The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit pontosabban ird körül a jelenséget, erre igy nem fog neked senki okosat mondani.
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem látod, hogy örültem?
Merlin! Mi baj van? Küldjél 2 megás listát!!!! Ha akarsz
hu ez nem volt nõies....

www.extragyongy.hu
Jah, el nem felejtve:
Zsíros a MaxPayne forditásod, gratula, és köszke😊
Vampire nem kell😊 Van helyette StarWars KOTOR😊)))
[merlinw.org]
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyarítását én elkezdtem, jó ideje, de kész könyvnyi dialógus van benne - minden más megvan már magyarul...
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
A Sims összes nem 4 CD, hanem 8-9
Sims (alap)
Livin' Large
House Party
Hot Date
Vacation
Unleashed
Superstar
Makin' Magic
asszem ennyi...😄
[merlinw.org]
Svéd: Angels, DarkAdmin,
Cseh: Phoenix
Mig nem ér fel a GF, nem megyek fel DC.
Black Mirror
Drakula 1 isokat.
Axon ugye amit feltöltöttél nekem utólag Lotr cd-t az a 3. cd? Úgy emlékszem, hogy vagy te vagy Merlin töltöttétek fel
www.extragyongy.hu
Ha felmegy, akkor majdnem 10 gigánál fogunk járni. Na ez már nem olyan remek hír.
Szerintem a potenciális törlési listán a következõk szerepelnek:
Broken Sword 2
Black Mirror
Drakula 1
Drakula 2
Legalább az egyiket törölni kellene a mai nap folyamán, hogy nehogy átlépjük a határt.
Remélem még ma lesz Macsek és dönt. Addig is kiabáljon az akinek valamelyik még kell.
Tudom ez most nem vígasztal, csak gondoltam közlöm.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
egy olyan történettel ahol az emberi természet, a butaság, a hiedelmek, a kegyetlenség, régi "gyógyító" eljárások kerülnek bemutatásra ...
A
kritikusok meg bek@phatják, nem az õ véleményük számít ... legalábbis nekem.By the perception of illusion we experience reality.
tudom én ? még sohasem használtam ...

By the perception of illusion we experience reality.
na, ON:
defektes és Ötvös Pöcsi a + 2

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
elõre is köszi
Journey upload finished.
Jó szórakozást!:-)
Macsek: linket többek között a törlés gomb alatti "url"-linkkel tucca csinálni...😛
[merlinw.org]
http://chtserv.dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=sanupd.zip&ref=ps
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
nem tehetek róla. dolgozom napközben.😊
De, majd szakítok másra is idõt.😊
szerintem a biztonság kedvéért próbáld ki a pecsset.
Nos, mivel senki nem jelentkezett GF feltöltésére, elkezdem tolni. Szerintem törölni kéne már BS2-t, akár Drakulat is.
szerintem valami hardware bug lehet

de, nekem csak rip-ben volt meg. mennyit szenvedtem, mig az 58*1.38-at leszedtem egy 486-ossal.