33675

• kirol
    Csak hülyéskedtem!
    A többieknek szántam viccből, remélem értik!
  • IMYke2.0.0.0
    Előtte nincs is mentésed? Szerintem, érdemes még egy próbát tenni - zárójeles kérdések: 2 CD-s v. 4 CD-s verziód van? Feltetted a patcheket? -, mert lehet, hogy csak pillanatnyi "elmezavar" támadt az Erőben :)
  • once
    Bocsika..Szerintem igen,a játékkal van valami hiba.
  • IMYke2.0.0.0
    Megcsináltál mindent ahhoz, hogy az átjáró megnyíljon?
  • IMYke2.0.0.0
  • kirol
    Ne offoljál már légy szíves! :D
  • once
    A longest journey 1-ben,a második résznél járok ott ahol a tükrön először kellene átlépnem, a mozi udvarán,nem igaz,na pont ott áll le a játék,(rákkantitok h átlépek)és kilép;( valaki (valahonnan) egy mentést tudna adni vagy valami megoldást a problémámra?
  • MerlinW
  • IMYke2.0.0.0
    Hm, nekem is megvan - majd, remélem, sort is tudok keríteni rá a közeljövőben :)

Rendeltem játékot a CD Galaxistól, és elbicajoztam, hogy átvegyem, és a siklósi TESCO-ban körülnéztem DVD-filmek között.

Jól tettem, mert lám csak mire bukkantam!:

[Könyvtári gép előtt fényképeztem]
  • MerlinW
    Most jutott eszembe a Noir is szuper darab. Nagyon jó zene, noir dráma, érdekes sztori. A zenéjét azóta is hallgatom rendszeresen:)

Némi hangulat kell hozzá, mert cseppet lassú. Egy évad, 26 rész.

Dual Audio-s letöltés
  • Evin
    Pedig ez még a jobb címek közül való.
  • IMYke2.0.0.0
    Én a "Paprika"-n remekül szórakoztam. A zene fenomenális, a képi világ és a sztori is rendben van - kicsit a "Ghost in the Shell" jutott eszembe róla [A hülye magyar címe: "Szellem a gépezetben"]
  • Evin
    Én a Paprika végére, pedig ott volt a legnagyobb pörgés, majdnem bealudtam. Az nem nagyon jött be.
    Ezt az időugrálós csajszit lehet, hogy megnézem, mert sosem hallottam még róla.
  • IMYke2.0.0.0
    Vándorló palota!
    Nekem tetszett még:
    - "The Girl Who Leapt Through Time"
    - "Perfect Blue"
    - "Paprika"

Ezeket jó szívvel tudom ajánlani minden anime után érdeklődőnek.
  • Evin
    Már hogy a fenébe ne lennének. :) Most hirtelen címet nem tudok mondani.

kirol
    Nem a Vándorló palotára gondolsz?
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm - meglátom mennyi marad a monitor + BD-író mellett, és akkor jelzek az UA-val kapcsolatban.
  • IMYke2.0.0.0
    Vannak ám.
    Az "Interlude" ilyen - De a "Trigun" és a "Sunabozou" is ilyen, hasonló környezetben játszódik.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen! Így van, Oroszlánok! [Kínaiban: Tigrisek!] :)
  • takysoft
    igen, még megvan:)
    2k + posta áron a tiéd, ha kell

ezen kívül megvan még a Full Throttle, Dreamfall, Haegemonia, Darkstone, és a Beyond Good and Evil. a többi már elkelt.
  • kirol
    Az tényleg jó volt, meg volt még valami másik hasonló is.
  • Atomreaktor
    Én eddig csak a Chihiro-t láttam, de az lenyűgözött. Anime-ben vannak posztapokaliptikus témájúak?
  • Atomreaktor
    :))) ez a legjobb és legbiztosabb módszer azt hiszem! :)
  • Atomreaktor
    Boldog Szülinapot utólag is:) Éljenek az oroszlánok! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Unreal Anthology megvan még?
  • takysoft
    még nem mind, de a java már elkelt igen:D
  • Evin
    Gondolom nem nézed a Castle sorozatot, de poén volt benne, mikor Halloween-kor beöltözött ugyanebbe a ruhába. (Meg most fedeztem fel, hogy a Dr.Horrible milyen jó)
  • MerlinW
    Jaja, a "The Movie" a sorozat (második) lezárása.

Samurai Shampoo is hasonló hangulattal rendelkezik, mint bebop, csak az nem scifi:) Nem néztem utána, de megkockáztatom, hogy ugyanazok követték el:)
  • IMYke2.0.0.0
    Látom, muszáj lesz előbbre tennem a megtekintését - második sorozat is rémlik vele kapcsolatban...
    A "The Movie" is megvan.
  • RaveAir
    Csak egyetérteni tudok. :D
  • MerlinW
    Bebop ugyanarra a sémára épül japán kivitelben:)
  • IMYke2.0.0.0
    Firefly (+Serenity nagy film) isten király!
  • MerlinW
    Ha láttad a Firefly c. filmsorozatot, imádni fogod. Ha nem láttad, pótold azonnal:) Sci-fi Western:)

13 rész + Serenity mozi.
  • bogyoka
    Ezek is jók, nahát, le vagyok maradva jó dolgokról, de pótolom:D
    Ma jöttem rá, hogy újra játszanék FPS játékokkal, pld. FEAR-ral, most jelenleg Penumbra Overture-val játszok elég gázos, mert mindig megtámad a kutyaszerű lény és meghalok.
  • IMYke2.0.0.0
    A "Bleach"-ről is jót olvastam, az elejét illetően... aztán szappanopera hosszúságúra dagasztották, és hígult a minősége is...
  • IMYke2.0.0.0
    Én "Hold On"-listára tettem, mert előtte sok mást kell pótolni :)
  • RaveAir
    Hé! Azé' nem leszólni teljesen a Dragonballt! Az elején még teljesen élvezetes volt, főleg amikor a perverz Zseniális Teknős (aki a kedvenc karakterem volt) tanította a gyermekeket. A verekedés meg más tészta... Nagyjából olyan, mint a focis mangában, amikor két részen keresztül csak futott a hegynek felfelé a csatár, és még mindig nem jutott el a kapuig.

A Cowboy Bebop-ot egyszer majd meg szeretném nézni, mert sok jót hallottam róla.
  • MerlinW
    Nekem ez a kedvenc animém:

• bogyoka
    Köszi a bő felvilágosítást, minden adott, kedvem is és időm is van hozzá, úgyhogy megnézegetem amit ajánlottál. Már töltöm a sorozatot, délutánra jó lesz, megnézegetem.:)
  • IMYke2.0.0.0
    A regisztrálással immáron sok jó animéhez férhetsz hozzá - érdemes ismertetőket olvasni az oldalon. S ha a kalandjátékok mellett esetleg érdekes [azaz: NEM gyerekes] rajzfilm-sztorikat néznél, akkor innen is, és máshonnan is könnyedén be tudod szerezni őket.

Az "Elfen Lied" komoly története mellé, után szíves figyelmedbe ajánlanám a "Clannad"-ot és a folytatását a "Clannad: After Story"-t, valamint az extrákat - szívet melengető, humoros, és ugyanakkor életszagú, szomorú történetek.
    Ugyanilyen, az "Angel Beats!" - ráadásul ez még sokkal szebben rajzolt [2010-es], mint a Clannad [pedig az se kutya]. Az "AB"-n hasfáját fogsz kapni, annyi poén van benne... a szomorúság mellett.

Komoly, elgondolkodtató sztorinak: "Interlude" (háromszor 40 perc) - a Mátrix kutyafüle hozzá képest.

Több is lenne, de most nem koptatom tovább a billentyűzetet - hiszen, az sem biztos, hogy kedved, időd lesz/lenne ezek megtekintésére.
    Ezeket is azért mertem ajánlani, mert "lányos", és rendkívül jó sztorik.

Nem hittem, de igaz: aki a Clannad-ot száraz szemmel végig tudja nézni, legyen az férfi vagy nő, az nem is ember :)

• bogyoka
    Jaa, így már más, hogy felnőtt besorolása van.