The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben a pillanatban találtam a hírt.
Megjelent egy új kaland játék
Forever Worlds
Ami azért is különlegesebb a többinél, mert ebbõl a játékból szerepel egy háttér már jóideje a gépemen.
Be is linkelem ide ha sikerül.
Mivel én szombat délután elindítom a munkahelyemrõl a feltöltést és kedd reggelig nem tudok beavatkozni, jó lenne ha szombat délig jeleznétek, ha valamelyik cd-t feltöltitek.
Ha jól látom Pluhi is jelezte, hogy feltöltene 1 cd-t, meg talán LezLee és MerlinW is. Csak azért nyöszörgök ennyit, hogy ne legyen ütközés a feltöltésben, mivel ha szombaton elindítom már nem tudok beavatkozni.
Lételemem a minél nagyobb kihívások teljesítése.
Bár nem tudom mit szólnának, mindehhez az ecc-s srácok?
Na meg az a kellemesen napbarnított nagydarab fiatalember, aki oly magától értetõdõen ölelget azokon a bizonyos képeken a weblapodon

Persze ezt nem én döntöm el 😊
Azért ugye, nem õsszel veszed elõ a Syberia 2-õt?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De ha már játékfordításba kezdenék, az tuti a Black Mirror lenne 😊)
nagyon szeretned?😊
Azért külön köszöntelek téged mert 1000 és egy éve nem láttalak....beszéltünk.
Szal remélem jól vagy és puszi!
Srácok! Ki is fordítja a syb2-t? 😄DDDDDD
www.extragyongy.hu

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Majd én tartom a hátam, én vállalom 😊)))))))))))

Ja a TLJ mehet! Persze csak ha van rá hely!
www.extragyongy.hu
Számolgattam az FTP-n. Kétszer is nekiestem, mindkétszer ugyanaz az eredmény jött ki.
11,2 giga. Átléptük a 10 gigás korlátot.
Hogy elkerüljük a kellemetlenségeket a Jack the Ripper-t letöröltem, elnézést, ha valakinek még szüksége lett volna rá.
Ez kb 1,5 giga méretû. Még így is ott vagyunk majdnem 10 gigánál.
Ebben a topicban megpróbálunk - egyben mintául szolgálva "dicsõ" politikusainknak - demokráciát megvalósítani.
Itt mindenki egyenlõ... asszem ezt utoljára a francia forradalomban mondták ki.
Ha azt nézzük, hogy egyeseknek már jóval több kalandjátékuk van, mint újonnan jött bajtársaiknak úgy már nem biztos az egyenlõség, de nézd azt az oldalát, hogy akinek több van, annak többször kell feltöltenie a szerverre, míg letöltenie csak igen-igen tritkán tud egy-egy még hiányzó gyöngyszemet.
Kérésre minde felkerül és hidd el, hogy csak a helyhiány szab korlátot. Ha Mimacska ma bejelentené, hogy mától 10 giga helyet 1000 gigát kapunk, éjjel-nappal töltögetne mindannyiónk, hogy az összes létezõ kalandjátékot feltoljuk amit bírtoklunk.
Estatica 2 -re azóta vágyom amióta megjelent. Az Estatica 1 nekem is megvan eredeti cd-rõl. Nem mondom, hogy ISO-ban, mivel akkor még nem volt védelem a cd-ken így simán lemásoltam egy alkönyvtárba az egész cd tartalmát. Na most ha volt rajta audio track, akkor gáz, de egyébként eredeti gyári cdrõl van meg ha érdekel. Az Estatica 2 csak rip-ben van meg. Ez a rip semmiféle hangot nem tartalmaz így élvezeti értékébõl levon úgy 80 %-ot, a maradék 20-al meg nem tudok mit kezdeni.
A többi programot nem ismerem, de majd utána nézek. Szerintem szép sorban felkerülhet mind a szerverre, ha vállalod. Addig mi "többiek" kõkemény ökölharcal eldöntjük melyik legyen az elsõ

[merlinw.org]
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Nekem személy szerint az lenne a kérésem, hogy a Gabriel Knight 3, és az Alone 4 maradjon még, mert még nem volt idõm õket leszedni, és érdekelnének. A többi szerintem mehet a levesbe.
Én is segítenék szívesen a feltöltésben, csak sajnos én hülye, annak idején nem írtam ki cd-re, és töröltem 😞(