The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LezLee
Lecsekkoltam az új oldalad 😊))
Nagyon jó, profi vagy.
Jó a frizurád a képeken (már ha sikeresen eltaláltam, hogy melyik vagy TE 😊)))
Csak egyet mondok: irigylem a barátodat 😊))
MIMACSKA
LezLee A new websitem feltöltve...bár még azért fejlesztés alatt..

www.extragyongy.hu

Köszi sikerült!

Axon
Nekem szépen felment és ki is próbáltam. Nyomultam vele úgy 5-6 percet. Na persze szigorúan munkaidõben voltam, ezért a rövid játékidõ.
Egyébként én is angolra állítottam a területi beállítást csak akkor ment fel. Mondjuk azt már nem próbáltam ki, hogy a játék megy-e úgy ha visszaveszem a területi beállítást magyarra.

pluhi
Angol területi beállitások, de mintha itt lenne ez már lentebb ám.
A monkey island 4et van aki fel tudta telepiteni?Nekem miutan mountolom az 1es cd iso-ját csak egy kis ideig jutok el.Raklikkelek a nextre es behozza a readme-t es ugyanezt csinalja akarhanyszor nyomom a nextet de tovabb nem megy.Tudja vki mit kell csinalni?

mandm
A honlapot elnézve, inkább cseh stuff

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

MerlinW
én ez használom:
www.codecpack.com
sinnen az "all in 1 codec pack"

tutkóra csak azt teszi fel amit kell, jó kis román stuff😊))

[merlinw.org]

LezLee
Nem tom, nekem most k-lite van fent, szinte mindenki ezt ajánlotta, eddig nem kavart be semmibe. Régebben az ace mega codec pack volt fönn, és azzal csak a bajom volt.
MerlinW
hümm, akkor passzolok...

[merlinw.org]

nekem ATI-m van (Nvidia után) és a 4.0-ás catalyst-om van fenn. minden megy szépen. kopp-kopp.

MerlinW
Dehogynem, az összes PC-s magazinban benne volt. Még díjat is nyert úgy emléxem. De lehet hogy az a Nightlong volt...
Télleg azt nem akarja valaki feltölteni?:o)

[merlinw.org]

MerlinW
Nemm, az az hogy nekem az ég világon semmi bajom nincs (eddig, koppkopp). Csak próbálok rájönni mi lehet a baj. Kódekek nem zavarhatnak be?

[merlinw.org]

Ajaj!!! akkor ezért nem lehetett hallani errõl a game-rõl sokat...

LezLee
Nem Ati-m van, Nvidia Geforce FX 5200.
Miért, neked is problémád volt a játékkal?
van itt valaki?
MerlinW
Jaja jobb klikk - kompatibilitás - win95 (vagy 98/Me) kiválaszt - ok - indít. Talán segít, a régi progiknál szokott. LezLee, neked is Ati-d van? Lehet a Catalystot nem eszi a cuccos... talán más (régebbi/újabb) verzióval... A lényeg, hogy a program rendben van, csak hozzá kell finomhangolni 6 évnyi microsoft fejlesztést😊))

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Oks, átnézem a topicot - link kutatás on.

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LezLee
Nekem más volt a bajom a Sanitariummal. Nálam az volt a gond, hogy egy adott idõ után, kb. 5 perc, fogta magát és átment 6 színû üzemmódba, ami ugye élvezhetetlen és játszhatatlan. Én is sajnálom, mert tényleg agyament játék, elmebetegeknek való, tehát nekem 😊)))
Viszont ezt a Win 95 kompatibilitási módot nem próbáltam, lehet, hogy az megoldotta volna a problemet, csak kár hogy már le is töröltem a gamet. 😞(

Imy: amúgy van a gamehez patch, és egy update is, ha nem megy, akkor próbáld ki azokat, hátha segít. Anno még szurmakotium belinkált pár linket a patchhez.
IMYke2.0.0.0
Win95/98 komp. módban nem próbáltam.
Õszintén szólva új vagyok WinXP-ben (nekem: WinXP SP1 Eng + ATI 9500 Pro + Catalyst 3.10)... így eszembe se jutott a kompatibilitás móddal szórakozás...
Ugye jobb klikk az indító exe-n és úgy, ott kell kijelölni vmit?

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Macsek: Bünti volt..😞( 3 hétre számûztek Prágába, és szadista sörkúrára itéltek minket. Hiába az élet nem habostorta...
sörös.

Imy: Nekem spec nem volt gáz a Sanitariummal, s már a kettes CD-t nyomom.
(XPSP1 ENG, Detonator 53.xx) Próbáltátok win95 kompatibilis módban?

[merlinw.org]

reaper4
okok én se kötekedni akartam.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

IMYke2.0.0.0
Hát ez szomorú... korábbit nem olvastam, de most már igen.
Na mindegy. Azé' megtartom, mert tényleg remek kis game ez!

MIMACSKA
LezLeenek is ugyanez volt a problémája és sajnos nem is tudta megoldani

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Nos, szakítottam idõt a Sanitarium-ra... Tényleg "õrült" ez a Játék...
Tetszene is, ha nem lépne ki az elsõ - már az 1. fejezet - videojánál, amikor törölközõvel átszánkázok a vezérlõ terembe és az összetákolt videokütyüt elindítom, megnézem a "rólam" készült vidio(tá)t és utána kitesz, a Windows asztalra...
Hm. Patch vagy valamit elrontottam?
Tetszik, hogy csak 80MB-ot tesz a gépre, és Daemonnal simán mûxik...

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!

MIMACSKA
:-))
Sarokba ültettek?

www.extragyongy.hu

MerlinW
Igaz... meggondolatlan hozzászólás volt...:}
Macsek, a kíváncsiság hamar járókeretet eredményez..😊

igéret szép szó...

[merlinw.org]

Axon
Conspiracy megvolt.
Emlékszem milyen izgalommal húztam lefele az 5 gigáját neki egy ingyenes warezról, ahol 10 k/s alá volt limitálva a letöltés.
Ha jól emlékszem egy teljes hétig töltögettem lefele éjjel-nappal szüntelen.
Atyaég(!) mekkora volt a csalódásom amikor megláttam.
Azt hittem a DVD-s méret valami hiper grafikájú csodát fog takarni, úgy mint a SCHIZM, ami a legelsõ dvd-s játék volt, csak ez persze már fényévekkel jobb minden téren. Ábrándka...
Na nem.
Harmadrangú színészekkel (talán nem is színészek voltak csak szimpla haverjai a készítõnek) és egy filléres videokamerával felvett idétlenkedés. Megy egy film, ahol beszélgetnek az emberek és a te döntésedtõl függ, hogyan alakul a történet sorsa tovább.
Komolyan mondon a délutáni brazil sorozatok szintjét sem ütötte meg a színvonal.
....és egy hetet vártam erre a fömedvényre...

mandm
Ez így igaz. Én is ezt vallom, csak tájékoztatás képpen írtam. Annak ideján a Maffiára írták, hogy kevés benne az aláfestõ zene. Miközben, több mint másfél óra muzsika volt kiszedhetõ belõle ogg formátumban.

reaper4
szvsz ne 1 kritikus döntse el, hogy tetszik nekünk 1 játék vagy sem.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

mandm
A Watchmaker elkezdtem, csak idõhiány miatt abbahagytam, aztén valahogy elkeveredett az iso. A több független kritika eléggé lehúzta

na...eszembe jutott pár adventure, amit nem nagyon láttam ebben a topicban.
Rhem (4CD), Conspiracy (ez volt az elsõ DVD warez, kb. 1.5éve), Omega Stone, Watchmaker, Zelenghorn...(utóbbi kettõ megvolt!).

hopp! szépjónapot!

MIMACSKA
Hármat is dobtam csk még az elsõ pár oldalon
szóval Merlin az ígéret szép szó......

www.extragyongy.hu

LezLee
Macsek már feldobott magáról képet... 😊)))..... méghozzá a saját weblapjára 😊))
MerlinW
Azt látom😊 Macsek, ha feldobsz magadról egy képet, komolyan modnom én is feldobok egyet. Namiccósz? 😛

[merlinw.org]

MIMACSKA
Hát te tudod...bár nem szépségverseny van odaát....na mind1

www.extragyongy.hu

MerlinW
Nemtom ti hogy vagytok ezzel. nekem senkivel sem olyan itt a kapcsolatom, hogy bemutatkozzam neki...😊 De mind1, lehet ez sajátszocprob..😊

[merlinw.org]

MerlinW
Jah már vágom...

[merlinw.org]

MerlinW
he? információhiány miatt most kezdem nem érteni szavaid jelnetésének mikéntjét. 😄

[merlinw.org]

MIMACSKA
Ha akrtok a logo mögé arcokat röppenjetek át az általános eszmecsere.....fórumozók fényképei topicba és dobjatok egy képet!!!!!!

www.extragyongy.hu

Axon
Kipróbáltam és sikerült

Axon
Huh, most megfogtál.
Játékosok fóruma Journey to the center topic.
De megpróbálom ideheggeszteni a linket.

Journey topic

remélem sikerült....

mandm
Erre én is csak ezt tudom mondani, ahogy Hacsek és Sajó: "azt még megvárom..."

Húha! Olvastam másik topicban is ezt a jó hírt. a Journey már lassan 6 hete fel van installálva, de a magyarítást megvárnám. 😊

MerlinW
Linket, linket, linket!😊))

[merlinw.org]

Axon
Jó hír kalandozó társaim!

A Journey to the center... játék fordítása a finisbe érkezett és a készítõ éppen tesztelõket keres. Ez éppen testhezálló feladat lehetne kicsiny közösségünknek. Én mindenesetre már jeleztem a fórumában segítõkész szándékomat.

Axon
Az Alone in the Dark 4 -re én is leadok egy szavazatot. A demo-javal elég sokáig elszórakoztam anno.
Meg nyomok egy szavazatot a Zanzarah -ra. Hátha felkelti másnak is az érdeklõdését.

szurmakotium: mondanál pár szót a zanzarah-ról? A weblapját már átböngésztem az tetszik. Mennyire jutottál vele? Esetleg végigvitted? Tapasztalatok, vélemény ilyesmi.

pluhi
Na szép. Élbõl elcsesztem. A Pandora Directive-nek HÉTféle befejezése van.
pluhi
Igen, ezek RPG-k, még lehetne 100at irni. Baldurs Gate, Fallout, Might & Magic sorzat. Csak a legjobbak közül három. Bár lennének RPG elemek kalandjátékban is! Még ma is kuriózum a többféle befejezés, a feladatok többféle megoldása pedig teljesen idegen a mûfajtól, sajnos.
Ha már itt vagyunk megemlitem, hogy az általam igen óhajtott Pandora Directive-nek hatféle befejezése van.
MerlinW
okok, nem vettem magamra😊 Van még pár hiányosság a listában, azokra nem igazán találtam megbízható infót a neten. Mostantól csak teljesen kitöltött listát fogadj el, mert nem kéne megint bármelyikünknek még egy napot elszöszölnie ezzel...

[merlinw.org]