The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hehehe...
Kár hogy úgy hívják éppen kicikémet hogy lázmérõ...
[merlinw.org]
Sürgõsen pótolom! Ne haragudj! Kicsit összejött minden. Tegnap cseteltem mint állat, ma dolgom van, de összehozom!
>> AMD Athlon 64 3200+ -|- MSI K8T (VIA K8T800) -|- 4096 MB PC3200 DDR (4*1024) -|- ATi Radeon 11900 256 MB (1500/3000) -|- Creative SB Audigy3 7.1 -|- 1.4 TB (8x IBM 180GXP SATA) -|- WindowsXP 64 Bit -|- 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 100 Hz) -|- FeelIX Szerverház (600W) <<
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
kívánságlistám:
- Alone4
- Nightlong
- Full Throtle😊
[merlinw.org]

www.extragyongy.hu
vagy a The Dig-re (http://www.gamershell.com/hellzone_Adventure_The_Dig.shtml) akkor feltoltom.
www.napisajto.hu
Jól jön ez most az inséges idõkben.
Igaz, hogy ez csak egy rip és nincsenek benne átvezetõ animációk, viszont a beszédhangok benne vannak.
DOS-os a kicsike. A sound.bat-ot kell csak futtatni. Most kipróbáltam winXP-alól, megadva egy sima soundblaster 100 % kompatibilis kártya beállítást (ezt elvileg minden létezõ hangkártya tudja). Gyönyörûen elindul és van hang is. Még most is borzongató, ahogy megjelenik a sziámi iker tanárnõ és egyszerre beszél mindkét fejével... vagy testével.... nem tudom hogy van ez sziámi ikreknél.
Ha valaki megszerezné a teljes ISO-t az feltétlenül szóljon!
Macs: a pusszantós szmájlidra reagáltam:
"Woww Macsek, bármerre nézek téged látlak" =>
mééér kell mindent megmagyaráznoooom? Hisztis leszek, oszt nem írok inkább sosenem semmit!

[merlinw.org]
De én tényleg nem mozgok, esetleg meg tudnád csinálni, hogy folyamatos legyen az animáció??
Vagy nálam van valami baj mer én se mozgok.....

www.extragyongy.hu
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
>> AMD Athlon 64 3200+ -|- MSI K8T (VIA K8T800) -|- 4096 MB PC3200 DDR (4*1024) -|- ATi Radeon 11900 256 MB (1500/3000) -|- Creative SB Audigy3 7.1 -|- 1.4 TB (8x IBM 180GXP SATA) -|- WindowsXP 64 Bit -|- 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 100 Hz) -|- FeelIX Szerverház (600W) <<
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2. szép logó, bár az elõzõ jobban tecc.😊
negyedszerre is végigtoltam a syberiát😊
Ann naplója annyira komoly.. még így sokadjára is feláll a szõr a hátamon...😊
[merlinw.org]
Gondolva a 800-osokra. meg még frissítettem is. és most jó pár napig látni sem akarok semmiféle html kódokat. brrrrrrr

www.extragyongy.hu
Gamez: én is mindkettõnek örülnék, Alone4-nek picit jobban, de megteszi a Night is😛
[merlinw.org]
Nekem is nagyon tetszett, szerintem másnak is fog.
Az egyik a
Litle Big Adventure 1.
a másik mégjobb
City of the lost children (ez egy igazi gyöngyszem kaland, a film alapján készült)
psziho hangulatban felveszi a versenyt a sanitariummal, bár más megközelítésben.
Mivel ezek nem túl nagy méretûek, ezért utólagos engedelmetekkel felkerülnek a szerverre csemegézés céljából.
Akkor én is a Nightlong-ra szavazok.
Van most bõven hely az ftp-n így nem kell spórolni vele.
Na meg a Drakula 2-t is lehet törölni, már csak azért is mivel a Drakula 2 jóval hamarabb fent volt mint a Drakula 1 és az 1. rész már törölve lett, így szerintem a 2. részre sem tart már senki igényt.
Akkóó én is a Nightlong-ra szavazok, nem szeretek kitûnni a sorból 😊)))
én a Nightlong-ra szavaznék, mert már hiányzik egy point&click - es jó kis kaland 😊)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

www.extragyongy.hu
Nightlong vs. AITD 4
A nightlongot végig vittem anno, az AITD4 -et még csak most nyomom (azaz nyomnám ha lenne idõm.)
Nem igazán összehasonlítható a kettõ, mert az egyik tradicionális point and click adventure prerenderelt hátterekkel, jo sok fejtorõvel, míg az Alone4 egy full 3d-s túlélõ horror, amibe elég sok az akció és eddig nem volt túl sok rejtvény...
Az alone4 egy adrenalin pumpa, míg a Nightlong egy Blade Runner szerû nyugis kis játék jó storyval, érdekes fejtörõkkel.
A maga kateóriájába mindkettõ egy gyöngyszem.
Egyébként 3 cd-sek. Az Alone fut xp alatt a Nightlongot még 98-alatt játszottam.
Javaslat: Alone 4, Silenthill és társaihoz szerezzetek be egy gamepadot (legalább 8 gombosat) mert általában ezek konzolról portolt játékok és sokkal egyszerûbb a játékok iránytása. (összege nem jelentõs 1500-2500 Ft között mozog és jóval megnöveli a játék élményt .. fõleg ha kinyomod TV-re 😉
döntsetek oszt szóljatok mellik kell

By the perception of illusion we experience reality.
Macs: Kellemes kis oldal. Ügyi vagy!
Ha szabad építenem kritikával: a menü kicsit üres avval a két üres résszel, sztem össze kellene kötni a top képet a menü dizájnnal. A másik észrevétel, a fõoldalon levõ képek nagyok. Ha picit kisebbek lennének még jobban nézne ki.
[merlinw.org]
Itt van link kepekhez illetve demóhoz.
Ha ittvagy legyszives mondd mar el mi lesz.Eszembe jutott hogy a Alone in the dark 4 4cdbol all ha jol emlexem.Sztem inkabb a Nightlonot kene felraknod,persze csak ha a tobbiek is igy gondoljak,mert utananeztem es nagyon jonak tunik,igazi jo kis izgalmas kalandjateknak.De azer meselj mar rola legyszives ha vannak szemelyes tapasztalataid.

??