The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
szemi baaaj, szmeágol nyem hárágszik, mikor nála van a drágaszága, kicikéje Hehehe...
Kár hogy úgy hívják éppen kicikémet hogy lázmérõ...

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ááááááááááááá - Igazad van!
Sürgõsen pótolom! Ne haragudj! Kicsit összejött minden. Tegnap cseteltem mint állat, ma dolgom van, de összehozom!

>> AMD Athlon 64 3200+ -|- MSI K8T (VIA K8T800) -|- 4096 MB PC3200 DDR (4*1024) -|- ATi Radeon 11900 256 MB (1500/3000) -|- Creative SB Audigy3 7.1 -|- 1.4 TB (8x IBM 180GXP SATA) -|- WindowsXP 64 Bit -|- 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 100 Hz) -|- FeelIX Szerverház (600W) <<

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Jam, a Dig-em full CD-s

[merlinw.org]

MerlinW
Diget én is tok tölteni felfele. De minek a lista, ha senki nem olvassa?😊 Hamár dolgoztam rajta egy napot... és Imysrác nem tette ki.. nomind1😊

kívánságlistám:
- Alone4
- Nightlong
- Full Throtle😊

[merlinw.org]

LezLee
Én meg mindkettõnek örülnék 😊))

Mimacska: köszi a képet, akkor majd feltöltöm én
CrucifX
Ó, én a the Dig-nek naon örülnék, ódákat zengtek már róla de eleddig még nem volt hozzá szerencsém (sajnos)

MIMACSKA
LezLee visszaküldtem a képet, de légyszi tedd fel te mert nálam nem müxik a feltöltés

www.extragyongy.hu

hali
hi, esetleg ha van igeny Jack Orlando-ra (http://www.gamershell.com/hellzone_Adventure_Jack_Orlando.shtml)
vagy a The Dig-re (http://www.gamershell.com/hellzone_Adventure_The_Dig.shtml) akkor feltoltom.

www.napisajto.hu

Axon
Feltöltöttem az ftp-re a City of the Lost Children játékot.
Jól jön ez most az inséges idõkben.
Igaz, hogy ez csak egy rip és nincsenek benne átvezetõ animációk, viszont a beszédhangok benne vannak.
DOS-os a kicsike. A sound.bat-ot kell csak futtatni. Most kipróbáltam winXP-alól, megadva egy sima soundblaster 100 % kompatibilis kártya beállítást (ezt elvileg minden létezõ hangkártya tudja). Gyönyörûen elindul és van hang is. Még most is borzongató, ahogy megjelenik a sziámi iker tanárnõ és egyszerre beszél mindkét fejével... vagy testével.... nem tudom hogy van ez sziámi ikreknél.
Ha valaki megszerezné a teljes ISO-t az feltétlenül szóljon!

LezLee
Nekem is ahelyett hogy itt fórumozgatok tanulnom kéne, mer 3 hét múlva 2 vizsgám is lesz, de hát nem tudok meglenni sg fórum nélkül 😊))))
LezLee
A Nightlongról semmi hír 😞((
szurmakotium barátunknak tényleg nincs sok ideje mostanában
LezLee
Én ilyenre biztos nem áldoznék saját pénzbõl 😊)
MerlinW
Nazér, már megijedtem😛

[merlinw.org]

LezLee
Dehogy. Háát, izé, én speciel kihasználtam a munkahelyembõl eredõ lehetõségeket
MerlinW
Gyerekek ti befizettétek a VIP-et? öhömm...😛

[merlinw.org]

MerlinW
Lezlee: a honlapomon vannak szmájlik, több mint 300
Macs: a pusszantós szmájlidra reagáltam:
"Woww Macsek, bármerre nézek téged látlak" =>

mééér kell mindent megmagyaráznoooom? Hisztis leszek, oszt nem írok inkább sosenem semmit!

[merlinw.org]

MIMACSKA
ok

www.extragyongy.hu

LezLee
Te mozogsz rendesen 😊))) mármint a lógód
De én tényleg nem mozgok, esetleg meg tudnád csinálni, hogy folyamatos legyen az animáció??
MIMACSKA
Mit értesz ez alatt??

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Hú Lezlee ha zavar, hogy csak egyet mozog a gif, írjál és módosítom!!
Vagy nálam van valami baj mer én se mozgok.....

www.extragyongy.hu

LezLee
Akkor ez már a szerelem jele

Amúgy honnan szeditek ezeket az aranyos smiley-kat???
MerlinW
Woww Macsek, bármerre nézek téged látlak

[merlinw.org]

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

MerlinW
Dehogynem, teccik, komolyan

Imyke reakciója volt diplomatikus

[merlinw.org]

MIMACSKA
Most mé bántasz??

Most még se jóó??

www.extragyongy.hu

MerlinW
hhoppant diplomatice hoppantul az😊)))

[merlinw.org]

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Jó mindkettõ - no puncs.

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

-----------------------------------------

>> AMD Athlon 64 3200+ -|- MSI K8T (VIA K8T800) -|- 4096 MB PC3200 DDR (4*1024) -|- ATi Radeon 11900 256 MB (1500/3000) -|- Creative SB Audigy3 7.1 -|- 1.4 TB (8x IBM 180GXP SATA) -|- WindowsXP 64 Bit -|- 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 100 Hz) -|- FeelIX Szerverház (600W) <<

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MIMACSKA
1.:-))
2.:-(

www.extragyongy.hu

MerlinW
1. ügyi vagy
2. szép logó, bár az elõzõ jobban tecc.😊

negyedszerre is végigtoltam a syberiát😊
Ann naplója annyira komoly.. még így sokadjára is feláll a szõr a hátamon...😊

[merlinw.org]

MIMACSKA
De lekicsinyítettem
Gondolva a 800-osokra. meg még frissítettem is. és most jó pár napig látni sem akarok semmiféle html kódokat. brrrrrrr

www.extragyongy.hu

MerlinW
Macs: 1024ben nézek mindent😊)) Csak szakmai vélemény volt😊

Gamez: én is mindkettõnek örülnék, Alone4-nek picit jobban, de megteszi a Night is😛

[merlinw.org]

Axon
Hát... lehet, valószínûleg nekem is rip-ben van meg, de amíg nincs cd-s verzió ez is megteszi.
Nekem is nagyon tetszett, szerintem másnak is fog.

A City of the lost children 1 cd?En ripben jatszottam vele reges regen es telleg Sanitarium feeling.

Axon
Úgy néz ki, hogy sikerült néhány régi gyöngyszemet találnom.
Az egyik a
Litle Big Adventure 1.
a másik mégjobb
City of the lost children (ez egy igazi gyöngyszem kaland, a film alapján készült)
psziho hangulatban felveszi a versenyt a sanitariummal, bár más megközelítésben.
Mivel ezek nem túl nagy méretûek, ezért utólagos engedelmetekkel felkerülnek a szerverre csemegézés céljából.

Axon
Értem. Nem is figyeltem, hogy minkettõt szumakotium kollega töltené fel.
Akkor én is a Nightlong-ra szavazok.

Hat en is mind2-t mondom de szurmakotium baratunknak igy sincs sok ideje ahogy elmondta,ugyhogy en inkabb maradok a Nightlong-nal😊

Axon
Mindkettõ!
Van most bõven hely az ftp-n így nem kell spórolni vele.
Na meg a Drakula 2-t is lehet törölni, már csak azért is mivel a Drakula 2 jóval hamarabb fent volt mint a Drakula 1 és az 1. rész már törölve lett, így szerintem a 2. részre sem tart már senki igényt.

LezLee
Na már megint szavazni kell? 😊))
Akkóó én is a Nightlong-ra szavazok, nem szeretek kitûnni a sorból 😊)))
reaper4
halihó!

én a Nightlong-ra szavaznék, mert már hiányzik egy point&click - es jó kis kaland 😊)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

MIMACSKA
Szerintem 800*600 as felbontásban nézted, mert nálam nem tûnik nagynak. De azért köszönöm a kritikát

www.extragyongy.hu

szurmakotium
Na, elég elfoglalt voltam mostanában ugyhogy nem nagyon fórumoztam ...

Nightlong vs. AITD 4
A nightlongot végig vittem anno, az AITD4 -et még csak most nyomom (azaz nyomnám ha lenne idõm.)

Nem igazán összehasonlítható a kettõ, mert az egyik tradicionális point and click adventure prerenderelt hátterekkel, jo sok fejtorõvel, míg az Alone4 egy full 3d-s túlélõ horror, amibe elég sok az akció és eddig nem volt túl sok rejtvény...

Az alone4 egy adrenalin pumpa, míg a Nightlong egy Blade Runner szerû nyugis kis játék jó storyval, érdekes fejtörõkkel.

A maga kateóriájába mindkettõ egy gyöngyszem.

Egyébként 3 cd-sek. Az Alone fut xp alatt a Nightlongot még 98-alatt játszottam.

Javaslat: Alone 4, Silenthill és társaihoz szerezzetek be egy gamepadot (legalább 8 gombosat) mert általában ezek konzolról portolt játékok és sokkal egyszerûbb a játékok iránytása. (összege nem jelentõs 1500-2500 Ft között mozog és jóval megnöveli a játék élményt .. fõleg ha kinyomod TV-re 😉

döntsetek oszt szóljatok mellik kell

By the perception of illusion we experience reality.

MerlinW
jap..igaz😊
Macs: Kellemes kis oldal. Ügyi vagy!
Ha szabad építenem kritikával: a menü kicsit üres avval a két üres résszel, sztem össze kellene kötni a top képet a menü dizájnnal. A másik észrevétel, a fõoldalon levõ képek nagyok. Ha picit kisebbek lennének még jobban nézne ki.

[merlinw.org]

LezLee
Megtudod, ha a Logójára klikkelsz 😊))
CrucifX
Nightlong-ra én is szavaznék, anno a demoval nagyon jól szórakoztam. A Fullhoz sajnos nem volt szerencsém, de az 576os leírást már vagy 10x elolvastam 😄

MerlinW
Macsek, mi a cím?

[merlinw.org]

MerlinW
nájtlong rullz😊

[merlinw.org]

http://www.justadventure.com/reviews/Nightlong/Nightlong_Review.shtm

Itt van link kepekhez illetve demóhoz.

Szurmakotium:
Ha ittvagy legyszives mondd mar el mi lesz.Eszembe jutott hogy a Alone in the dark 4 4cdbol all ha jol emlexem.Sztem inkabb a Nightlonot kene felraknod,persze csak ha a tobbiek is igy gondoljak,mert utananeztem es nagyon jonak tunik,igazi jo kis izgalmas kalandjateknak.De azer meselj mar rola legyszives ha vannak szemelyes tapasztalataid.

MIMACSKA
férjem!!!
Köszi a dicst jól esik.
na pusz

www.extragyongy.hu