33675
-
#8619 Ezt a starfuckert feltolhatnád a szerverre. Szívesen kipróbánám mert nekem is van 1-2 játékom aminél állandóan le kell húzgálni a dvd meghajtóról a kábelt. -
#8618 Nálam a DVD és a cd olvasó külön ide csatornán van. Egy gombnyomás a starfuckeren simán letiltja mindkettőt. Egy másik kattintás visszahozza. A 0.82-essel még sohasem fagyott. -
#8617 Persze, hogy várjuk, de hááát......
aki fordítana tudná.........
az mindig mást fordít......
ugye........
meg elment dolgozni.......
meg barátnője van......... azzal sétálgat........
fordítás helyett............
pedig az illető egy JóMunkásEmber!
Teccik érteni!! -
#8616 Azzal eddig is ment. Nálam az a rendes, mikor nem kell kifagyasztani az egész másodlagos IDE csatornát, hanem csak játszani. Utána is néztem, nincs még ilyen crack. -
#8615 Mint a Messiást -
#8614 Látom végre sikerült :-)
Aranyos a macskusz
Egyébként nálam csak IE-vel jelenik meg az oldal, a Firefox egy rakás zagyva karakterrel tölti meg a képernyőt. -
#8613 rendesen = fut szépen, starfucker-rel. -
#8612 Legalábbis ezt a játékot nem. -
#8611 Nem sajnos. Csak kérdeztem, de az illető, tudja, miért. :) :) -
#8610 :) -
#8609 :D -
#8608 Héééj, a mi macsekunk is majdnem ilyen, csak ő rövidszőrű. Azért a Tied is szép;) Na jó, tényleg nagyon szép!;) -
#8607 szotyi -
#8606 -
#8605 Mi vaaaaaaaaaan?
Há mé nem ezzel kezdted? Há várjuk biza, mint a messiást!
Tán csak nem fordítónak teccik lenni? :)) -
#8604 http://www.uw.hu/admin/webftp/PHPFTP_main.php?phpftp_cmd=get&phpftp_file=AAAA0034.JPG -
#8603 Tedd fel csak a kérdést nekik... :)
-
#8602 És szerinted itt várják a honosítást??? -
#8601 A "másiknak" meg férje van...
-
#8600 Naz autó nem jön be. De a másik...(kezd eltéríteni az exemtől...) -
#8599 Ja, csak átverés...
-
#8598 A The Longest Journey -vel játszik valaki, vagy a topik címe csak megtévesztés??? -
#8597 Egy .exe és egy .dll file, hogy a demoé-e azt nem tudom, de állítólag a single működik vele. -
#8596 Az SQ7-t a Sierra '98-ban leállította, mivel anyagilag már nem láttak a kalandjátékokban fantáziát. 2001-ben egy amatőr/félprofi társulat elkezdte készíteni, azóta is készítik, de mivel freeware project, ki tudja mikor készül el, ill. elkészül-e valaha... (www.sq7.org) Viszont jó hír, hogy a King's Quest 9 trilógiának az első része 2005 végére/2006 elejére készen lesz (www.kq9.org). -
#8595 Az a 24 megás cucc, amiben a demo exe-je van? -
#8594 Nekem is van hozzá crack, ami állítólag egyjátékos módban tökéletesen működik, de kipróbálni nem tudtam, mivel nincs meg a játék. -
#8593 Mi a "rendesen"? SF Nightmare nélkül? -
#8592 A Space Quest 7-ről tudtok valamit? Én most néztem meg egy videot, amolyan trailert a SQ7-ről. Elkészült? Készül? Készült, de abbahagyták? Kamu? :-) -
Ez itt pedig a Szotyi' (remélem, sikerül) :) -
#8590 Ez mindenesetre jó hír. A Space Hack-et már régóta szeretném beszerezni. Na persze először meg kell várnunk, hogy legyen hely a szerveren.
Kíváncsi vagyok hányan töltöttük le a Myst 4-et és még hányan akarják letölteni. -
#8589 A Space Hack magyar verzió.
A Cossacks 2 a Carbon féle clone cd-s, de leszedtem hozzá egy cracket, amivel elindul rendesen. Kipróbáltam vele egy hadjáratot, működött.
-
#8588 Ez szomorú... A demo nagyon bejött. -
#8587 Cossacks 2-höz továbbra sincs crack. Ill. ami van, az túró. -
#8586 Rögtön két kérdés.
A Cossack 2 az crack-elt verzió, vagy még mindig a Clone cd-s?
A Space Hack az a magyar verzió? -
#8585 Amint lesz hely a szerveren, rögtön kérünk :-) -
#8584 Egyáltalán nem vettem kötekedésnek. Én szeretek mindent kiírni dvd-re és mivel nagyon sok anyagom van, ezért próbálom minél kisebb helyre bezsúfolni őket, mert különben belefulladok a sok cd, dvd lemezbe.
Ne sajnáld, hogy csak "sima" dvd-t tudsz írni. A DL-es dvd írók ára már barátinak mondható, de a dvd9-es lemezek ára csillagászati, na és persze hihetetlen nehéz beszerezni őket. Itt debrecenben egyáltalán nem lehetett kapni és egy számtek boltos barátom szerzett valohonan nekem 5 db-ot púltalól. Most már lehet kapni pl. az ő boltjában 2500 Ft-ért, de pl. nagyáruházakban Tesco, Mediamark, stb. még egyáltalán nem láttam. Na mondjuk ott akár naponta változhat a helyzet én meg azokba ritkán járok. -
#8583 Persze, értelek. Távol állt tőlem a kötözködés. Akkor most egy becsomagolt ISO-t írsz ki DVD-re, és ha kell akkor kibontod a vinyóra és mountolod? Végül is, mivel full installt raksz fel csak vészhelyzetre kell az eredeti. Sajna én csak "sima" dvd-t tudok írni, tehát mindenképp kettő lesz -
#8582 Imádom a jó kis házi túrót! -
#8581 Sziasztok!
Jött pár új cucc. A listát feltettem az ftp-re. Ha valamelyiket töltsem, írjatok.
-
#8580 Elég nagy péró vagyok....
Mikor fent volt a szerveren a Real Myst, akkor szépen letöltöttem. Nem vettem észre, hogy az akkor még feltöltés alatt állt, így a vége lemaradt :-(
Ha majd egyszer lekerül a szerverről a Myst 4, akkor ezt a programot is hozzáteszem a kívánságok listájához.