The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Játszanék is szívesen a Broken Sword-sorozattal, de az a fránya Prince of Persia: Sand of Time elvette az idõmet, most meg gõzerõvel fordítok - mást.
De annyira-annyira örülök, hogy megvan mind a 3 rész, és hú de jó lesz majd!
Na megyek, mert a Kedvesem letekeri a fejemet... hihih
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Más. Kilátásom van néhány nagyon ritka cuccra. Remélem összejön. Készüljetek
.mindíg békés nyugalom honol ebben a topicban.
De máshol....vannak érdekes dolgok...
www.extragyongy.hu
Mi meg már ugyis ismerünk...

[merlinw.org]
LezLee: sztem szedd le, mert jó nagyon😄 Jövõben játszódó P&C
zsíííír😄
[merlinw.org]
Örülök, hogy Mimacska-nak megoldódott a Drakukla 2 problémája. Ennek örömére szerintem törölni is lehetne az ftp-rõl, hiszen már nagyon régen fent van. Helyet adva ezzel újabb gyöngyszemeknek.
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Én is fel tudom rakni a Jack the rippert ha zöld lesz a lámpa.Akár felesbe lezlee -vel /1 cd õ 1cd én/legalább
hamarabb fent lesz.
Na pá mindenkinek!
Ujra letöltöttem kitömörítettem és most sikerült! úgyhogy köszi szépen!
De! Nem vagyok hülye mert elõször tényleg elbaszódott valami. A végén már mindn fájl-t végignéztem egyenként...tulajdonságok....és nem volt d2 alkalmazás vagy exe fájl!
Pusz
www.extragyongy.hu

www.extragyongy.hu
"De mindkettõre azt írja csak, hogy ikon!!"
Ezt hogy érted? Mi irja? Mikor? Hol?
Nah oldjuk ezt meg.

Én már rég nem írok CD-t. Ezt használom régóta. Hátránya, hogy a CD tartalma a vinyódon fog terpeszkedni. Elõnye, hogy nem használ CD-t.
Ha nem találná a CD-t, akkor azt kell elintézned, hogy H:-nak hivják azt a meghajtót, ahol a CD-d van.

By the perception of illusion we experience reality.
www.extragyongy.hu
Jó akkor kérek valakit akinek fent van a gépén küldje el nekem az alkönyvtárat az [email protected].
www.extragyongy.hu
Nagy valószínûséggel maga a telepítõ nem hajlandó mûködni, a játékkal meg semmi baj.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Sajnos a telepítésnél a következõt írja ki:
Unwise.ini-t nem tudja megnyitni!
ERROR

www.extragyongy.hu
nekem megvan mindkettõ eredeti angolba, csak szeretném oda adni egy angolul nem tudó barátomnak ...
így viszon nem kellen leszednem a teljes iso-kat ...
segítsen valaki plz
thnx
By the perception of illusion we experience reality.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://cesnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/sourceforge/scummvm/BASS-CD.zip
www.napisajto.hu

Pedig kettõ is van benne