The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A második részt is sikerült megtalálnom valakinél <állítólag elsõ kiadású>állítólag elsõ kiadású>, és ha minden összejön, meg is tudom venni tõle.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
hát ezekre nem is gondoltam amúgy, azt hittem egy építészmérnöknek jó kis irodai melója van.
- X-Files: The Game
- Dungeon Keeper
- Syberia I - II Collector's Edition
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Nos, nekem a lábam (sajnos, dongalábbal születtem, amit 3 korrekciós mûtéttel sikerült helyrehozni, az állóképességem, és az izomkötegek kárára), és a tériszonyom miatt esélyem sem volt bejutni.
Ezért írtam lejjebb, hogy jövedelmezõbb lett volna, ha IT-szakra megyek.
Az építészmérnöki szakma - ami az álmom volt - az orvosi alkalmasságin bukott meg, már a Pollack középiskolára felvételizéskor... pedig, hínnnnye, rohadt sok pénz van ám a tervezésben...
Perc alatt itt hagynám ezt a 6 órás munkahelyet, éhbérért - egyetemi végzettségemmel szart se érek ... 😊(
Bár idõm az nem lett több sajna, sõt! 😞
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Én Alan Wake -et tologatom esténként, amikor van idõm és bátorságom, szépen beosztva.
Nagyon állat lett! Aki teheti kérjen legalább kölcsön egy dobozt valakitõl, megéri!
https://www.adventuregames.hu
Egyébként Tomcom véleményét osztom, egészen jó játék lett (a végénél tartok jelenleg) a története viszi elõre. És igen, a p'n'c kalandok 80%-át meg lehet unni 15 perc után, mert vacak a sztori és/vagy eszméletlenül lassú a játékmenet. A BM2 nem ilyen, úgyhogy szerintem mindenki próbálja ki, aki még nem tette.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Én szerintem az utóbbi évek egyik legjobb kalandja a Black Mirror 2. Nem tudok jobbat mondani az elmúlt években kiadott kalandjátékok közül.
Sõt, számomra ez a játék volt az, ami végre vissza vitt a point and click mûfajba. Az utóbbi idõben ugyanis teljesen elegem lett belõle. Egyszerûen nem volt olyan igazán jó klikkelgetõs játék, amibe ne untam volna bele már az elsõ 15 perc után.
Azt azonban szivesen olvasnám tõletek, hogy szerintetek melyik játék volt jobb a Black Mirror 2-tõl az utóbbi 3-4 év játékai közül. - point and click
https://www.adventuregames.hu
Ph2 XP Installer
Próbáld ki! 😊
Megküzdöttem a Phantasmagoria-kkal, de VMWare-es Win98-on szépen futnak😊 Jópofák😊
[merlinw.org]
GK3 fent van a polcon!
egyébként minden boltban elég sok olyan "patch" van a polcokon. külön ajánlott a vodka 0.7-es 😊 garantáltan elvarázsol 😊
Btw, GK3 már mászik a létrán.