The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
a térképen a gyûrût kell használni és olyan helyre kell rakni ahol a két karom (asszem) egy-egy számot ölel körül.
nos az a 2 szám (v jel már nem emlékszem pontosan) kell majd ott a gömbnél asszem. az órához meg ott a kulcs. a fény már ott van? ha nem akkor azt meg a könyvespolcnál kell buherálni.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

IMYke2.0.0.0
Na, errõl egy butabiztos leírást írhatnál... Érdekesen hangzik.

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

>> AMD Athlon2 64 FX 6200++ (5.5 GHz) -|- MSI K8T (VIA K18T1600 - PEG32x) -|- 8192 MB PC5200 DDR4 (4*2048 Crucial) -|- ATi Radeon III 11900 1024 MB DDRIV - PEG32x (1500/3000) -|- Creative Audigy III 9.1 -|- 2968 GB (8x IBM 380GXP SATA2) -|- Windows Longhorn II 64 Bit -|- 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 200 Hz) -|- Feel IX Szerverház (600W)<<

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

pluhi
Nekem hálisten még nem berreg.
MerlinW
Jah a legviccesebb hogy van linuxos verziója. Namost Linux alatt az XP gyorsabban berreg mint natúrban😛

[merlinw.org]

MerlinW
Lényeget kihagytam, tulképpen ez egy oprendszer az oprendszerben dolog. Pl. XP alatt DOS-t futtatsz, azon meg játszol😄

[merlinw.org]

MerlinW
Mond nektek valamit az a szó hogy VMWare?

Virtuális gép. Virtuálisan bootol, fiizikailag telepíthetsz bármilyen oprendszert rá (DOS, WIN9x, XP, Linux, stb). Mindezt egy image file-ban tárolja. Akit érdekel szóljon, feltöltöm a programot.

a VMWare honlapja

[merlinw.org]

MIMACSKA
Elakadtam a kastélyban a csillagjegyek meg órák útvesztõjében!
Mit csináljak a térképpel ill a színes gömbel?

www.extragyongy.hu

pluhi
NTCompatible.com
Elsõ körben ide érdemes ellátogatni WIN95 szivás esetén.
Axon
Akkor neked még mázlid is volt. Én kb. fél éve vettem elõ ezt a gyöngyszemet. Anno végigvittem és a végén lenyomtam még Duke Nukemet is. Bizony õ is benne van ebben a kis remek progiban. Nekem viszont állandóan kifagyott XP alatt. Úgyhogy nem tudtam újra száguldozni.

IMYke2.0.0.0
Hi!

Nemtom ismeritek-e a Death Rally nevezetû, fantasztikus, felülnézeti gammát.
Na, a minap elõvettem, mert valaki kérte a "Regkódok játékokhoz" topikban, feltöltöttem neki IDE, ésúgy gondoltam, na nyomom is egy kicsit.
Mivel tudom, hogy fos XP-n nem fug lazán futni, mondom nekije, hogy Compability, beállítom Windows 95.
El is indul - hm.
Menü meg minden szép gyors, ám, amikor a Játék elindul - azaz egy futam - akkor kib*szottul belassul és egy szimpla 4 körös verseny 20 perc!

Nekem a DosBox kínai. Pedig abszolút nem vagyok kezdõ.
Csak C:\-re tehetek cuccokat? Minek és hogyan kell bemountolni?

Egy komplett help nagyon sokat segítene a lelkiállapotomon.
Sok régi DOS-gamem van, de félek, soha nem kerülhetnek elõ...

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

>> AMD Athlon2 64 FX 6200++ (5.5 GHz) -|- MSI K8T (VIA K18T1600 - PEG32x) -|- 8192 MB PC5200 DDR4 (4*2048 Crucial) -|- ATi Radeon III 11900 1024 MB DDRIV - PEG32x (1500/3000) -|- Creative Audigy III 9.1 -|- 2968 GB (8x IBM 380GXP SATA2) -|- Windows Longhorn II 64 Bit -|- 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 200 Hz) -|- Feel IX Szerverház (600W)<<

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

reaper4
jó a szlenged

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

szurmakotium
én savazok:
Jack the Rippa

By the perception of illusion we experience reality.

szurmakotium
jaja win95-os dolgok nagyon suxx

Pl. megvan a resident evil egy iso-ban de only win95
xp alatt indítom erre kiröhög ...

Axon
Én kérdeztem.
Köszi a felvilágosítást. Valószínûleg én sem tartozom a célcsoportjába.

pluhi
Dosos gaméhoz ott a DOSBox, VDMSound. Ezeket általában nem nehéz elinditani. A gond a Win95-ös cuccoknál szokott lenni. Oda viszont lehet, hogy van patch. Meg ott a Comp. Tool, azzal igen széles határok között lehet állitgatni a dolgokat. Ha valamivel gondotok van, irjátok be, megpróbálom elinditani.
Axon
Nem bírom megállni, hogy ne tegyek itt egy elismerõ nyilatkozatot a Little Big Adventure + magyarítás párosára.
Hihetetlenül jó ez a játék és el sem tudom hinni, hogy mindezt 1994-ben alkották. A fordítás pedig csúcsszuper.
Éppen melózom és csak lopva tudok egy 5-6 perces játékélményt begyûjteni. Na de a tíltott gyümölcs mint tudjuk....nyam-nyam.... böff (elnézést)

szurmakotium
Valaki korábban kérdezett a zanzarah-ról ..
A Zanzaráról azt hittem hogy valami longeszt dzsourni
utánzat lesz az elsõ szép képek alapján, azonban mikor meglett a gama, rá kellett ébrednem hogy ez egy pokemonos játék ... .. de nem is pokemonok vannak benne hanem fakemonok ... haha

nem ma jatszottam vele de elmondom röviden:
a lenyeg hogy menni kell egy kiscsajjal valami mesebeli világban és a pokelabdába be lehet gyüjteni kis pokemonokat és azokkal kell csatázni .. ezeknek a lényeknek fejlõdik a skilljük meg minden ... vannak taskok amiket teljesíteni kell és akkor kapsz plusz dolgokat közben egyre bivalyabb lesz a pokemonod, de be lehet fogni többet is, van jó sok fajta belõlük, mindegyik más tulajdonságba jobb.

Viszont tökk gáz volt a csata, vagy legalábbis nekem nehezen ment, meg az hogy megtámadott egy 1-es skilljû fanyûvõ én meg már 12 -es szintû voltam ennek ellenére nem lehetett skippelni a csatát, hanem le kelle játszani ...
mégegyideig bolyongtam egy nagy erdõbe meg valami városba aztán uninstall lett a vége ...

összeségében:
gyerekes, bõven nem én vagyok a játék célcsoportja

reaper4
az süti akkor jó. szavazni nem szavazok (érthetõ okokból)

LezLee
Te, mondom eddig nem sokat nyomtam, de szerintem nem túl sok. Nekem is csak alapfokú a nyelvtudásom, és eddig értettem kb. a 80 %-át, amit kuruttyolnak.
reaper4
mennyire sok bent a duma? csak a hiányos angoltudásom miatt.

LezLee
Dehogy. Azé annyira gazdag nem vagyok 😊))
Kábel, Tvnetwork rulez 😊) Pedig mindenki szídja, mint állat...
Axon
Warez cuccokkal nekem nincsenek ilyen negatív tapasztalataim.
Én a DOS-os játékokat a Linux DOS emulátorával szoktam futtatni. Meglepõ sikereim vannak ezen a téren. A legújabb Linuxos Windows emulátor (Xwine) pedig megbírkózik az összes windows-os játékkal, még a legújabbakkal is. A MaxPayne 2-t próbáltam nemrégen és meseszépen futott rajta.
Na ez csak egy volt a lehetséges megoldásokból. Egy régebbi gép+DOS páros persze megfelelõ megoldás erre. Na de nem mindig van kéznél egy régebbi gép.

LezLee
Na kiprószáltam a Jack the Rippert, nyomtam vele kb. fél órát. Nem rossz, nem rossz, bár még semmi izgalmas nem történt, csak szemtanúkat kérdezek ki. A grafikája nagyon jó, mondjuk elõre renderelt hátterekbõl áll az egész, és valamiért nagyon lassú nálam az egyik helyszínrõl a másikra váltás.
Szerintem akkor szavazzunk, hogy melyik kússzon fel a szerverre, ez vagy az Alone in the dark 4???
Képviselõtársaim, kérem szavazzanak! 😊)))
reaper4
hát ebben az esetben látom nincs rám szükség.
mid van T1?

MIMACSKA
Na kiugrottam egy percre. Enni + visszaszívni mindent amit eddig mondtam. Így már király a Gáma. Haladok mint állat.

www.extragyongy.hu

LezLee
Ha jól emléxem, akkor olyan 100-110 KB/s a feltöltési sebességem, tehát durván másfél óra alatt fent van 1 cd.
Axon
Örülök, hogy megtaláltad a sípot. Annak pedig mégjobban örülök, hogy sikerült kivilágosítanod a képernyõt és végre néhány dícsérõ szót is mondtál a Drakulára, mivel nekem az egyik helyet foglalja el a szívemcsücskében.
Hahh, máris kétszer szereztél nekem örömet, habár ez még messze elmarad az egyéni rekordomtól, azért elsõ próbálkozásra nem rossz

reaper4
neked mennyi a feltöltési sebességed? csak azért, mert én most kezdem majd lehúzni a jack t rippert és akkor (persze csak ha a többiek is úgy akarják) felnyomhatnánk párhuzamosan és talán úgy hamarabb felérne. ez csak 1 ötlet.
én egyébként 20k-val tudok feltölteni.

szurmakotium
jajaja, a második jobb és hosszabb is volt ...

reaper4

az lehet viszont szerencsére nem volt ilyen gondom vele.
de a 2 akkor is sokkal jobb szvsz.

reaper4
próbáltam úgy is ahogyan privibe leírtad, de persze úgy se jó. bejön a kezdõkép és ott megáll. mindegy félrerakom aztán majd egyszer..... addig viszont nightlong ezerrel 😊

köszönöm mindenki hozzászólását a problémám megoldásához!!!
dehát sajna...

szurmakotium
próbáltad volna meg végig vinni -3as gamma beallítás mellett ...

legalább 1 hétig tartott volna ...

reaper4
a 2 szvsz sokkal jobbra sikerült ,mint az 1. az 1 et cirka fél nap alatt végigvittem.

szurmakotium
jólvan, akkor még segéd progi se kellett hozzá ..

MIMACSKA
Vazz!!!! Ég és föld!! Egybõl megtaláltam azt a hülye sípot.
Még egyszer kösz

www.extragyongy.hu

MerlinW
Kösziköszikösziköszi😄

[merlinw.org]

CrucifX
Nos, délelõtt feltöltöttem a Full Throttle-t, lehet élvezkedni 😊

MIMACSKA
Köszönet pajtás
A videokártya spec beállításánál felhúztam kissé a gammát meg a brightnest és..........ég és föld.
Mint egy vak miután csoda történt. Látok!!!!Hát eddig nagyon dúúúúúrva volt. Tõk sötét!!!

www.extragyongy.hu

szurmakotium
Nekem ATI Radeon 8500 kártyám van és egy kicsit sötét monitorom. A moncsin én sem bírtam állítani ezért felraktam a RAGE3d tweeakert, amivel játék alatt alt+B és alt+G gombokkal tudom állítani ezek a dolgokat plusszba vagy minuszba ...

Milyen videokártyád van ?

MIMACSKA
A játékban egyáltalán nincs beállítások opció?!?!?!?

A többi meg nálam már fullra van húzva.

www.extragyongy.hu

szurmakotium
Mimacska.. csak kérdezem ...
mivel nekem is ez volt a problémám a játékkal anno

Nem lehet állítani a gammán vagy a brightnessen ?

próbáld meg hátha ...
nekem bejött ..

MIMACSKA
Axon!!! Hol az a rohadt pánsíp???

www.extragyongy.hu

szurmakotium
Hát az biztos, ahhoz hogy a pc-n játszani tudj sok mindennek kell klaffolni ... install, dircetx, patchek, driverek ... stb. ... tetejében minden elavul 1-2 év alatt ... ezért jobb játékra a konzol - be a lemez azt játék... csak hát ugye aki intelektualisabb játékra vágyik
(kaland vagy stratégia) annak marad a pc

warez se jobb, nem egy crackfixel találkoztam már az életem során ... meghát a warez is elavul, csak ugye az ingyen volt és annyira nem fáj az ember szíve érte ..

ez csak ugy lehet megoldani ha összedobsz még egy gépet otthonra eredeti SB16 hangkártyával DOS-sal+WIN95-el és ha játszani akarsz akkor beizzítod ... retro rlz

MIMACSKA
Köszi már megtaláltam. Eddíg nem nagyon jön be...sajnos.
Tök fekete képernyõn õrült pixelvadászat. Semmi logika.
Alig van tárgyam de azokat sem tudom használni sehol...
Szóval kicsit csalódás

www.extragyongy.hu

szurmakotium
hát majd ha nagyon nem lesz mivel szórakozni akkor egyszer lehet hogy beszerzem a TR2-t... a prince of persiarol egy barátom is áradozott lehet hogy elkérem tõle és megnézem közelebrõl ...

> Alone4-et mikor töltesz?

Vaze, majd ..
... az megint három nap ... hétvégén.

De ha csak akkor ha megsavazza a többség ... mert ugye a többség dönt !!

és lezlee kolléga említette hogy vészesen gyorsan jön le a Jack the ripper .... és ugye nem venném a szívemre ha elfoglalnám elõle a tárhelyet

Axon
Amikor lelõtted a madarakat, akkor az a tuskó benga oláh elszalad bambulni a nagy semmit. Na akkor gyorsan menj vissza a faházhoz, ahonnan eddig a szõröstalpú román elzavart. Ahol állt ez a szépercú muki, lenézel a földre és a ház falának támasztva ott fog röhögni a furkósbot.

MIMACSKA
Sehol sem találom azt a rohadt pálcát :-(((

www.extragyongy.hu

Axon
Jogos a felháborodásod.
Nekem is több olyan játékom van, ami nem hajlandó XP alatt futni, pedig nagyon szeretem õket.
A vásárlásokkal meg már én is többször szop... megjártam.
Hazamegyek boldogan a legális szerzeményemmel és nem akar elindulni. Méreg. pl. schizm, nem indul, kinlódás, másnap melóhely fel a netre patch letölt és már fut. Talán 10-12 eredeti boltbanvett játékom van, de ezeknek több mint a fele valamiért nem volt hajlandó mûködni.
Na persze a warez oldalakról letöltött - elvileg feltört, szétbuherált - programokkal még soha nem volt ilyen problémám. Érdekes.

MerlinW
TG2 ha ugrabugra nem is, sztem érdekes ámbár néha kicsit uncsi kaland. Third person, mint a TR. Relatíve szép is, jó kis agytekervénymozgató. Egyébként ha ugrabugra gondolkozós kaland, akkor ajánlom az új Prince of Persia-t. Amellett hogy félelmetesen néz ki, veszett jó játék. Izgi kalandelemekkel tûzdelt akciódús, ugrabugra. Minden téren abszolút profi kivitelezés.

Alone4-et mikor töltesz?😄

[merlinw.org]