The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beszerzés alatt...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
[merlinw.org]
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Máshol nincs fent?
Tökéletesen mûködik a magyarítással. Nekem nagyon bejön. Kár, hogy éppen most jár le a melóidõm is nem tudok vele tovább játszani :-)
Még annyit, hogy tökéletesen mûködik linux alatt wine segítségével.
(Ha felére esik az ára, vagy ha tolnak alá valami értelmes elõfizetési megoldást)
[merlinw.org]
Az még nem volt olyan drága, akkor mentek fel az iPhone árak, mikor eladták az elsõ 10millió darabot belõle. Aztán eladtak még 30milliót és azóta csak jönnek-jönnek évente az újabb darabok egyre drágábban. Szokásos Apple biznisz. Persze hozzá kell tenni, hogy évrõl évre maga mögé utasítja a piacot.
[merlinw.org]
Mert én legalább 2 félét láttam elég nagy különbséggel.
Aztán lett Siemens M60, 1 év gari után pár héttel elromlott. Élettartamot királyul tud tervezni a Siemens!
Majd Sony Ericsson K700i ez kb. 5 évig mûködött, bár az utóbbi 1,5 évben a joy már rossz volt, ami ugye mindent irányított, így idegesítõ volt, hogy nem tudtam használni.
Aztán gondoltam az eddigi 7 év gagyi telefonjai után megajándékozom magamat - kb. 2 hónapja - egy Omnia II -vel. Hát ez már jó cucc. 😊