33675
-
#8059 Látom közben felért a Still Life. Köszönet Pluhi. Cuppanjunk rá emberek! -
#8058 Mindegyik angol, kivéve a Time Machine-t (az csak magyar). -
#8057 Na ebben aztán tényleg lehet mazsolázgatni :-)
A Myst 4 az magyar nyelvű vagy ez az angol verzió? -
#8056 Rendben. Legfeljebb majd kimegyek mindegyikhez :-) -
#8055 Köszi, kb. 7-8 éves gyűjtemény... -
M.A.D. #8054 1. :) Szép lista.
2. Ok Axon! Valamelyik vonattal érkezem. :) -
#8053 Na itt a lista, ahol nincs külön írva, az 1 CD-s:
Alone in the Dark: The New Nightmare 3CD
Atlantis Evolution DVD
Beyond Good & Evil 3CD
Black Dahlia 8CD
Blade Runner 4CD
Blair Witch Volume 1
Broken Sword 2
Broken Sword 3 2CD
C.S.I. 3CD
Dune
Escape from Monkey Island 2CD
Final Fantasy 8 5CD
Full Throttle
Gabriel Knight
Gabriel Knight 2 6CD
Gabriel Knight 3 3CD
Grim Fandango 2CD
Hitchcock: The Final Cut 2CD
Hopkins F.B.I.
In Memoriam 2CD
Indiana Jones & the Fate of Atlantis
Indiana Jones & the Infernal Machine 2CD
Journey to the Center of the Earth
King's Quest 8
Knights of the Old Republic 4CD
Knights of the Old Republic 2 DVD
Lands of Lore
Legend of Kyrandia
Legend of Kyrandia 2
Legend of Kyrandia 3
Leisure Suit Larry Collection (1-6)
Leisure Suit Larry 7
Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude 4CD
Monty Python & the Holy Grail
Myst Masterpiece Edition
Myst 4 2DVD
Mysterious Journey 2 3CD
Obscure DVD
Outcast 2CD
Phantasmagoria 7CD
Phantasmagoria 2 5CD
Police Quest CE (1-4+SWAT) 5CD
Prisoner of Ice
Psychonauts DVD
Rama 3CD
Real Myst
Roberta Williams' Anthology (KQ1-7,LB1-2,stb.) 4CD
Runaway 3CD
Sanitarium 3CD
Sentinel: Descendants in Time 2CD
Shadow of Destiny
Sherlock Holmes: The Silver Earring 2CD
Silent Hill 2 3CD
Silent Hill 3 DVD
Silent Hill 4 DVD
Space Quest CE (1-6) 2CD
Spycraft 3CD
Syberia 2CD
Syberia 2 2CD
Tex Murphy: Overseer DVD DVD
The Black Mirror 2CD
The Curse of Monkey Island 2CD
The Dig
The Longest Journey 4CD
The Pandora Directive 6CD
The Phantom Menace
Time Machine 2CD
Under a Killing Moon 4CD
Urban Runner 4CD
Vampire: Bloodlines 3CD
Wanted: Wild Western Adventure
Woodruff
-
#8052 Hajaj... szörnyűek lehetnek a bűneid, amiért ezt a bűntetést mérte rád a sors... :-)
Majd ősszel meglátogatlak. A melóhelyem suliba küld, ami 1,5 éves és havonta 3 napot pesten töltök.
Jól számoltok az bizony két komplett estét jelent havonta :-) -
#8051 Engem is nagyon érdekelne a Still Life. Kaphatnék hozzáférést az ftp-hez? Természetesen, cserébe én is feltöltenék valamit, vannak nagyon jó kis kalandjáték-kincseim. -
#8050 :)) -
#8049 Én is csak a főváros közelében élek mostanság, de már látom sötét végzetem, hogy ezen ronda városban kell élnem... -
#8048 Renben. Kimegyek eléd a vonathoz :-) -
M.A.D. #8047 Ott a helyem nekem is. :) -
M.A.D. #8046 :))) Zlatny Bazant? :))) Hmmm.....Goldener Facan. -
#8045 Én sem vagyok pesti, bár én nem teszem hozzá, hogy sajnos, mivel szeretem a vidéki nyugis életet, bár abból nekem nem sok jut
Viszont határozottan a kemény mag - ha egyáltalán van olyan - tagjának tartom/érzem magam -
#8044 Én ma 6-ig melózok, azután irány a haver sörözője. A kedvemért beszerzett két káda Zlaty Bazant (nem biztos, hogy jól írtam ) sört. Ez az egyik kedvencem, a másik pedig a Borostyán.
Fogok egy vödrött, beleöntök vagy 5-6 üveggel. Majd simogató pillantásokat vetek a sörre.... hagyom, hogy az illata betöltse a pólusaimat.... majd belemerítem az arcom a vödörbe és belélegzem a matériát!!!! -
#8043 Azt hittem, hogy ismét a jövő péntek lesz :-)
A vasárnap jó lesz és tényleg a TC3-as kellene.
Most akarom kiírni az összes Blitzkrieg-es anyagomat egy 8,5-es DVD-re. Már csak a TC3 hiányzik a - jelenlegi tudásom szerinti - teljes gyűjteményhez.
Nagy rendezgetésben vagyok éppen és az összes anyagomat, köztük az összes kalandjátékomat, mind-mind kiírom DVD9-re. Ezért ígértem meg a táblázatos kalandlistámat is, mivel most egyetlen vinyón ott van összegyűjtve az összes kaland játék, így könnyen rendszerezhető. -
#8042 Én a Mecsekkel vagyok így.
Nekem az a város már nem is tetszik, amelyik közelében nincs hegy. Ez van. Több, mint 15 éve látom nap, mint nap - 30 éve lakom a környékén -, de nem tudok betelni vele - nem szentimentalizmus!
A mesterséges építmények sem rontanak rajta - a pécsi TV-torony egfajyta szimbólummá nőtt ki magát amúgy is a környéken...
A munkahelyemen ráadásul, a 4. emeleti tetőtéri ablakomból kinézek és az egész hegyet befogadhatom - zöld, házak kúsznak fel rá, és a karácsonyfadísz TV-torony ott csillog a tetején :)
===============================
.:i2k:. melóból:
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes). -
#8041 Szeged pedig igencsak jó hely. Egyszer voltam ott augusztus 20-án, a Tisza partján, a homokban tomboltunk trance klasszikusokra, majd bementünk a folyóba. Hatalmas volt...
Az egyedüli, ami nagyon zavart arrafelé, hogy minden olyan lapos volt. Hiába, több mint 20 éven át megszoktam, hogyha kinézek az ablakon, akkor látom a Kékest és a Gallyatetőt... -
#8040 Bezony! Jó az!
Közép-Európában lesz egy mini mediterrán, spanyol virtus! :)))
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes). -
#8039 Ott voltam télen Szegeden;) Elvittem a barátnőmet városnézésre, de nem tetszett neki a téli hidegben a városnézés... Nem is tudom miért:) Fújt a képünkbe a hó, engem nem zavart, de őt igen:)
Akkor van itt minden: Pécs, Szeged, Debrecen, én meg Győr. Mi is indulunk a címért;))
Az igaz, hogy Pécsen felmerült, hogy bevezessék nyáron a sziesztaidőt?
-
#8038 Pluhi: érdeklődnék, hogy hogyan áll a Still Life upload?
Lehet már szedni a drágaszágot? :)) -
#8037 Nézd meg a gyönyörűen, korhűen felújított városközpontot (Kárász utcát), és utána mondj ilyet!
Vannak a városnak csúnya részei, na de melyiknek nincs. -
#8036 Nekem Szeged egy kockaváros - szegény, leégett kétszer, ezért mesterséges utcaszerkezetet kapott, ami eléggé rondává tette.
#8035 Pécset és Szeged között együttműködés van, utóbbi mindenben támogatja előbbit.
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
-
#8034 Szép város Pécs, de ha kultúra, akkor csakis SZEGED - "A napfény városa"
Bár bevallom azt se tudom, hogy indul e a címért.
[tudatlan] -
#8033 Dehogy sajnálom. A "sajna" szót azt arra írtam, hogy mivel nem vagyok pesti, így nem fog összejönni a TLJ találkozó :)))
Én szögedi vagyok, és még az is leszek valszeg egy darabig :) -
#8032 [Halkan megsúgja: ő se szereti Európa legkoszosabb fővárosát... [#hehe]]
[Pécs városa pedig a szívecsücske - és tuti ez a város nyeri az EU Kulturális Fővárosa címet is :))))]
#8031 Ne sajnáld, hogy nem vagy pesti. Én sem vagyok az, de örülök neki;) -
M.A.D. #8030 Szépjónapot! Mi???? Still Life? :))
Axon:Sorry! Esetleg most vasárnap fel tudom rakni. TC3, ugye? -
#8029 Én sem vagyok budapesti sajnos.
Hát hogy a fenébe ne lennél a kemény mag tagja? Hiszen Te csinálod a TLJ fordítását. Meg egyébként is, írtál te már annyi dolgot ide, hogy törzstagnak számíts :)
Viszont Mimacska nagyon eltűnt mostanában, biztos fel kell futtatni a frissen nyitott boltját, bár nem árulta el, hogy milyen boltról van szó. -
#8028 Én nem budapesti vagyok - s talán nem is a kemény mag tagja...
#8027 Ne aggódj, azért engem sem kell félteni. Szombaton tivornya lesz.
Tudom, hogy álom marad, de azért egyszer jó lenne, ha így a "keménymag" összeülne egyet sörözni, meg dumálni a kalandokról, csajokról, mindenről.
Ja és RESPECT a Still Life feltöltőjének!!!
-
#8026 Akkor én ma iszok rátok is este -
#8025 Váááá, asszem szép lesz a hétvége. sőt, gyönyörű;) (Mert állatkertbe is megyek, yuhé)
Still Life az Isten;) (No meg a feltöltője) -
#8024 Nem tom miért, de ebből a hozzászólásodból azt a szót vettem észre először, hogy: "Benyomtam..."
Lehet piahiányom van :))) (szándékosan nem raktam a piába "n" betűt) -
#8023 Still Life kúszik fel, kb. 12 óra a 2 CD (ez van).
Benyomtam, eddig nem tűnt fel semmi extra, a hangulat elég dark, a szereplők káromkodnak, mint a vizfolyás. Grafika a szokásos, szép prerenderelt statikus hátterek előtt mozognak a viszonylag ronda karakterek. Az inventory képernyő elég ocsmány, az Amigám jutott eszembe. A felbontás fix 800*600, erre nem is mondok semmit. Élsimitás persze kötelező igy, de sajna a csaj frizurája nem komálja, szétesik az egész. -
#8022 A Cossacks 2 egyébként Clone verzió, ami még önmagában nem lenne baj (sőt), de SF 3 védelem van rajt, ezért finoman szólva körülményes elinditani. -
#8021 Amenophis-t még egy napig plz;)
-
#8020 2,1 giga szabad hely van.
Szóljon akinek kellenek még a következők:
Amenophis
Broken Sword 3
Necronomicon (elvileg hibás verzió)
Ha nem kellenek, akkor törlésre kerülnek.