The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
17 colosból én 150-nél drágábbat még nem láttam, akkor azok közül semelyik sem alkalmas a filmezés-játszásra?
Elhiszem hogy sok a pénz, de véleményem szerint ez az a dolog ami jelenleg céltermék. Egy TFT árából simán vesztek egy überfasza CRT-t és hozzá egy zsíros vidkártyát.
[merlinw.org]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ki mit csinálna a helyemben?
Van egy gépem (2800mhz intel, 512mb ddr400, geforce4 ti4200), amit játékra és filmek nézésére használok, de nagyon sokat játszom.
Egyes lehetõség: veszek egy 17 colos tft monitort, 16ms-ost, és akkor ugye nem lesznek gondok (legalábbis elenyészõ)
Kettes lehetõség: veszek egy 19 colos tft monitort, de akkor meg nem tudok játszani rajta sok mindent, mert mindig elk*rodna a kép. Szal mennyire lenne zavaró ez ilyen konfignál? (még hozzájön egy geforcefx 5900xt hamarosan) Mert mongyuk régi játékokkal is elvagyok, pl a kalandgammák és a baldurs gate.
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Ez igaz? De jól hangzik nem?
Egyébként tegyük fel, ha a gépem kipumpálna 60 fps-t egy játékból, nekem meg van egy 25ms-es monitorom, akkor akad, mint a szemét?
25ms->40FPS max
16ms->60FPS max
Állitólag mindenképp észreveszed a különbséget. Ez nem is csoda, annyira eltérõ a technologia. Szerintem, ha van lehetõséged próbáld ki játékkal is elõtte. De mint már irtam, ez nem ennyire egyszerû kérdés. Többféle panelt gyártanak, melyeknek eltérõ tulajdonságaik vannak. Olvass utána itt-ott.
.
A DVI: digital video in = digitális videobemenet.
A dvi-rõl viszont hirtelenjében nem tudom micsoda. Talán digitális videó kimenetre gondolsz? Én ilyesmit nem szoktam használni.
Már az is katartikus élmény volt, ahogy kivettem a dobozból és öcsémmel együtt csodálni kezdtük.
Azután bedugtuk a gépbe és bekapcsoltuk. Elõször kezdtem érezni, hogy tényleg történt egy századváltás és ez már tényleg a 21. század.
Bedugod és mûködik. Nincs képernyõ állítgatás, széthúzgálás a sarkok felé, mindenféle finomhangolás. Ugyan! Rögtön pengeélesen jött minden a létezõ legjobb színtartományban. Rögtön elindítottunk néhány színes csodát, hogy lássuk a különbségeket. Igazából csakis szuperlatívuszokban tudnék beszélni a képrõl, de ezt nem teszem. Úgysem tudnám visszaadni az élményt. Kipróbáltam egy filmen is az is tökéletes volt. A borítása gyönyörû ezüst fém és hihetetlenül vékony a szélein. Maga az egész készülék sem vastag. Ami meglepett az a tömege volt, nem olyan pehely könnyû mint ahogy abban a bizonyos reklámban a szupermodel leányka könnyedén lóbálja a lépcsõn felmenet, miközben két munkás nyögve cipel lefele egy hagyományos tv-t.
Mindegy, azért az elõzõhöz képest még így is töredéke a tömege. Majd megszakadtam, amíg az emeletrõl lecipeltem a régi dögnehéz hagyományos 19 colos monitoromat.
Igazából errõl többet mondani nem tudok, esetleg ha kérdésetek van szívesen válaszolok.
Most Gyõrben a fefo-nál 161 ezerért lehet venni az lg-t, asszem ez lesz.
[merlinw.org]
# 486/66 MHz CPU (Pentium® recommended)
# Windows 95 or DOS 6.0 or later
# 8 MB RAM installed (16 MB recommended)
# Sound board (supports all major boards)
# 2X CD-ROM (4X recommended)
# 20 MB available hard disk space (30 MB recommended)
# Keyboard/mouse/speakers
Fõleg a 486-os és a dos 6.0 :-)
Ez a játék pont abba a kategóriába tartozik, amit úgy szeretnék megnézni, hogy valaki éppen játszik vele.
Volt már olyan, amikor valamelyik ismerõsömmel ültünk neki egy programnak (kalandnak is). Mondanom sem kell, hogy mennivel nagyobb élmény, pláne ha az illetõ profi az adott programban és élvezet nézni ahogy halad elõre.
kell eladnia nekem, mindenféle megoldás érdekel.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
DVD-s Pandora Directive alatt õ az új kiadást értette. Nem sok lehet belõle kint sem, mert a külföldi fórumokon se lehet sokat olvasni róla. Én is csak annyit hallottam, hogy létezik.
Én a kérés láttán rögtön feltételeztem, hogy neked ezek a programok már évek óta ott porosodnak a polcodon, szépen kiírva dvd-re mindegyik :-).
Beszéltem a boltosssal. Holnap mehetek érte ..... elvileg.
De láttam én már karón varjút, fûben nyuszit és bikinis lányt bikini nélkül ;-)
Bocs, hogy ide írok, de látom itt van 1-2 nagy adventure-fan. Régóta keresem a Tex Murphy: Pandora Directive-t és
az Overseer DVD-s verzióját. Ha valakinek megvan
valamelyik és megválna tõle, kölcsönadná vagy elcserélné az pls. írjon ide vagy emailbe! Nagyon megköszönném!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ez a kategória még a következõk:
19" ACER AL1912 1280x1024 - 192.000 Ft
19" Belinea 101920 - 190.000 Ft
19" Samsung 192V 1280x1024 - 184.000 Ft
18" Philips 180P2B 1280x1024,350:1 - 185.000 Ft
19" MAG PS976 - 183.000 Ft
Nos az árak bruttó árak és a legfrissebbek, amikor hétfõn kiválasztottam még mindegyik 190.000 Ft körül volt, mostanra némelyik csökkent néhány ezret.
Azért választottam LG-t, mert a munkahelyemen is LG 15"-os TFT van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Otthon meg sokáig egy 17"-os hagyományos LG monitorom volt amit nagyon szerettem. Most egy 19"-os hagyományos Daewoo monitorom van ami egy rakás sz@r. Most viszem másodjára szervízbe. Egyszer lefüstölt, most pedig minden elmosódik. Ócskavas.
Ja!
Tapasztalatom még nincs mivel pénteken megyek érte, de majd beszámolok.
Én mindíg benézek de ha szigorúan kalandos a téma, minek szóljak bele ha egyszer kb 2 hónapja nem láttam load game
vagy save game írást, gõzöm nics milyen játékokról diskuráltok.
Apropó felkerül a szerverre némi muzsika a számomra.
Ne aggódjatok ez nem számít bele a 10 gigába
www.extragyongy.hu
Lehet, hogy pénteken már egy 19 colos TFT monitorra guvvasztom szemeimet. Kíváncsi vagyok mekkora pixelek lesznek pl. az Alone in the Dark 1-ben :-)
Mondd mi a gond.
Néha el-eltûnök, mivel nemsokára lesz egy elég komoly vizsgám pénzügybõl. De amikor csak tehetem benézek ide a fórumba 😊
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!