33675
-
#8739 Nemsokára fölér a nocturne!! Most már remélem nem lessz semmiféle fönn akadás!! :D -
#8738 Mond csak, nem tudnál nyomni arra a vinyóra egy DIR parancsot és a kimenetét közvetlenül átirányítani ide a topicba? :-)) -
#8737 Az jó lenne, ha fel tudnád tölteni a szerverre. -
M.A.D. #8736 :))))) de...ha tényleg! ..:) -
M.A.D. #8735 Ráadásul most itt is van az a verzió, mert hazaugrottam délben a vinyómért. :) -
Gareth #8734 Még úgy 3 éve vittem végig... azóta nem vettem elő, de gondolom működik :). -
#8733 Sikerült működésre bírnom a Mystery of the Nautilust. Tényleg gondja van egyes hangkártyákkal, vagy adio driverrel. -
#8732 Ez jó hír.
Mennyire merültél el benne? Mert nekünk is megvan egy verzió, de abban ha felveszel egy tárgyat, akkor nem látszik a tárgylistában. A másik bug pedig, hogy kifagy valahol a bolt körül. M.A.D. viszont azt állította, hogy az a verzió ami nála volt, abban tökéletesen látszanak a tárgyak és nem fagy ki. Úgy látszik két verzió is közkézen forog, ezért kérdeztem, hogy te tapasztaltál-e hasonló tüneteket. -
Gareth #8731 Nekem megvan a Necronomicon, csak nem tudom perpill, hogy hol. Ha nem lesz meg senkinek, feltölthetem. -
#8730 A shareware programok esetében szokott lenni valami büntetés, például reklám csíkokat kell nézned egész idő alatt.
Az AGON esetében ez a büntetés biztos az, hogy Pieró énekel folyamatosan az egész játék alatt :-) -
#8729 És mi lehet az a shareware limitáció?
Minden párbeszédből csak az első három szó hangzik el?
vagy
A megtalálandó tárgyaknak csak a felét lehet felvenni? -
#8728 M.A.D.: Említetted, hogy neked megvan a kifagyásmentes Necronomicon, amiben a tárgyak is látszanak. Megvan ez még? Vagy esetleg már ezt is két hónapja.... :-) -
#8727 Ez mindenesetre megfontolandó... -
#8726 "Download any episode for free. You will able to try them, but you will need a licence to unlock the shareware limitation." -
#8725 Egy megdöbbentően érdekes hír.
Ingyen letölthető az AGON első 3 epizódja:
http://www.agongame.com/download
A boltban pedig még mindig 8000 Ft-ért árulják. -
#8724 Rendben. Köszönet taky nevében is. Én meg majd felteszem neki a Still Life második cd-jét. Aztán hamarosan be is telik megint a szerver :-) -
#8723 Megvan #8671. Átok - Izisz szeme. Péntekre kiveszek egy nap szabit :-)
-
#8722 Most gyorsan vissza is keresem a topicban, hogy mit ígértél meg péntekre -
#8721 Nem lehetne, hogy minden általad beszerzett kellemes gyöngyszemnél, megemlítsd itt a fórumban, hogy neked megvan? :-)
A Nocturne-t már hónapok óta üldözzük itt a fórumtársakkal. Végre megvan, aztán jön M.A.D., és egy elegáns, de megfelelően laza mondattal mindig megemlíti, hogy már vagy 2 hónapja törlte a vinyójáról :-) -
#8720 Én bevállalom. Este indítom a dolgokat.;) -
#8719 na ha minden okés akkor 4 óra múlva már fönnt is van a 2.CD -
M.A.D. #8718 Nocturne-t. 2 hónapja töröltem a vinyómról, mert a hely ugye..:)) Jó kis game.
Ja, az eye of kraken-t vagy mit én is kiszúrtam még télen. Azt hittem ismeritek.
Sihaya-n fenn van. :)-sihaya.wo.to- -
M.A.D. #8717 Nálam is volt asszem ilyen gond, de megoldottam. Asszem a hardware-es hangbeállításnál. -
#8716 Látom sikerült megoldanod a feltöltést.
Közben elkezdtem feltölteni a TLJ-t. Most még kicsit lassabban megy felfele, mivel nem akarom lefoglalni a munkahely teljes kifelé menő sávszélességét, de 18.00 óra után már max. sebességgel fogom feltolni, így a kora hajnali órákra fent is lesz. -
#8715 A nocturne 2. cdjét újra feltöltöm! úgyhogy azt ne töltse senki!! -
#8714 Nektek működik a szerver? Én most tudok letölteni, de a Nocturne feltöltése megszakadt és nem enged feltölteni. -
#8713 Jól emlékszel!
Én azóta vadászom rá, mióta megjelent. Már korábban ígérte valaki, de aztán nem lett belőle semmi. -
#8712 Megvan valakinek a Myst 4 második dvd-je? Nekem sajnos nincs meg, mivel a 2 dvd-ből gyúrtam egyetlen nagy iso file-t. Arra gondoltam, hogy akinek megvan a 2. dvd az betömöríthetné pl. 20 megás állományokba és feltöltené taky-nak 1 gigás darabokban. Amint lehúzta, akkor törölné és jöhetne a következő giga. Ez csak egy ötlet volt, de szerintem működő. -
#8711 Elkezdem feltölteni a TLJ-t. MrDevil kérte és amúgy is állandóan fent kellene lennie a szerveren... csak hát az a Myst 4 minden áldozatot megért :-) -
#8710 Egy remek hír.
MrDevil már tölti felfele a Nocturne-t. Úgy látom nemsokára fent lesz. ha jól emlékszem erre már többen is vadásznak elég régóta. -
#8709 Ne sértődj meg. Óriási helyhiányban szenvedünk. Mindent visszatöltünk.
Atomreaktor: Töltsd már vissza a Still life 2. cd-jét taky-nak. -
#8708 Akkor asszem hagyom. Bízom benned:) -
#8707 Köszönjük. Már töltöm is! :) -
#8706 Nálam is lefagyott az elején. Azóta sem tudtam elindítani. -
#8705 Ohm, minden idok egyik legrosszabb "jateka", bar elnezest, minden joerzesu szorakoztato termek megsertodne ha egy kalap ala vennem ezzel az izevel. Tessek vigyazni, csak gumikesztyuvel es vegyvedelmi ruhaban! :) -
#8704 Héj, héj, nem kell annyira mellre szívni! Annyi jó játék van még és a ritkaságoknak annál jobban örül az ember, minél később kapja meg. (Na jó itt most nem egészen ez a helyzet áll fenn.) De azért Peace!! Úgyis visszatöltjük!!! Kitartás!! (Still Life cd2őt tudom rakni, indítsam?)
-
#8703 #8620: mondom hétfőtől!!!!!
#8658: nem szóltam
erre most mit mondjak...
Still Life CD2 83%-nál töröltétek.
Most szedem a Real Mystet, KÖNYÖRGÖM NEEEEEEEE vágjátok le!!!
myst4dvd2 meg mehetne vissza, ha nem vagyok tolakodó.
persze ráér máskor is.
ez kicsit szíven ütött. 4 napig töltöttem a dvd1-et.
bocs, ha bunkó vagyok, de sztem megérdemlitek.
mindegy -
#8702 Nektek megy a The Mystery of the Nautilus? Nekem folyton kifagy az elején. Pedig rátettem a patch-et. Megnyomom a new game-t és a legelső mondat közben kifagy. Kipróbáltam, hogy nem teszem rá a patch-et. Így keresi az eredeti cd-t. Raktam rá egy crack-et. Így elindul. Egy folyosón vagyok és az első lépés után megint kifagy. -
#8701 Hali!
Day of the Tentacle
Broken Sword 1-3-ig
Runaway
Sam & Max
The Dig
The Black Mirror
Syberia 1-2
Still Life
Escape From Monkey Island 1-4
Sherlock Holmes The Silver Earrings
Full Thorttle
Grim Fandango
The 3 Skull
Outcast
Neverhood
LBA 1-2
Alone in to the Dark 1-4
Discworld 1-2
Gabriel Knight
Touche
King's Quest 8
Ace Ventura
Ezek a gamek volnának meg!! :D -
#8700 Tin Soldiers: Julius Caesar game megszerzésében tudna vki segíteni? DC-n már kerestem, sehol semmi. Nézzetek rá létszi Ti is, hogy fellelhető-e esetleg valahol. Köszi