The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Wow!!
Ebben a pillanatban találtam a hírt.
Megjelent egy új kaland játék
Forever Worlds
Ami azért is különlegesebb a többinél, mert ebbõl a játékból szerepel egy háttér már jóideje a gépemen.
Be is linkelem ide ha sikerül.

Axon
Majd az lenne ha látná, hogy kedcenc macsekjával valaki más cicázik

Axon
Na akkor, ami biztos. Holnap (péntek) délután elkezdem felnyomni a TLJ elsõ cd-jét. Szombat délben pedig folytatom a többivel, ha addig nem kezdi el valaki a többit. Mivel hosszú hétvége lesz az ünnepek miatt, így kedd regelre fel tudom rakni akár mind a 4 cd-jét.
Mivel én szombat délután elindítom a munkahelyemrõl a feltöltést és kedd reggelig nem tudok beavatkozni, jó lenne ha szombat délig jeleznétek, ha valamelyik cd-t feltöltitek.
Ha jól látom Pluhi is jelezte, hogy feltöltene 1 cd-t, meg talán LezLee és MerlinW is. Csak azért nyöszörgök ennyit, hogy ne legyen ütközés a feltöltésben, mivel ha szombaton elindítom már nem tudok beavatkozni.

MIMACSKA
Nem verekedõs....😄DDDDDDDDDDDDDDD

www.extragyongy.hu

Axon
Természetesen!
Lételemem a minél nagyobb kihívások teljesítése.
Bár nem tudom mit szólnának, mindehhez az ecc-s srácok?
Na meg az a kellemesen napbarnított nagydarab fiatalember, aki oly magától értetõdõen ölelget azokon a bizonyos képeken a weblapodon

LezLee
Nocsak, nocsak. Megint egy új ruci? Igazán nem akarlak megbántani de nekem az elõzõ jobban teccett 😊)))
Persze ezt nem én döntöm el 😊
Axon
Én sem szemétkedésnek szántam csak úgy kibukott belõlem. .

MIMACSKA
Kész az új oldalam (még nem teljesen de müxik)
www.ecc.hu

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Hehe én azt megvárom. 😊)

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
De igen. Csalódtál???
A nyár a vérlázító pezsgésé 😊)

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Én is pusszantalak rég nem látott (olvasott) barátném...
Azért ugye, nem õsszel veszed elõ a Syberia 2-õt?

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LezLee
Addig tán csak befejezi 😊)))
JustIce
konnyu?😊) azert nem annyira😊 qrva hosszu😊 foleg hogy minden kis reszlet benne lesz😊mar faj mindenem a gepelestol😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

IMYke2.0.0.0
A Syberia II kishazánkban magyar nyelven fog megjelenni, hivatalosan; mint anno a Syberia (1) is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MIMACSKA
nekem ráér. Én majd õsszel játszom 😊)

www.extragyongy.hu

LezLee
Jaaa, hát így könnyûûû 😊)))))))))
JustIce
egyenlõre a vegigjaccas is lekot😊 hosszabb mint gondoltam. bar puskazok, mivel reszletesen akarom, s fejbol nem tudnam rendesen😊 szal angol vegigjáccásbol forditom(nagyjabol😊

LezLee
Nekem ami nagyon hiányzott a Syberia 1 és 2-ben, és ami szerintem megdobta volna pár órával a végigjátszás idejét, az a birtokodban lévõ tárgyak kombinálásának lehetõsége. Tök gagyi volt most a 2. részben amikor volt nálad Y alakú csont, és amikor találtál hozzá szíjjat, akkor a csajszi magától összerakta. Szóval nekem nagyon hiányzott, és tényleg sokkal kevesebb a szöveg benne, mint a GF-ben.
pluhi
Nem néztem utána, de negyedannyi szöveg sincs benne, mint a GFben, az tuti. Nem lehet semmit megvizsgálni, a párbeszédek rövidkék.
LezLee
Én szívesen segítenék, csak se programozásból, se angolból nem vagyok jó 😞
De ha már játékfordításba kezdenék, az tuti a Black Mirror lenne 😊)
JustIce
par hetbe beletellik tuti😊 de ha csak ezzel tudnek foglalkozni...😊
nagyon szeretned?😊

MIMACSKA
nem baj csak szorgosan... 😊))

www.extragyongy.hu

CrucifX
Pff, pár száz év alatt valamelyikünk biztos végezne vele, bár ha volt olyan õrült aki nekiállt a Grim Fandango-nak, ez csupán levezetés számára :😊

JustIce
en elkezdtem😊de tuti hamarabb vegez vele vagy ezer ember😊 na meg eloszor inkabb vegigjaccast irok😊

MIMACSKA
Szia Imyke!!!!
Azért külön köszöntelek téged mert 1000 és egy éve nem láttalak....beszéltünk.
Szal remélem jól vagy és puszi!

Srácok! Ki is fordítja a syb2-t? 😄DDDDDD

www.extragyongy.hu

MerlinW
Tudjuk Imykénk, de köfi😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Csak felhívnám a figyelmet, hogy épphogy 10 GB alatt van a tárhely!

MerlinW
Hmm, azt hittem Te törlöd...😊 Bocsi😊

[merlinw.org]

Az ilyen megnyilvánulások és megvalósított feltöltések miatt váltak számomra szimpatikussá az itteni topiklakók ( ez most nem nyalizás). Én inkább olvasom a fórumot és keveset szólok hozzá , s amikor hozzászólok akkor sem mindig sikerül tisztán kifejezni a mondanivalómat. Így visszaolvasva talán leginkább egy szmájli hiányzik a sor végérõl.Ezt most pótolnám :-)

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

LezLee
Ok, töröljünk mindent. Kivéve a Gabriel Knight 3-at 😊)
LezLee
Hééé, mégis csak én vagyok a helyettesed, nem? 😊)
Majd én tartom a hátam, én vállalom 😊)))))))))))
MIMACSKA
Cak én vagyok ecc-s lány 😊))
Így is vállalod??? 😊)

www.extragyongy.hu

pluhi
Ja, és egy CDt én is felnyomok TLJbõl. Igy már megvagyunk négyen?
pluhi
Szerintem töröljünk mindent, kivétel amit valaki személyesen kér, hogy maradjon.
LezLee
Már ha szeretik a nagy fejû srácokat 😊)))))))))))
Axon
Ha esetleg lennének ecc -s lányok, azok bátran nekem eshetnek, vállalom ezt az áldozatot, a komplett topic nevében 😊

MIMACSKA
Húha!!! Tüntessétek el a pluszt mielõtt nekem esnek az ecc-s srácok. 😊))))
Ja a TLJ mehet! Persze csak ha van rá hely!

www.extragyongy.hu

LezLee
Hmmm. Jack the ripper? Én múltkor amikor Merlinw tolta fel a Syberia 2-t, mondtam neki, hogy ha elkezdi, akkor törölheti a Jack the rippert. Persze ezzel nem õt akarom hibáztatni, csak abban reménykedem hogy ott a "fejesek" 😊) az ecc-nél ne vegyék észre, hogy pirinkót átléptük a 10 gigás határt.
Axon
Hûha!
Számolgattam az FTP-n. Kétszer is nekiestem, mindkétszer ugyanaz az eredmény jött ki.
11,2 giga. Átléptük a 10 gigás korlátot.
Hogy elkerüljük a kellemetlenségeket a Jack the Ripper-t letöröltem, elnézést, ha valakinek még szüksége lett volna rá.
Ez kb 1,5 giga méretû. Még így is ott vagyunk majdnem 10 gigánál.

Axon
Belenéztem a tükörbe.... és igazad van tényleg elég nagy a fejem, így mától kezdve lehet az új becenevem "fejes". Na de a többiek már nem biztos, hogy örülnének ennek a remek új becenévnek.
Ebben a topicban megpróbálunk - egyben mintául szolgálva "dicsõ" politikusainknak - demokráciát megvalósítani.
Itt mindenki egyenlõ... asszem ezt utoljára a francia forradalomban mondták ki.
Ha azt nézzük, hogy egyeseknek már jóval több kalandjátékuk van, mint újonnan jött bajtársaiknak úgy már nem biztos az egyenlõség, de nézd azt az oldalát, hogy akinek több van, annak többször kell feltöltenie a szerverre, míg letöltenie csak igen-igen tritkán tud egy-egy még hiányzó gyöngyszemet.
Kérésre minde felkerül és hidd el, hogy csak a helyhiány szab korlátot. Ha Mimacska ma bejelentené, hogy mától 10 giga helyet 1000 gigát kapunk, éjjel-nappal töltögetne mindannyiónk, hogy az összes létezõ kalandjátékot feltoljuk amit bírtoklunk.

Axon
Nem tudom miféle alvilági kapcsolataid vannak, de egyre-másra szerzed be a jobbnál-jobb feketepiaci cuccokat
Estatica 2 -re azóta vágyom amióta megjelent. Az Estatica 1 nekem is megvan eredeti cd-rõl. Nem mondom, hogy ISO-ban, mivel akkor még nem volt védelem a cd-ken így simán lemásoltam egy alkönyvtárba az egész cd tartalmát. Na most ha volt rajta audio track, akkor gáz, de egyébként eredeti gyári cdrõl van meg ha érdekel. Az Estatica 2 csak rip-ben van meg. Ez a rip semmiféle hangot nem tartalmaz így élvezeti értékébõl levon úgy 80 %-ot, a maradék 20-al meg nem tudok mit kezdeni.

A többi programot nem ismerem, de majd utána nézek. Szerintem szép sorban felkerülhet mind a szerverre, ha vállalod. Addig mi "többiek" kõkemény ökölharcal eldöntjük melyik legyen az elsõ

MerlinW
de a TLJ 2-ig biztos😄

[merlinw.org]

MerlinW
PluhiPluhi😄 Idõnk mint a tenger😄 Unatkozni amúgy sem fogunk annyi stuffunk van éppen...😄 Szép lassan felcsorognak az alábbi kalandok az csak üde színfolt lesz szívárványosan kalandos életünkben😄 Egészen a Syberia 72-ig...😄

[merlinw.org]

Támogatom az ötletet, és köszönet minden nagy fejesnek aki rábólint.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

pluhi
Akkor ez eddig 14 CD.
MerlinW
én egy Under a Killing Moon -t és egy Pandora Directive-et látnék szívesen😄

[merlinw.org]

CrucifX
Óóó, Blade Runner naon kellene, többit sajna nem ismerem 😞

MerlinW
Én segíthetek TLJ feltöltésben

[merlinw.org]

LezLee
Ok, engedélyezve 😊)
Nekem személy szerint az lenne a kérésem, hogy a Gabriel Knight 3, és az Alone 4 maradjon még, mert még nem volt idõm õket leszedni, és érdekelnének. A többi szerintem mehet a levesbe.
Én is segítenék szívesen a feltöltésben, csak sajnos én hülye, annak idején nem írtam ki cd-re, és töröltem 😞(
pluhi
Hi!
Amber-Journeys Beyond
Blade Runner
Ecstatica 2
Under a Killing Moon
The Pandora Directive
Overseer
Shivers 2

Ezeket szereztem legutóbb. Mind ISO.