33675
-
#31354 akkor megvan a következő játékod ;) -
#31353 Nem is hallottam róla, nem játszottam vele. -
#31352 igen, az igaz, hogy nem a grafika az elsődleges meghatározója egy jó kalandjátéknak. én is újra fogom játszani a bs1-et, tetszik ez a rendezői változat.
nem tudom, hogy jutott eszembe, de a Neverhood-al játszottál már?
-
#31351 Én nekem nem tetszettek a rajzolt kalandjátékok, de most ez a Broken Sword kifejezetten tetszik, és ha jó a játék tetszeni is fog úgy gondolom:) -
#31350 én is inkább a szép "kézzel" rajzoltnál maradnék :)
például a once upon a time in japan mestermunka lett volna, de valahol nagyon elakadhattak, mert semmi hír nincsen róla :(
-
#31349 Érdekesen néz ki, de maga a játék az jó nagyon. Sam and Max 3. szezonját most végeztem ki, és kikiáltottam az év kalandjátékának:) -
#31348 Én meg elővettem a rég elfelejtett xbox-ot:D Takarítottam, és lett neki helye
De maradok azért a jó kis kalandjátékoknál is.:) -
#31347 Jajj ne! Engem az új Monkey kinézete kifejezetten irritál! -
#31346 Ha ismered TellTale-t akkor tudod mire számíts:) Új Sam and Max, Monkey Island sorozat, Wallace and Gromit, stb. 3D-s P&C lesz. -
#31345 kíváncsi leszek a történetre és a grafikára.
ismét egyre több a rajzolt kalandjáték és ez jó ;) -
#31344 Nyuszi vagy McFly!
várjuk -
#31343 Telltale talán az egyik legkreatívabb csapat mostanában:) Az igazi vidám oldszkúl stílus képviselői. Örülünk:)
BTTF hivatalos oldala -
#31342 Érdekes! -
#31341 ó igen, igen, igen, igen, igen és IGEEEEN! -
#31340 Ez jó lesz, a kedvenc filmem amúgy is:)) -
#31339 Vissza a jövőbe!! -
#31338 Nos, egy ideig nem lesz szükségem médialejátszóra - úgy döntöttem.
Megvettem a 27"-est, és esténként előtte fogok (b)ámulni.
Igaz, most az asztaltól jó 2 méterrel távolabb kell üljek, de megéri :)
-
#31337 "WD TV Live Media Player" felejtos sokan szivnak vele ;) egy rakas loturo
mkv kezeles szegyen
hivatalos forum
egy hozzaszolas a 300bol ;)
"Can we all band together and sue these people? This is ridiculous. As one person said this is false advertisement. If there is no fix soon, I will be contacting my attorney and hopefully we can all band together " -
#31336 Nagyon köszönjük! :)) -
#31335 -
#31334 Nem is jelezte, hogy van új üzenet.:)
Én már játszom a Broken Sword-öt.:D -
#31333 Köszi! -
#31332 Új könyv a polcon:
Broken Sword: Shadow of the Templars - The Director's Cut
adventuregames.hu review -
Tomcom #31331 Igen azt ismerem, de időhiány miatt csak 30 percet játszottam vele... :( -
#31330 Én sem tudtam, hogy megjelenik PC-re... Btw, eszméletlen jó lett! A hangulata veri még az eredeti verziójét is!
Nekem tetszett a 4. rész is, bár tény, hogy kicsit felemás lett. Egyedül a 2,5. részt nem játszottam végig, de majd neki vágok annak is. -
#31329 Culpa Innata-t próbáld ki. 3D-s az is, nekem nagy kedvencem. Nem szép, de jó nagyon:) -
#31328 Én is imádtam a harmadikat, csak rövid lett sajna. A 4. viszont nem tetszett, végig sem játszottam. -
Tomcom #31327 Jaja, sajnos egyetlen olyan infó morzsát sem közöltek a fejlesztők, illetve nyilatkoztak, hogy a játék PC-re is megjelenik majd. Nem tudom ez mennyire volt jó húzás tőlük, egy kis reklám talán nem ártott volna neki, elég ha csak a Monkey Island SE-t nézzük.
A sorozat persze messze az egyik legjobb a kalandjáték műfaján belül. Nekem egyébként a 3. rész tetszett a legjobban. Vagy 5-6x végigvittem. Egyébként kövezzetek meg érte (pláne úgy, hogy még az AG-n is cikkíró vagyok ), de nekem jobban bejönnek az ilyen 3D-s kalandok, mint a point and clickek. Valahogy jobban bele tudom élni magam a sztoriba. Csak kár, hogy olyan kevés ilyen játék jelenik meg. A BS3, a Dreamfall, a Fahrenheiten kívül nem is nagyon tudok mondani igazán jót.
Én Cecilékkel értek egyet... a point and clicknek leáldozott, talán tényleg tovább kellene lépni. Persze ettől még ezeket a régebbi játékcsodákat ugyanúgy lehetne élvezni. Sőt. Még talán jobban a nosztalgia miatt... -
#31326 "PC-s megjelenésre pedig nem számíthatunk a későbbiekben."
És láss csodát:) Köszönjük nekik:) -
Tomcom #31325 Itt olvashattok tesztet a Director's DS és Wii verziójáról:
http://adventuregames.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=835:broken-sword-directors-cut-teszt&catid=2:tesztek&Itemid=52 -
#31324 Az egyik legjobb kalandjáték, vétek lenne kihagyni. Utána a 2. és 3. rész is kötelező:) A 3. már 3D-s.
Többieknek:
A director's-ban több mint 5 órányi új kalandozás van, pl. rögtön az elején Nico-t irányítva a nyomozásával kezdünk, még a kávézó felrobbantása előtt:) -
#31323 Mégis játszom vele, nem is olyan rossz, hülyeségeket írok néha:D -
#31322 Én szeretem a Broken Sword sorozatot, de a rajzolt része nekem nem jön be, nem tudom beleélni magam a játékba, nem tudom miért. -
#31321 Találtam egy ilyet:
Broken.Sword.Shadow.of.the.Templars.The.Directors.Cut-TiNYiSO
Felújított grafika, hangok, stb. -
#31320 Már egy ideje - otthoni és itteni gépen is feszít :)
-
#31319 Kiadták a nagy sikerű Death Rally windowsra optimalizált verzióját. Szuper lett. Most délelőtt sikerült megvennem a 2. autóm és azt fel is tuningoltam :) -
#31318 az elvileg nagyon jó játék lesz, én megvárom a teljeset! -
#31317 Ez engem is érdekelne, jó kis játék lesz ez is:) -
#31316 Van most egy olyan demo, hogy Lost Horizont. Próbálta valaki? -
#31315 Jó kis animációs film is lehetne akár, nagyon színvonalas rajzok. Sztori biztos jó lesz, játékmenetre még kíváncsi leszek.