33675
-
#8539 én is offolok, megszületett az új családtag:)
-
Gareth #8538 6. video fent :) már csak kettő van, az egyik mérete 494mb (ez megy most), a másiké 84mb. -
#8537 Hmmm,izé..... most ezen a képen mit kell nézni? :))
Egyik szebb, mint a másik! :))) -
#8536 -
:o -
#8534 Koszonom a Classic Gem tartogatasat, leert - ujfent rajottem, hogy a film utan a ScummVM a fold legnagyobb talalmanya :) Simon the Sorcerer nincs vkinek? -
#8533 12 nap 18 óra 9 perc múlva :D -
Gareth #8532 Hajh, behalt a cucc! Mi történt? -
#8531 Nem létezik GTA4.
Amit annak hiszel - GTA: San Andreas - az meg június 10-én jelenik meg hivatalosan. DVD-n.
-
#8530 1-2 nap csuszas. -
#8529 ja, DOTT forditas csuszik picit, mert kiderult, hogy 2 verzo van, gey europai, meg egy US.
de max 1-2 nap -
#8528 gyors kerdes? NAGYON offtopic!
GTA4 kijött már PC-re? -
#8527 Akkor a hétfő reggeli munkakezdésem jó hangulatú lesz :-) -
#8526 Megbocsátok:) -
Gareth #8525 Nah, már a 6. video megy. Holnap estére fent lesz minden. -
#8524 Az attól függ, hogy megfelelő mennyiségű lesz-e a poligonszám a kiemelt helyeken :-) -
#8523 Remélhetőleg. Az első kalandal, már a vége felé járok. Elvileg hétfőn lesz a kulcsátadás, ha nem jön közbe valami. -
#8522 ugyan már.... Az April is volt ennyire trendi. Majd a személyisége lenyűgöz titeket... :D -
#8521 Jobban megnézve: tényleg egy anorexiás topmodel -
#8520 Nekem már nem tetszik ez a túl trendi főszereplő csajszi! Sorry, ez van.
-
#8519 Beindult az Indigo Prophecy weboldal. Egész pofás, a képek pedig valami nagyon újat mutatnak nekünk, ez lehet az év kalandja is akár (vagy buktája...).
A story pedig nagy húzás, mert mi leszünk a gyilkosok! -
#8518 Itt pedig található pár TLJ2 kép, amiket eddig még nem láthattunk.
-
Újab Half Life 3 képek bukkantak elő az E3 után;)
http://www.gamestar.hu/kep.php?pic=apix/0505/hl31.jpg
http://www.gamestar.hu/kep.php?pic=apix/0505/hl32.jpg
http://www.gamestar.hu/kep.php?pic=apix/0505/hl33.jpg
-
#8516 Na ja:) -
#8515 az elözönek se a grafikájával volt gondom
-
Gareth #8514 4. video fent. -
#8513 hehe:D -
#8512 Szóval lesz folytatása is a kalandjátékodnak;)) -
#8511 Annak lenne egy kis pikantériája és rosszhiszemű pletykákra adna okot ;-)
Az autóvásárlási szándékaim pedig 1-2 éven belűliek. Remélhetőleg. -
#8510 Nem, szerintem ha nem vadiúj, akkor biztosan kipróbálhatod. Ha elég komolynak tűnnek a szándékaid... :o
Most mondjam, hogy próbáld ki az enyémet? :D -
#8509 Hardverhiba. Javitani mindent lehet, csak alkatrész kell meg páka. -
#8508 Van kábeltv-m. És valószínűleg nincs isolátorom. Ez azt jelenti hogy végképp gallyra ment a tv-out, vagy vissza lehet hozni valahogy? (lehet, hogy hülye kérdés) -
#8507 Runaway 2 shots: http://www.worthplaying.com/article.php?sid=25706&mode=thread&order=0
Egész jók, sőt szépek!
(Mondjuk nekem az egy nem jött be annyira, de bizakodó vagyok;) -
#8506 Van ötlet, ha van kábelTV-d és nincs isolátorod. Ha úgy dugtad rá a gépre a TV-t, hogy a kábelTV is rá volt kötve, akkor kisüthetted a TVOUT-ot. -
#8505 Hát ez az, én hiába nyitom meg a megjelenítők panelt, a TV mellett egy fehér csatlakozó van, piros vonallal áthúzva, tehát nem érzékeli a TV-met, pedig jól van bedugva minden. Esetleg ötlet? -
#8504 Nálam S-video->kompozit átalakitó van, RCA kábel a TV-ig. Rádugom és megnyitva a megjelenitők panelt már látszik is, hogy észrevette a TVt. Nem kell bekapcsolva lennie. -
Gareth #8503 3. videó fent. -
#8502 Hát igen, nekem meg mindössze egy s-video kábellel van összekötve, és biztos, hogy minden megfelelően van bedugva, mert rca kábellel is próbáltam, az eredmény sajnos ugyanaz. Amúgy az ATI tökéletesen működik, nem tudom,hogy létezik-e olyan, hogy csak a tv-out-ja megy tönkre. -
#8501 Akkor egy cipőben járunk, mert én szintén TV-n néztem gépről videókat, aztán félreraktam a dolgot egy hónapra. Mikor újra összekötöttem, már nem érzékelte, hogy a TV is ott van és így nem is tudtam rá átváltani. (Nekem meg Geforce-om van.) Lehet csak valamit rosszul dugaszoltam össze, de elég idegesítő, mert nálam ötszázezer dróttal van megcsinálva ez a sza*.:)
Hát ezzel most nem sokat segítettem, sőt!:) Én is várom, hátha jön valami felmentő ötlet. -
#8500 Én is azt használom. Tudja folytatni a megszakadt dolgokat rendesen.