The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többiek annyit viccelõdtek ezzel a MI? MACSKA-val hogy rámragadt 😊)
De nem bánom..
Pedig inkább kutyapárti vagyok 😊)

www.extragyongy.hu
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<p align=center>
<font size=+3 color=red>
<marquee width=75%>
Boldog szülinapot MerlinW!
</marquee>
</font>
</p>
Sok eccerú hülyegyereknek ... ha már nincs benne gyilkolás, verekedés, haldoklás akkor már a netrõl se töltik le, nemhogy megvásárolják ...
A p&c nosztalgiával tölt el. Régi 64-es, amigas, korai pc-s jatékok ... elszorul a szívem 😉 Egy játék nem attól lesz jó, hogy realtimerenderelt 3d ...
Ezaz ugra-bugra a játékokban meg 1szerûen idegesítt ! A BS 1-2 sokkal jobban tetszett mint a BS 3.
De hát ez van ... csak egy biztos, a változás... lehet követni vagy lesz@rni ...
Én az utóbbit választom ...
By the perception of illusion we experience reality.
Elég gyakran váltogatod mostanában.
Honnan ez a nagy macska-mánia??? 😊))
Másodszor: a Syberia 2 trailert megtalálod ezen az oldalon. Nagyon ütõs!!!
MerlinW: Boldog Szülinapot!
Más. Emule be fog jönni nagyon. Már csorog a Pandora, Overseer, GK 3, Loom Cd. Jó lesz ez...
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Azért raknak bele akciót, hogy vegyék. Sajnos kijelenthetjük, hogy a mai fiatal, az eszetlen, öldöklõs játékok iránt rajongó társadalom nem igényli a síma, hagyományos kaland mûfajt. Sajnos. Ezért ha egy kiadó azt akarja, hogy sikeres legyen egy játék mit csinál? Rak bele akciót.
Ami számomra egy pici reményre adhat okot, az az, hogy egyrészt ha nem viszik túlzásba ezt az akció hülyeséget, másrészt meg az, hogy ezt meg lehet oldani jól is. Például úgy, mint a Broken Sword 3-ban. Nagyon sokáig le se szedtem a BS 3-at, mert ódzkodtam a 3D-tõl, meg a kezeléstõl, akciótól, és nagyon kellemesen csalódtam. És nézd meg, ennek köszönhetõen, hogy beleraktak egy kis akciót, rengeteg helyen az év legjobb kalandjátékának választották, pedig volt idén sokkal jobb kaland is. (pl. Black Mirror). És nagyon sok helyen, ahol a játékosok szavaztak, tudod miért lett a legjobb kaland idén? Mert a legtöbb játékos idén csak ezzel az egy kalanddal nyomta, mert ebben volt akció, és ez kell a hülye népnek.
Mondjuk egyszer meglepõdtem, amikor valamelyik oldalon a Silent Hill 3-at választották 2003 legjobb kalandjának. Hát az a játék sokmindennek nevezhetõ, csak kalandjátéknak nem.
Bocs, hogy ilyen hosszan fejtettem ki véleményemet. Többet nem fog elõfordulni 😊))
Rare stuffokat emuleról, ami meg mindenkinek megvan és véletlenül nekem is kell azt DC++ ról

"leghangulatosabb point and click kalandjátéka "hamarosan"
folytatódik ..." "háromdimenzióban tündököl majd ... úszás, mászás és harc is kiemelt jelentõséget kap"
Kérdezem én MIÉRT ????
Miét kell akció elemekkel megspékelni egy ilyen játékot ???
A hangulat részét nem csak a story adta hanem az is, hogy point and click volt ...
Jól el lesz cseszve ...
ostobák
http://forum.sharereactor.com/viewtopic.php?t=74507&sid=b1911c2eee8408606ddb30f580a8c9ba
Egyszerre több usertõl is tölt, de a legfontosabb, hogy a felhasználók száma miatt szinte minden megvan. Tökéletes azoknak, akik 0-24ben megy a gépük. Kreditrendszere van, ami annyit tesz, hogy az elején leginkább csak feltölt az ember, pár nap után induk be igazán. (Nem kell félni, nem ratio.) Asszem kezdetnek ennyi elég.
Most jön a lényeg. Nagyságrendekkel hatékonyabbak lehetünk, ha egy letöltést szétosztunk (egy játékot annyian szedünk, ahány CDs), aztán felpattintjuk az FTPre.
Várom a véleményeket.
FACT: A Funcom nem sokkal ezelõtt hivatalosan is bejelentette a cuccost - ugyan a címet Dreamfall-ra változtatták, a felül helyet foglaló infók változatlanok. A darab várhatóan 2005 õszén debütál. "
Forrás: HCGamer
Hát egyik szemem sír, másik nevet. Baromi messze van még az a 2005 õsze. Még szerencse, hogy nemsokára lesz egy Syberia 2 😊)))
Na akkor törlök a szerveren
Aztán csak töltögessetek!!www.extragyongy.hu
A norvég Dagbladet címû újság néhány új infóval szolgált minden idõk egyik legjobb kalandjátékának folytatásáról. A The Longest Journey 2: Dreamfall kapcsán felfedték, hogy a folytatás az elsõ rész által megalkotott univerzum bõvített változatával szolgál. A Funcom akció, lopakodás, úszás és a gonosz erõk elleni harcok által változatos 3D világot szeretne letenni a asztalra.
A sztori alapján 2219-et írunk, ahol egy Zoë Castillo nevû fiatal hölgy álmokkal kapcsolatos összeesküvésre derít fényt, s természetesen April Ryant hívja segítségül. A játék, néhány apró leágazást leszámítva, erõsen lineáris, az elébünk vetett feladványokat többféleképp is megoldhatjuk, s a játék során hozott döntéseink befolyásulják a végkifejletet
Jöhet a csótány szimulátor vagy az Alone 4 vagy amit megszavaztok.
Macsek valószínûleg egyébb elfoglaltság miatt nem tud itt lenni, de biztos, hogy nem tiltakozna õ sem.
Ha van feltöltendõ anyag, akkor törölhetõ még a:
Sanitarium
Monkey 4
Journey to the...
Idõközben megszereztem a Jack the Ripper-t. ha gondoljátok azt is feltöltöm egy nagyobb törölgetés után. Ezt azért is sürgetném mivel jön a hétvége és én fõleg akkmor tudok feltölteni.
Feltöltöm a Szája sincsen, úgy üvölt novellát kedvcsinálónak.
Mondtamm én hogy jó prog. Mellesleg Linux alatt elég jól fut az XP...
Pluhi: nem kéne lassunak lennie... milyen vason futtatod?
[merlinw.org]
Linux alá telepítettem és mindig kaján vigyor ül ki az arcomra, ahogy látom, hogy egy ablakban bootol a windowsXP. Szerencsétlen kis hülye azt hiszi, hogy uralja az egész gépet, pedig csak azt látja amit a linux enged neki. Tökéletesen kezeli a hangkártyát és a hálózatot(LAN, Internet) és ami röhely, hogy a Linux által nem használható winmodem is tökéletesen mûködik így. A sebességen érzek azért némi javítani valót, de az is igaz, hogy nem túl erõs konfigon próbáltam (AMD 1600, 512MB RAM). Jó ha van alatta egy 2000-es proci 1 giga RAM-al, ami manapság már igazán kommersz dolog. Mondjuk az is igaz, hogy fõleg a Corel Draw 11-el nyúztam, ami erõsen erõforrás zabáló progi.
A Bad Mojo csótányszimulátorra én is emlékszem még a békebeli idõkbõl. Anno az 576-ban egészen felmagasztalták.
Xp alatt nem sikerült hangot varázsolni a Bad Mojo alá, ez valszeg NFORCE2 probléma lesz. Azért megoldottam VMWare-rel. Nem rossz progi ez a VMWare, két baja van. Tetü lassú, a másolás meg mindent alulmúl. Kipróbáltam picipuha virtuális gépét is, ennek a sebessége korrekt, de egy deka hang nem jön ki belõle. Mellesleg összeakadt quicktime-al is csúnyán. Kb döntetlen az állás, a VMWare robosztusabbnak tûnik, viszont a VPC van windows alá optimalizálva.
A Bad Mojo-t biztos ismeritek, de azért összefoglalom. Hõsünk egy tudós, aki le akar lépni egy táska pénzzel Mexikóba (nem az övé😊), de véletlenül csótánnyá változik. Innentõl csak a 4 iránygombot kell használnunk kicsi csótink irányitásásra, persze a cél a visszaváltozás. Az egyik legeredetibb ötlet és megvalósitás a játéktörténelemben, bár nem klasszikus értelemben vett kaland.
-----------------------------------------
-----------------------------------------
A Drakula 2. például december óta fent van, de kapásból tudnék javasolni, vagy 3-4 játékot ami már megérett a törlésre, így utat adva a feltöltésre.
Nem szeretnék Mimacska engedélye és a tagság jóváhagyása nélkül garázdálkodni az ftp-n, ezért felkérem Mimacska-t, hogy szabadítson fel egy kis helyet számunkra, vagy legalább egy fejbólintással jelezze, hogy törölgethetünk egy kicsit.
Azután felgyûrjük az ingújjakat, és öldöklõ kûzdelemben eldöntjük mi kerüljön fel a felszabadult helyre.
[merlinw.org]
Sztori: Harlan Ellison azonos cimû mûve alapján készült, érdemes elolvasni, 6 oldal az egész. A hangulat is meglesz egybõl
.
Röviden annyi, hogy a hidegháború alatt kifejlesztenek egy szuperszámitógépet, ami öntudatra ébred, és kiirtja az emberiséget. 5 ember marad életben, mindegyikük életében vannak sötét titkok. A számitógép bezárja õket egy helyre, ahol isteni hatalma van, és kinozza õket. Ohne happy end, horror, erõszak, depi
.
http://fourfatchicks.com/Reviews/I_Have_No_Mouth/Scream.shtml
Itt van egy jó review róla ánglisul.
I Have No Mouth, and I Must Scream ISO + ajándék Szája sincsen úgy üvölt novella.
Tökéletesen megy Xp alatt is VDMSound segitségével.
Dobj föl témát, oszt kölékenykedj😛
Vagy gyere "hozzám" ha már regisztráltad magad😄
[merlinw.org]