The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CrucifX
Detto, párhuzamosan töltöttem le MerlinW-vel, így ma már csak az uccsó 2 filet kellett lekapnom. Gyönyörû kis játék, habár most egy csöppet elakadtam, nemigazán akarnak beengedni a szerzetesek csöppnyi kis önkormányzati lakásukba 😊

mandm
Köszönet a syb2-ért mindenkinek, aki tett érte, hogy letölthetõ legyen.

Áldás nékik!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Axon
Na akkor mozdítsuk el magunkat a mélypontról.
Megérett a helyzet a takarításra a szerveren.
Töltsük fel végre újra a TLJ-t. Sokan kérik és ez ennek a szervernek a lényege. Ha más nem kezdi el, akkor én a héten elkezdem felnyomni az ftp-re és a régebbiek közül szépen folyamatosan törölgetek.
Lõjetek le ha nem értetek velem egyet :-)

Axon
Szeretném bejelenteni, hogy a szerveren levõ Alone 4 -nek semmi baja, csak én voltam balfa... Leszedtem újra és tökéletes.

MerlinW
Majd jegyzetelek neked😄D

[merlinw.org]

MerlinW
Fent van a Syb2 lehet töltögetni😄

Nekem csak ezek nincsenek meg:
#19: Pepper's Adventures in Time
#15: The Pandora Directive
#12: The Last Express
#9: The Lost Files of Sherlock Holmes
#5: Gabriel Knight: Sins of the Fathers

[merlinw.org]

JustIce
na mar 2en vagyunk😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Én jelentkezek nagyon szívesen! :-) Én sem találom sehol ezt a játékot, pedig kerestem. Úgyhogy már majd megdöglök érte.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

JustIce
aham😞 na majd lesz vmi

LezLee
Ha még szerzel pár jelentkezõt, aki majd meg dögölne a Longest journey-ért, akkor esetleg felrakjuk majd a szerverre. De az a baj, hogy nagyon sok helyet foglal, 4 cd-s.
JustIce
Far Cry tenyleg szep game, de nekem multiban nincs idom ra. single kuldiket megcsinaltam, s ennyi. diozni sincs idom multiban mostanaban, pedig mar csak multiban jatszom vagy 2 eve. ezert jo a sacred. singleben is jo meg.
De ami idegesit: a longest journey-t meg mindig nem szereztem meg😞 vki help!😊

Axon
A Far Cry cirka 10 percig kötött le. A grafikája viszont tényleg lélegzetelállító, pont ezért is néztem meg. Sikerült egy igen izmos gépen full grafikán nyomnom.

Axon
A Diablo 1 nekem is nagy kedvencem volt. Két hõssel is (varázsló, amazon) is többször körbe vittem. Már szinte isteni képességeik voltak. Azt még anno telefonos modemmel, multiban is próbáltam az interneten. Több-kevesebb sikerrel. A 2. rész már nem volt olyan nagy hatással rám. Ha jól emlékszem mindegyik karakterrel elkezdtem, de egyikkel sem vittem végig.
A sacred-et pont tegnap próbáltam ki és elég jónak tünik. Fõleg a vámpírnõ jött be nagyon. Azon kívül még a nyilazós amazonnal próbálkoztam, de elvéreztem a legelején.

Axon
Szerintem ezt a listát kellene/illene beszereznünk.
Át is nézem mi van meg nekem, és mi hiányzik.

Axon
Megnyugtathatlak, hogy nem csak macsek miatt strapáltad magad 😊
Én is arra vártam, hogy fent legyen a szerveren. Ma délután fogom leszedni.
A Crystal Key2 megvan én is fel tudom tolni.
Az Egyiptian Prophecy engem is érdekelne ha feltolná valakit.
Hát ennyi 😊

moonster
A FARCRY tesóm 1500+ , g3 ti 500 gepen is nagyon frankon fut. Sztem probald ki, nagyon jol skalazhato motorja van. A játék pedig hihetelenül szines, élethûen színes.
Must have kategória...
LezLee
Hát ritkán én is összeakadok pár fps-sel. Mint pl. Mohaa, Call of Duty, meg még régen a Half Life. A Far cry-hoz viszont már lassú a gépem 😞 ... pedig érdekelne.
MIMACSKA
NNNa fen van a syb2???
Mert akkor leszedem és félrerakom karácsonyra. Csak aztán el ne felejtsétek a fejtörõket ha majd elakadok 😊)

www.extragyongy.hu

JustIce
hat a crystal key 2 nem tunt tul jonak, de nem szeretek torolni adv. gamet amit nem jatszottam vegig😊 igy voltam a csi 2 vel is😊 azert nyomtam vegig csak, mert idegesitett hogy torlom csak ugy😊 bar a jack the rippert toroltem vegigjaccas nelkul😊 Grim Fandangot nekem is be kell meg fejeznem. Gabriel Knight 3-at nem ismerem😞 Alone 4-et vegignyomtam meg amikor kijott. amugy szinte csak adv. gamekkal jatszom, ami alol kivetel a diablo😊 miota kijott diablo, allandoan fenn van a gepemen. szal mar jo sok eve jaccom vele😊 dio1, hellfire, dio2, exp.hozza..szal az egyik kedvencem😊 emiatt jaccom a sacreddel is😊 na meg neha nekiallok olyan gameknak mint pl freedom fighters, far cry, mohaa, ilyesmi😊

LezLee
Amúgy még nálam befejezésre vár a CSI, meg a Grim Fandangot sem nyomtam még végig. Pedig az is nagyon jóó. Ja és akkor még itt van az Egyptian Prophecy, akkor ott van a szerveren a Gabriel Knight 3, meg az Alone in the dark 4. Hát játékdömping ezerrel, csak kapkodom a fejemet, hogy mivel is kéne nyomulni 😊))
LezLee
A Sacred az nem RPG? Eddig aszittem csak kalandokkal játszogatsz 😊)
A crystal key 2-n gondolkodtam, hogy leszedjem-e, de aztán te nagyon lehúztad, így hát elvetettem az ötletet. Most akkor jó a crystal key, vagy nem?
JustIce
CSI-t sikerult befejeznem syberia elott😊 most sacred-el jatszom, meg van meg par game amivel nem artana. pl crystal key 2-t sem fejeztem be, meg a the Egyptian Prophecy-vel is kellene jaccanom, meg.. phh van par game amit fel telepitettem meg😊

LezLee
Ok, én majd esetleg csak jövõ hétvégén próbálom ki, mivel még a CSI 2-t se fejeztem be, és az eléggé bejött.
JustIce
haat. csak annyira jutottam eddig, hogy felinstalltam majd mentem ket lepest. egyenlore ugy nez ki mint a jack the ripper. de remelem nem lesz annyira xar. legalabbis nekem nagyon nem jot be a hasfelmeccos game. syberia kozbeszolt, szal meg nem volt idom jaccani vele. majd azert irok rola. ma este megnezem😊

LezLee
Na és? Milyen? Mondj már valami véleményt róla, még senki sem mondott róla semmit, aki próbálta már. Majd megöl a kíváncsiság 😊)))
JustIce
The Egyptian Prophecy-t meg nem szedtetek le?😊 en syberia elott leszedtem😊

LezLee
Ja, igen tényleg 😊))
Szerintem már csak Õ az Egyetlen 😊))
De azt mondja vár vele õszig. Hát én nem bírnám ki addig, így is volt egy nap, amikor nem nyomhattam meló miatt, és majd bele pusztultam 😊))
MerlinW
Macsek😄
Sztem csak miatta strapálom magam😄

[merlinw.org]

LezLee
Van még olyan ember a Földön??? 😊)))))
MerlinW
LoL😄D
A nagy kalandorok...😄DD

[merlinw.org]

MerlinW
semmi gond, megy az magától😄

CD2: 80%

Késõ este el lehet kezdeni letölteni, akinek még nincs meg😄

[merlinw.org]

LezLee
Bocs, hogy nem tudtam segíteni a feltöltésben, de sajna úgy alakult hogy hétvégén is dolgoznom kell. Most is itt rohadok melóhelyen 😞((
pluhi
"I have spent most of this countdown justifying why a certain game ranks as high as it does. Somehow I have a feeling that with Grim Fandango, I'm going to be justifying how I could possible rank it so low."

"How immersed can you really get in a game when you can't even get your character to look at the right item?"

Valaki szólhatna neki, hogy a numpad del erre való...

MerlinW
Top 20 Adventure Games of All-Time feature
Written by Evan Dickens - 02-04-2004

#20: Full Throttle
#19: Pepper's Adventures in Time
#18: Monkey Island 2: LeChuck's Revenge
#17: Beneath a Steel Sky
#16: Quest for Glory I: So You Want to Be a Hero?
#15: The Pandora Directive
#14: Maniac Mansion
#13: Space Quest IV: Roger Wilco and the Time Rippers
#12: The Last Express
#11: The Longest Journey
#10: King's Quest I: Quest for the Crown
#9: The Lost Files of Sherlock Holmes
#8: Sam & Max Hit the Road
#7: Grim Fandango
#6: Indiana Jones and the Fate of Atlantis
#5: Gabriel Knight: Sins of the Fathers
#4: Broken Sword: The Shadow of the Templars
#3: King's Quest VI: Heir Today, Gone Tomorrow
#2: The Secret of Monkey Island
#1: Day of the Tentacle

http://www.adventuregamers.com/display.php?id=186

[merlinw.org]

MerlinW
Syb2 CD1 kész, CD2 20%

[merlinw.org]

Axon
Ok, az jó lesz.
Amennyire rá vagy gyorsulva most a syberia 2-re, szerintem ma délutánra már végig is tolod 😉

MerlinW
Elindult felfele a Syberia

[merlinw.org]

LezLee
OK, majd én leszedem, amúgy is érdekel ez a game. De most egyelõre a Syberia 2-vel vagyok elfoglalva, ha végig nyomtam, akkor leszedem ezt is 😊)
Axon
Szerintem ha már ott gengszterkedtek a hdc warez szerverén, akkor cibáljátok már le a
The Egyptian Prophecy game-t is.
Ez elvileg egy új kaland. Meg lehetne sasolni milyen és ha érdemleges, akkor mehet fel a szerverre.
Ha van rá igény, akkor hétvégén feltöltöm a szerverre a Crystal Key 2-t.
Úgy is elég régi cuccok vannak az ftp, lehet egy nagyobb frissítés.

El akartam kuncsorogni valamelyikõtöktõl a hdc-s acc-otokat, mert megjelent két program amit régen várok, de úgy látom a hdc-n nincs fent. Más warezon már láttam, de erre a hétre már kimerítettem az emelt díjas hívás lehetõségemet, ezért majd jövõhéten cibálom le õket.

MIMACSKA
Daemon tools...ez volt a másik tilos szó!!! 😄DDD
off on
Júniusban 2 hétre tenger....pia....forróság...ledérség.. 😄DDDDDD
off off 😊)

www.extragyongy.hu

MerlinW
Váhá.. Hát én egy ideje már iso-ban írom ki a játékokat dvd-re, így nincs gond az írással, daemon meg ott figyel mindig..😊
De sztem a CloneCD -vel ugyanúgy ki lehet majd írni mint az egyet is.

Daemon tools + CloneCD

Sm;r fox soká játszani? Megint utazol? Grrrr...😄

[merlinw.org]

JustIce
egyszeru kiirni: winiso😊

MIMACSKA
de jáccani csak soká fogok vele 😄DD
Itt fog rám várni a vincsin.... 😊))
Amúgy az elsõ részt elég nehéz volt kiírni lemezre úgyhogy az okosok majd adjanak használati utasítást.
De ne szerepeljen benne a winiso szó 😊))))))))))))

www.extragyongy.hu

MerlinW
Macs😄DDDD

[merlinw.org]

MIMACSKA
Na mégiscsak letöltöm ezt a buta kis játékot 😊)))))))))))

www.extragyongy.hu

mandm
Addig is, egy kis elõbiztosítás, ha túl nehézre sikrült volna a Syberia II.
Végigjátszás

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

MerlinW
ok, akkor tied a CD2 én elkezdem ma este a CD1-et

[merlinw.org]

LezLee
Jó, de én ma éjszakás vagyok, tehát csak holnap, pénteken tudom elkezdeni a feltöltést. Jó így is?
MerlinW
ok Jack törlés, és akkor Lezlee rád bízom az CD1-et oszt mikor a feltöltés kb felénél jársz nekem lejön a CD2.

Így nagyjából egyszerre felér a teljes gamma.
Oks?

Én még csak a CD1 9. file-nál tartok.

[merlinw.org]

CrucifX
Esetleg Full Throttle? Bár nem foglal sokat