The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megint nem kaptad meg? Vagy mi?
A meló pedig szar. De sokat utazom az tény...és ez még csak a kezdet 😊)
www.extragyongy.hu
Paused=Szünet<-tetszik, ez lesz. Milyen kár, hogy ember nem használja kalandjátéknál.
Már egy rakat olyan szöveget leforditottam, amit szvsz elõ sem lehet csalni a játékban. Van egy cutscene, aminek a végérõl le van vágva egy poén. A szöveg megvan, de nem mondja el Manny.

Paused = Szünet
Én ezt szoktam használni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kérésed számomra parancs 😊))
Hát nagyon remélem, hogy nekem lesz meg legelõbb a Syb 2, már nagyon várom. És majd a nagy játék hevében idõt szorítok arra, hogy feltoljam becses szerverünkre.
Azért mégse lehet olyan rossz az a munkahely, ha ennyiszer mehetsz síelni.
Az sincs sehol. Csak a demojaval jatszottam meg regen.
Esetleg ahhoz valami elérést td valaki?
Meg tudom mondani: 21% van készen. 8413 soros a dokumentum.
Gratula, csak így tovább, õszintén!
Itt elérhetõ
Meg nem szánom a nagyközönségnek (jó nagy közönség hehe), i2k, még ne tedd ki az oldaladra létszi. Ha van kedvetek, csekkoljátok le. Egy két angol kifejezés még szerepelhet, mert elég kaotikusan van tárolva a szöveg, valami többször is benne van a szövegfileban, stb.
www.extragyongy.hu
Hallucination meg az egyik kedven trackem
http://www.cyberden.com/badmojo/
By the perception of illusion we experience reality.
Szeretném megszerezni a Longest JOurney-t. Sehol nem lehet kapni. A boltokban sincs egy darab sem. Nem tudna valaki segíteni, hogy valamilyen módon megszerezzem ezt a remekmûvet. Nagy kaland rajongó vagyok és én is epedve várom Kate újabb kalandjait.
Bármilyen megszerzési mód érdekel.
Elõre is köszi.
Kiment a fejembõl, hogy az IHNMAIMS-hez azért csak kell még valami. Ez:
Game works when changing line S.EXE %1 in Scream.bat so it has the vesa parameter. (S.EXE vesa %1)
Más.
Hihetetlen baromságomnak köszönhetöen sikerült letöltenem a GK3 francia verzióját. 5 nap pöcsölése ment a kukába élbõl. nem baj, jön az angol most már. Ha jól minden jól megy lassan lejön a két Indiana Jones kaland.
Így éppen idõben akadályoztad meg, hogy elküldjem email-em egymilliárd kínai felhasználónak, melyben közöltem volna velük a szerver hozzáférési paramétereket...
Jó sielést..... öööö.... ilyenkor szokták azt mondani, hogy "kéz és lábtörést"?
Akinek elõször meglesz a syberia2....lehet ám feltolizni a szerverre. A héten ismét síelni megyek ezért LezLee-t bízom meg a felügyelettel. A syb2 eléggé keresett játék lesz de én kérlek titeket ha felkerülne a szerverre ne adjátok meg újaknak a hozzáférést. Várjanak egy hetet aztán majd én eldöntöm. Ez nekem NAGYON FONTOS!!!!
www.extragyongy.hu
IHNMAIMS is fenn van. Semmi gondom nem volt vele XP alatt.
Itt nézd meg, hogy csinálta a csávó. Ha mákod van és nem akad össze a hangkártyával, menni fog. Lehet, hogy régebbi qt kell neki.
Köszönet érte.
Remélem sikerül a The Dig-et is felnyomnod, már õsidõk óta szeretném beszerezni. Ennek állítólag magyar fordítása is van, bár ez lehet, hogy csak ábrándos legenda.
A telepítésnél is be kellett a kompatibilitási beállításoknál tenni a pipát a 256 színû módhoz, úgy feltelepült. Indulni viszont nem akar. Elõször kiírja, hogy nem tudja inicializálni az ablakot, majd pedig hiányolja a quicktime-ot, pedig az fel van telepítve.
Ember vissza ne fogd magad!!!
Éld ki minden eddig elfolytott feltöltési vágyadat.
Természetesen jöhet a cd-s verziójú Monkey Island 1 is.
Hely is van, igény is van és az ftp-n lévõ cuccok is már jó idelye fent pihennek, úgyhogy akár frissülhetnek is.
Szereztem Monkey Island 1-et. Cds verzió, Audio trackekrõl szól alatta a zene. Kuriózum, de semmi extra a játék szempontjából. Ha valakinek nagyon kéne, szóljon.
Hogy legyen megint kis frissülés, felnyomom a Loom full talkie verzióját. Ez a Lucasarts elsõ fantasy kalandja. Egy érdekes világ, ahol mindenki valamilyen céh tagja. Fõhõsünk takács, aki zene segitségével varázsolni tud. (Mondtam, hogy eredeti
)Esetleg ha leveszitek a színmélységet 16-ra, vagy ha kilõttök mellõle minden más alkalmazást, minden codecet...
Valahogy kell annak mennie, ha nekem megy...
(P3/1200, 512RAM, GFFX5600/128, SB Audigy player, XP Eng SP1)
[merlinw.org]
De aztán egy idõ után nálam átment 6 színû változatba, és az már "kevésbé" volt élvezhetõ, így uninstall lett belõle 😊)
Engem is felidegesített néha, de aztán felülkerekedett bennem a végigjátszás iránti vágy 😊
Tény, hogy rengeteg bug van benne, az egész játék alatt, nem értem mért nem tesztelték pár héttel tovább, hogy ezeket kiküszöböljék, sok bosszankodástól mentettek volna meg. Szóval nem lesz az év játéka az biztos.
Mármint az, hogy kinézed belõlem, hogy végignyomtam.
Tudod én kezdek olyan lenni mint nagyapám. Õ is begyûjtött élete folyamán mindenféle - számára kincsetérõ - lomot a "Majd jó lesz valamire" szlogennel.
Én még próbálgatom magam utolérni, de egyre nehezebben megy. A Jack the Ripperre még annyi idõm sem volt, hogy elindítsam.
Annak viszont örültem, hogy megoszthatom veletek

Végre egy kis frissítés hosszabb kihagyás után.
Jó felfedezést!
[merlinw.org]
Arra meg nem vagyok kíváncsi...😊 Még ellõne pár meglepit...😊
[merlinw.org]