The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Pluhi: Boldog szüüüülinapoooot, Boldog szüüüülinapoooot, boldóóóg szüülinapoooot, booooooldog szüüülinapoooot!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MIMACSKA
elküldtem a logokat?
Megint nem kaptad meg? Vagy mi?
A meló pedig szar. De sokat utazom az tény...és ez még csak a kezdet 😊)

www.extragyongy.hu

pluhi
Nekem 27% jött ki, leforditott menüvel. A videok szövege a végén van, azt is belevetted? Mind1 is, nem számit. Jó progi.
Paused=Szünet<-tetszik, ez lesz. Milyen kár, hogy ember nem használja kalandjátéknál.
Már egy rakat olyan szöveget leforditottam, amit szvsz elõ sem lehet csalni a játékban. Van egy cutscene, aminek a végérõl le van vágva egy poén. A szöveg megvan, de nem mondja el Manny.
IMYke2.0.0.0
Hunnenkoenig Sorszámlálója.

Paused = Szünet

Én ezt szoktam használni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pluhi
Mivel nézted meg ezt?
Hogy van magyarul, hogy paused? A "megállitva" nem túl frappáns.
LezLee
Ja a legfontosabbat elfelejtettem: kéz és lábtörést!!! 😊))
LezLee
Részemrõl a megtiszteltetés, hogy a múltkori után ismét bizalmat szavaztál nekem 😊))
Kérésed számomra parancs 😊))
Hát nagyon remélem, hogy nekem lesz meg legelõbb a Syb 2, már nagyon várom. És majd a nagy játék hevében idõt szorítok arra, hogy feltoljam becses szerverünkre.
Azért mégse lehet olyan rossz az a munkahely, ha ennyiszer mehetsz síelni.
moonster
Hmm. Grim Fandango!

Az sincs sehol. Csak a demojaval jatszottam meg regen.
Esetleg ahhoz valami elérést td valaki?
IMYke2.0.0.0
Érdekel halál pontosan, hogy hány %-nyit csináltál meg belõle?
Meg tudom mondani: 21% van készen. 8413 soros a dokumentum.
Gratula, csak így tovább, õszintén!

pluhi
Ja, a lényeg meg lemaradt. Csak felül kell irni az eredeti grim.tab filet. A menu még eredeti, mert lusta voltam megcsinálni. (Meg talán macerásabb is lesz, nemtom.)
pluhi
A Grim Fandango forditására kevés idõm volt mostanában, de nincs elfelejtve a projekt. Tegnap meg ma nekifeküdtem, és 99.9%os állapotra hoztam az elsõ évet (Rubacaváig okés).
Itt elérhetõ
Meg nem szánom a nagyközönségnek (jó nagy közönség hehe), i2k, még ne tedd ki az oldaladra létszi. Ha van kedvetek, csekkoljátok le. Egy két angol kifejezés még szerepelhet, mert elég kaotikusan van tárolva a szöveg, valami többször is benne van a szövegfileban, stb.
Axon
A The Longest Journey mindannyiunknak megvan, akik ebbe a topicba járunk. Elõször is kérd meg Mimacskat, hogy klubtag lehes, akkor hazzáférhetsz a szerverünkhöz. Ami jelenleg dugig van, de ha hely lesz rajta, akkor én szívesen feltöltöm újra.

moonster
Sok szeretettel várom azok jelentkezését, akik birtokolják ezt a Játékot.
MIMACSKA
A TLJ volt az elsõ játék a szerverünkön. Nem tudom, hogy feltöltésre kerül e mostanában. Olyannal kell tárgyalnod akinek még megvan.

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Szokták. De nem fog rajtam az átok! 😄DDD

www.extragyongy.hu

szurmakotium
.. tudom senkit nem érdekel, de had áruljam el, hogy a Bad Mojonak az Xorcist csinálta a sondtrackjét !

Hallucination meg az egyik kedven trackem

http://www.cyberden.com/badmojo/

By the perception of illusion we experience reality.

moonster
Sztok!

Szeretném megszerezni a Longest JOurney-t. Sehol nem lehet kapni. A boltokban sincs egy darab sem. Nem tudna valaki segíteni, hogy valamilyen módon megszerezzem ezt a remekmûvet. Nagy kaland rajongó vagyok és én is epedve várom Kate újabb kalandjait.
Bármilyen megszerzési mód érdekel.
Elõre is köszi.
pluhi
Nem mintha nagy tolongás lenne az utóbbi idõben. BTW a Syberia 2-t bárki beszerzi bárhonnan. DC,SMS FTP-k, stb. Az újdonságokkal nincs gond ilyen téren, szal nem hinném, hogy nagyon dörömbölne a tömeg az a ajtón.
Kiment a fejembõl, hogy az IHNMAIMS-hez azért csak kell még valami. Ez:
Game works when changing line S.EXE %1 in Scream.bat so it has the vesa parameter. (S.EXE vesa %1)
Más.
Hihetetlen baromságomnak köszönhetöen sikerült letöltenem a GK3 francia verzióját. 5 nap pöcsölése ment a kukába élbõl. nem baj, jön az angol most már. Ha jól minden jól megy lassan lejön a két Indiana Jones kaland.
Axon
Óhajod számunkra parancs
Így éppen idõben akadályoztad meg, hogy elküldjem email-em egymilliárd kínai felhasználónak, melyben közöltem volna velük a szerver hozzáférési paramétereket...

Jó sielést..... öööö.... ilyenkor szokták azt mondani, hogy "kéz és lábtörést"?

MIMACSKA
Hi All!!!!!
Akinek elõször meglesz a syberia2....lehet ám feltolizni a szerverre. A héten ismét síelni megyek ezért LezLee-t bízom meg a felügyelettel. A syb2 eléggé keresett játék lesz de én kérlek titeket ha felkerülne a szerverre ne adjátok meg újaknak a hozzáférést. Várjanak egy hetet aztán majd én eldöntöm. Ez nekem NAGYON FONTOS!!!!

www.extragyongy.hu

pluhi
Diget leállitottam, hogy ketyegjen az Emule is. Azért majd fellövöm, csak jönne már le a GK3. A 3 CD bõl 2 90% felett van, azokat most megvárom, mert csak egymástól veszik el a forrásokat.
IHNMAIMS is fenn van. Semmi gondom nem volt vele XP alatt.
pluhi
Bad Mojo Install Help
Itt nézd meg, hogy csinálta a csávó. Ha mákod van és nem akad össze a hangkártyával, menni fog. Lehet, hogy régebbi qt kell neki.
Axon
A Loom viszont remek. Amúgy is bukok ezekre a régebbi kalandjátékokra. Ezt még nemismertem, olyannyira szégyellem, de még nem is hallottam róla.
Köszönet érte.
Remélem sikerül a The Dig-et is felnyomnod, már õsidõk óta szeretném beszerezni. Ennek állítólag magyar fordítása is van, bár ez lehet, hogy csak ábrándos legenda.

Axon
Nekem sajnos a Bad Mojo nem megy.
A telepítésnél is be kellett a kompatibilitási beállításoknál tenni a pipát a 256 színû módhoz, úgy feltelepült. Indulni viszont nem akar. Elõször kiírja, hogy nem tudja inicializálni az ablakot, majd pedig hiányolja a quicktime-ot, pedig az fel van telepítve.

pluhi
Mondjuk ha a Diget átvállalná valaki, elõbb lenne Gabriel Knight 3.
Axon
Jeeeahhhhhh!
Ember vissza ne fogd magad!!!
Éld ki minden eddig elfolytott feltöltési vágyadat.
Természetesen jöhet a cd-s verziójú Monkey Island 1 is.
Hely is van, igény is van és az ftp-n lévõ cuccok is már jó idelye fent pihennek, úgyhogy akár frissülhetnek is.

pluhi
Mivel félig sincs az FTP, elkezdem feltölteni IHNMAIMS-et, Bad Mojo-t, The Dig-et. Akinek ellenvetése van, szóljon.
Szereztem Monkey Island 1-et. Cds verzió, Audio trackekrõl szól alatta a zene. Kuriózum, de semmi extra a játék szempontjából. Ha valakinek nagyon kéne, szóljon.
CrucifX
Jajja, Monkey Island 1-ben ofkórz volt utalás rá: Ask me about Loom 😊

pluhi
Akkor nálad érdemes szütykölni kicsit. Mennie kéne. (Megy is ugye, csak a paletta gázolódik el.) Nálam kilép.
Hogy legyen megint kis frissülés, felnyomom a Loom full talkie verzióját. Ez a Lucasarts elsõ fantasy kalandja. Egy érdekes világ, ahol mindenki valamilyen céh tagja. Fõhõsünk takács, aki zene segitségével varázsolni tud. (Mondtam, hogy eredeti)
LezLee
Hát bocs, de nekem is Nvidiam van, mégis szarakodott. Geforce FX 5200, tehát nem a legjobb, de kétlem, hogy ne lenne elég a Sanitariumnak 😊))
pluhi
Mondtam, hogy Ati Radeon-nal nem megy. Nvidia-val ok. Most el lehetne kezdeni próbálkozni driverekkel, csak nincs kedvem.
MerlinW
Nyemtom mim lehet a gáz, de az biztos hogy konfig függõ.. nekem tök jól megy...😞
Esetleg ha leveszitek a színmélységet 16-ra, vagy ha kilõttök mellõle minden más alkalmazást, minden codecet...
Valahogy kell annak mennie, ha nekem megy...

(P3/1200, 512RAM, GFFX5600/128, SB Audigy player, XP Eng SP1)

[merlinw.org]

LezLee
A Sanitarium nálam is szarakodott. Pedig elég depis, elmebeteg játéknak tûnt, pont nekem való lett volna 😊))
De aztán egy idõ után nálam átment 6 színû változatba, és az már "kevésbé" volt élvezhetõ, így uninstall lett belõle 😊)
pluhi
Inkább benyomtam a Sanitariumot. Emléxem amikor kijött játszottam a demojával, de a teljes nem volt meg eddig. Hát nem fogom végignyomni asszem. Ati Radeonnal nem megy, VMWare Win98 alatt tovább húzta (bár az meg DirextX-et nem támogat), de az elsõ átvezetõ után elszállt ott is.
LezLee
Hát mindkettõt 😊))
Engem is felidegesített néha, de aztán felülkerekedett bennem a végigjátszás iránti vágy 😊
Tény, hogy rengeteg bug van benne, az egész játék alatt, nem értem mért nem tesztelték pár héttel tovább, hogy ezeket kiküszöböljék, sok bosszankodástól mentettek volna meg. Szóval nem lesz az év játéka az biztos.
pluhi
Hát ja. Volt egy hely, ahol mentettem, visszatölteni nem lehetett. Aztán dumálok a csajjal a második napon, de már nem jutok ki a házból, nem jelenik meg a nyil. Az ilyet... áh nem ér ennyit az egész. Most szórakozni lehet a játékkal, vagy felnyomni vele a vérnyomást?
Axon
Elõször voltak a floppyk nagy/kicsi, majd gyûjtöttem cd-re, most meg már dvd-re. Megvannak az õsi dos-os, sõt c64-es játékok is. Most várom a következõ még nagyobb adathordozókat, hogy a dvd-ket rájukírhassam és ez így fog menni a végtelenségig, gyerkõcöknek, unokáknak gyûjtögetve, akik - mint jól látod - le se fogják sza...., szóval nemérdekli majd õket.

LezLee
Csak kipróbáltad? Az tény, hogy az eleje kicsit unalmasan indul, de aztán egész jó kis sztori kerekedik ki belõle. Nem volt rossz próbálkozás szerintem, pláne ebben a kalandszegény idõszakban. De nem baj, nemsokára itt a SYBEIRA 2!!!!!!!! Az ütni fog. Nagyot 😊))
pluhi
Én kipróbáltam. Kár, hogy gyûlölöm a VRML kalandjátékokat. Nemtom mér.
IMYke2.0.0.0
Dettó így vagyok. Én a gyereknek gyûjtök. De õ meg le se fogja szarni õket... Tényleg, akkor miért is gyûjtök?

Axon
Hát ez igazán hízelgõ rámnézve.
Mármint az, hogy kinézed belõlem, hogy végignyomtam.
Tudod én kezdek olyan lenni mint nagyapám. Õ is begyûjtött élete folyamán mindenféle - számára kincsetérõ - lomot a "Majd jó lesz valamire" szlogennel.
Én még próbálgatom magam utolérni, de egyre nehezebben megy. A Jack the Ripperre még annyi idõm sem volt, hogy elindítsam.
Annak viszont örültem, hogy megoszthatom veletek

LezLee
Axon: végignyomtad már a Jacket? Neked mennyire jön be a game?
Axon
Felnyomtam a Jack the Rippert-t.
Végre egy kis frissítés hosszabb kihagyás után.
Jó felfedezést!

MerlinW
szvsz miután sikerjáték, a full hamarabb fent lesz neten mint a demo...😄 Legyen így😄

[merlinw.org]

LezLee
Hát lehet, de viszont az elsõ rész demója közvetlen a legelejébõl készült. Mondjuk az baromi rövid volt, asszem kb. 20 perc alatt végignyomtam anno, és akkor is alig bírtam kivárni a fullt. Ez alighanem most is így lenne, vagyis ha lesz is demo, csak pár percnyi játékot raknak bele, kedvcsináló gyanánt. De nekem már nem kell kedvcsináló 😊))
MerlinW
Syb demó nem kell.. az általában a játék negyede-közepébõl készül.
Arra meg nem vagyok kíváncsi...😊 Még ellõne pár meglepit...😊

[merlinw.org]

LezLee
Hát igen. Én is dobtam egy hátast a trailertõl, valami hihetetlen szép és hangulatos lesz. Alig bírom kivárni ezt a pár hetet, ami még van a full megjelenéséig. Mondjuk egy demo kicsit csillapítaná étvágyamat 😊))))))
MerlinW
huuuu megnéztem a syberia trailert... hööhh.. jól kész lesz..😊 Várjuk, várjuk😄

[merlinw.org]

LezLee
Ha jól emléxem, nem kéri, mivel csak alig pár megát rak föl, nálam kb. 3 másodperc alatt lefolyt az install, meg is ijedtem, hogy valami problem van, de aztán ment a game, faszájul. Úgyhogy elég ha egyelõre csak az 1. szippantod le.
MerlinW
Én elvagyok az öcsémmel...

[merlinw.org]