33675
-
#7939 Sajnos..... ;-) -
#7938 Kezdek ismét bizakodóan tekinteni a játékra;) -
#7937 Számolj helyet, és feltöltöm, ha van hová. -
M.A.D. #7936 A fejére? :) -
#7935 Szerintem azon a képeken csak azért van bugyiban, meg topban, mert az a saját lakása. Az utcára már azért fölvett egy farmert :)))) -
M.A.D. #7934 Ez egy eszméletlen jó oldal! :)))) Épp most akarok tápot venni. -
#7933 Azért, a valóságban nem sok lehányzó mászkál ilyen öltözékben...
[értsd: bugyesz és topocska]
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
#7932 Köszi.
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
Fordításhoz:
Videóeditáláshoz:
#7931 Új Dreamfall képek a Hardwireden!!! -
#7930 Amikor én néztem akkor 5-6 ezer forint között mozgott az áruk. Megéri egyet venni otthonra is, mert ha gond van, akkor biztos nagyobb a kár. Na meg az sem utolsó, hogy nem csak feszültség védelmet veszel, hanem lesz egy új elosztód is, amit ha venni kell szintén 1-2 ezer forint-nál kezdődik. -
#7929 :) Szokásos főnök típus:) -
#7928 Engem is érdekelne. -
#7927 Mennyiért vesztegetnek egy ilyen elosztót?
Kapni hol lehet ilyet?
Fordításhoz:
Videóeditáláshoz:
#7926 Én is ismerem ezeket a tulfeszültség ellen védő elosztókat. Már vagy 2 évvel ezelőtt mondtam a főnökömnek, hogy kellene belőlle vagy egy tucat.
Aztán ennyiben maradtunk... -
#7925 Holnap behozom és elkezdem feltölteni -
#7924 Nem is kell alájuk szünetmentes, elég egy egyszerűbb túlfeszvédő elosztó. Az megvéd az ilyen lökésektől.
Tavaly nálunk is a szintetn szerelték a villanyszerelők a villanyórákat, és persze véletlen valamit elbasztak. 4 lakás van a szinten, és 2 szg, meg egy hifi bánta. Nekünkn nincs hifink, a szg-et meg valszeg megvédte a túlfeszvédő.
A képen a jobb oldali tipussal rendelkezem:
-
#7923 Na erre nem is gondoltunk. Örülök, hogy meglett a hiba;) -
#7922 Köszönöm, várom!
Kiderült, hogy mi okozta a CRC hibákat. A Flashget 1.65!
Ugyanis a saját "adatbázis" állománya (default.jcd) 3.2 MB-osra növekedett, és --gondolom emiatt-- olyan részek kerültek a letöltött állományokba, amit a log-ba kellett volna írnia ("Content Length", "Windows", "<nemtommi>.gif", és ilyenek).
Kipucoltam a flashget-et, és most már gond nélkül lejött pl. a stronghold2.
Més dolgoknál azért nem volt talán gond, mert csak animéket szoktam leszedni, és az mPlayer lejátszó nem érzékeny az állomány hibáira, simán lejátsza őket. -
#7921 Csemege, csemege!!
Indigo Prophecy képek:
http://www.gamestar.hu/kepek.php?cmd=jatekmutat&jatek_id=724 -
#7920 Tölteni? Fel? -
#7919 Az a felújított első rész.
Fel tudnád tölteni? -
#7918 Nekem megvan a Real Myst. -
#7917 Akkor megvolt a mai nap eseménye;)
Szünetmentes nem figyelt a gépeknél? -
#7916 Pont ma vettem még két tápot a melóhelyemnek. Már 3 hete is vettem kettőt. Egy autóbaleset történt a melóhelyemnél, ahol egy utcai trafószekrényt kidöntött egy autó. Négy gépünk füstölt le az elektromos lökés következtében. 3 javítható sima tápegység cserével, de a negyediknek az alaplapon is lefüstölt az egyik chip.
Meg is nézem a tápok márkáját:
Hát... nem sok infó van rajtuk...
1. Model: ATX - 300 W P4 oszt jó'van
2. Deer Model: DR-B300ATX na ez sem túl beszédes
Annyi biztos, hogy mindkettő 300 W-os és csuklóból lekezelik majd azt a két ősöreg gépet.
-
#7915 Nekem megvan. Elkezdem feltölteni, de bátran beszálhat más is a feltöltésbe akinek gyorsabb vonala van, mivel nekem bele fog telni vagy 2 napba.
Egyébként a Myst első két része nincs meg valakinek? Az 1. résznek ráadásul nemrég adták ki a felújított változatát. -
#7914 Jó az a kis tápegység kallkulátor. Ezek szerint nekem egy 280 W-os tápra van szükségem.
Kidobom az 550 W-ost :-) -
#7913 Köszönet az Amenophis Ressurection feltöltéséért. Nekem is pont ez a verzió van meg. Már töltöm is lefele. -
#7912 Köszi a hasznos tanácsokat.
Akkor valszeg a napokban eltopogok a boltba ,már ki is néztem egy 415 Wattos tápot, remélem elég lesz :))
Ja, amúgy a logómat RIZLA csinálta. Nekem tetszik, és ez a lényeg. -
#7911 Jut eszembe: a Myst III: Exile 4. cd-je eltűnt a gépemről, nem lehetne újra feltölteni?
Habár mostanság bármit is szedek le Mimacs szerveréről minden CRC-s, pedig más szerverről nincs ilyen problémám. -
#7910 Tutira táphiba. A hugom gépe csinálta az utóbbi időben ezeket a véletlenszerű kifagyásokat, aztán pár napja el is füstölt szépen a táp. A szar tápegység miatt simán melegedhet a videokártya, mert lehet, hogy túl nagy feszültésget ad az AGP slot-nak. A 2/3-os beállítás pedig a te alaplapodon valszeg jumper-rel megy, de ne bizgeráld, az úgy jó ahogy van. Nekem egy 400-as celeronom ment 450 MHz-en, amiből ki lehet számítani, hogy az AGP 66 MHz helyett 83 MHz-zel ment, benne egy Geforce2 MX400 64 MB-os kártyával és semmi gond nem volt vele, de a 100 MHz már igen durva lenne.
Szóval irány a bolt és vegyél egy min. 350 W-os tápot, de semmiképp se Codegen-t! Fél év alatt 3 Codegen táp halt meg nálam, most egy 350W-os Coolink-em van, és 2 vinyó, DVD-író, 9800Pro, 2.8GHz Northwood megy a gépben.
Ja még annyit tegyél meg, hogy ellenőrizd, hogy a tápegység rendesen csatlakozik-e az alaplaphoz. Ugyanis nekem ilyen rejtélyes fagyások voltak egyszer a régi celeronomnál, aztán kiderült, hogy nagyon ingadozik a 12V, meg tán az 5V is. Pár nap szerencsétlenkedés után kiderült, hogy csak nem volt ütközésig rátolva az ATX tápcsatlakozó az alaplapra!
Egy hasznos kis kalkulátor: mekkora tápegység kell a gépbe?
BTW: ki csinálta a logó-dat? -
#7909 Nekem az egyik munkahelyi tápom először csak havonta egyszer állt le. Hirtelen kikapcsolt a gép és kész. Volt olyan, hogy be sem indult, vagy nem lehetett kikapcsolni, csak ha kihúztam a konektorból. Aztán most volt egy kb. 3-4 hónapos jó időszaka, amikor semmi baj nem volt vele. Aztán hirtelen vége lett. Kb 1-2 perc után mindig lekapcsol. Éppen beindul a gép és máris meghal. Bíztam benne, hogy egyszer csak 2megjavul" mint eddig, de nem. Kivettem a gépből és nyugdíjaztam, a helyére meg került egy remek új táp. Mondanom sem kell, hogy azért egy másik gépbe is betettem a kíváncsiság kedvéért, de ott is ugyanezt produkálta. -
#7908 Kezd ide érni debrecenbe. Nekem is most jár le a munkaidőm és én is biciklivel vagyok :-) -
#7907 Tünetek: eleinte csak néhány hetente fagyott le, aztán már naponta produkálta ezt. Fogalmam nem volt róla, hogy mitől, amíg el nem füstölt a kicsike:)
Eleinte játék közbe fagyogatott, aztán már nem kímélt akkor sem, ha az asztalon matattam. Érdekes, hogy újraindítás után, vagy kikapcs-bekapcs után megint elment egy-két órát. Mindenképp érdemes egy izmos tápot venned, sokba se kerül. De aztán kéthetente porszívózni;)) -
#7906 Győr, de csak 15 percig tartott. Épp munkaidő végén állt el az eső is;) Aminek örültem, mert biciklivel voltam:) -
#7905 Csak az a baj, hogyha mégsem a táp a ludas, akkor ez mégis csak felesleges pénzkidobás. Vagy mégsem, hiszen későbbiekben is felhasználhatod az új tápot. Javoslom, hogy 430 W alá ne menj és mindenképpen valami márkásabbat próbálj beszerezni. -
#7904 Hát ha ez igaz, mármint, hogy nem lehet állítani, akkor valószínüleg nem ez a hiba forrása. Nem tom, lehet úgy teszek, mint Atomreaktor, veszek bele egy új tápot, hátha megjavul. -
#7903 Hát most igazán kérdőjel vagyok. Nincs több ötletem. Én elég sok alaplappal találkoztam, ahol állítható volt ez az érték, de lehet, hogy a tieden nem lehet állítani és alapból be van lőve 66 MHz-re. -
#7902 Van esetleg más módja, hogy meg tudjam az AGP sin órajelét? Mondjuk valami tesztprogi? Sajnos a Biosban nincsen benne. -
#7901 Na most a gebasz az, hogy átkutattam a Biost, és nem találtam ilyen menüpontot, sőt összesen két AGP-s adatot találtam, íme:
AGP Mode: 4x
AGP Aperture Size: 64 MB
Megnéztem az összes menüpontot, nem találtam meg ezt az AGP clock FSB-t. Lehet, hogy túl régi az alaplapom? -
#7900 Annak akkor 100 Mhz az FSB-je. Na most a BIOS-ba kellene bemenned és végignézni az összes menüt, mert pontosan fejből én sem tudom hol található.
Van egy olyan menüpont, hogy "AGP clock FSB". Valami hasonlót keress. Itt kell beállítanod, hogy 2/3 legyen az arány. Így már 66 MHz-en fog ketyegni az AGP sin. Ha most is annyi van ott akkor nem ez lesz a probléma.
Persze van olyan alaplap is - főleg újabbak - ahol már számszerűleg (pl. 66 és egyesével lehet állítgatni föl és le) lehet beállítani hány MHz-en is menjen az AGP sín.