The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pluhi
"de mikor beteszem az olvasóba nem látszik semmi"
Kicsit pontosabban ird körül a jelenséget, erre igy nem fog neked senki okosat mondani.
CrucifX
Na srácok, kellene tõletek egy kis segítség! Tegnap leszippantottam az MI4-et, de gondom akadt. Kiírtam CD-re az elsõ korongot, de mikor beteszem az olvasóba nem látszik semmi. 3 olvasóval, 2 CD-vel próbálkoztam, uez a helyzet. Megkérdeztem a kollégámat, mesélte, hogy egy ismerõsének uez volt és hosszas bütykölés után tudott bele életet lehellni. Ha valaki tudja a megoldást, ne habozzon szólni! (addig is Daemon tools-al jáccom...)

IMYke2.0.0.0

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MIMACSKA
Dehogy is baj!
Nem látod, hogy örültem?

Merlin! Mi baj van? Küldjél 2 megás listát!!!! Ha akarsz
hu ez nem volt nõies....

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Az utsó 3 nincs meg mert már bediliztem tõle

www.extragyongy.hu

MerlinW
Lehet hogy izé😊 Ezzel az erõvel én is küldhetek egy 2megás excel gamelistát😊)))

Jah, el nem felejtve:
Zsíros a MaxPayne forditásod, gratula, és köszke😊

Vampire nem kell😊 Van helyette StarWars KOTOR😊)))

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Baj, hogy kitettem a listád exkluzív részét? Törlöm, ha kell...

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Vampire: The Masquarade - ismertetõ (Black Void eléggé lepontozta, pedig simán 9.0 feletti a game...)
Magyarítását én elkezdtem, jó ideje, de kész könyvnyi dialógus van benne - minden más megvan már magyarul...

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

MerlinW
ExluzívMacsek: a Vampire the masquarade milyen? hallotta róla anno szépeket, de nem vágom a részleteket😛

A Sims összes nem 4 CD, hanem 8-9
Sims (alap)
Livin' Large
House Party
Hot Date
Vacation
Unleashed
Superstar
Makin' Magic

asszem ennyi...😄

[merlinw.org]

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
IMYke :-)))))) az exluzív!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

MerlinW
Nos, ennek igazán örülünk

[merlinw.org]

MIMACSKA
Még nem tudom majd csak vasárnap adom oda, de hát remélem...

www.extragyongy.hu

Axon
Én töltöttem fel és az a 3. cd volt. Csak a neve különbözik az elsõ kettõtõl. Sikerült életre lehelnetek?

pluhi
Magyar:KOLI, Mátrix
Svéd: Angels, DarkAdmin,
Cseh: Phoenix
Mig nem ér fel a GF, nem megyek fel DC.
mandm
Melyik HUB-on szoktál tartózkodni?

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

mandm
Részemrõl az összes törölhetõ

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

MIMACSKA
Töröltem a Broken Sword 2
Black Mirror
Drakula 1 isokat.
Axon ugye amit feltöltöttél nekem utólag Lotr cd-t az a 3. cd? Úgy emlékszem, hogy vagy te vagy Merlin töltöttétek fel

www.extragyongy.hu

Axon
Látom megy felfele a GF. Ez remek hír!
Ha felmegy, akkor majdnem 10 gigánál fogunk járni. Na ez már nem olyan remek hír.
Szerintem a potenciális törlési listán a következõk szerepelnek:
Broken Sword 2
Black Mirror
Drakula 1
Drakula 2
Legalább az egyiket törölni kellene a mai nap folyamán, hogy nehogy átlépjük a határt.
Remélem még ma lesz Macsek és dönt. Addig is kiabáljon az akinek valamelyik még kell.

reaper4
én is patch nélkül toltam végig és nem találkoztam olyan buggal amit patch elni kellett volna.
Tudom ez most nem vígasztal, csak gondoltam közlöm.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

LezLee
Hát sajnos a patchekkel sem jó. Felraktam a patchet, elõlrõl kezdtem teljesesen a játékot, és már a Level 1-ben is csinálja ezt a hülyeséget, de nem tom mért, mikor eleinte nem csinálta. Na mindegy, asszem nem marad más hátra, mint uninstall. Igazán sajnálom, úgy végignyomtam volna ezt a gamet 😞((((
szurmakotium
A game nagyon jó. Tradicionális point & click psyhological horror adventure, ami nem a kép jelenetekkel sokkol, hanem
egy olyan történettel ahol az emberi természet, a butaság, a hiedelmek, a kegyetlenség, régi "gyógyító" eljárások kerülnek bemutatásra ...

A kritikusok meg bek@phatják, nem az õ véleményük számít ... legalábbis nekem.

By the perception of illusion we experience reality.

szurmakotium
>Az a Sanitarium update mire jó?

tudom én ? még sohasem használtam ...

ezek a nevek, természetesen a moderálatlan (Betonykeverõ) fórumban ill. a Hattrick topicban szerepelnek legtöbbször. 😊

na, ON:

Jaja. 😊) Bár, több mint 3 éve a forum.netmania.hu az "otthonom". 😊 -ez itt a reklám helye-
defektes és Ötvös Pöcsi a + 2

LezLee
Jónak tûnik a game, bár a kritikusok nem nagyon ajnározzák.
LezLee
Köszi a linkeket 😊)
Az a Sanitarium update mire jó?
Blackstone Cronicles-kerek szepen😊(vagyis gondolom kerunk) Eleg utosnek tunik.

reaper4
ilyennel még nem találkoztam. köszi így már ok.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

CrucifX
Menj a Vezérõlpultra/területi beállítások és válaszd ki az angolt, reboot és utána menni fog. Ezt szinte MINDEN Lucasarcos cuccnál elkell jácccani 😉

reaper4
1 kérdés. a MI4 -et szeretném telepíteni, de a next-re menve behozza a readme-t. ennyi. persze telepíteni nem akar.

elõre is köszi

MerlinW
Látom benéztél a honlapomra😊 És még regeltél is!😊

[merlinw.org]

MerlinW
még mindig sajtból vcan a hold!
Journey upload finished.

Jó szórakozást!:-)

Macsek: linket többek között a törlés gomb alatti "url"-linkkel tucca csinálni...😛

[merlinw.org]

szurmakotium
http://chtserv.dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=sanipat1.zip&ref=ps

http://chtserv.dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=sanupd.zip&ref=ps

LezLee
Én kipróbálnám, de nem találtam sehol a neten, még a M.A.D által említett oldalon sincs fent. Esetleg nincs meg valakinek?? Mármint a Sanitarium patch?
IMYke2.0.0.0
A lista bõvült...

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!

😊) ja, és a Schizm2:Mysterious Journey-rõl még nem is írtam, mert igaz, hogy kaland, de rohadt nehéz logikai fejtörõk vannak benne már az elején.

😊)azt kettészeltem.
nem tehetek róla. dolgozom napközben.😊

A Black cronicles horrorjatek?

Axon
.... és az udvaron a hóember is csak féig van felépítve... ;-)

😊 Kössz. Majd felnézek. Szóval...az az igazság, hogy alig ván pár giga helyem..és...elvagyok az URU-Age Beyond Myst-el,The Broken Sword 3-mal, meg a Black Mirrort is végig kéne már vinni...és lazításként még a Deus Ex 2-vel is tökölök.ja, és a Journey to the...Earth..is félbe van hayva..
De, majd szakítok másra is idõt.😊

szurmakotium
IMHO a level 2 az a pumpkin-os pálya a nyomorék gyerekekkel ..

szerintem a biztonság kedvéért próbáld ki a pecsset.

pluhi
M.A.D.:
DC le tudod húzni tõlem a TLJt, és sok mást is.
pluhi
Hát nekem még nem teljesült be a Tex Murphy trilogia, de türelmes vagyok.
Nos, mivel senki nem jelentkezett GF feltöltésére, elkezdem tolni. Szerintem törölni kéne már BS2-t, akár Drakulat is.
CrucifX
Mea Culpa!

szurmakotium
Ezt a hiba még nemjelentkezett (pedig már 3szor végigtoltam) de nem csak nálam... , senkinél az ismeretségi körömben aki valaha játszott vele ...

szerintem valami hardware bug lehet

hááát, ahogy vesszük. delete lett. 😊 aztán, rá pár hétre a vinyó is elszállt. -ez kb. 3 éve lehetett-

LezLee
És neked sikerült megoldani valahogyan???
asszem...nálam is ezt csinálta anno (még a régi gépen).😞
de, nekem csak rip-ben volt meg. mennyit szenvedtem, mig az 58*1.38-at leszedtem egy 486-ossal.

IMYke2.0.0.0
Legközelebb az e-mail címemre, plz!