The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem neked szólt... csak úgy, a levegõbe. :Ð
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hát nálam semmiféle csatolt fájl nem jelent meg...
Talán az aláírásban lévõ linkek egyikén bújik meg?
Rendben - csekkolom...
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Curse: The Eye of Isis
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A képek alapján tiszta Múmia fíling 😊
Hmm, a képek alapján nem lehet rossz ez az Amenophis, elnyerte a tetszésemet 😊)
Nekem nagyon tetszett. Sok felvehetõ tárgy meg minden, derékig a misztikus rejtélyekben.
Na persze nem sokat játszottam vele. Ezt pont a gigantikus évvégi játékdömping közepén szereztem meg és éppen hogy csak feltettem, nyomtam vele úgy egy fél órácskát. Majd pedig elégedetten kiírtam egy dvd-re, hogy majd egyszer...
nézzetek képeket róla
[merlinw.org]
Szépjónapot!
Nem nagyon tudok most gondolkodni
www.extragyongy.hu
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Megkapom õket szülinapomra? Naaaa. lééciléciléciii

[merlinw.org]
[merlinw.org]
ratata00 is feliratkozott a listára...
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!

www.extragyongy.hu
Sima, 700 megás PHILIPS
.iso
Mivel a probléma nem csak nálam lépett fel 100%, hogy nem az én készülékemben van a hiba.
[merlinw.org]
Csak gondoltam hamár kaland akkor az az... semmit rosz szándék nem volt a hozzászólásomban.
Na. Baj semmi az ég világon, nálam nem szokott baj lenni.
Nálad?
Hmmm...
[merlinw.org]
Szerintem a Vampire egy nagyon jó játék, bár sokan kifogásolták az irányítását (klikkelgetés) könnyen megszokható. A története pedig kifejezetten jó, nagyon eltalálták a hangulatát. Ez az egyik olyan program amit megvettem eredetiben.