The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a figurák, csak Toto Santos. Poén, nemtom ki volt magyar a stábban, utána kéne nézni honnan jött nekik az ötlet.
Axon: valszeg nálad sem futott végig a patch. Valami gond van vele, nem tudja felülirni az eredeti exe-t. A patchelést megcsinálja, majd elmenti egy TMP kiterjesztésü fileba. Azzal ird felül az LBA2.exe-t.
Axon: valszeg nálad sem futott végig a patch. Valami gond van vele, nem tudja felülirni az eredeti exe-t. A patchelést megcsinálja, majd elmenti egy TMP kiterjesztésü fileba. Azzal ird felül az LBA2.exe-t.
Pluhi: Neked jól mûködik az LBA2?
Nekem elmosódottan jön be minden. Megy az animáció, elindúl a játék is. Olyan mint a dos-os idõkben ha nem jó monitorkártyát állítottunk be. Csak egy csíkban (kb. a képernyõ 1/3án) jön a kép és jól el van mosva. Tapasztaltál ilyet?
Nekem elmosódottan jön be minden. Megy az animáció, elindúl a játék is. Olyan mint a dos-os idõkben ha nem jó monitorkártyát állítottunk be. Csak egy csíkban (kb. a képernyõ 1/3án) jön a kép és jól el van mosva. Tapasztaltál ilyet?
Nemigazán értelek
Magyar szinkronra gondolsz? Mert azt nem tapasztaltam.
Ha a magyar feliratokra, akkor az Pluhi mester minkája.
Magyar szinkronra gondolsz? Mert azt nem tapasztaltam.
Ha a magyar feliratokra, akkor az Pluhi mester minkája.
Pár napja nekiálltam a Grim F-nak.
Jól hallottam, hogy egyszercsak MAGYARUL (!) szólalnak meg a figurák?
Ezt ti is tapasztaltátok?

Jól hallottam, hogy egyszercsak MAGYARUL (!) szólalnak meg a figurák?
Ezt ti is tapasztaltátok?

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Na letéptem az LBA 2-t.
Köszönet érte.
Kipróbálni sajnos még nem volt módom, mivel, aljas módon dolgoznom kell ;-)
Köszönet érte.
Kipróbálni sajnos még nem volt módom, mivel, aljas módon dolgoznom kell ;-)
Help!
Szeretném vhogy megszerezni a játékot!
Segítsen vki!
Köszi!
Szeretném vhogy megszerezni a játékot!
Segítsen vki!
Köszi!
Ezeknek a játékoknak ez adja meg a "varázsát". Olyan túlspilázott a szinészi játék (vagy csak hiteltelen szar), hogy padlót fogsz a röhögéstõl. Ebben mondjuk az IG1 a király.
Kb, de csak erõs gyomorral rendelkezõknek (a vér mellett a színészi alakítások is "érdekesre" sikeredtek 😊
Blue Boxos kalandjáték, minden idõk egyik legbrutálisabb programja. Percenként körülbelül 50 liter vér/7 levágott testrész szerepel a képernyõn. Egész tûrhetõ darab!
Hmmm, a Phantasmagoria 1,2 engem is érdekelne, már hallottam hírét, bár nem sokat tudok róla. Valaki fölhomályosíthatna nyugodtan 😊)
Az elsõ és a harmadik mondatoddal maximálisan egyetértek :-)
Már 140 megánál járt a letöltés amikor megszakadt. Mondjuk azt nem is néztem, hogy fent van e már teljesen, csak ész nélkül elkezdtem lecibálni.
Na majd ha sikerül felnyomni akkor leszedem.
Már 140 megánál járt a letöltés amikor megszakadt. Mondjuk azt nem is néztem, hogy fent van e már teljesen, csak ész nélkül elkezdtem lecibálni.
Na majd ha sikerül felnyomni akkor leszedem.
Basszuskulcs ezt nem hiszem el. A FlashFXP elkezdte újra feltölteni. Hogyazajó

Éjjel benyomom újra, sorry.

Éjjel benyomom újra, sorry.
Hi!
LBA2 másfél órán belül felér.
Phantasmagoria 1,2 lejött azóta.
Van még:
Chronomaster 1CD
Discworld 1CD
Police Quest Collection 1CD
Nemsoká:
Discworld 2 1CD
Zanzarah 1CD
Zork Grand Inquisitor 1CD
The Last Express 3CD
Rama 3CD
LBA2 másfél órán belül felér.
Phantasmagoria 1,2 lejött azóta.
Van még:
Chronomaster 1CD
Discworld 1CD
Police Quest Collection 1CD
Nemsoká:
Discworld 2 1CD
Zanzarah 1CD
Zork Grand Inquisitor 1CD
The Last Express 3CD
Rama 3CD
jeeaahh "...mint minden a savban a algopirin..." jeaahhh 😄D
igérem ez is benne lesz a szótáramban😄D
igérem ez is benne lesz a szótáramban😄D
[merlinw.org]
Ne aggódj Macsek, mi azért még szeretünk.
Imyke biztos gondokkal küzd, mert igaz ír más topikokba, cseppet mintha stresszes lenne...
Néhol elég ingerült hozzászólásai vannak..😊
Nah, majd megoldódik, mint minden a savban a algopirin, mi meg reménykedünk nincs gázz.
A kalandoldalt megcsinálom a hétnek a végén, és közkívánatra ha kívánjátok felrakok rá egy MerlinW szlengszótárat is.
Nah, nem osztom tovább az morzsákat, ugyis isszátok szavaimat, ingyen pedig nem oktatok😊
További szép napsütést!

Imyke biztos gondokkal küzd, mert igaz ír más topikokba, cseppet mintha stresszes lenne...
Néhol elég ingerült hozzászólásai vannak..😊
Nah, majd megoldódik, mint minden a savban a algopirin, mi meg reménykedünk nincs gázz.
A kalandoldalt megcsinálom a hétnek a végén, és közkívánatra ha kívánjátok felrakok rá egy MerlinW szlengszótárat is.
Nah, nem osztom tovább az morzsákat, ugyis isszátok szavaimat, ingyen pedig nem oktatok😊
További szép napsütést!

[merlinw.org]
Igen olvastam róla, sõt meg is néztem, de elakadtak már a betûkészlet kiválasztásánál. Ez tényleg igaz, mivel az oldalon az ékezetes betûk helyén mindenféle vezérlõkarakterek jelennek meg. Szerintem csak egyszerûen kevesebb az ideje, na meg el is kedvetlenedett egy kicsit. Lopják a fáradságos munkáit.
Viszont azért néha-néha ide is benézhetne mint régen, hiszen a többi topicba azért folyamatosan írogat. Ez a topik nem pörög olyan észvesztõ tempóban, hogy ne lehetne követni.
Viszont azért néha-néha ide is benézhetne mint régen, hiszen a többi topicba azért folyamatosan írogat. Ez a topik nem pörög olyan észvesztõ tempóban, hogy ne lehetne követni.
Na ezt nem hiszem. Szerintem lehet valami más ámiért nem foglalkozik annyit a régi oldalával. Azt hiszem csinálnak valami új magyarítás portált vagy ilyesmit....
www.extragyongy.hu
Az tényleg jó lenne ha megcsinálnád. Imyke mostanában kicsit elfoglalt a frissítéshez.
Szerintem simán le lehet szedni az eddigi listát Imyke oldaláról és azt kiegészítgetni. Én is tervezem, hogy elkészítem az új frissített listámat és majd elküldöm.
Szerintem itt a legjobban Pluhi listája változott. Hihetetlen mennyiségû alíg beszerezhetõ árút cibált le mostanában, amiknek a neveit alant közétette.
Szerintem simán le lehet szedni az eddigi listát Imyke oldaláról és azt kiegészítgetni. Én is tervezem, hogy elkészítem az új frissített listámat és majd elküldöm.
Szerintem itt a legjobban Pluhi listája változott. Hihetetlen mennyiségû alíg beszerezhetõ árút cibált le mostanában, amiknek a neveit alant közétette.
Köszi!
Ennek még pont van hely az ftp-n.
Leszedem a réóta törlésre jelölt Grim F. -t is, így újabb 2 cd-nyi helyünk lesz.
Jöhetnek az újabb kérések.
Ennek még pont van hely az ftp-n.
Leszedem a réóta törlésre jelölt Grim F. -t is, így újabb 2 cd-nyi helyünk lesz.
Jöhetnek az újabb kérések.
Akkó legközelebb mellékeld hozzá a Merlin féle szlengszótárt is 😊))))
Amúgy nekem sem volt egyértelmû ez a "zsírosfalat" 😊
Amúgy nekem sem volt egyértelmû ez a "zsírosfalat" 😊
sztem küld el nekem is, oszt majd én csinálok egy kicsike kalandweboldalt, mert Imyke ugy látszik el van havazódva.
Pedig már tavasz van... hmmm
Pedig már tavasz van... hmmm
[merlinw.org]
Imykének küldtem, mert neki van honlapja, és mert Axon azt mondta. Neked is elküldöm ha kell.
Zsírosfalat? Nem vagyok kövér, de most már komolyan felteszek valami képet magamról ezek után...
Elküldtem a listámat, csak senki nem mondta, hogy hogyan van a kapcsolatfelvétel. Ahogy látom ez a forum eléggé él, szal ha az én listámból kéne valami akkor tudjátok, hogy ide folyamatosan látogatok. Odüsszeiát nem tervezitek felrakni?
[merlinw.org]
már aszittem becsapódott valami nagy, gyors és veszélyes, oszt meghót mindenki, csak én éltem túl... oszt akkor egy csomót állhatnék sorban az adóhátralékbefizetõ papírommal...
[merlinw.org]
Szerintem mehetne egy kis feltöltögetés.
Jöhetnek a kérések.
Nekem Pluhi-hoz lenne máris egy kérésem.
Az LBA2 -t szeretném beszerezni. Ha lesz egy kis szabad idõd és szabad sávszélességed, akkor felnyomhatnád.
Elõre is köszi.
Jöhetnek a kérések.
Nekem Pluhi-hoz lenne máris egy kérésem.
Az LBA2 -t szeretném beszerezni. Ha lesz egy kis szabad idõd és szabad sávszélességed, akkor felnyomhatnád.
Elõre is köszi.
Dark Side of the Moon egyike volt azon játékoknak amibe bele kezdtem és nem fejeztem be ... valahogy nem volt olyan lebilincselõ ...
Black Dhalia viszont a mai napig bent van a top 10-ben nálam ... Szuper filmszerû játék prerenderelt hátterek elõtt ... Szuper zene, jó minõségû grafika, lendületes nyomozós story a "Torso Killer" után ...
még Dennis Hopper is játszik benne ...
dark mystery, psyhopatic serial killer, occultism ... mi más kell még egy jó kalandjátékhoz ??
Igazán sajnálatos hogy, ilyen játokat nem csinálnak pedig a DVD most éli fénykorát ... most aztán már nem kellene cd-ket cserélgetni 😉
Black Dhalia viszont a mai napig bent van a top 10-ben nálam ... Szuper filmszerû játék prerenderelt hátterek elõtt ... Szuper zene, jó minõségû grafika, lendületes nyomozós story a "Torso Killer" után ...
még Dennis Hopper is játszik benne ...
dark mystery, psyhopatic serial killer, occultism ... mi más kell még egy jó kalandjátékhoz ??
Igazán sajnálatos hogy, ilyen játokat nem csinálnak pedig a DVD most éli fénykorát ... most aztán már nem kellene cd-ket cserélgetni 😉
By the perception of illusion we experience reality.
Ja, hát az Adventure comp. utolsó pár hónapi aktivitásával elérte, hogy most már mindenki erõs fenntartással fogja fogadni a játékait.
Én mindenesetre reménykedem benne, hogy ez az Aura más lesz 😊)
Aztán majd jön a pofon, amikor megjelenik és pár perc játék után uninstall... De a remény hal meg utoljára 😊))
Én mindenesetre reménykedem benne, hogy ez az Aura más lesz 😊)
Aztán majd jön a pofon, amikor megjelenik és pár perc játék után uninstall... De a remény hal meg utoljára 😊))
Igen, de ez csak azért sem 8 😊 Az ilyenekkel az a baj, hogy 5 percenként kell CD-t cserélni. Ha újra kiadnák DVD-n sztem a retro mániások (köztük én is) szaladnának megvenni, mert alapvetõen nagyon jó kis játékok!
Ez nem gyenge beszólás volt... te jól kész vagy barátom..😄D
Alone 4 nekem is bejön, nem egy silent hill, de nem is alone-és, mindenesetre kellemes. Forever után feltétlenül😄
Dahlia sztem felejtõs a 8 CDjével...
Alone 4 nekem is bejön, nem egy silent hill, de nem is alone-és, mindenesetre kellemes. Forever után feltétlenül😄
Dahlia sztem felejtõs a 8 CDjével...

[merlinw.org]
😊 Sajnos nem voltak a toppon a videótömörítésben, maga a játék alig 5-6 óra alatt végigvihetõ. Egy sorozatgyilkosról szól, nyomozás ezerrel, természetesen film-noir stílusban.