The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Elvileg már fordítják is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Atomreaktor
Nekem az eredeti dobozos játékom csak a Sherlock Holmes - The Silver Earring és valamelyik régebbi Emergency játék, ami Vészhelyzet néven lett magyarítva. Mindkettõt Gamestar olvasóként nyertem 😄

IMYke2.0.0.0
Ez az 1. része lesz.
A második részt is sikerült megtalálnom valakinél <állítólag elsõ kiadású>, és ha minden összejön, meg is tudom venni tõle.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
Dungeon Keeper 2-vel játszottam, hát az nagyon jó játék volt 😉

Atomreaktor
elvileg megjelent a Hotel már!

Atomreaktor
én is tériszonyos vagyok, ha ettõl jobb egy kicsit 😉

hát ezekre nem is gondoltam amúgy, azt hittem egy építészmérnöknek jó kis irodai melója van.

IMYke2.0.0.0
Pár napja le is foglaltam tõle:
- X-Files: The Game
- Dungeon Keeper
- Syberia I - II Collector's Edition

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
MerlinW
Ejh, Sam and Max 3x01 ismét zseniális lett😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Megnézik - a szokványos vizsgálatokon felül - hogy milyen egyensúlyérzéked van, térlátásod, mennyire bírod a mélységet, magasságot , ilyenek.
Nos, nekem a lábam (sajnos, dongalábbal születtem, amit 3 korrekciós mûtéttel sikerült helyrehozni, az állóképességem, és az izomkötegek kárára), és a tériszonyom miatt esélyem sem volt bejutni.

Atomreaktor
egy építészmérnöknek miért kell orvosi?

IMYke2.0.0.0
Szociálpolitikus lennék, vagy mifene 😊
Ezért írtam lejjebb, hogy jövedelmezõbb lett volna, ha IT-szakra megyek.
Az építészmérnöki szakma - ami az álmom volt - az orvosi alkalmasságin bukott meg, már a Pollack középiskolára felvételizéskor... pedig, hínnnnye, rohadt sok pénz van ám a tervezésben...

enlightened
Nálunk igen, de azt hittem, hogy az vagy. Igazából még én is tanuló vok, de végzõs, idén diplomázom és Java az mostanság nagyon menõ és nagyon jó állások vannak, mert programozásból nem telített a piac, mindig kell munkaerõ. Mondjuk azért elég sokat szívtam mire eljutottam idáig, sokszor kívántam, hogy bárcsak bölcsész lennék, mert ott nagyon sokan végeznek. Nálunk a 8 félév analízis, meg egyéb finomságok mellett 20% végzi el idõben a programtervezõ matematikus szakot:S. De ha túléled és elvégzed lesz munkád elég jó.

IMYke2.0.0.0
Most már csak az érdekelne, hogy ha lenne üresedés, akkor programozónak kellene lennem...? 😊

kirol
Most nincs üresedés, mert azt ugye betöltöttem, de feltétlenül szólok ha lesz! 😊

Atomreaktor
igen, erre már én is gondoltam, de valahogy sohasem tudtam rávenni magam a programozásra. pedig akkor külföldi munka esetén sem lenne nagy gond.

IMYke2.0.0.0
Most látom, hogy elba--tam az életemet, amikor nem IT-vel kezdtem foglalkozni... most dõlne a pénz ...

enlightened
Hozzánk lehet jönni, ha vágjátok a Java EE-t meg PL/SQL-t ;D

Atomreaktor
Én is menni akarok hozzátok 😊 Vagy összedobhatunk egy TLJ Topic PS3-at, ami körbejárna mindenkinél a Heavy Rain-el 😄

IMYke2.0.0.0
Ha akad egy üresedés, amit betölthetek, csak szólj... <#nyes>
Perc alatt itt hagynám ezt a 6 órás munkahelyet, éhbérért - egyetemi végzettségemmel szart se érek ... 😊(

kirol
Dehogy is vagyok, csak jót tett anyagilag az új melóhely! 😊
Bár idõm az nem lett több sajna, sõt! 😞

Lord Myn
Basszus a PS3 mellé vettél még egy X360-at is??? Te aztán fanatikus vagy...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

bogyoka
Az jó játék, olvasgattam a topicját, és néztem belõle bemutatót, sajna én nem tudom, hogy valaha fogok-e vele játszani, mert nincs konzolom.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

kirol
Kár!

Én Alan Wake -et tologatom esténként, amikor van idõm és bátorságom, szépen beosztva.
Nagyon állat lett! Aki teheti kérjen legalább kölcsön egy dobozt valakitõl, megéri!

KCsT kezdett bele annak idején még a német verzió fordításába. De egy idõre most minden fordítását felfüggesztette, mivel nincs rá ideje.

https://www.adventuregames.hu

enlightened
Hát, hivatalos biztos nem, mert Magyarországon ki se adták még (meg lehet nem is fogják soha). Meg annyira nem sokan játsszák ezt.

kirol
Magyarítás nem készül hozzá esetleg?

Lord Myn
Csak a játékban vagyunk 12 évvel az elsõ rész után, a valóságban nem egész 7 éve jött ki az elsõ rész... <#wink>

Egyébként Tomcom véleményét osztom, egészen jó játék lett (a végénél tartok jelenleg) a története viszi elõre. És igen, a p'n'c kalandok 80%-át meg lehet unni 15 perc után, mert vacak a sztori és/vagy eszméletlenül lassú a játékmenet. A BM2 nem ilyen, úgyhogy szerintem mindenki próbálja ki, aki még nem tette.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

enlightened
Szerintem, ha szereted a mûfajt be fog jönni. Bár ízlések és pofonok. Én nem játszottam az 1-el lehet nekem azért tetszett😊. De én mindenkinek ajánlom mert van egy hangulata ami a gép elõtt tart.

Mindenkinek más jön be. 😊
Én szerintem az utóbbi évek egyik legjobb kalandja a Black Mirror 2. Nem tudok jobbat mondani az elmúlt években kiadott kalandjátékok közül.

Sõt, számomra ez a játék volt az, ami végre vissza vitt a point and click mûfajba. Az utóbbi idõben ugyanis teljesen elegem lett belõle. Egyszerûen nem volt olyan igazán jó klikkelgetõs játék, amibe ne untam volna bele már az elsõ 15 perc után.

Azt azonban szivesen olvasnám tõletek, hogy szerintetek melyik játék volt jobb a Black Mirror 2-tõl az utóbbi 3-4 év játékai közül. - point and click

https://www.adventuregames.hu

szotyimutyi
Ebbõl egy nagy adag az én túl nagy elvárásom. 😞(

IMYke2.0.0.0
Ennyire nem lehet kaki...! 😞

Atomreaktor
http://adventuregamers.com/article/id,1160

ez sem tûnik rossznak, ha minden igaz, nyáron jön.

Atomreaktor
ne vegyétek már el a kedvemet 😊

bogyoka
Ez így van, nekem sem tetszett már rögtön az elején, csinálhattak volna jobbat.

szotyimutyi
"Végigszenvedtem" a Black mirror 2-t, csak mivel annyira vártam.Megerõsítem az elõzõ véleményemet és borzalmas. Nem a grafika,bár voltak gyengébb részek.Valószínüleg túl nagy volt az elvárásom az elsõ rész után.De 12 évvel az elsõ rész után jogosan várna többet az ember.Tehát nem az elsõhöz viszonyítva "elmegy" kategória, de folytatásnak csapnivaló. 😞

bogyoka
Nem tudom, de nekem a végefelé volt nehezebb😊

enlightened
Háát én is reménykedtem, hogy tovább tart majd😊. De annyira tetszett, hogy nem bírtam abbahagyni és ezért hamar végigmentem rajta. 3.fejezet után már nem volt olyan nehéz.

MerlinW
Voah, szuper😊 Köszi😊 Larry7-hez is van ilyen, megvan a hétvégi programom😊

[merlinw.org]

bogyoka
Jó hamar a végére értél, nekem tovább tartott😄

enlightened
Sziasztok! Végigtoltam a black mirror 2-t. Mindenkinek nagyon ajánlom, szerintem nagyon jó volt.

Lord Myn
A Ph1 simán fut DOSBox alatt is (a Ph2 is, de akkor a videók csak 256 színû módban futnak). Egyébként itt van hozzá XP installer, ami még javít is a grafikán (D3D scaler, nincs interlace):

Ph2 XP Installer

Próbáld ki! 😊

MerlinW
Inkább scummvm.org😊 Egyébként #30525 <#wink>

Megküzdöttem a Phantasmagoria-kkal, de VMWare-es Win98-on szépen futnak😊 Jópofák😊

[merlinw.org]

moonster
Alkohol...nem jó így.😞

Jut eszembe: SCUMM VM 1.1.1
usite.hu
MerlinW
Köszönöm😊

[merlinw.org]

Lord Myn
Az a baj, hogy az inkább a 24 órából 12-t csinál... 😉

GK3 fent van a polcon!

Atomreaktor
😊
egyébként minden boltban elég sok olyan "patch" van a polcokon. külön ajánlott a vodka 0.7-es 😊 garantáltan elvarázsol 😊

Lord Myn
Azért nem mindegyik Sierra van ott, meg a legtöbb rip es egy kalandjáték átvezetõk, zene és hang nélkül, olyan, mint a Dallas Bobby nélkül...

Btw, GK3 már mászik a létrán.

MerlinW
Az a rossz élmény patch. Nem ajánlom. Inkompatibilis a nyugodt élettel😊

[merlinw.org]

moonster
Olyan patchet tegyetek már a polcra, ami egy napot 24-bõl 48 órásra varázsol.