The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MerlinW: Jól emlékszem, hogy te ajánlottad a vmware-t? Már használom egy ideje és megszoktam, hogy szinte tökéletes. Legalább is eddig az volt. Enyhén kaotikus munkahelyi gépemet újra telepítettem és csak SuSE linux-ot raktam rá. Pengén belõttem 3 napja csak csiszolgatom. Most pedig megkoronázva az eddigieket feltettem a vmware-t. Itt jönnek a gondok. Állandóan kifagy. Csinálok egy új virtuális gépet pl. winXP aztán elkezdem feltelepíteni. Telepítés közben kifagy. Van amikor a partició formázásakor, de volt már úgy, hogy 60 %-ig elment a telepítõ.
Na most jól kipanaszkodtam magam, hátha van valakinek valami ötlete.
Na most jól kipanaszkodtam magam, hátha van valakinek valami ötlete.
Macs: Biztos lecsapott rá valaki... egyszerre csak egy embert enged be...
De feltöltöm én a MN-t ha senki nem kezd neki.
Jah, és köszi az ajándékot😄
De feltöltöm én a MN-t ha senki nem kezd neki.
Jah, és köszi az ajándékot😄
[merlinw.org]
Hmm, a tenger is jóóóóó!
Tengerre Tata!
Na léptem alukálni. További jó munkát, és fórumozgatást! 😊)
Tengerre Tata!
Na léptem alukálni. További jó munkát, és fórumozgatást! 😊)
Beférsz a bõröndömbe. Bár legközelebb tengeres lesz a téma.....(honlap...tudod!)
www.extragyongy.hu
Azér te is tudod, hol kell síelni. Én örülök, ha eljutok Szlovákiába nyáron, te meg lazán elmész síelni tavasszal olaszba.
Hmm, nincs felétek üresedés, érdekelne a melóó 😊)))))
Hmm, nincs felétek üresedés, érdekelne a melóó 😊)))))
Akkóó sorry.
Rá vót írva a pohárra, hogy Bayerische, oszt azt gondótam hogy bajor sör no.
Búza sör. Mögkóstolnám, mer még nem ittam ilyesfélét 😊)))
Rá vót írva a pohárra, hogy Bayerische, oszt azt gondótam hogy bajor sör no.
Búza sör. Mögkóstolnám, mer még nem ittam ilyesfélét 😊)))
Hmm, nyamm nyamm 😊))
Ez a bajor sör eléggé beindítja a fantáziámat 😊)
Hol voltál síelni, németben?
Ez a bajor sör eléggé beindítja a fantáziámat 😊)
Hol voltál síelni, németben?
holnap estig használhatjátok:
7wrz-vip.uw.hu
login: [email protected]
pass: 143152
játék, divx, dvd, könyvek, zenék
500GB stuff /100MBit szpíddel
7wrz-vip.uw.hu
login: [email protected]
pass: 143152
játék, divx, dvd, könyvek, zenék
500GB stuff /100MBit szpíddel
[merlinw.org]
Köszi, azért nem gondoltam volna, hogy ekkora herce-hurcával fog járni ez a logós ügy. Beszéltem free-vel, mondta, hogy szóltál Neo-nak, akinek meg pont rossz a monitora, de nincs gáz, a türelem logót terem 😊)
Pluhi: le a kalappal elõtted, komolyan. Sok ilyen ember kéne még, hogy minél több magyarosított kalanddal játszhassunk.
Sziasztok mindenki! Már intézkedem a logoddal kapcsolatban. De nem értem átküldtem neked 2szer is mind a 6-ot. Hogy nem kaptad meg? Free meg nem ér rá logot csinálni mert központi pipacs lett a f. f. topicban.
De tudod mirõl beszélek...
De tudod mirõl beszélek...
www.extragyongy.hu
aki akar letölteni MN-t, adok jelszót a 7wrz warz oldalhoz
(márc 11-ig jó, s egyszerre csak egy user tölthet, 100MBit)
A külsõ éhenkórász látogatók miatt priviben lehet kérni, de azt gyorsan mert már csak 2 nap van hátra!
(márc 11-ig jó, s egyszerre csak egy user tölthet, 100MBit)
A külsõ éhenkórász látogatók miatt priviben lehet kérni, de azt gyorsan mert már csak 2 nap van hátra!
[merlinw.org]
Free épp most mondta, hogy nem ér rá megcsinálni a logómat. Valaki mást tudnál ajánlani, aki ért is hozzá, és van ideje rá?
irtam neked privatot! a serverrel kapcsolatban! megnezed?😊
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
De a logódat már számon kérte Freen!!!!
Szal azért mer nem szól még van!! 😄DDDDDDDDDDD
Szal azért mer nem szól még van!! 😄DDDDDDDDDDD
www.extragyongy.hu
Itt vagyok és be is néztem ide. De olyan szép csendben elvoltatok, hogy nem akartam zavarni. 😊))
De mi ez a nagy várakozás?????
De mi ez a nagy várakozás?????
www.extragyongy.hu
Az nem ugyanaz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már régen megjött.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem tudok róla. Bár azt mondta 1 hétre megy, az szerintem már letelt, lehet hogy annyira megtetszett neki a hely, hogy vissza se akar jönni 😊))
Mimacska megerkezett mar?😊 Erdekelne a server😊
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Baromi jó a fordításod. Eddig nem volt idõm elmélyedni benne, de ezt mostmár nem is bánom hiszen rögtön ékes magyar nyelven élvezhetem ezt a gyöngyszemet. A poénok eszméletlenül jók. éppen sikerült az elsõ kuncsaftot átsegítenem a túlvilágra és most újra visszarakott az irodákhoz.
Jaja, én is fxp-vel szokottam volt nyomni. Akkó döntsük L jól. Én vagy Te? 😄 (én 14K-val tok felfele)
[merlinw.org]
Ok, jó lesz akkor is, mondjuk én biztos nem várok addig, inkább fizetek érte, mert nagyon kíváncsi vagyok már rá 😊
Kicsit megakadt a letöltés, holnapra fog csak lejönni, de akkor el is kezdem feltolni a szerverre
[merlinw.org]
Merlin: ha megvan a MN, akkor szerintem nyugodtan el is kezdheted feltölteni becses kis szerverünkre, úgyis van elég hely szerintem, ha más nem selejtezünk egy kicsit. Amúgy hány cd-s a Midnight?
Hú basszus, csak 2 napra megyek el, és máris lemaradok egy jó kis kalandról. Nekem már 3 vagy 4 hónapja is elnyerte tetszésemet ez a Midnight Nowhere nevû kaland, a maga elmebetegségével, meg a fõhõs különös karakterével. Akkor ezek szerint Ti már nyomjátok. A képek alapján szerintem talán a Black Mirrorra hasonlít, a helyszínek is nagyon hasonlóak, de remélem sokkal elmeroggyantabb játék, mint a BM. Most rögtön elkezdeném lecibálni, ha nem kéne még Vasárnap is melóznom, ráadásul tök másnaposan. Úgyhogy bõvebb élménybeszámolót kérek a Midnight nowhere-rõl, attól aki már elkezdte, neadjisten be is fejezte.