33675
-
#8099 most irogatom a listám... az is lehet, hogy meglesz a 100 kalandjáték. -
#8098 A Discworld Noirt éppen most csomagolom. Délben indítom a feltöltést. Szerintem éjfélig mindenképpen felér mind a három cd.
A Myst Masterpiece Edition-ból ki tudnád operálni a 2. részt? Mert nekem már csak ez hiányzik a négy részből? Ha nem lehet, akkor esetleg egy későbbi időpontban feltölthetnéd az egészet, bár gondolom így egyben jó nagy terjedelmű :-) -
#8097 Köszönet, már cibálom is lefele. -
#8096 Úgy látszik már régen böngésztük a listádat :-) -
#8095 Akkor törlöm lefele, mert most egy kicsit felpörögtek az események és kell a hely. -
#8094 Letöltöttem már a BS3-at, ha másnak nem kell, lehet törölni.
Mindenféle játék mehet a listára, vagy csak kaland? Mert nekem vegyesen van. "Nagy a család", én vagyok a kalandjáték vonal...
Köszönjük a Still life-ot!!!!!
Szia Lord Myn! -
#8093 KQ8 fent van, raktam fel hozzá patchet is. -
#8092 Úgy értem megVAN rég. Szal kérhettétek volna... -
#8091 KQ8 nekem is megvolt rég... -
#8090 Nemrég jöttem meg a suliból (kis esti ZH). A cucc rég felért természetesen, dobtam még fel két sfv-t is. Egyébként felesleges megvárni a töltéssel bármit is, ha nem volt még teljes a cucc, amikor szedted, folytatod később. Persze az sfv-t kellett volna töltenem először és akkor egyértelműen lehetett volna ellenőrizni. Legközelebb figyelek.
Az nfo-ban is irják, de mondom én is, hogy crack nélkül ne inditsátok el, mert felpakolja az SF drivereket és az nem jó senkinek. -
#8089 ok, thx! -
#8088 Na, akkor megkezdtem debütálásomat: megy fel a KQ8... -
#8087 Köszönöm. -
#8086 Az nem rossz
Bár a főLAN-osokat nem fogod vele lekörözni, de a "gagyi" adsl-eseket igen;)
Hát akkor szintén üdv Néked -
#8085 Lord Myn: Üdv a Csapatban!
A listádból ítélve hasznos tagja leszel eme kis közösségnek -
#8084 Persze: http://retrogames.intranet.hu/ -
#8083 Akkor esetleg tudnál linket adni a Larry 6-ra? -
#8082 Az szerintem ne érdekeljen, mert sajnos a '94-es Collector's Edition, és ezért mindegyik rajta csak a floppy-s verzió, ezeket meg bármelyik abandonware site-ról be tudod szerezni. Pluszban csak néhány extra volt rajta (pl. interjú Al Lowe-val). -
#8081 Nem a bűnök miatt van... vagyis inkább csak remélni tudom, hogy nem amiatt.
Itt találtam asszonyt, munkahelyet, és a többit majd még meglátjuk. -
#8080 Ez a Larry 1-6 érdekelne. Csak nem tudom, hogy miként tudnám tőled vagy bárki mástól megszerezni. -
#8079 Chello, 512-vel tudok feltölteni. -
#8078 Milyen neted van? -
#8077 Szotyinak kellett, de sztem már letöltötte. -
#8076 Mindegy, akkor jövőhéten feltöltöm, csak szólj rám, hogy nehogy elfelejtsem. -
#8075 Köszi, dá ráér most már keddig, mert csak mh-ről tudok netezni.
A FlashXP jó tipp, csak kellene egy működő verzió belőle.
Egyébként a flashget-et is lehet időzíteni.
Utólag láttam, hogy kérdezted, hogy törölheted-e, de tegnap sajna nem volt érkezésem a fórumot megnézni. -
#8074 Rendben. 1-2 óra és indítom. -
#8073 Ok. -
#8072 Szóljon akinek kell még a stronghold, mert helyhiány miatt törölni kellene. -
#8071 Basszus a BS3-at nemrég töröltem. Régóta fent volt és kérdeztem kinek kell még. Visszatöltöm a 2. cd-jét, na meg fel tudom rakni a Myst III 4. cd-jét is. 18 órakor (fél óra múlva) indítom a feltöltést.
A FlashFXP fileletöltőt ajánlom töltögetéshez. Tökéletesen működik és még senki nem panaszkodott rá. Arról nem is beszélve, hogy egyszerre több letöltést is be tudsz vele ütemezni, ami a TC-vel még nem lehetséges. -
#8070 Szegény Flashget-et uninstalláld már le a fenébe;) De ne hagyjál utána szemetet a még a registry-ben sem;)) -
#8069 Én meg jól megszívtam. A flashget-tel leszedett anyagokban még most is előfordulnak ilyen darabok:
http://webmail.enternet.hu/mail/html/blankiframe.html HTTP/1.1 200 OK
Date: Mon, 18 Apr 2005 09:13:07 GMT
Server: Apache/1.3.33 (Unix) mod_perl/1.29
Last-Modified: Mon, 24 May 2004 05:12:47 GMT
ETag: "32805-2d-40b1844f"
Accept-Ranges: bytes
Content-Length: 45
Keep-Alive: timeout=15, max=96
Connection: keep-alive
Content-Type: text/html
Már minden vackot kitakarítottam belőle, most éppen a monitor-ozott kiterjesztések listáját kurtítottam meg, hátha az a baja.
Viszont a lényeg: a Broken Sword 3 2.CD-je még nem tudott lejönni rendesen (már vagy 5x leszedtem, de mindig volt benne szemét), és most meg lekerült. Sebaj, van helyette Still Life. :)
Meg azóta is várom a Myst III Exile 4. CD-jét, nem emléxem ki ígérte meg nekem.
(Próbáltam a WSFTP-t, meg a FileZilla-t, de egyikben sem sikerült úgy bekonfigurálni a proxy-beállításokat, hogy lássák a szervert. Röhej, hogy TC-vel, meg flashget-tel meg tök egyszerűen megy a dolog. Na mindegy, abbahagyom a sírást.) -
#8068 Igen-igen, van rajta néhány régóta körözött név :-) -
#8067 Nem gond. A Quest for Glory-k is tetszettek, na meg a GK3 is :-) -
#8066 Asszem izzíthatod a feltöltődroidokat;)
Amint lesz időm én is kérek pár dolgot;) -
#8065 Az a baj, mint írtam, új szereplő, új sztori, úgyhogy nem igazán folytatás. Inkább a Quest for Glorykhoz hasonlít és 3D-s, hasonló grafja van, mint a GK3-nak, de azért annál picit rosszabb. -
#8064 Rendben.
Az elő 7 rész után úgy érzem, hogy ez kötelező darab :-) -
#8063 Ez a King's Quest: Mask of Eternity, tulajdonképpen félig kaland, félig RPG és vadiúj szereplő van, ha jól emléxem, Connor of Daventry. Most töltöm a Still Life-ot, ha végeztem, akkor feltöltöm, ok? -
#8062 Nem is tudtam, hogy a King's Quest-nek van nyolcadik része. Ezt feltölthetnéd a szerverre.
-
#8061 Akkor szerintem ezt a Cossack 2 ügyet pihentessük még egy ideig, hátha lesz normális crack hozzá. Ha néhány hét múlva sem lesz tört verzió és még nem törölted le, na és persze lesz még rá igény rajtam kívül akkor majd visszatérhetnénk erre a Cossack 2 ügyre. A Demo-ját azóta is kisebb-nagyobb renszerességgel nyüstölöm. Igazán remek lett. -
#8060 Értem