The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Igen, ez egy remek point and click kaland és annyira remek az alaphangulata, hogy már az orosz verziót is elkezdtem "tolni" persze úgy hogy egy szót sem értek belõle :-)
Én olvastam a regényt is amibõl a játék készült:
A. és B. Sztrugackij: Fogadó a halott alpinistához

Nagyon jó lenne levadászni a német verziót, mert a magyarítással máris tolható lenne.

Atomreaktor
hát passz, nálam szerencsére nincsen ilyen gond, pedig én is náluk vagyok elõfizetésen.

Atomreaktor
én a 3. telefonomnál tartok, kb. 11 év alatt 😊

RaveAir
Van egy céges Telenor, ahol még nem sikerült soha túllépnem a keretemet, ezért nem kellett pluszban ráfizetnem. Ezen kívül meghagytam a régi Vodás kártyás elõfizetésemet, és nagyon néha-napján elküldök róla egy-egy sms-t valami nyereményjátékra. Már csak azért, mert egyszer valóban sikerült nyernem. 😊

IMYke2.0.0.0: A Nokia 3210-es jó kis telefon volt. Nekem is olyan volt az elsõ... Azóta már jónéhány egyéb lapul a fiókban. De mielõtt még megvádolnátok, nem vagyok telefonmániás, és egyik sem volt soha csúcs, de még középkategóriás sem.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Immáron 10 éve van mobilom, és Dominos-s vagyok.
Többek között, az 1999-ben hallott horror elõfizetés-díjak, és a tény, hogy nincs annyira szükségem arra, hogy a nem 100%-osan kihasznált SAJÁT telefonomért havonta sarcot pengessek egy egyre zsírosodó cégnek.

Elsõ: Nokia 3210 volt, második és egyben jelenlegi: Nokia 1101

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bogyoka
Ez kalandjáték? Point & clikkes? Mert akkor nekem is kéne.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

kirol
Nem hiszem, hogy bárki hozzányúlt volna.
Már annyira nem érdekel, mert nem pazarlom tovább az idõmet a telenorra. Elmegyek tõlük jövõ hónaptól.
Most derült ki az is, hogy valamikor csak úgy emelkedtek a percdíjaim is.

Nekem a 2. dolog a legérdekesebb!

Amúgy PDA-ról a topik olvashatatlan a háttér miatt. Mintha a kép a szöveg elé jönne, de mindkettõ mosódva. Vajon miért?

moonster
Esetleg munkatárs vagy kölök nyomogathatta?
SMS alapú az valami szavazas sztem.
Menj be valami helyi kirendeltségbe, ott segíthetnek.
kirol
Telefon elõfizetéssel hogy álltok?
Én most teljesen ledöbbentem:

Furcsa számlagyarapodás miatt részletes híváslistát kértem. Csekély 1 hónap alatt ide is ért.

- Szerintetek mi az, hogy SMS alapú mobil tartalomszolgáltatás 315 Ft?
- Roaming során fogadott hívás 1. zóna? Úgy hogy a hívott szám az a sajátom bakker? Döbbenet, hogy felhívtam magamat és még beszéltem is magammal 22 mp-et. Amikor önmagamat alapból lehetetlen felhívni.
- GPRS internet 1430 kb: 1859 ft? Hö?
- GPRS net apn forgalom itthon kezdeményezett 195 kb: 2457 ft? Mivan?

Utóbbi kettõt meglátva dobtam egy hátast! Mik ezek szerintetek?

Atomreaktor
<#hehe>

Axon
Ha valaki rátalál a német verzióra az szóljon.

Axon
A magyarítás a német verzióval mûködik, azt kellene lehúzni valahonnan.
Az orosz verzió elindul, de semmit sem értek belõle.

Axon
Orosz verzió 😞

Axon
Most sjött le, mindjárt kipróbálom.

szotyimutyi
Én úgy tudom, angolul még nem jelent meg (csak oroszul, meg németül). Te láttad valahol?

Axon
Mégis sikerült megtalálnom, bár nem tudom milyen nyelvû verzió. majd ha lejön kipróbálom.

Axon
Fel tudná tenni valaki a polcra ezt:
Dead Mountaineer Hotel

Keresgéltem, de nem nagyon találom sehol, pedig a magyarítása is elkészült.

kirol
Szerintem ki is basznának a vuvuzelával együtt! 😄

moonster
Uhh, telleg...vagy Duke Nukem3D...régi szép idõk.
Csocsó sem lenne rossz...
RaveAir
Mivel most szezonja van, ezért vennék egy vuvuzelát, és amikor kimennek dohányozni, akkor jól megfújnám. 😊

A másik javaslatom egy 10 perces Doom deathmatch lenne a nem-dohányzó kollégák között.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

szotyimutyi
Tényleg nagyon jó játék, régi kedvencem. Mindenképpen érdemes kipróbálni.

szotyimutyi
Gratulálok! Jöhetnek a játékok! 😊)

Atomreaktor
Isten ments 😊

Atomreaktor
😄

(a helyes válasz: nem, csak közalkalmazott) 😊

de mielõtt megköveznétek, van munka azért bõven, csak meglett a diplomám és lazítottam egy kicsit 😊

Atomreaktor
nagyon jó játék, én csak ajánlani tudom, hogy próbáljátok ki! eleje elég durva, vannak benne idõben ugrálós részek is, hangulata is szuper, szóval hajrá 😉

MerlinW
kirol
Vagy celeb? 😄

moonster
politikus vagy? 😊
Atomreaktor
😊 munkából írtam, nem jutott eszembe a sok tennivaló (netezés, játék, stb.) között 😊

moonster
ejj mar reaktor: linket is csinalhattal volna 😊
bogyoka
igen, németül, csak én már nagyon akartam játszani vele😊)

szotyimutyi
Németül jött még csak ki, ugye?

bogyoka
Én most a Black Sails játékkal játszom, nem tudom, hogy ismeri-e valaki? Nagyon jó, bár még csak az elején vagyok, de eléggé fejtörõs.😊

bogyoka
Ez jó lesz, nekem való játék lesz.😊

szotyimutyi
Tényleg hangulatos. Nyári csemege lesz,ahogy nézem.

Atomreaktor
vannak új képek is, nagyon hangulatos:

http://adventuregamers.com/gallery.php?id=1537

Atomreaktor
lol 😊 ping-pong nagyon jó, nem fárasztóbb, mint az egértologatás 😉

szotyimutyi
Errõl a témáról mi is már többször beszéltünk.Probléma ebbõl azért nincs, mert többnyire a fõnök is dohányzik...<#nyes>

kirol
Nálunk nem ilyen komoly a helyzet, azért is írtam hogy vicces ötleteket várok. Ez a ping-pong tetszik avlegjobban. Csak túl megerõltetõ! 😄

Atomreaktor
születhetnek "nagy" döntések. szerintem a döntésszületés csak az emberektõl függ, nem a dohányzástól. ha laza a vezetõség, akkor este a kocsmában is születhetnek döntések. a döntések meg hiába születnek a dohányzóban, ha a fele banda 60 évesen fog eltávozni... 😞

Atomreaktor
mi csináltuk egyszer, hogy annyiszor elkezdtünk tollasozni (nagy az iroda), amennyiszer kiment valaki dohányozni. nem bírtuk egész nap végigcsinálni 😊 de megmutatta, hogy mennyire sokat számít a dohányzás. vagy be kell szerezni egy ping-pong asztalt. egy-két meccs közben is születhetnek

én óránként meg szoktam próbálni betartani a 10 perc monitorszünetet.

Lord Myn
Hát nem tudok mit mondani, én aktív dohányos vagyok, úgyhogy megyek óránként cigizni a többiekkel (egyébként mindig van 1-2 potyázó, akik felfedezték, hogy a legnagyobb munkahelyi döntések a dohányzóban születnek, a fõnököm is dohányzik, mindig lemegyek vele, néha segítek neki "dönteni"... 😄D). Hát hiába: nagy cégnél a dohányzás sajnos elõny... Btw, volt errõl egy Jóbarátok epizód is, amikor Rachel úgy csinált mintha õ is bagós volna, hogy ne hagyják ki a klikkbõl. Nem is tudtam mennyire igaz ez, míg nem dolgoztam multinál.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

kirol
A következõ szituációra várnék frappáns, humoros megoldásokat!

Adott egy melóhely, ahol X ember dohányzik. Õk kb. óránként elmennek cigizni y percre. Aki viszont nem cigizik, az mire foghatja, hogy ki kell mennie y percre óránként? Na erre várnám a kreatív javaslatokat!
De viccesek legyenek ám! 😄

takysoft
Ezek eladók még!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

szotyimutyi
Mikorra várható a megjelenése?

Atomreaktor
néztem én is, bár a 3 kép még elég semmitmondó. gondolom eleve így készültek, hogy 3 rész lesz, csak nem kötötték az orrunkra 😊 én a Lost Horizont várom nagyon!

szotyimutyi
Ez érdekes: Black mirror 3 megjelenés 2010. november! Nem szórakoznak!

Axon
Természetesen az érkezési sorrendet figyelembe kell venni :-)

takysoft
van rá már érdeklõdõ, de még nem mondott biztosat, majd szólok, h mi a helyzet.
(igyekszem mindent annak fenntartani, aki elõször szólt, mert más tisztességes módszert nem tudok)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
Ez érdekelne:

Little Big Adventure I & II - 2000 Ft