The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon jó, profi vagy.
Jó a frizurád a képeken (már ha sikeresen eltaláltam, hogy melyik vagy TE 😊)))
Csak egyet mondok: irigylem a barátodat 😊))

Egyébként én is angolra állítottam a területi beállítást csak akkor ment fel. Mondjuk azt már nem próbáltam ki, hogy a játék megy-e úgy ha visszaveszem a területi beállítást magyarra.
www.codecpack.com
sinnen az "all in 1 codec pack"
tutkóra csak azt teszi fel amit kell, jó kis román stuff😊))
[merlinw.org]
Télleg azt nem akarja valaki feltölteni?:o)
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont ezt a Win 95 kompatibilitási módot nem próbáltam, lehet, hogy az megoldotta volna a problemet, csak kár hogy már le is töröltem a gamet. 😞(
Imy: amúgy van a gamehez patch, és egy update is, ha nem megy, akkor próbáld ki azokat, hátha segít. Anno még szurmakotium belinkált pár linket a patchhez.
Õszintén szólva új vagyok WinXP-ben (nekem: WinXP SP1 Eng + ATI 9500 Pro + Catalyst 3.10)... így eszembe se jutott a kompatibilitás móddal szórakozás...
Ugye jobb klikk az indító exe-n és úgy, ott kell kijelölni vmit?
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
sörös.
Imy: Nekem spec nem volt gáz a Sanitariummal, s már a kettes CD-t nyomom.
(XPSP1 ENG, Detonator 53.xx) Próbáltátok win95 kompatibilis módban?
[merlinw.org]

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Na mindegy. Azé' megtartom, mert tényleg remek kis game ez!
Tetszene is, ha nem lépne ki az elsõ - már az 1. fejezet - videojánál, amikor törölközõvel átszánkázok a vezérlõ terembe és az összetákolt videokütyüt elindítom, megnézem a "rólam" készült vidio(tá)t és utána kitesz, a Windows asztalra...
Hm. Patch vagy valamit elrontottam?
Tetszik, hogy csak 80MB-ot tesz a gépre, és Daemonnal simán mûxik...
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
Macsek, a kíváncsiság hamar járókeretet eredményez..😊
igéret szép szó...
[merlinw.org]
Emlékszem milyen izgalommal húztam lefele az 5 gigáját neki egy ingyenes warezról, ahol 10 k/s alá volt limitálva a letöltés.
Ha jól emlékszem egy teljes hétig töltögettem lefele éjjel-nappal szüntelen.
Atyaég(!) mekkora volt a csalódásom amikor megláttam.
Azt hittem a DVD-s méret valami hiper grafikájú csodát fog takarni, úgy mint a SCHIZM, ami a legelsõ dvd-s játék volt, csak ez persze már fényévekkel jobb minden téren. Ábrándka...
Na nem.
Harmadrangú színészekkel (talán nem is színészek voltak csak szimpla haverjai a készítõnek) és egy filléres videokamerával felvett idétlenkedés. Megy egy film, ahol beszélgetnek az emberek és a te döntésedtõl függ, hogyan alakul a történet sorsa tovább.
Komolyan mondon a délutáni brazil sorozatok szintjét sem ütötte meg a színvonal.
....és egy hetet vártam erre a fömedvényre...
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Rhem (4CD), Conspiracy (ez volt az elsõ DVD warez, kb. 1.5éve), Omega Stone, Watchmaker, Zelenghorn...(utóbbi kettõ megvolt!).
hopp! szépjónapot!

szóval Merlin az ígéret szép szó......
www.extragyongy.hu
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
www.extragyongy.hu
Játékosok fóruma Journey to the center topic.
De megpróbálom ideheggeszteni a linket.
Journey topic
remélem sikerült....
A Journey to the center... játék fordítása a finisbe érkezett és a készítõ éppen tesztelõket keres. Ez éppen testhezálló feladat lehetne kicsiny közösségünknek. Én mindenesetre már jeleztem a fórumában segítõkész szándékomat.
Meg nyomok egy szavazatot a Zanzarah -ra. Hátha felkelti másnak is az érdeklõdését.
szurmakotium: mondanál pár szót a zanzarah-ról? A weblapját már átböngésztem az tetszik. Mennyire jutottál vele? Esetleg végigvitted? Tapasztalatok, vélemény ilyesmi.
Ha már itt vagyunk megemlitem, hogy az általam igen óhajtott Pandora Directive-nek hatféle befejezése van.