33675

• Atomreaktor
    akkor megvan a következő játékod ;)
  • bogyoka
    Nem is hallottam róla, nem játszottam vele.
  • Atomreaktor
    igen, az igaz, hogy nem a grafika az elsődleges meghatározója egy jó kalandjátéknak. én is újra fogom játszani a bs1-et, tetszik ez a rendezői változat.

nem tudom, hogy jutott eszembe, de a Neverhood-al játszottál már?

• bogyoka
    Én nekem nem tetszettek a rajzolt kalandjátékok, de most ez a Broken Sword kifejezetten tetszik, és ha jó a játék tetszeni is fog úgy gondolom:)
  • Atomreaktor
    én is inkább a szép "kézzel" rajzoltnál maradnék :)
    például a once upon a time in japan mestermunka lett volna, de valahol nagyon elakadhattak, mert semmi hír nincsen róla :(
  • MerlinW
    Érdekesen néz ki, de maga a játék az jó nagyon. Sam and Max 3. szezonját most végeztem ki, és kikiáltottam az év kalandjátékának:)
  • bogyoka
    Én meg elővettem a rég elfelejtett xbox-ot:D Takarítottam, és lett neki helye
    De maradok azért a jó kis kalandjátékoknál is.:)
  • kirol
    Jajj ne! Engem az új Monkey kinézete kifejezetten irritál!
  • MerlinW
    Ha ismered TellTale-t akkor tudod mire számíts:) Új Sam and Max, Monkey Island sorozat, Wallace and Gromit, stb. 3D-s P&C lesz.
  • Atomreaktor
    kíváncsi leszek a történetre és a grafikára.
    ismét egyre több a rajzolt kalandjáték és ez jó ;)
  • moonster
    Nyuszi vagy McFly!

várjuk
  • MerlinW
    Telltale talán az egyik legkreatívabb csapat mostanában:) Az igazi vidám oldszkúl stílus képviselői. Örülünk:)

BTTF hivatalos oldala
  • kirol
    Érdekes!
  • takysoft
    ó igen, igen, igen, igen, igen és IGEEEEN!
  • bogyoka
    Ez jó lesz, a kedvenc filmem amúgy is:))
  • Atomreaktor
    Vissza a jövőbe!!
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, egy ideig nem lesz szükségem médialejátszóra - úgy döntöttem.
    Megvettem a 27"-est, és esténként előtte fogok (b)ámulni.
    Igaz, most az asztaltól jó 2 méterrel távolabb kell üljek, de megéri :)
  • AnarchoiD
    "WD TV Live Media Player" felejtos sokan szivnak vele ;) egy rakas loturo

mkv kezeles szegyen

hivatalos forum

egy hozzaszolas a 300bol ;)

"Can we all band together and sue these people? This is ridiculous. As one person said this is false advertisement. If there is no fix soon, I will be contacting my attorney and hopefully we can all band together "
  • szotyimutyi
    Nagyon köszönjük! :))
  • Atomreaktor
  • bogyoka
    Nem is jelezte, hogy van új üzenet.:)
    Én már játszom a Broken Sword-öt.:D
  • Axon
    Köszi!
  • moonster
    Új könyv a polcon:
    Broken Sword: Shadow of the Templars - The Director's Cut

adventuregames.hu review
  • Tomcom
    Igen azt ismerem, de időhiány miatt csak 30 percet játszottam vele... :(
  • Lord Myn
    Én sem tudtam, hogy megjelenik PC-re... Btw, eszméletlen jó lett! A hangulata veri még az eredeti verziójét is!

Nekem tetszett a 4. rész is, bár tény, hogy kicsit felemás lett. Egyedül a 2,5. részt nem játszottam végig, de majd neki vágok annak is.
  • MerlinW
    Culpa Innata-t próbáld ki. 3D-s az is, nekem nagy kedvencem. Nem szép, de jó nagyon:)
  • MerlinW
    Én is imádtam a harmadikat, csak rövid lett sajna. A 4. viszont nem tetszett, végig sem játszottam.
  • Tomcom
    Jaja, sajnos egyetlen olyan infó morzsát sem közöltek a fejlesztők, illetve nyilatkoztak, hogy a játék PC-re is megjelenik majd. Nem tudom ez mennyire volt jó húzás tőlük, egy kis reklám talán nem ártott volna neki, elég ha csak a Monkey Island SE-t nézzük.

A sorozat persze messze az egyik legjobb a kalandjáték műfaján belül. Nekem egyébként a 3. rész tetszett a legjobban. Vagy 5-6x végigvittem. Egyébként kövezzetek meg érte (pláne úgy, hogy még az AG-n is cikkíró vagyok ), de nekem jobban bejönnek az ilyen 3D-s kalandok, mint a point and clickek. Valahogy jobban bele tudom élni magam a sztoriba. Csak kár, hogy olyan kevés ilyen játék jelenik meg. A BS3, a Dreamfall, a Fahrenheiten kívül nem is nagyon tudok mondani igazán jót.

Én Cecilékkel értek egyet... a point and clicknek leáldozott, talán tényleg tovább kellene lépni. Persze ettől még ezeket a régebbi játékcsodákat ugyanúgy lehetne élvezni. Sőt. Még talán jobban a nosztalgia miatt...
  • MerlinW
    "PC-s megjelenésre pedig nem számíthatunk a későbbiekben."

És láss csodát:) Köszönjük nekik:)
  • Tomcom
    Itt olvashattok tesztet a Director's DS és Wii verziójáról:

http://adventuregames.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=835:broken-sword-directors-cut-teszt&catid=2:tesztek&Itemid=52
  • MerlinW
    Az egyik legjobb kalandjáték, vétek lenne kihagyni. Utána a 2. és 3. rész is kötelező:) A 3. már 3D-s.

Többieknek:

A director's-ban több mint 5 órányi új kalandozás van, pl. rögtön az elején Nico-t irányítva a nyomozásával kezdünk, még a kávézó felrobbantása előtt:)
  • bogyoka
    Mégis játszom vele, nem is olyan rossz, hülyeségeket írok néha:D
  • bogyoka
    Én szeretem a Broken Sword sorozatot, de a rajzolt része nekem nem jön be, nem tudom beleélni magam a játékba, nem tudom miért.
  • MerlinW
    Találtam egy ilyet:
    Broken.Sword.Shadow.of.the.Templars.The.Directors.Cut-TiNYiSO

Felújított grafika, hangok, stb.
  • IMYke2.0.0.0
    Már egy ideje - otthoni és itteni gépen is feszít :)
  • Axon
    Kiadták a nagy sikerű Death Rally windowsra optimalizált verzióját. Szuper lett. Most délelőtt sikerült megvennem a 2. autóm és azt fel is tuningoltam :)
  • Atomreaktor
    az elvileg nagyon jó játék lesz, én megvárom a teljeset!
  • bogyoka
    Ez engem is érdekelne, jó kis játék lesz ez is:)
  • kirol
    Van most egy olyan demo, hogy Lost Horizont. Próbálta valaki?
  • Atomreaktor
    Jó kis animációs film is lehetne akár, nagyon színvonalas rajzok. Sztori biztos jó lesz, játékmenetre még kíváncsi leszek.