The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Ó, ahogy Pluhi-t ismerem délutánra beszerzi neked a fellelhetõ összes verzióját cd image-ben, az összes megjelent kiegészítõvel, patch-el, poszterrel, dobozzal és a készítõk saját kezû aláírásával

CrucifX
http://www.the-underdogs.org/game.php?id=3680

CrucifX
Ohh, Black Dahlia. A Blueboxos ad-k utolsó képviselõinek egyike, de szép is volt 😉

Valakinek véletlen nincs meg a Dark Side of the Moon c. játék? Anno nagyon jól elszórakoztam a demójával, de sajnos a fullra soha sem tudtam rátenni a kezem 😞 Szintén Blueboxos, de sokkal jobb kivítelben és nem ilyen horribilis méretben. V esetleg a Blade Runner.

Axon
Tegnap végre kipróbáltam az Alone 4-et. Mondjuk a Forever World után szükségem volt arra, hogy valamibe belelõjek :-)
Nagyon bejött. Én anno a demójával játszottam és nagyon tetszett.
Az Alone sorozatból a legjobban az elsõ rész jött be, na mondjuk ez érthetõ is, mivel elõtte ilyet még sosem láttunk. Az sem elhanyagolható, hogy egy Lovecraft novella alapján készült a játék és számomra Lovecraft volt sokáig a legkedvencebb kedvenc. Minden Magyarországon megjelent írása megvan, legalább is amirõl tudok, bár szerintem mindrõl tudok :-)
Ajánlani azért nem tudom nyugodt szívvel mindenkinek, mert az idõ múlásával én is változok és az ízlésem is csiszolódik, nemesedik, így már inkább csak a nosztalgikus emlékeim szépítik meg olvasmányos élményeimet.

Axon
Wow!
Jólhangzó nevek.
Az LBA 2 máris érdekelne, nekem csak ripben van meg. Készül a magyarítása is. Egy igazi fanatikus srác készíti, aki az elsõ részét is lefordította. Legutóbb azt mondta, hogy a 2. rész is nemsokára kész lesz.
A Goblins 3-at majdnem végigvittem egyszer, de egy vinyógond miatt elveszett a mentésem és nem volt lelkierõm újrakezdeni.
Nekem hihetetlenül tetszett, remek ötletek voltak benne. Csak az a laboratóriumos pálya nem jött be, amikor mindenféle fõzeteket kellett kotyvasztani. Azt már a Kyrandia 2-ben is utáltam.
Az LBA 2-t felnyomhatnád a szerverre, ha nincs ellenvetés. Van még úgy is 1 cd-nyi hely, na meg a Grim F. is ki lett jelölve törlésre ha van feltöltendõ anyag.

Axon
A Forevert én is kipróbáltam. Már igazi dzsungelharcos vagyok.
Nem tudom mi abban a hûdejó ha 15 képernyõn át klikkelgetek magam elé az ösvényen.
Mondjuk az álarcos gyerekek idétlenkedése nem volt rossz, de ettõl még nem lesz jó egy kalandjáték.
Titkos vágyam hátha eljutok a semmibe nyíló ajtóig...

Axon
Nem voltam.... õ szokott eljönni hozzám.
Nem tudom mit akar, én csak ülök a szép kis kertrenézõ szobámban - monjuk azok a fránya rácsok erõsen zavarják a kilátást - így nem is igen szeretem nézegetni a kint sétáló pizsamás emberkéket.
Én csak játszom a mûanyag katonáimmal és néha bejön egy nõvér letörölni a számról a nyálbuborékokat. Ezt a kellemes idilli légkõrt zavarja meg néha az a fránya pszichológus, nyomkodja a kezembe állandóan a hülye papírlapjait, azokkal az idióta tintapacákkal...... ehhh...... bekapom a nagylábamujját....

pluhi
Aszongyahogy:
LBA 2 (1 CD)
Goblins 3 (1 CD)
Black Dahlia (8 CD)

Nemsoká:
Shivers
Phantasmagoria 1,2
MerlinW
kb egyszinten van azzal a forever kakival, letöltöttem, telepítettem 5 perc játék után töröltem... nem ajánlom...

[merlinw.org]

LezLee
Ezt hívják skizofréniának 😊)))
Hmmm, voltál mostanában pszichológusnál? 😊)
Axon
Hát... ha a férfi énemre halgatok, arra amelyik szõrös, sörvedelõ, vadállat, amelyik beveri mindenkinek a képét, a mamut gerincét kettéroppantja és a nõstényeket a hajuknál fogva rángatja be a barlangba akkor... igen.
Ha az intelektuális, technokrata, felvilágosult, de azért lokálpatrióta ettõl függetlenül józanon gondolkodó, az emberek véleményére sokat adó társas lény énemet kérdezem, akkor...nem.

Hajaj.... melyiket is kérdezzem???

LezLee
Biztos vagy benne, hogy ki akarod próbálni??
Sokak szerint egy nagy rakás, unalmas fos a játék. De a Te döntésed 😊)
Axon
Az Egypthian prophecy megvan még valakinek?
Meg akartam vizuálni, de sajna csak 1,5 cd jött le aztán megszakadt a letöltés, végleg.
Ha igény van rá felmehetne az egész, de ha nincs, akkor valaki felnyomhatná a 2. cd-t addig amíg lecibálom és azután a 3. cd-t azt is addig amíg le nem szedem.

Axon
Azért a lényegesebbeket (kedvenc ital, legérzékibb pont, kedvenc fehérnemû, kedvenc figura.... ) megtartottam magamnak ;-)

MIMACSKA
hagyjátok!!!!
Had udvaroljon!! 😊)

www.extragyongy.hu

MerlinW
Most mér teregeted ki a belsõ információinkat?😄D

[merlinw.org]

Axon
Ha ennyire tetszik, akkor hamar belopod magad Mimacska szívecsücskébe, ugyanis neki a TLJ az etalon.

Belekóstoltam a TLJ-be és nagyon tetszik.Még az elején tartok, a környezetet fedezem fel,de jó hangulatú játék.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Axon
Leszedtem az Estatica 2-t.
Szuper!
Ami kölön öröm, hogy van windózos telepítõje is, és tökéletesen fut XP alatt, pedig ez még DOS-os játéknak készült és a végén csinálták meg win95 kompatibilissá, úgy mit anno a Red Alert 2-t.

Axon
Akkor kalandra fel! 😊

Le is jött szépen.😊))
Kipróbálni még nem tudom; vagy töltök vagy játszok, a kettõ együtt nem megy, kicsi a vinyó.Köszönettel tartozom: egy régi vágyam vált valóra a TLJ birtoklásával.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Axon
Na végre sikerült kijózanodnom....
Úgy látom a TLJ 2. cd-je is felment szépen. Töltsétek észnélkül :-)
Köszönet az Estatica 2 -ért. Akinek tetszik az Alone in the dark bármelyik része, annak ez is fog.

CrucifX
Valószínüleg, esetleg kevés a helyed a vinyón. Nekem semmi bajom nem volt vele!

Azt teszem.:-))
A Syberia 2 elsõ cd-jénél crc hibát jelez a winrar, de szerintem nálam van a hiba, mert mikor a hdc-rõl töltöttem le akkor is ez volt, miközben más boldogan játszott a kalanddal.Régi lehet a winrarom vagy mi a túró??

MerlinW
nóbel díjat neked! nóóóbel díjat!!😄D

[merlinw.org]

CrucifX
Ez a baj, mindig a SAJÁT hangulatukhoz öltözködnek. Nem lenne egyszerûbb, ha állandóan bikiniben lennétek? 😊 (na jó, télen nem. akkor felvehettek egy pólot 😄 )

MIMACSKA
Nem csak unatkozatm.
😊)
De ez jó lett.
Csináltam két nyárit most azokat fogom váltogatni.
Egy igazi nõ mindég a hangulatához öltözik 😄

www.extragyongy.hu

CrucifX
Oh Mimacska, már megint új logo? Ez lett a hobbid? 😊

MIMACSKA
Szívesen 😊)
tõtsél szorgosan! 😊)

www.extragyongy.hu

Nyilvánosan is szeretnék hálát rebegni jótündérünknek,aki megtisztelt bizalmával.

MerlinW
Kellemes sonkapartit mindenkinek!😊
Macsek: köszi a cickókat,
Pluhinak az EC2-t😊

[merlinw.org]

LezLee
Hmm, teljesen meghatódtam kedvességedtõl. 😊))))
Ja és boldog húsvéti nyuszit mindenkinek! 😊)
MIMACSKA
Ajándék mer húsvét van. 😊)
És nem fogtok összeveszni mer kopasz.
😄D

www.extragyongy.hu

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Na akkor most van elérésed vagy nincs????
Mer ilyenkor szoktam privit kapni, hogy adjak elérést. 😊)

Nagymellû szõkék????
hmmmm.

LOOOOLL! 😊)

www.extragyongy.hu

Kellemes húsvéti ünnepeket!

CrucifX
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket

Látom az illetékesek sem tudnak megállapodni a kiállandó próba kapcsán.Így semmisnek nyilvánítom.Az elsõ feltételt különben bármikor szíveasen!

LezLee
nem baj, gyühet 😊)))))
pluhi
Ja, és akció-kaland, nem hagyományos nyugis cucc.
pluhi
Nem játszottam még vele. Az elsõ rész megvolt annak idején 386on. Grafikája miatt hiresült el, spec technikával ellipszoidokból épitették fel a karaktereket. Az AitD után üditõen plasztikusnak hatott. Ezen kivül fincsi egyedi horroros hangulata is volt.
LezLee
Ez az Ecstatica 2 mikori játék, mert még nem nagyon hallottam róla. Pluhi mondanál róla pár szót, csak hogy érdemes-e leszednem?
pluhi
Ecstatica 2 felért. Minden csiribiri nélkül megy XP alatt asszem. Sfvket is mellékeltem.
MIMACSKA
Egyél sonkát 😊))

www.extragyongy.hu

LezLee
Persze, hogy tévedés! 😊)
Az kérem el lett írva... LezLee-nek két nagymellû, ja és nem barna, hanem szõke!!! 😊)))))
MerlinW
Úúúúgy fáj a hááátam...

[merlinw.org]

MIMACSKA
Tévedés.....!!!!!😊))))
A harmadik nem feltétel

www.extragyongy.hu

pluhi
Megnéztem mit tud a Winace 2.5 és a Winrar 3.30. A winrar minden esetben jobban tömöritett (a különbség kicsi), de a Winace nem kevéssel gyorsabb! TLJ CD1 iso best tömcsizés 18:30 a winrarnál, 12:30 a winacenél. A különbség 7Mb a rar javára.
Az elsõt bátran vállalom.I will give her a foot massage.

CrucifX
Próba? Dehogynem. Meg kell maszíroznod mimacska lábát, aztán MerlinW hátát, végül pedig hoznod kell két nagymellû barnát nekem 😊