The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, h szét is lehet válogatni...passz 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Pay anything you want to play them DRM-free and pay $1 or more to get Steam keys!"
Tehát, a játékért elég akármennyit, min 1 centet fizetni. A Steam kulcsért kell a min 1$.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"A vásárás a régi fizess amennyit akarsz alapon mûködik, tehát akár 10 centért is elvihetjük az egészet DRM Free vagy 1 dollárért Steam kulcsokkal. Ez most tényleg kihagyhatatlan!"
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Hol látom azt, hogy XY ismerõsnek jelölt engem abban az esetben, ha már visszaigazoltam? Mert alapesetben, ha a emberfejekre kattintok, csak az új felkéréseket mutatja.
Egyébként meg jól tetted, hogy megvetted. Én is kíváncsian várom a beszámolót.
Tulajdonképpen, már régóta szemeztem a csomaggal, és majd' mindennap megnéztem a STEAM-es oldalt, a képeket, a videókat.
Egyik percben gyõzködtem magam azzal, hogy rengeteg játékom van, amire még rá sem néztem STEAM alatt, és hogy még a Broken Sword-ök is várnak, meg hogy tuti lesz akcióban a Summer Sale alatt is, a másik percben meg azzal érveltem magamnak, hogy lehet, hogy amikor legközelebb akciós lesz, már nem áll módomban megvenni, és a képek, videók (Youtube-on is) nagyon meggyõzõek voltak, hogy egyedi humorú kalandról van szó.
Aztán az akció lejárta elõtt 1,5 perccel belevágtam 😊
Egy beszámolót azért majd tolhatsz, ha lesz kedved/idõd.
Megajándékoztam magam a Collection-nel (9,99 €, 75%-os akcióban).
Érdemes megvenni õket?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az eszköz világít, meghajtóként is látja, csak jelzi, hogy nem formatált. Formatálni meg nem lehet.
Sajnos nem sikerült megtalálnom a megfelelõ programot, mert vagy nem lehetett semmire sem használni, vagy vírust jelzett.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
[merlinw.org]
A haverom adott ide egy "érdekes" pendriveot, mondva, hogy neki nem mûködik. Windows alatt teljesen halottnak tûnik, semmit nem tud vele kezdeni. Egy linuxos gépben viszont tökéletesen lehet írni/olvasni. Elõször azt gondoltam, hogy valami egzotikus file rendszer van rajta azért nem boldogul vele a win, de megnézve láttam, hogy sima fat32. Újra formáztam, de ezután is maradt minden a régiben. Win mindenféle hibát jelzett, az ubuntu linux meg röhögve használta tovább. Haver vissza sem kérte.
ADRC Data Recovery Tools (ingyenes)
Kezdem úgy érezni, hogy ezen a fórumon csak én ismerem a Google-t..😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Sehogy sem bírtam életre...
4 évet élt 😞
Pár napja még tök jól ment a pendrive -om, a kocsiban használtam mp3 hallgatásra.
Egyik nap másolni akartam rá PC-n és azt írja használat elõtt formatálni kell?
Mondom mi van? Nem látja egyik gép sem. A lemezkezelõben RAW fájlrendszernek írja, de nem tudom megformázni, mert azt írja a lemez írásvédett. Pedig nem az.
Hogy lehet ezt leformatálni?
"guiformat" se tudja, hibát ír.
GuiFormat version 1.01 x86 Windows version 0602 64 bit
Size : 0GB 1024000 sectors
512 Bytes Per Sector, Cluster size 512 bytes
Volume ID is 19f5:929
32 Reserved Sectors, 7877 Sectors per FAT, 2 fats
1008214 Total clusters
1008213 Free Clusters
Formatting drive I:\:...
Performing full format...
Failed to write
Initialising reserved sectors and FATs...
Failed to set volume label
GetLastError()=1005
A kötet nem tartalmaz felismert fájlrendszert.
[merlinw.org]
Vagy ha elég, a Chrome-ban van ilyen fícsör:
"Destination: Click Change to choose the printer you want to use.
Select Save as PDF under "Local Destinations" to convert the page into a PDF file.
Select a printer from "Google Cloud Print" to send the print job to a printer connected to your Google Account. Alternatively, you can select Save to Google Drive to save the print job as a PDF file to your Google Drive."
[merlinw.org]
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Addig nem mentem tovább a játékban, míg az adott területen mindent meg nem találtam.
A játék ráadásul alaposan meg is könnyíti az ember dolgát, szóval, nem igazán nagy kihívás mindent felderíteni, minden kihívást teljesíteni.
De, nekem így is nagyon bejön az új Tomb Raider.
Akkor ügyesen játszottál.
Itt, internet és STEAM mellett: 1-szer teljesen, 100%-osra végigjátszva (Normál), és folyamatban a 2. végigjátszás Hard fokozaton.
Emellett, multiplayer-t is játszok néha.
Számomra, Év Játéka. Survival Edition-t vettem, dobozos verzióban, 0 Day.
Korábbi Tomb Raiderekhez nem szabad hasonlítani, ez ugyanis reboot - teljesen újrakezdése a sorozatnak.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
[merlinw.org]