33675
-
#31233 Csak hülyéskedtem!
A többieknek szántam viccből, remélem értik! -
#31232 Előtte nincs is mentésed? Szerintem, érdemes még egy próbát tenni - zárójeles kérdések: 2 CD-s v. 4 CD-s verziód van? Feltetted a patcheket? -, mert lehet, hogy csak pillanatnyi "elmezavar" támadt az Erőben :)
-
once #31231 Bocsika..Szerintem igen,a játékkal van valami hiba. -
#31230 Megcsináltál mindent ahhoz, hogy az átjáró megnyíljon?
-
#31229 -
#31228 Ne offoljál már légy szíves! :D -
once #31227 A longest journey 1-ben,a második résznél járok ott ahol a tükrön először kellene átlépnem, a mozi udvarán,nem igaz,na pont ott áll le a játék,(rákkantitok h átlépek)és kilép;( valaki (valahonnan) egy mentést tudna adni vagy valami megoldást a problémámra? -
#31226 -
#31225 Hm, nekem is megvan - majd, remélem, sort is tudok keríteni rá a közeljövőben :)
Rendeltem játékot a CD Galaxistól, és elbicajoztam, hogy átvegyem, és a siklósi TESCO-ban körülnéztem DVD-filmek között.
Jól tettem, mert lám csak mire bukkantam!:
[Könyvtári gép előtt fényképeztem] -
#31224 Most jutott eszembe a Noir is szuper darab. Nagyon jó zene, noir dráma, érdekes sztori. A zenéjét azóta is hallgatom rendszeresen:)
Némi hangulat kell hozzá, mert cseppet lassú. Egy évad, 26 rész.
Dual Audio-s letöltés
-
#31223 Pedig ez még a jobb címek közül való. -
#31222 Én a "Paprika"-n remekül szórakoztam. A zene fenomenális, a képi világ és a sztori is rendben van - kicsit a "Ghost in the Shell" jutott eszembe róla [A hülye magyar címe: "Szellem a gépezetben"]
-
#31221 Én a Paprika végére, pedig ott volt a legnagyobb pörgés, majdnem bealudtam. Az nem nagyon jött be.
Ezt az időugrálós csajszit lehet, hogy megnézem, mert sosem hallottam még róla. -
#31220 Vándorló palota!
Nekem tetszett még:
- "The Girl Who Leapt Through Time"
- "Perfect Blue"
- "Paprika"
Ezeket jó szívvel tudom ajánlani minden anime után érdeklődőnek.
-
#31219 Már hogy a fenébe ne lennének. :) Most hirtelen címet nem tudok mondani.
kirol
Nem a Vándorló palotára gondolsz? -
#31218 Köszönöm - meglátom mennyi marad a monitor + BD-író mellett, és akkor jelzek az UA-val kapcsolatban.
-
#31217 Vannak ám.
Az "Interlude" ilyen - De a "Trigun" és a "Sunabozou" is ilyen, hasonló környezetben játszódik.
-
#31216 Köszönöm szépen! Így van, Oroszlánok! [Kínaiban: Tigrisek!] :)
-
#31215 igen, még megvan:)
2k + posta áron a tiéd, ha kell
ezen kívül megvan még a Full Throttle, Dreamfall, Haegemonia, Darkstone, és a Beyond Good and Evil. a többi már elkelt. -
#31214 Az tényleg jó volt, meg volt még valami másik hasonló is. -
#31213 Én eddig csak a Chihiro-t láttam, de az lenyűgözött. Anime-ben vannak posztapokaliptikus témájúak? -
#31212 :))) ez a legjobb és legbiztosabb módszer azt hiszem! :) -
#31211 Boldog Szülinapot utólag is:) Éljenek az oroszlánok! :) -
#31210 Unreal Anthology megvan még?
-
#31209 még nem mind, de a java már elkelt igen:D -
#31208 Gondolom nem nézed a Castle sorozatot, de poén volt benne, mikor Halloween-kor beöltözött ugyanebbe a ruhába. (Meg most fedeztem fel, hogy a Dr.Horrible milyen jó) -
#31207 Jaja, a "The Movie" a sorozat (második) lezárása.
Samurai Shampoo is hasonló hangulattal rendelkezik, mint bebop, csak az nem scifi:) Nem néztem utána, de megkockáztatom, hogy ugyanazok követték el:) -
#31206 Látom, muszáj lesz előbbre tennem a megtekintését - második sorozat is rémlik vele kapcsolatban...
A "The Movie" is megvan.
-
#31205 Csak egyetérteni tudok. :D -
#31204 Bebop ugyanarra a sémára épül japán kivitelben:) -
#31203 Firefly (+Serenity nagy film) isten király! -
#31202 Ha láttad a Firefly c. filmsorozatot, imádni fogod. Ha nem láttad, pótold azonnal:) Sci-fi Western:)
13 rész + Serenity mozi. -
#31201 Ezek is jók, nahát, le vagyok maradva jó dolgokról, de pótolom:D
Ma jöttem rá, hogy újra játszanék FPS játékokkal, pld. FEAR-ral, most jelenleg Penumbra Overture-val játszok elég gázos, mert mindig megtámad a kutyaszerű lény és meghalok. -
#31200 A "Bleach"-ről is jót olvastam, az elejét illetően... aztán szappanopera hosszúságúra dagasztották, és hígult a minősége is...
-
#31199 Én "Hold On"-listára tettem, mert előtte sok mást kell pótolni :)
-
#31198 Hé! Azé' nem leszólni teljesen a Dragonballt! Az elején még teljesen élvezetes volt, főleg amikor a perverz Zseniális Teknős (aki a kedvenc karakterem volt) tanította a gyermekeket. A verekedés meg más tészta... Nagyjából olyan, mint a focis mangában, amikor két részen keresztül csak futott a hegynek felfelé a csatár, és még mindig nem jutott el a kapuig.
A Cowboy Bebop-ot egyszer majd meg szeretném nézni, mert sok jót hallottam róla. -
#31197 Nekem ez a kedvenc animém:
-
#31196 Köszi a bő felvilágosítást, minden adott, kedvem is és időm is van hozzá, úgyhogy megnézegetem amit ajánlottál. Már töltöm a sorozatot, délutánra jó lesz, megnézegetem.:) -
#31195 A regisztrálással immáron sok jó animéhez férhetsz hozzá - érdemes ismertetőket olvasni az oldalon. S ha a kalandjátékok mellett esetleg érdekes [azaz: NEM gyerekes] rajzfilm-sztorikat néznél, akkor innen is, és máshonnan is könnyedén be tudod szerezni őket.
Az "Elfen Lied" komoly története mellé, után szíves figyelmedbe ajánlanám a "Clannad"-ot és a folytatását a "Clannad: After Story"-t, valamint az extrákat - szívet melengető, humoros, és ugyanakkor életszagú, szomorú történetek.
Ugyanilyen, az "Angel Beats!" - ráadásul ez még sokkal szebben rajzolt [2010-es], mint a Clannad [pedig az se kutya]. Az "AB"-n hasfáját fogsz kapni, annyi poén van benne... a szomorúság mellett.
Komoly, elgondolkodtató sztorinak: "Interlude" (háromszor 40 perc) - a Mátrix kutyafüle hozzá képest.
Több is lenne, de most nem koptatom tovább a billentyűzetet - hiszen, az sem biztos, hogy kedved, időd lesz/lenne ezek megtekintésére.
Ezeket is azért mertem ajánlani, mert "lányos", és rendkívül jó sztorik.
Nem hittem, de igaz: aki a Clannad-ot száraz szemmel végig tudja nézni, legyen az férfi vagy nő, az nem is ember :)
-
#31194 Jaa, így már más, hogy felnőtt besorolása van.