The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most fejeztem be a GF-et. Asszem pihenek egy kicsit, és a TLJ-t kitolom a Syberia2 mögé
Mindig csodálkozom és elképedek, hogy mennyi energia kell egy ilyen kalandjáték elkészítéséhez.Energia, ötlet, idõ. Itt a kódolás a legkevesebb.
Glottis küldött egy lapot! Itt van.

Lehet, hogy Spielberg nem valami csúcs rendezõ, dehogy képes a nézõt/játékost egy pillanat alatt felizgatni (rossz, aki rosszra gondol), az fix 😊
a többi titulust is ki kellene osztani.
Nótafa, írnok, kasszás, kaszás😄(GF rulz)
www.extragyongy.hu
Ajándék játék hozzá a Flight of the Amazon Queen CD Version (34.8M)
[merlinw.org]
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Elsõ lépés: csinálj egy listát a birtokodban lévõ kalandjátékokról, majd azt küldd el Imykének, aki majd kiteszi az oldalára. Ha ez megvan, szólj nekem, és én megadom az ftp adatait.
www.extragyongy.hu
Örülök hogy rátaláltam erre a csapatra és hogy tagja lehet, remélem látjátok majd valami hasznomat is. 
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
[merlinw.org]
Pluhi...szeretünk..😄
[merlinw.org]
Fel kéne pörgetni egy kicsit, egy Alone 4-et vagy egy Gabriel Knight 3-at valaki fel tudna tölteni?
Amúgy van egy új tagunk is, már el is küldte listáját Imykének, úgyhogy lehet szemezgetni 😊))
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Erre
Nem sok idõm van szakmai fórumokat böngészni, mivel az angol tudásom hagy némi kívánni valót maga után, így egy külföldi szakmai fórum átböngészése felér számomra egy lassú öngyilkosággal.
Egyébként kipróbáltam Suse 9 alatt egy másik gépen és a laptopomon is. Mindenhol ugyanaz a jelenség. Visszatérek UHU-Linuxra ott csuklóból feltelepült és simán ment rajta az XP, na meg XP alatt a Corel Draw 11 sepert mint egy álom. Fõleg a Corel Draw miatt kellene az XP. Csak az UHU alatt nincs hang, nem tudja konfigolni a hangkártyámat, ami a suse-nak csuklóból ment. Na mindegy marad a kézimunka.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]

[merlinw.org]
Ez a smiley: 😊
Meg ez:
No comment!
És most én mondhatnám:
Bölcsebb a hallgatás, mint a felesleges feszültségkeltés!