The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moonster
Huh!
Most fejeztem be a GF-et. Asszem pihenek egy kicsit, és a TLJ-t kitolom a Syberia2 mögé
Mindig csodálkozom és elképedek, hogy mennyi energia kell egy ilyen kalandjáték elkészítéséhez.Energia, ötlet, idõ. Itt a kódolás a legkevesebb.
Glottis küldött egy lapot! Itt van.
MerlinW
Én majd dalolok nektek😄

[merlinw.org]

MIMACSKA
A kasszás én vagyok magától érthetõen 😊).
De te lehetsz a nótafa!!

www.extragyongy.hu

LezLee
A The Dig tényleg kellemes egy darab, mostanában vele töltöm a pici szabadidõmet. Hihetetlen hangulata van, bár meg kell mondjam, már rögtön az elején megakadtam picit 😊)
CrucifX
Hatalmas köszönet annak, aki feltette a The Dig-et. Ez a játék fantasztikus. Benne van a Lucasarts aranykorának minden programja: egy kis Full Throttle, egy kis Monkey Island s egy csipetnyi Zak McKracken.

Lehet, hogy Spielberg nem valami csúcs rendezõ, dehogy képes a nézõt/játékost egy pillanat alatt felizgatni (rossz, aki rosszra gondol), az fix 😊

LezLee
Ajjaj, mi lesz még itt gyerekek... 😊)
moonster
Mi lesz az örs neve?
a többi titulust is ki kellene osztani.
Nótafa, írnok, kasszás, kaszás😄(GF rulz)
MIMACSKA
😊))))))
LezLee ezennel kinevezlek õrsvezetõnek 😄DDDD

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Nem kaptam semmiféle levelet. LezLee! Ha a hozzáférést szeretne add meg neki légyszíves!!!

www.extragyongy.hu

JustIce
nah elkuldtem Imykenek!

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

MerlinW
ScummVM 0.6.0
Ajándék játék hozzá a Flight of the Amazon Queen CD Version (34.8M)

[merlinw.org]

JustIce
diablo is ide tartozik?😊 csak mert lattam a listan azt is😊

JustIce
s ami otthon van?😊 ugy ertem, hogy ket varosban vannak cdim😄 hosszu😊 szal azt is irhatom ami per pill nincs nalam?😊

LezLee
Az is jöhet. Amiben van kaland elem, az jöhet nyugodtan. A régebbi kalandok is jöhetnek bátran.
JustIce
ok😊 uhhm😊 nezhetek at par cdt😊 a csak adventure gamekat? vagy ami felig az?😊 szal pl alone in the dark, stb hova szamit?😊

LezLee
Hello. Én intézem az új tagok felvételét.
Elsõ lépés: csinálj egy listát a birtokodban lévõ kalandjátékokról, majd azt küldd el Imykének, aki majd kiteszi az oldalára. Ha ez megvan, szólj nekem, és én megadom az ftp adatait.
JustIce
irok ujra😊 tudsz valami bovebbet irni a serverrol? irtam egyszer privatot is😊 lecci irj!😊

LezLee
Igaz 😊)
Várom az ötleteket... 😊)
MIMACSKA
Most már ki kéne találni valami beavatást. Nem lehet ám csak úgy becsatlakozni..... 😄DD

www.extragyongy.hu

LezLee
Mi is reméljük, hogy hasznos tagja leszel piciny csapatunknak 😊)
SecMan
Üdv Mindenkinek. Örülök hogy rátaláltam erre a csapatra és hogy tagja lehet, remélem látjátok majd valami hasznomat is.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

LezLee
Épp most hallottam, hogy eltolták 29-ikére, de ez még nem biztos. Én eddig 3 helyen néztem, mindegyik 22 és 24-ike között ígéri.
MIMACSKA
na és mi van a syberia2-vel????? késik??

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
jaja

www.extragyongy.hu

pluhi
Mondjuk akár be is szállhatnának mások is. Megvan ez még pár embernek, még 12 órán kersztül neki lehet kezdeni a 2-es 3-as cdnek nyugodtan.
pluhi
Egy darabig el fog tartani, szép nagyok a imagefile-ok.
LezLee
Ok, ha lesz rá idõd, tolhatod fel nyugodtan, mert jelenleg 60 %-os kihasználtságon vagyunk.
MerlinW
Errõl van szó... de ez nem is baj. Épp ezért simán ide lehet linkelni a kalandfordításokat😛

[merlinw.org]

MerlinW
Én küldtem Imynek fullos kiegészített listát is, azt sem rakta még ki...😞

Pluhi...szeretünk..😄

[merlinw.org]

pluhi
Nekem megvan a GK3.
LezLee
Ja én hülye, a tag neve lemaradt: SecMan.
De ahogy látom az õ listáját még nem rakta ki Imyke.
LezLee
Hmm, hát mostanában elég lagymatag errefelé az élet 😊
Fel kéne pörgetni egy kicsit, egy Alone 4-et vagy egy Gabriel Knight 3-at valaki fel tudna tölteni?
Amúgy van egy új tagunk is, már el is küldte listáját Imykének, úgyhogy lehet szemezgetni 😊))
MIMACSKA
Ez az egész topic már mióta offtopic....

www.extragyongy.hu

MerlinW
Pluhi: abszolut nem offtopik... ha az lenne akkor itt csak a TLJ-rõl lehetne társalogni...

[merlinw.org]

MerlinW
Ha leszámítjuk a csili vilit, sztem az utóbbi évek egyik legjobb RPG-je. Ha nem lenne benne lézerkard, akkor is az lenne.

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem mandrake és debian woody alatt jól ment az xp... Suse-t nem szeretem, így azon ki se próbáltam.

[merlinw.org]

pluhi
Valaki elküldené az ftp adatait? Új rendszert raktam fel és elvesztek. Kösz.
IMYke2.0.0.0
A sok lámer a KoTOR-ra fog szavazni... Itt a dedósokra gondolok, akik a csillogó-villogó csodákra buknak...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pluhi
Holnap újra a Grim Fandango száll ringbe a gamespy-on. A KOTOR nemtom hogy kerül mellé, de kemény ellenfél lesz. Szavazzatok ezerrel, hogy lenyomjuk.

Erre
pluhi
Gondoltam nem kell még egy offtopic dolog. De ha már úgyis csiszolgattam ma, tessék.
Axon
Bíztam benned hátha van egy sanda tipped. 😊
Nem sok idõm van szakmai fórumokat böngészni, mivel az angol tudásom hagy némi kívánni valót maga után, így egy külföldi szakmai fórum átböngészése felér számomra egy lassú öngyilkosággal.
Egyébként kipróbáltam Suse 9 alatt egy másik gépen és a laptopomon is. Mindenhol ugyanaz a jelenség. Visszatérek UHU-Linuxra ott csuklóból feltelepült és simán ment rajta az XP, na meg XP alatt a Corel Draw 11 sepert mint egy álom. Fõleg a Corel Draw miatt kellene az XP. Csak az UHU alatt nincs hang, nem tudja konfigolni a hangkártyámat, ami a suse-nak csuklóból ment. Na mindegy marad a kézimunka.

Axon
Perverz!!!
Ez olyan mintha nõvé operáltatnám magam, aztán pedig leszbikus lennék.

IMYke2.0.0.0
Hibák jelezve a Grim Fandango topicban --- csak az elsõ 30 oldalnyi szövegbõl (nem volt kedvem végignézni a 149 oldalnyi anyagot.)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
neeemtom mi lehet a baj... van nekije jó kis wboldala, ott vannak faq-k, helpek, kövér doksik, hogy mit hogyan...

[merlinw.org]

MerlinW
Pluhi!! Mijazz hogy less be! Állampolgári kötelességed ide is belinkelni nekük, na.

[merlinw.org]

pluhi
Less be a GF topicba a cuccért.
IMYke2.0.0.0
Az nem smiley ... az nyelvnyújtogató arc...
Ez a smiley: 😊
Meg ez:

moonster
Látod a smiley-t alatta?
No comment!
És most én mondhatnám:
Bölcsebb a hallgatás, mint a felesleges feszültségkeltés!

IMYke2.0.0.0
Ezt nem kellett volna. Bölcsebb a hallgatás, mint a felesleges feszültségkeltés!

moonster
Telepítsd Xp-t, és alá Wmware Linuxot!