33675
-
#9580 Valamikor még nagyon régen vki ígérte a Shadow of Destiny-t. Mizu ezzel a játékkal? Megvan vkinek?;) -
#9579 Este elindítom a 2. cd-t. -
#9578 végigtoltam a jussunkkiaszobábólt.
nagyon nagy. ez már a harmadik amit ismerek.
van a Crimson Room, az alapmű, van a Viridian Room a folytatása, meg ez. nagyon ott vannak.
Van itt valaki, aki ismeri az SWF formátumokat? Az volna a gondom, hogy...
Viridian Room-ot szeretnem leszedni, hogy offline is tudjak vele jaccani, viszont a page source-ban csak a viridian_opening_e.swf talahato meg.
ez meg nem a game. mindegy, internet explorerba van egy trukk, hogy a temporary internet filesba lement minden swf-et, amit csakl lejatszik az ember. na megvan a viridian_game_e.swf(az "e" az englisht jelenti)
csakhogy inditaskor azt irja, ki hogy az swf file lopott, mert nem az eredeti oldalról indították. van benne valami védelem. ismeri valaki az swf fileokat? ki lehet szedni a védelmet? a file-t oda tudom adni, ha kell.
meg ismer-e valami még ilyen jussunk ki a szobából játékot? -
#9577 Az nagyon jó lenne.
Mivel 800 mega helyünk van a szerveren, így jó lenne ha egyesével töltenéd fel a cdket. Ha feltöltötted a 2. cd-t én lehúzom és törlöm, ezután így az összes többivel is, ha nem gond. Ha így nem jó, akkor hamarosan úgy is törlünk valamit a szerverről, bár már volt igény a 7 guest folytatására is. -
#9576 Látod mennyire aggódunk érted?
Ez kicsit emlékeztet engem arra a bizonyos mesére, az aranytojást tojó gyúkról -
#9575 Mintha hájjal kenegetnének... -
#9574 Én most éppen betonra gyűjtök ;-) -
#9573 Szuper jó ez a Still Life! A fordítás pedig tökéletes. Nagyon tetszett az ajtóban az enyhén tuskó rendör csipetnyi vulgaritással fűszerezett szövege.
Szépen haladok a játékkal és sajnálom, hogy vasárnap nem leszek netközelben, bár az az igazság, hogy eddig semmilyen hibát nem vettem észre. -
#9572 OMG... Akkor hogy lesz neked több tárhelyed?!
Na, mondom, dobjuk már össze azt a pénzt M.A.D.-nek! -
M.A.D. #9571 :)))))Miket olvasok én itt vissza. Amúgy abban az időben tényleg pont ott voltam. :) Nem vinyóra gyűjtök. Most alaplapra. :) -
#9570 A Longest Journey HUN egyszemélyes projektemet újra elindítottam.
Munkahelyi fordítgatás rulez.
-
#9569 Sajnos nem jó. Hétfőre ígértem a magyarítás publikussá válását... Munkahelyről nem tudok feltölteni, marad az otthoni.
Tehát, vasárnap estig mindenképp kellenek a bugreportok.
Akkor Axon kimarad ebből - de attól még jó játékot... :)
-
#9568 Én biztos, hogy csak hétfőn tudok jelentkezni, mivel munkahelyről netezek és "szerencsére" vasárnap nem dolgozom.
Ha valami - mások áétal észre nem vett - szarvashibára bukkannék, azt még úgy is lehet utólag orvosolni. -
#9567 Kizárt dolog, hogy aktív vírus legyen az ftp-n. Az ftp protokol nem alkalmas távoli támadásra, csak és kizárólag file átvitelre. Mondjuk az ftp szervereket érheti támadás, de az egy másik történet. -
#9566 Srácok, nincs vírus az ftp-n? Most felnéztem és a Norton tűzfala másodpercenként blokkolt 1 trójait, ilyet eddig nem csinált... -
#9565 Az első fejezet végén vagyok!
Megvan a cucc!!!
A szokott szinvonal!
:) -
#9564 Remélem, a privit megkaptad... :)
-
#9563 Nekiesünk?
Hol van D'Artagnan? -
#9562 Privi üzenetek elmentek.
Atomreaktor, Axon és rorr: a magyarítást NE TERJESSZÉTEK!
Vasárnapig nyomjátok végig a játékot és minden módon teszteljétek a magyarítást - azaz a dialógusokat.
A hibákat EGYSZERRE, és vasárnap küldjétek, ne egyenként...!
De remélem, nem lesz sok, legfeljebb... másképp mondanám, írnám stb. típusúak
A magyarítás tartalmazza a módosított betöltő videót, a módosított stáblistát [ami után ugye kötelező megnézni még az utolsó videot!] és persze az összes szöveg magyarítását... levelek, jegyzőkönyvek, dialógusok...
-
#9561 Végre egy újszerűnek tűnő történet! Csak a képek nem tetszenek... Hentet csinálnak egy jó ötletből? Remélem nem... Ja, XIX. századi aranyásók állnak a középpontban western FPS-be ágyazva... meglátjuk... -
#9560 Gatyaszíj behúzva;)) -
#9559 Arcom leszakadt a Still Life végén...
Amúgy, végignyomtam, és nevezzetek bár elfogultnak, úgy érzem, ez így máris publikussá érett...
De amit ígértem, azt betartom. Tehát: péntek, szombat a tesztelésé és VASÁRNAP VÁROM a hibákat... nem egyenként, hanem egyben, mindenkitől.
Tehát, a három legény kösse fel a gatyáját - hamarosan mennek a privik.
-
#9558 Én vissza tudom tölteni a többit is, ha kell. -
#9557 kozépső polc, fogó,
felső polc, könyvek között golyó.
fogóval lecsíphető a tv egyik antennája
az egyik ablakba is van golyó
a golyók betehetők a mikrosulőszerű izébe.
a falon a képen a felső sarokban van egy cetli, amin 546 van irva, de semmi se tortenik az 546. masodpercben, vagyis en nem vettem észre.
be lehet nézni a fotelek alá, és a 2 fotel köze, de semmi(csak egy konektor, de nem tudtam hasznalni.)
vki rájott még valamire? -
#9556 Hoppá, újabb "jussunkkiaszobából" játék;))) katt;) -
#9555 :)) Meg vidkarira;) -
#9554 Vagy vinyóra gyűjtöget a Kossuth-téren... [hú, gonoszkodik] -
#9553 A három muskétás :-)
Biztos jönnek majd a többiek is.
Például M.A.D. is nagyon lelkesedett, csak most biztos nem ér rá benézni ide, mert éppen nekem vadássza le a Total Challenge ötödik részét :-) -
#9552 Eddig: Atomreaktor, Axon, rorr.
-
#9551 Rendben - vettem. -
#9550 Pénteken és szombaton ügyelnem kell az internet szobában, így - mivel az unalom ilyenkor majd megöl - elsőszámú teszterré tudok előlépni. Reggel be is hozzom a Still Life-ot és felteszem az itteni gépre.
Úgyhogy egy jelentkezést regisztrálhatsz a részemről :-) -
#9549 100%-os a Still Life magyarítás!!!
Hétvégéig kapnak határidőt a kivételezett teszterek, és hétfőtől - legkésőbb - már tölthető lesz a szokásos helyről, a honlapomról a magyarítás!
Kéretik tehát jelentkezni!
A jelszavas anyag elérhetősége privátban fog érkezni a komoly jelentkező részére.
Hangsúlyoznám: a törzsgyökeres Longest Journey topikfüggőket várom elsősorban!
-
#9548 Sejtettem, fizetős:( Egy "küldetés" (nyomozás) választható ingyen. Ráadásul ez csak amolyan oktató jellegű "pálya". Grafika nagyon jó és gyors is a töltés!! Egy nagyon jó ötlet példája: van egy bizonyos tolerancia mutató, mivel nem mindenki beszél szívesen egy magándetektívvel, ezért ha ez elér egy szintet, nem fognak nekünk válaszolni, tehát óvatosan kell bánnunk a kérdezősködéssel, de muszály is, mert kellenek az információk. Jegyzettömb meg inventory külön ablakban, sok infóval, átláthatóan. Nagyon jó a játék, ez további fejlesztéssel megérné cd-ssé varázsolni, bár akkor lehet épp a varázsa veszne el;)
Feltétlenül ajánlott kipróbálni;) -
#9547 Ez nem tünik rossznak. Majd meséld el, hogy milyen. -
#9546 Hm, hát ez viszont nagyon jónak tűnik, online kaland!! Azt írja, hogy ingyenes, de gondolom nem sokáig:) Én megyek is regisztrálni magam;) -
#9545 :))
Ankh trailer - ez viszont egész jó lesz!!
Itt meg megint van pár kép a Bone-ról, amin a múltkor jór röhögtünk, hogy ez meg mi??:) Sztem ez sem lesz olyan rossz;)
Esetleg Delaware St. John Vol.1: The Curse of Midnight Manor nincs meg vkinek? -
#9544 Mondjuk a képeket elnézve ez is a szokásos belső nézetes kalandjátékuk. Lehet, hogy megint a kalandjáték generátorukkal készítették :-) -
#9543 Most nézem az Atlantis Evolutoin magyar kiadását. Ez sosem akar megjelenni. Az Automex már május végén elkészült a fordítással. Több online cd shop-ban már régóta előrendelhető, de még mindig nem jelent meg. -
#9542 Reménykedjünk;) -
#9541 Általában a saját lészítésű kalandjaikkal van gond. Amit nem ők készítenek, hanem csak a kiadását végzik, azok álltalában jók.