The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2005ben jelenik meg, a sztorit és a karaktereket helyezik középpontba, 3D-s környezet, fántásztikus karakteranimációk jellemzik majd. Megint két világban játszódik, és igyekeznek úgy munkázni, hogy megtartsák a régi fanokat is, de újakat is szerezzenek.. szal a szokásos sablon marketingduma..
[merlinw.org]
Talán Larry - a mai kornak megfelelõen - már homoszexuális lesz és sármos férfiakat kell.... õõõõ felszedni/felszedetni magunk (nem mozgok még teljesen otthonosan ezen a területen
).
Mindenesetre azért várom. Bár igazából nekem nem voltak a kedvenceim a Larry kalandok. Meg sem tudnám indokolni, hogy miért. Egyetlen részt vittünk végig - az õskorban - az akkori barátnõmmel. Már nem is emlékszem melyik rész lehetett, talán az 5.
Fõleg a barátnõm nyomta én meg néha kibiceltem. Csak arra emlékszem, hogy egy "dögös" nõt fûzött Larry és õ azt kérte, hogy szerezzen neki egy tûzpiros nõi ruhát és aztán lesz "minden" a tengerparton. Sikerült szerezni egy ruhát, majd átadtam a csinibabának. Jött a randi a tengerparton. Aztán fogta magát a csinoska és felrántotta a hatlövetûjére az óvszert, és a tûzpiros ruhán át meredezõ szerszámával megindult Larry felé, aki összegörnyedve elkezdett öklendezni. Ez egy egyszerû transzvesztita poén volt, de én akkor legurultam az ágyról a röhögéstõl.... hajaj....nosztalgia

Istenem. Annyira félek ,hogy elrontották.
Kicsi Larrímnek(nem szó szerint venni) ha vakami gagyi kalandot adtak én meg is õrülök. Illetve nem. Akkor végignyomom az eddig megjelent részeket.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
[merlinw.org]
Egyébként a File Extension oldal is azt írja hogy a xarc az TLJ hangfile. Nagyon még nem mélyedtem bele, de elsõ blikkre ezeket láttam, ill h véleményem szerint nem sok köze van perl-hez a cuccnak...
[merlinw.org]
MerlinW: Te megnézted már amit feltettem neked az FTP-nkre? Longest Journey HUN projekt könyvtár...
zoszt: ja, az.
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
A cd-nek syberia2 lenne a neve. Azt nem értem, hogy a winrar egybõl kibontotta volna az iso-t is???
Elnézést a kellemetlenségekért!!!
van data könyvtár meg videók meg ilyenek. Tudnál néros imaget csinálni??
www.extragyongy.hu
Lehet, hogy elrontottam valamit.
A rar fájlt kibontva egy iso-t kéne találnod. Elvileg.
A syb2-könyvtárban mik vannak? \"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
A syb2 kettes cd-jét kibontva nem image-ket kaptam. Akkor most mi ban??? Van egy cd-m megírva meg egy syb2 valamiféle könyvtáram.
www.extragyongy.hu
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
A Gothic nevû játéknak *.vdf kiterjesztése van és ha jól emlékszem azt perllel lehet csomagolni.
A probléma az, hogy ezt egy német srác csinálta akit nem lehet elérni. Ezért áll a 2-nek a fordítása. Elméletileg már 100%-os csak nem tudjuk átkonvertálni.
Esetleg ha van valami öteleted hogy a szövegeket hogyan lehet kinyerni és visszatömöríteni akkor megköszönnénk.
A fõnököm is mindig mondja.....AZ INFORMÁCIÓÁRAMLÁS!!!! ugyebár.. 😄DDDD
www.extragyongy.hu
A rip helyett ezt már a megjeelnése óta kerestem!
Egy másik ezzel kapcsolatos kérdés, hogy letöltöttem a Multiex Commandert, mert megfordult a fejemben az a kósza ötlett, hogy elkezdem fordítani a Kyrandia 3-at. Tényleg kicsomagolja a Kyrandia .pak filejait, de én nem találom bennük a fordítandó szövegeket. Pontosabban egy-egy helyszínhez tartozó állomány elején van 2-3 angol nyelvû mondat, de azután semmi értelmes.
Nekem csak a Kyrandia 1 van meg.
Ha felteszed az FTP-re a 3-ast én is belenézhetek.
MerlinW: Longest Journey HUN projekt - az FTP-n.
MIMACSKA: hát igen, ha nekidurálom magam akkor bulldog természetem van ;-) Csak elég gyakran lustálkodom, mint az otthon lakó kismacskáim 😊))
Macska, Imyke: szerény személyem programozó, ha elküldi valaki a visszafordítandó file-okat, akkor meglátom mit tehetek az ügyért.
[merlinw.org]
Imyke: a #3457-beírás második felére tudnál valami kis infóval szolgálni?
MerlinW: Köszi a kimerítõ leírást. Megnézem mit tehetek. Nekünk egy netfilter+zorp párosítású tûzfalszerverünk van. A zorp már a legújabb moduláris proxy alapú tûzfal technológiát használja. Könyörtelen és kíméletlen és nem lehet becsapni semmivel (legalábbis jeles érdemjegyû cracker bizonyítvány nélkül nem). A zorp már belenéz a csomagok tartalmába is és ha egy picit is eltér attól a világképtõl, amit a zorp a tükéletesen szabályosról elképzel, akkor kíméletlenül eldobja a csomagot.
Összegezve: pl, ha te a 80-as portra engedélyezted a zorp webproxy-ját, akkor azon a porton keresztül a web alapú (pl. böngészõ) kérések és az arra érkezõ web alapú válaszok átmennek, de más az égvilágon semmi.
Van DMZ-nk is ahol a webszerverünk van, de oda ha lehet, akkor mégszigorúbb szabályokat alkalmaz a zorp és nem igazán lehet ettõl eltántorítani. Régebben már sokat próbálkoztam ezzel, de nem ment. Most újra elkezdtem bütykölgetni, de nem sok reményt fûzök hozzá.
www.extragyongy.hu
[merlinw.org]
INFO: AKTÍV MÓD
Mivel két passzív felhasználó egymástól nem tud tölteni, ezért célszerû aktív módra törekedni
HA most is aktiv vagy, akkor kösz a figyelmet és további jó töltögetést.
HA most passzív vagy mert router mögött vagy, akkor ugorj a 5. pontra.
HA most passzív vagy mert proxiszerver mögött vagy (kolesz, munkahely), akkor általában nem tudsz aktív lenni, kivéve ha fizikai hozzáférésed van a proxiszerverhez vagy nagyon jo haver a rendszergazda. Ez esetben csinaltasd meg vele a 5-ös pontot.
MINDEN EGYÉB ESETBEN:
1. Elõször állj aktív módba (ip-t ne töltsd ki)
HA ÍGY JÓL MEGY A KERESÕ É S TUDSZ TÖLTENI É S LEHET TÕLED IS TÖLTENI, AKKOR ENNYI E L É G
HA ÍGY NEM MEGY A KERESÕ, VAGY NEM TUDSZ LETÖLTENI, VAGY TÕLED NEM LEHET TÖLTENI, AKKOR, DE C S A K I S A K K OR
| 2. kapcsold ki az xp beépített tûzfalát (jobbra lent a dátum melletti két kis számítógép-ikonon jobb klikk, állapot / általános fül, tulajdonságok gomb / speciális fül / checkbox ki)
| 3. töltsd ki a beállításoknál az ip-címet ( www.whatismyip.com , http://wigwam.sztaki.hu bal felsõ sarokban)
| 4. adj meg egy portot is (alapesetben a 412)
| 5. Ha esetleg routered van, tök más megoldás kell, akkor portforwardolással vagy DMZ-be rakással oldható meg az aktív mód.
DMZ: keresd meg a roterprogiban a DMZ menüpontot és itt add meg a géped BELSÕ IPjét. (192.168.... kezdetû IP, amit dos parancssorban a gépeden az ipconfig paranccsal tudsz lekérdezni.) Ez esetben a router megkerulesevel jutsz a netre, ezert ajanlott kulon tuzfalprogit hasznalni.
PORTFORWARD: a routerprogi portforward vagy portmapping menupontjában adj meg egy tetszõleges portot (pl 15550, akármi amit nem hasznal mas), mind UDP mind TCP adatforgalomra iranyitsd a geped felé (belsõ IP). DC kliensben a külsõ IP cimedet ( www.whatismyip.com ) es az atiranyitott portot (peldankban a 15550) add meg.
további windowsos info angolul: http://www.dslreports.com/faq/6518
linux: info angolul: http://www.dslreports.com/faq/8363
6. Ha ezek közül már semmi se segített, akkor állj csak passzív módba DE AZ NEKED LESZ HÁTRÁNYOS! (csak letöltések szempontjából, kevesebb usert érsz el)
[merlinw.org]
Bár, kis ország, álom igények...
A portál robotja azonnal válaszolt, ennyit arról, hogy a Support mûködik-e vagy sem, és arról is, hogy valaha elolvassa-e vki a sóhajunkat...
Idézem a válaszlevelüket:
Feladó: "TLJ" <[email protected]>
Címzett: [email protected]
Tárgy:
For game hints, technical support and general information regarding 'The Longest Journey,' please check the official FAQ (www.longestjourney.com/help/faq/) and the official forums (http://forums.longestjourney.com/).
Game hints can be found here: www.longestjourney.com/help/hints/. In addition, a great hint site can be found here: www.uhs-hints.com/uhsweb/tlj.php.
Various game walk-throughs can be found by searching the web.
If you have dropped us a note to tell us that you want a sequel: thank you very much! A sequel, entitled 'Dreamfall,' is currently in development. Check the official Dreamfall site at www.dreamfall.com for more information as it is made available.
If you are having trouble installing TLJ please follow all of the applicable suggestions in the FAQ and on the forums. If you continue to to have trouble installing and believe you have one or more defective discs, you may mail your discs to the address below and we will send you new ones. You must include a self-addressed stamped envelope for the return discs. Note that all replacement discs will be the North American English version; if you do not have the North American English version of the game but still need a replacement, please send all of your discs and we'll replace your version with the North American English version.
TLJ CDs
Funcom, Inc.
P.O. Box 14390
Durham, NC
27709-4390
--
Best regards,
Funcom Customer Service
A levelemben a magyarítás elkészítéséhez kértem segítséget, indoklással és ennek a Fórumnak a címével.
Tehát, hivatalosan ennyit lehetett elérni az ügyben.
A Longest Journey szövegállománya nagyjából egy fél Baldur's Gate 1 lehet - a napló miatt.