Ûrlapot találhatsz hozzá a <a href="http://www.sync.hu/user/frameset.phtml?url=/imyke2000/">weboldalán.

www.extragyongy.hu

CrucifX
Ó, nagyon szépen köszönöm, már elkezdtem leszippantani az MI4et. Anno megvolt a Sanitarium (csak rip), de kíváncsi lennék a "fullra" is. Elõreláthatólag meddig marad fennt?

ps: ÉN hogyan viszonozhatnám? 😊

😊Na, akkor épp itt az ideje.😊

MIMACSKA
Itt még nem volt beteljesületlen óhaj

www.extragyongy.hu

Szia!
Köszönöm! Úgy lesz. Igazából a Gabriel Knight 3 és a Loch Ness érdekelne. Ezeket elég nehéz megtalálni még DC is!!!

MIMACSKA
Szia M.A.D.
A TLJ a közeljövõben nem valószínû, hogy visszakerülne a szerverre mert volt már fent egy hónapon át.
Ettõl függetlenül van remény, hogy egy kisebb holtidõszakban valaki visszatölti neked.
Küldj egy listát IMYkének a neked meglévõ játékokról ( az oldaláról letölthetsz hozzá ûrlapot), aztán gyere vissza és kérj priviben hozzáférést.

www.extragyongy.hu

Szépjónapot Mindenkinek!
Nos, egy-két hete olvasgatom a topicot, igaz, bele még nem írtam. Én is szeretem a kalandjátékokat. /pill. az otthoni gépemen 20 game van felinstallálva, abból a fele kalandszerû.A Journey-tõl a Black Mirror-on át a Broken Sword 3-ig. Nem rosszak. Viszont....a TLJ kimaradt az életembõl..valamilyen oknál fogva....talán a 4CD volt a hibás?
A Sanitariumot anno én is nyomtam, igaz csak nocd-s formátumban. Hibás is volt valahol. Többször elszállt. A Momnkey Island sorozatok viszont a vinyómmal együtt szállt el 1-2 éve.😞 A TLJ-n kívül a Gabriel Knight 3-ra lettem volna nagyon kíváncsi, de az is nagy kuriózum. Na, nem offolok tovább..ON:

Axon
Én megtekintettem és maximálisan egyetértek veled. Azonban még a 2. részben kolbászolok. Az teljesen magyar. Bár van ígéret a 3. rész lefordításáról is.

MerlinW
NA akkor aztat én is lepattintom, amint befejezõdtek a feltöltések😛 Az egy dolog, hogy elmebetegségben nem lehet a Silent Hill 3-at felülmúlni, de megközelíteni meg lehet😊)) Imádom és bírom is ezeket de az SH3-mal éjszaka 5.1-ben nem tudok 1 óránál többet játszani... mindenkinek ajánlom megtekintésre!😛

[merlinw.org]

Axon
Atyaég!!!!
Belenéztem a sanitariumba...
Éppen sokkolva vagyok.
Természetesen ha azt mondom rá "elmebeteg", akkor még mindig csak fényévekre vagyok a valóságtól.
Na mindegy ezt látnotok kell!
Szigorúan éjfél után ajánlott a játék elkezdése, gondosan spórolva a világítással.

MerlinW
Jó reggelt😊 Journey upload 90% délután tölthetõ lesz!

[merlinw.org]

Axon
Összeszámoltam és körülbelül 8.7 gigánál járunk a szerveren.

Axon
Ha másnak nem kell már, akkor a Neurotrans szótárprogit törlöm a szerverrõl.

Érteni Megprobálni...

MerlinW
sztem élvezd ki a regisztrálás elõnyeit, és tapadj rá a privát linkre😊

[merlinw.org]

Missön ökkomplisd. Már ha a regisztrációt a fórumregisztrációra értetted. Mit kehetek ezután? Kérdõn tágra nyílt szemmel( ) :

00
(hogyénmilyenkreatívvagyok😊

MerlinW
Ámen

[merlinw.org]

LezLee
Hejj micsoda pözsgés van errefelé a szerveren😊))
Csak most kezdtem bele a Sanitariumba és már itt is van a Monkey Island 4, és még a Drakula 2 is várat magára.
Én csak annyit mondok: soha rosszabbat 😊))))))
Lacc
Az egyik legjobb kalandgame amivel valaha játszottam. Iszonyú jó hangulata van.
MerlinW
sajtból van a hold vol.1
Monkey Island 4 upload finished

Journey upload 20%

szép napot😊

[merlinw.org]

MIMACSKA
helyeske

www.extragyongy.hu

CrucifX
Bocsánat, Curse of Monkey Island, reggel van 😊

CrucifX
😊 Escape from Monkey Island!

MIMACSKA
ki ez a kis makika?

www.extragyongy.hu

CrucifX
Nos, szavakkal elég nehéz leírni, erre talán csak King papa képes. A lényeg: egy autóbalesetben emlékeit elvesztõ úriember rémálmaiban, képzeteiben vehetünk részt. Para és idegsokk a köbön, így gyengébb idegzetûeknek, nem ajánlott, ad addiktok viszont ki ne hagyják, mert az egyik leghangulatosabb darab!

MIMACSKA
beszámolna nekem valaki, hogy miféle játék ez a Sanitarium.
Érzékeny nõi lelkeknek való

www.extragyongy.hu

reaper4
közben megtaláltam 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
halihó

kellene 1 kis sanitarium segítség: a kerti zárkombinációt hol találom????
már mindent átolvastam (szerintem) szegényes angoltudásommal, de semmi.

elõre is köszi.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

CrucifX
Épeszû ember garantáltan nem bírná tovább :😊

LezLee
Kár, bár azt hiszem ez a rövid játékidõ nem véletlen 😊)))
CrucifX
A 3 Cd alig 4-5 órát rejt sajnos, azonban minden egyes perce megéri, az egyik legjobb adventure amihez szerencsém volt.

LezLee
Hát én még csak az elsõ pályán tartok, de nekem már ez is durva, háromnegyed óra játék után egyszerûen abba kellett hagynom, mert mindenhol megcsonkított, torzszülött kisgyerekeket láttam 😊)))
Amúgy milyen hosszú a game, mintha valahol azt olvastam volna, hogy elég rövid.
CrucifX
Természetesen, nem is azt vártam, hogy valaki közösben kiadja. Akkor támadnék be valakit ezzel a dologgal, ha felkerülne a program.

El vagyok látva jópár kalandjátékkal, így ha cserébe vártok valamit, jelezzétek!

IMYke2.0.0.0
Az FTP elérhetõsége nem publikus ilyen szinten!
Max. priviben, vagy e-mailben kérj ilyet!

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CrucifX
Öhm, ez a nap legjobb híre. Ha esetleg felért, jeleznéd eme megszentelt helyen? Nekem sajnos csak a régi FTP adatai vannak meg, így nem tudom megtekinteni a mostani tartalmát.

szurmakotium
Nem hiába a No'1 a TOP 10-ben ...

A 2.-es és a 4.-es pálya egyébként szó szerint maga iszonyat !!!!

Én ha jól emléxem háromszor játszottam ki ...

By the perception of illusion we experience reality.

LezLee
Na belekezdtem a Sanitariumba.
Aki még nem elmebeteg, garantáltan azzá válik a játék hatására 😊)) Eszement egy game, nem sok ilyennel futottam még össze "pályafutásom" során. Nagyon durva!
Fogyasztása elõtt mindenki kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét
MIMACSKA
Kitiltva
Nem vettem észre. Õ meg a fáradságot nem vette, hogy megnézze kik vagyunk

www.extragyongy.hu

MerlinW
"egyem" - mert az "m" és a "t" jó messze vannak egymástól😄D

[merlinw.org]

MerlinW
Te is azon felvilágosult, kedves felhasználó vagy, aki tudja jól, hogy itt a júzerek többsége, s most az unregekrõl nem nyilatkozom, mennyit szoktak gombot nyomogatni... négyet. Egyet a fórum feliratra, egyet a boxba, egyem a mehet! gombra, egyet meg az ikszre...

nembaj, majd a nekszt dzsenerésõn...😛

[merlinw.org]