The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- a RE1 megy XP alatt a kompatinilitás állításával, jól.
- a RE2-3 mindennel megy mindenen
jól látom, már az Alone4 3.cd-jét tolod?
[merlinw.org]
Miért is ?
"csak Glideal megy"
Az RE1 videokártyától függetlenül, nem megy XP alatt, csak win95/98 alatt.
A RE 2 & 3 Radeon 8500LE-vel simán megy ...
"Plíííz, majd told feeeeel 😊"
ok majd, elõbb AITD4-et kellene befejeznem...
sajnos 15K-val tudok csak uppolni ...
By the perception of illusion we experience reality.
btw, a PC-re a Resident Evil 1-2-3 ISO-ban nekem meglészen ...

thx szurma! 😊
GK3-at sikerült valakinek elinditnia daemonnal?
Axon: izé, akkor most te töltöd az MN-t? Mind1..😄 Én itt összecsomiztam, oszt vártam valakire hogy mehet... aztán tök el lett felejtve..😄 jáájh😄D
[merlinw.org]
150 Accepted data connection
úton

SPOILER:
Mi a francért kell tündi-bündi "mindenki boldog" klisével lezárni a történetet? kérem szépen, aki meghal az meghal, ne tessék már szépen föltámasztani, hogy mindenki örüljön. Ha ezt kihagyták volna, akkor egy zseniális játék, vagy akár film is lehetne belõle, de így...
Sajnos a másik befejezést nem tudtam elõcsalni, nincs kövem, tram nemjön, lightbridge-et meg nem tudom használni...
Megértéseteket köszönöm.
Ha kész lesz Imyke új weblapja akkor én is elkészítek egy friss listát pontos méret adatokkal.
Szóljon akinek ellenvetése van mert ha nincs akkor 12.00 -kor kezdem a feltöltést.
Ha valakinek van ellenvetése, mert még kellene neki, az még a mai nap folyamán visítson, mert este akkor törölném.
tudok uppolni ? van elég hely ?

Új lapom lesz, s arra lesz feltéve. Most a domainre kell várni...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A mozgó: fedélzeti lámpa (fényszóró)
Mindkettõ a hajón lévõk biztonságát szolgálja.
Ezek többnyire a halászhajókon fontosabbak. Az utasszállítókon már nem ilyenek vannak manapság, hanem statikus világítás, végig, az egész hajó hosszában.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És igen, túrd a szótárt, túrd a netet, zargasd az ismerõseid...
10. (Steam Engine) A heavy iron lever having an oscillating
motion on a central axis, one end of which is connected
with the piston rod from which it receives motion, and
the other with the crank of the wheel shaft; -- called
also working beam or walking beam.
Hm....
Ezt nehez lenne egy szóban elmondani. talán kerekes hajtómû, vagy valami hasonló
Hát ez tart vissza 😊
Pár hét múlva nekiállok végigtolni a GF-et, amolyan végsõ ellenõrzésként. Sajna mostanában csak Moonster tolta.
Ha valaki neki akar állni, ne egy szótárt fogjon, hanem többet. Én a sztaki online szótárát, a www.eo.hu idiómaszótárát és a www.thefreedictionary.com-ot használtam. Ez utóbbi egy angol értelmezõ szótár és enciklopédia. Rengeteget segitett, mikor minden más csõdöt mondott. (Még igy is volt, ami nem ment. Ha valaki tudja, mi a "walking beam" a gõzhajókon, szóljon. Annyit tudok róla, hogy valami bólogató cucc a tetején.)
A GF topicjában kifejtettem nézetemet az újabb forditással kapcsolatban. A Digbe belekezdtem, a BS3 nincs is meg még.
Ha én tudnék olyan szinten angolul, hogy neki állnék egy fordításnak, én biztos a Black Mirror-t fordítanám le. Jelenleg ez a játék áll a legközelebb a szívemhez.

Hatalmas munka volt a fordítás. Régebben én is fordítottam, abban is volt sok párbeszéd, de közel sem ennyi. Amúgy a progi a Hitman elsõ része volt.
Le a kalappal Pluhi elõtt.
KÖSZÖNJÜK PLUHI!!!!
MARADANDÓT ALKOTTÁL!
Tehát Grim marad!
A többi tõlem mehet.
Az MN 2 cd-s. Mindenképpen törölni kell(ene) valamit.
Javaslatom:
Full Throtle
Grim F
LBA
Bad Mojo
Jack Orlando (ez tudtommal még senkinek sem indult el)
Nightlong
City of the lost.... (ez mondjuk csak 20 mega körüli)
Válasszatok mi maradjon. Délután 6-kor kezdem a feltöltést. Ha addig nem szóltok akkor törlöm az LBA-t. Az úgy is csak 200 mega, így az 1. cd-t fel tudom rakni, a 2.-at szombat délben kezdem tölteni, addig jelöljétek meg az újabb halálra ítéltet

Köszönet Axonnak
Ellenõrzöm elõtte a helyet és ha kevés, akkor törlök valamit ami régebbi.
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Jó a sztori, remek a szöveg (még az én koca angolságommal is érthetõ és élvezhetõ). És ez az új kezelés sem rossz, talén az irányításba zavarodok meg néha, de mégis életszerûbben lehet a helyszíneken jelen lenni.
A hangulata az egésznek remek.
Aki eddig nem állt neki, annak melegen ajánlom még a Syberia 2 elött.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!