33675
-
#31273 Srácok!
Emlékeim szerint, valamelyik klubtagunk rendelkezik egy WD TV Live Media Player-rel.
Mesélne nekem bővebben a dologról?
Nagyon-nagyon filózok rajta, hogy ki kellene hagyni az áramzabáló PC-t a filmnézésből, és kompaktabb, egyszerűbb megoldással MKV/AVI/stb. filmsorozatokat nézegetni...
Sajnos, nincs házimozirendszerem, így erősítőm sem, és már nem emlékszem, hogy a PC-re kötött 5.1-es szetten van e digitális bemenet...
2.0-ban meg nem szívesen néznék filmeket.
-
#31272 Csak 6-7 évvel, belegér:) -
#31271 Aha, így már értem, kicsit le vagyok maradva a tudománnyal:D
-
#31270 Wi-Fi: Vezeték nélküli mikrohullámú kommunikáció. Segítségével bárhol tudsz internetezni - sokszor ingyen - gyors éttermekben, bevásárlóközpontokban, reptereken, irodákban, az utcán stb. -
#31269 "WiFi falu" -t kell keresni! :) -
#31268 Micsoda elnevezés wifi:D Még sosem hallottam, gondolom internet.:)
A faluba már többeknek van internetje, de én nem fogok a szomszédba internetezni, bár biztos megengednék, csak látogatóba megyek át.:))
Az biztos, hogy jót fogok ott aludni, még délután is alszom majd.:) -
#31267 Tiszta Road-trip :)
Jók ezek a falusi helyek. Nyugalom a köbön :)
Azért hátha ott is van valakinek wifije. -
#31266 Nem tudom, hogy nem e horpadt be, remélem nem:D
Csütörtökön Hermánszegre utazunk Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van, hosszú az út 360 km Pesttől. -
#31265 Festést nem karcoltad meg az autón?
Az kellene, hogy összevérezd :)
Merre mentek csütörtökön? -
#31264 Nem sietted el :))))
-
#31263 Most fejeztem be a Dead Reefs kaland játékot. 2007-ben kezdtem el :))) -
#31262 Köszi jól vagyok azért, csak ha emelem a vállam az fáj, meg a fejem:D
Nincs amnéziám, tényleg megyünk megint nyaralni:) Pár nap az elég is nekem falura megyünk megint.
-
#31261 De ugye jól vagy?!
Emlékezet-kiesésed miatt mentek újra kirándulni? -
#31260 Jajj, fiúk én akkorát estem hasra, hogy az autó oldalába be is vertem a fejem, meg a vállam.:D
Ja, már itthon vagyunk, jövő héten újra egy kis felöltődés lesz, csütörtökön utazunk el.:) Ott nincs internet. -
#31259 Beteges...
Nem vágyom az ilyesmikre - szexben vagy hús-vér nő, vagy élőszereplős múvi-szösszenetek.
-
#31258 Az a legszörnyűbb ebben, hogy kb. 5 másodpercbe telt, amíg megtaláltam a neten a teljes filmet... ez tényleg borzasztó. -
#31257 Imyke: Találtam neked egy remek hentai darabot :)
-
#31256 Jaja, K-Lite segít. Egyébként asszem AAC kell nekik, vagy OGG. -
#31255 Nekem az 5.1-em nem márkás :)
Én pedig a "hozzáértők" által igencsak nem szeretett codec packok egyikét használom: K-Lite Mega Codec Pack.
Nagy megelégedéssel.
-
#31254 Hát az én lejátszóm se márkás, sima ingyenes kmplayer. :)
Csak nem bírom beállítani a kodeket. -
#31253 Másrészt - nekem 5.1-ben szólt.
Pedig nem is márkás a cucc.
-
#31252 Nem arról szól. Ez nem hentai.
-
#31251 Én letöltöttem az elsőt, de kmplayer-ben nem akart szólni 5.1-ben, pedig elvileg 6 csatornás hang van rajta.
Elkezdtem szenvedni vele, állítgattam mindent, de nem lett jó.
Közben beletekertem, de én már most meg tudom állni, hogy ne nézzem meg az elsőt se.
Bakker még aktjelenetek vannak benne! Döbbenet! Minek ez bele? -
#31250 Á, menthetetlen vagy
A végkifejlet a legjobb az egészben. A hab a tortán.
S a kétség, ahogy végződik...
Á, meg kell újra nézzem :)))
-
#31249 Én meg tudtam állni:) Az első 5-6 rész tetszett, utána nem ment tovább :/ -
#31248 Most már megnézek egyet én is! -
#31247 Van egy jelenet, amitől még most is kiráz a hideg, annyira jó!
Szerk.: és nem véres...
Szerk.2.: és rengeteg jó jelenet van :))))
-
#31246 Garantálom, hogy nem fogod tudni megállni, hogy megnézd mind a 13+1 részt...
-
#31245 Felcsigáztatok...
Leszedtem az Elfen Lied első két epizódját.
A fiam kérdezte: Apa, te is mesét nézel? :) -
#31244 Jah, Texhnolyze-hoz ébernek kell lenni, mert lassú, ritkán van zene és szinte nem is beszélnek benne:)
Jut eszembe, hálivúd dolgozik pár anime megfilmesítésén, 2010-12-re igérték őket. Pl. Spielberg a Ghost in the shell-en, a pókemberes Toby srác pedig az Akira-n. -
#31243 De elég sokat pihenek, nem lehet itt mást csinálni, csak filmet nézni, napozni, és netezni, de nem viszem túlzásba a netezést.:)) -
#31242 -
#31241 Hogy van-e poszt apokaliptikus anime?!
Na akkor most kapaszkodj meg: Texhnolyze.
Figyelmeztetés: nagyon kemény cucc, csak haladóknak! Ez nem vicc! A Trigun hozzá képest cukormázas gyerekmese, pedig a végére az is átmegy kemény drámába.
Én is kőkemény anime fanatikus voltam kb. 3-4 éven keresztül, úgyhogy tudom mit él most át Imyke, ráadásul én is felnőtt fejjel kezdtem el animézni, de a Hayao Miyazaki (és egyéb Ghibli Studio) animéket maximális lelkesedéssel néztem végig sok más gyermeteg animével egyetemben.
Cowboy Bebop, Samurai Champaloo: remek animék, ajánlott kategória
Imykének külön ajánlom: Wolf's Rain - bonyolult (szomorú) történet, megrázó dráma, gyönyörű zenék. Mellesleg minden anime zene gyönyörű, ha Yoko Kanno szerezte...
Itt a listám azokról az animékről, amiket végignéztem (és értékeltem) egykor:
via_mala animelista
Egyes fórumokon (usteam, hardwired) rendszeresen beszámoltam anime élményeimről, részletes review-kat készítettem, szóval van egy bizonyos rálátásom a dolgokra.
Manapság viszont már inkább csak mangákat olvasok, rendszertelenül, és azt is csak
online ...
Anime zenéket viszont én is rendszeren hallgatok, rengeteg jó van közöttük, egyik régi kedvencem a s.CRY.ed OST-je. (a link nem biztos, hogy jó, de kismillió helyről letölthető)
-
#31240 akkor az nem nagy nyaralás :) tessék szépen kikapcsolni legalább arra a néhány napra :) -
once #31239 Igen, abban a módban indítottam, és eddig ilyesmi abszolút nem fordult elő vele,normálisan működött,jó gyors játékmenete volt,nem voltak vele problémák. Úgyhogy szerintem is az animációval lehet valami gáz,mivel gondolom ezen a részen egy átvezető animációnak kellene lennie,amitől a játék megszakad és valamilyen ismeretlen hiba folytán leáll.Nem tudom mi legyen.Töröljem le majd rakjam újra fel a játékot? -
#31238 Kompatibilis (rendszergazdai jogok) módban indítottad...
Mindig csak ott fagy ki?
[Akkor az animáció lehet hibás]
-
#31237 Nyaralni internet nélkül kell, drága bogyoka! :)
-
once #31236 Köszi :D,a DVD-s verzió van meg,az 1.61-es patch-et raktam fel,meg a magyarítást. A legutóbbi mentésem óta sajnos már kétszer ismételte ezt meg. Újra is indítottam a gépet,de még egy párszor megteszem hátha megjavul... -
#31235 Huh itt vagyok nyaralok, csak itt is van internet. -
#31234 Én értettem - manapság (az elmúlt években) többet beszélgetünk másról, mint a topik-név-adó játékról :)