33675
-
#31314 Roppant pofás képek :) -
cleric #31313 Ahogy nézem, a nem Live is tudná mindezeket, egy USB-LAN adapterrel. -
#31312 Egy-két új "A new beginning" kép jelent meg. -
#31311 Csak cleric -nek van ilyen lejátszója?
Live-os nincs valakinek? -
#31310 Ez érdekes! -
#31309 Tud, csak moddolt firmware-rel. -
cleric #31308 A Live igen: -
#31307 Vagy kihagyod a hangrendszert és az RCA vezetékekkel a médialejátszót közvetlen a tv-vel kötöd össze. -
#31306 WDTV tud tölteni torrentet önmagában? -
#31305 Csak úgy szeretném kihagyni a PC-t, hogy ne róla menjen a film - amúgy, amikor kedvem tartja, akkor egy film-rész után felirat helyesbítés, etc.
De, lehet, hogy lemondok róla, és maradok az eredeti tervnél: 27" + BD-író.
-
#31304 Öcsémnek Asus O!play vsn
mindent játszik frankón, BD lemezt, DVD-t, Mkv, avi, mov.
Hálózatról, USB-ről.
Bejelentkeztem az oprendszerébe telnettel, ami egy butitott Linux.
Simán szedtem vele wget-tel fájlokat a rákötött vinyóra.
Torrent klienst is lehet rátenni, de ezeket a wdtv is tudja.
Agyalok én is rajta, bár nincs nagy TV-m.
Jóféle. -
#31303 Veszel dugót meg vezetéket és forrasztasz 3 db RCA - mini RCA kábelt és kész is.
"ha lehetséges is a WD rákötése a hangszettre, a PC-m miatt folyamatosan ki-bedugdosni kellene a lábhoz, mélyen behelyezett láda hátulján a vezetékeket... :("
Ezt meg logikailag nem értem, mert te írtad, hogy a PC-t ki szeretnéd hagyni a mozizásból. Szóval nyilván kábelt kellene dugdosni, mert ugye több bemeneteled az sajnos nincs.
Azt a 3 kábelt meg csak át tudod rakni, nem? Én anno képes voltam egy szintet is levinni a full PC-s hangrendszert, ami a sok cucc miatt nem 5 perc volt. :) -
#31302 Ilyen szettem van:
Mélyládára minijack-RCA vezetékekkel lehet rákötni a PC hangkártyáját (3-as csoportban).
A hangszórók minijack végűek.
Ergo: ha lehetséges is a WD rákötése a hangszettre, a PC-m miatt folyamatosan ki-bedugdosni kellene a lábhoz, mélyen behelyezett láda hátulján a vezetékeket... :(
-
#31301 Az RCA-val mi a baj? -
#31300 Néztem mást is.
Az ára és a külső merevlemezes mivolta vonz.
Sajnos, hogy a PC hangrendszeremre nem tudom rákötni, így eléggé meddő ötletnek tűnik a PC kihagyás a filmnézésből...
100.000 Ft-okat meg nem akarok erre elverni [normális házimozi szett]
-
#31299 Kifejezetten Western Digital WD TV HD -ben gondolkodsz?
Mást nem néztél? Ha tudsz valami jó infókat oszd meg velem is légyszi, engem is érdekelne.
Anno én Western Digital WD TV HD Live -ot akartam venni, de végül nem vettem semmit se. -
#31298 Szerintem egészen jól sikerült. Nem mondom, hogy nem találni benne hibát, de a hangulata szuper! Bár per pill (3. chapternél járok) az első rész szintjét még nem üti meg. -
#31297 Kirol, milyen a Mafia 2? Megfelel az elvárásoknak? -
#31296 Köszi!
Ezt le fogom szedni. -
#31295 Ráér, csak éppen karbantartottam:) -
#31294 Még egy napig ne, épp most böngészem. -
#31293 Köszi, kipucoltam. A hozzászólásodat töröltem a kód miatt a biztonság kedvéért:) -
#31291 Persze, és ahogy nézem lesz is. Csak ha hentai gémbe csomagolt horror, akkor passzolom, mert olyanra nem akarok időt pazarolni. -
#31290 Sajnos nincsenek meg lokálban, de a hardwired.hu és az usteam.hu fórumait regisztráció nélkül is olvashatod.
klikk
klakk -
#31289 Polcról 172-177 törölhető? -
#31288 ----------------------
- ScummVM G80 (2010.09.23) --
----------------------
módosítva: Flight of the Amazon Queen v1.1 (Talkie/DOS/Hungarian) - a legfrissebb magyarítással
módosítva: Schnibble and Drascula: The Vampire Strikes Back (DOS/English) - Új audiófájlok
módosítva: scummvm.ini módosítások: vhq3x, Adlib, DB Adlib Emu, MT32 engine - setup-and-repair.bat telepíti.
módosítva: ScummVM 1.1.1
módosítva: ScummVM Tools 1.1.1
Teljes lista
-
#31287 Egy (rém)álomba simán belefér egy pár naked, erotic girl :)
-
#31286 Egész érdekes. Ha kijön angolul, talán ki is próbálom. Meg ha nem a "meztelen" vonalon lesz a hangsúly. -
#31285 Felnőtt játék:) -
#31284 via_mala: azok az általad írt ismertetők nincsenek meg neked véletlenül a gépeden, lemezen?
Fórumokba nem regisztrálnék már...
Viszont, érdekelne néhány anime általad írt ismertetője - főképp azoké, amiket láttam. Az leginkább, hogy Te miképp láttad őket.
-
#31283 Köszönöm - ettől féltem.
Az 5.1-esem Jack-RCA végekkel rendelkezik. Kell vennem RCA-RCA-kat... Ehh.
-
cleric #31282 HDMI csatlakozója is van, nálam ez volt a fő szempont, de gondolom nem erre a válaszra vártál :) Nekem nincs külön hangszettem, ezért erre nem is figyeltem, ha meg veszek, úgyis lesz rajta optikai bemenet.
Így néz ki amúgy a hátulja, ehhez képest még van egy USB az oldalán.
-
#31281 Hú, de jó!
Az lenne a kérdés első körben, hogy csak optikai és RCA kimenet van rajta?
Képek keresésébe még nem vágtam a Kugli segítségével, és amit láttam, az azt sugallja, hogy az én noname, Pc-kompatibilis 5.1-esem nem fog egy bitnyi hangot sem kipréselni belőle, mert nem tudom majd rádugni... :(
-
cleric #31280 Én régebben voltam klubtag, de szívesen mesélek róla :)
Nekem a sima van, nem a Live, tehát nincs hálózati csatlakozó, csak 2 USB. Az egyiket USB hosszabbítóval pendrive csatlakoztatására használom (azért hosszabbító, hogy ne kelljen a TV alá benyúlkálni). A másikra rá van kötve egy HDD keretben, amire a filmeket töltöm át.
Az egyik legjobb vétel volt, amire valaha pénzt adtam. Mindent lejátszik, szuper a képe, vannak rá FW frissítések (nekem a Lilibaba féle design van meg), könnyen kezelhető. Már a gyerek is tudja kezelni :) DVD-t iso-ból lejátssza, bár én jobbára avi-t nézek rajta.
Ha konkrét kérdésed van, tedd fel nyugodtan. -
#31279 Ne fáradtan nézd meg! Ez a legfontosabb.
Én utána még vagy fél napig agyaltam a sztorin.
-
#31278 Japán rajzfilmek esetében angolul nézni - nekem legalábbis - elég fura.
Szeretem, ha minimum eredeti, de legalább "dual" hanggal tudom beszerezni őket.
A "RAW" változatokat nem ajánlom - azokon sem angol felirat, sem angol szinkron nincs :)
-
#31277 Interlude tetszik közölük, meg fogom próbálni! -
#31276 -
#31275 Utánanézek akkor ennek, de én kezdő vagyok :) létezik ebből angol szinkronos, vagy úgy nem az igazi? -
#31274 Még van pár ilyen cucc a gépemen :)