33675

• Axon
    Roppant pofás képek :)
  • cleric
    Ahogy nézem, a nem Live is tudná mindezeket, egy USB-LAN adapterrel.
  • Atomreaktor
    Egy-két új "A new beginning" kép jelent meg.
  • kirol
    Csak cleric -nek van ilyen lejátszója?
    Live-os nincs valakinek?
  • kirol
    Ez érdekes!
  • moonster
    Tud, csak moddolt firmware-rel.
  • cleric
    A Live igen:
  • RaveAir
    Vagy kihagyod a hangrendszert és az RCA vezetékekkel a médialejátszót közvetlen a tv-vel kötöd össze.
  • kirol
    WDTV tud tölteni torrentet önmagában?
  • IMYke2.0.0.0
    Csak úgy szeretném kihagyni a PC-t, hogy ne róla menjen a film - amúgy, amikor kedvem tartja, akkor egy film-rész után felirat helyesbítés, etc.
    De, lehet, hogy lemondok róla, és maradok az eredeti tervnél: 27" + BD-író.
  • moonster
    Öcsémnek Asus O!play vsn
    mindent játszik frankón, BD lemezt, DVD-t, Mkv, avi, mov.
    Hálózatról, USB-ről.

Bejelentkeztem az oprendszerébe telnettel, ami egy butitott Linux.
    Simán szedtem vele wget-tel fájlokat a rákötött vinyóra.
    Torrent klienst is lehet rátenni, de ezeket a wdtv is tudja.
    Agyalok én is rajta, bár nincs nagy TV-m.
    Jóféle.
  • kirol
    Veszel dugót meg vezetéket és forrasztasz 3 db RCA - mini RCA kábelt és kész is.

"ha lehetséges is a WD rákötése a hangszettre, a PC-m miatt folyamatosan ki-bedugdosni kellene a lábhoz, mélyen behelyezett láda hátulján a vezetékeket... :("

Ezt meg logikailag nem értem, mert te írtad, hogy a PC-t ki szeretnéd hagyni a mozizásból. Szóval nyilván kábelt kellene dugdosni, mert ugye több bemeneteled az sajnos nincs.

Azt a 3 kábelt meg csak át tudod rakni, nem? Én anno képes voltam egy szintet is levinni a full PC-s hangrendszert, ami a sok cucc miatt nem 5 perc volt. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyen szettem van:

Mélyládára minijack-RCA vezetékekkel lehet rákötni a PC hangkártyáját (3-as csoportban).
    A hangszórók minijack végűek.

Ergo: ha lehetséges is a WD rákötése a hangszettre, a PC-m miatt folyamatosan ki-bedugdosni kellene a lábhoz, mélyen behelyezett láda hátulján a vezetékeket... :(
  • kirol
    Az RCA-val mi a baj?
  • IMYke2.0.0.0
    Néztem mást is.
    Az ára és a külső merevlemezes mivolta vonz.
    Sajnos, hogy a PC hangrendszeremre nem tudom rákötni, így eléggé meddő ötletnek tűnik a PC kihagyás a filmnézésből...
    100.000 Ft-okat meg nem akarok erre elverni [normális házimozi szett]
  • kirol
    Kifejezetten Western Digital WD TV HD -ben gondolkodsz?
    Mást nem néztél? Ha tudsz valami jó infókat oszd meg velem is légyszi, engem is érdekelne.
    Anno én Western Digital WD TV HD Live -ot akartam venni, de végül nem vettem semmit se.
  • kirol
    Szerintem egészen jól sikerült. Nem mondom, hogy nem találni benne hibát, de a hangulata szuper! Bár per pill (3. chapternél járok) az első rész szintjét még nem üti meg.
  • szotyimutyi
    Kirol, milyen a Mafia 2? Megfelel az elvárásoknak?
  • Axon
    Köszi!
    Ezt le fogom szedni.
  • MerlinW
    Ráér, csak éppen karbantartottam:)
  • trmn #31294
    Még egy napig ne, épp most böngészem.
  • MerlinW
    Köszi, kipucoltam. A hozzászólásodat töröltem a kód miatt a biztonság kedvéért:)
  • Evin
    Persze, és ahogy nézem lesz is. Csak ha hentai gémbe csomagolt horror, akkor passzolom, mert olyanra nem akarok időt pazarolni.
  • via_mala
    Sajnos nincsenek meg lokálban, de a hardwired.hu és az usteam.hu fórumait regisztráció nélkül is olvashatod.

klikk

klakk
  • MerlinW
    Polcról 172-177 törölhető?
  • MerlinW
    ----------------------
    - ScummVM G80 (2010.09.23) --
    ----------------------

módosítva: Flight of the Amazon Queen v1.1 (Talkie/DOS/Hungarian) - a legfrissebb magyarítással
    módosítva: Schnibble and Drascula: The Vampire Strikes Back (DOS/English) - Új audiófájlok
    módosítva: scummvm.ini módosítások: vhq3x, Adlib, DB Adlib Emu, MT32 engine - setup-and-repair.bat telepíti.
    módosítva: ScummVM 1.1.1
    módosítva: ScummVM Tools 1.1.1

Teljes lista

• IMYke2.0.0.0
    Egy (rém)álomba simán belefér egy pár naked, erotic girl :)
  • Evin
    Egész érdekes. Ha kijön angolul, talán ki is próbálom. Meg ha nem a "meztelen" vonalon lesz a hangsúly.
  • MerlinW
    Felnőtt játék:)
  • IMYke2.0.0.0
    via_mala: azok az általad írt ismertetők nincsenek meg neked véletlenül a gépeden, lemezen?
    Fórumokba nem regisztrálnék már...
    Viszont, érdekelne néhány anime általad írt ismertetője - főképp azoké, amiket láttam. Az leginkább, hogy Te miképp láttad őket.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm - ettől féltem.
    Az 5.1-esem Jack-RCA végekkel rendelkezik. Kell vennem RCA-RCA-kat... Ehh.
  • cleric
    HDMI csatlakozója is van, nálam ez volt a fő szempont, de gondolom nem erre a válaszra vártál :) Nekem nincs külön hangszettem, ezért erre nem is figyeltem, ha meg veszek, úgyis lesz rajta optikai bemenet.
    Így néz ki amúgy a hátulja, ehhez képest még van egy USB az oldalán.
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, de jó!
    Az lenne a kérdés első körben, hogy csak optikai és RCA kimenet van rajta?
    Képek keresésébe még nem vágtam a Kugli segítségével, és amit láttam, az azt sugallja, hogy az én noname, Pc-kompatibilis 5.1-esem nem fog egy bitnyi hangot sem kipréselni belőle, mert nem tudom majd rádugni... :(
  • cleric
    Én régebben voltam klubtag, de szívesen mesélek róla :)
    Nekem a sima van, nem a Live, tehát nincs hálózati csatlakozó, csak 2 USB. Az egyiket USB hosszabbítóval pendrive csatlakoztatására használom (azért hosszabbító, hogy ne kelljen a TV alá benyúlkálni). A másikra rá van kötve egy HDD keretben, amire a filmeket töltöm át.
    Az egyik legjobb vétel volt, amire valaha pénzt adtam. Mindent lejátszik, szuper a képe, vannak rá FW frissítések (nekem a Lilibaba féle design van meg), könnyen kezelhető. Már a gyerek is tudja kezelni :) DVD-t iso-ból lejátssza, bár én jobbára avi-t nézek rajta.
    Ha konkrét kérdésed van, tedd fel nyugodtan.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne fáradtan nézd meg! Ez a legfontosabb.
    Én utána még vagy fél napig agyaltam a sztorin.

• IMYke2.0.0.0
    Japán rajzfilmek esetében angolul nézni - nekem legalábbis - elég fura.
    Szeretem, ha minimum eredeti, de legalább "dual" hanggal tudom beszerezni őket.
    A "RAW" változatokat nem ajánlom - azokon sem angol felirat, sem angol szinkron nincs :)
  • Atomreaktor
    Interlude tetszik közölük, meg fogom próbálni!
  • Atomreaktor
  • Atomreaktor
    Utánanézek akkor ennek, de én kezdő vagyok :) létezik ebből angol szinkronos, vagy úgy nem az igazi?
  • Axon
    Még van pár ilyen cucc a gépemen :)