The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Köszi!

moonster
A saját nevedre böksz, majd a cover jobb alján: Activity log!
Lehet, h szét is lehet válogatni...passz 😊
IMYke2.0.0.0
A DRM-Free verzió nem jutalmaz semmivel, amikor játszol - nincsenek achievementek, felhõben tárolt mentések, és nem játszhatsz vele bárhol, ahol PC van a közeledben, csak akkor, ha adathordozóról feltelepíted.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mandm
Csak a tisztánlátás miatt, hátha valakinek az 1$ már nem kigazdálkodható <#ravasz1>
"Pay anything you want to play them DRM-free and pay $1 or more to get Steam keys!"

Tehát, a játékért elég akármennyit, min 1 centet fizetni. A Steam kulcsért kell a min 1$.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

moonster
1 dolcsi volt a minimum az Alan Wake-nél.
IMYke2.0.0.0
Nekem nem volt arcom csak 10 centet adni nekik - 2 dollárért vettem még a hétvége elõtt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

moonster
mar be is huztam tegnap 😊
mandm
Alan Wake: bûn otthagyni

"A vásárás a régi fizess amennyit akarsz alapon mûködik, tehát akár 10 centért is elvihetjük az egészet DRM Free vagy 1 dollárért Steam kulcsokkal. Ez most tényleg kihagyhatatlan!"

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

kirol
Facebook beállításokkal kapcsolatban tudna valaki segíteni?

Hol látom azt, hogy XY ismerõsnek jelölt engem abban az esetben, ha már visszaigazoltam? Mert alapesetben, ha a emberfejekre kattintok, csak az új felkéréseket mutatja.

Axon
Nekem is növesztenem kellene magamban egy ilyen engedékeny "ént" 😊

Egyébként meg jól tetted, hogy megvetted. Én is kíváncsian várom a beszámolót.

IMYke2.0.0.0
Természetesen, írok majd 😊
Tulajdonképpen, már régóta szemeztem a csomaggal, és majd' mindennap megnéztem a STEAM-es oldalt, a képeket, a videókat.
Egyik percben gyõzködtem magam azzal, hogy rengeteg játékom van, amire még rá sem néztem STEAM alatt, és hogy még a Broken Sword-ök is várnak, meg hogy tuti lesz akcióban a Summer Sale alatt is, a másik percben meg azzal érveltem magamnak, hogy lehet, hogy amikor legközelebb akciós lesz, már nem áll módomban megvenni, és a képek, videók (Youtube-on is) nagyon meggyõzõek voltak, hogy egyedi humorú kalandról van szó.
Aztán az akció lejárta elõtt 1,5 perccel belevágtam 😊

moonster
Gyorsan eldöntötted..tuti nem bánod meg.
Egy beszámolót azért majd tolhatsz, ha lesz kedved/idõd.
IMYke2.0.0.0
Már mindegy 😊
Megajándékoztam magam a Collection-nel (9,99 €, 75%-os akcióban).

IMYke2.0.0.0
Valaki játszott ezzel?: "The Book of Unwritten Tales" és "The Book of Unwritten Tales: Critter Chronicles"
Érdemes megvenni õket?

takysoft
próbáld linuxban esetleg.... volt már, h úgy ment 😊

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
Én múlt héten szereztem be egy 64 gigás maxell-t. Remélem nem lesz semmi baja, mert infartust kapok, ha ennyi adatom elvész 😊

Evin
Én eddig szerencsére egyszer jártam csak így, de a pendrive nem volt még egy éves és x360-os galiba rontotta el, és valamilyen direkt pendrive formázóval vissza tudtam hozni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

RaveAir
Bosszantó módon tegnap én is ilyen pendrive problémába futottam bele. 😞
Az eszköz világít, meghajtóként is látja, csak jelzi, hogy nem formatált. Formatálni meg nem lehet.

Sajnos nem sikerült megtalálnom a megfelelõ programot, mert vagy nem lehetett semmire sem használni, vagy vírust jelzett.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

MerlinW
The ScummVM Team is proud to announce support for the Macintosh version of The Journeyman Project: Pegasus Prime.

[merlinw.org]

moonster
<#eljen>
Axon
Írhatnál egy tutorialt a google használatáról 😊

Axon
Volt már ilyen problémám, de azt egy sima formatálás megoldotta.
A haverom adott ide egy "érdekes" pendriveot, mondva, hogy neki nem mûködik. Windows alatt teljesen halottnak tûnik, semmit nem tud vele kezdeni. Egy linuxos gépben viszont tökéletesen lehet írni/olvasni. Elõször azt gondoltam, hogy valami egzotikus file rendszer van rajta azért nem boldogul vele a win, de megnézve láttam, hogy sima fat32. Újra formáztam, de ezután is maradt minden a régiben. Win mindenféle hibát jelzett, az ubuntu linux meg röhögve használta tovább. Haver vissza sem kérte.

Axon
Köszi!
Ki fogom próbálni.

moonster
Az enyémet egyáltalán nem ismeri fel.
Unknown Device...
MerlinW
Easeus Data Recovery Wizard (trial)
ADRC Data Recovery Tools (ingyenes)

Kezdem úgy érezni, hogy ezen a fórumon csak én ismerem a Google-t..😊

[merlinw.org]

kirol
Pl. micsoda?

Iger, írtam is, hogy RAW lett, pedig FAT32 igazából.

MerlinW
Vannak recovery programok, általában segítenek ilyenkor az adatok visszanyerésében. Többnyire csak a fájlrendszer kuszálódik össze. Fõleg autórádió és olyan szerkezeteknél, ahol nincs "proper" leválasztás.

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem 3 van, mind mûködik és mind 2005 elõtt vettem😊

[merlinw.org]

moonster
3 hete ugyanez történt velem is. Benn volt a gépben a pendrive, egyszer csak, mindenféle írás-olvasás mûvelet végrehajtása nélkül... felugró ablak és a Használat elõtt formázni kell a kötetet szöveg jelent meg.
Sehogy sem bírtam életre...
4 évet élt 😞
IMYke2.0.0.0
A pendrive-ok korán halnak.

kirol
Külsõ adattárolóról jut eszembe.

Pár napja még tök jól ment a pendrive -om, a kocsiban használtam mp3 hallgatásra.
Egyik nap másolni akartam rá PC-n és azt írja használat elõtt formatálni kell?
Mondom mi van? Nem látja egyik gép sem. A lemezkezelõben RAW fájlrendszernek írja, de nem tudom megformázni, mert azt írja a lemez írásvédett. Pedig nem az.

Hogy lehet ezt leformatálni?

"guiformat" se tudja, hibát ír.

GuiFormat version 1.01 x86 Windows version 0602 64 bit
Size : 0GB 1024000 sectors
512 Bytes Per Sector, Cluster size 512 bytes
Volume ID is 19f5:929
32 Reserved Sectors, 7877 Sectors per FAT, 2 fats
1008214 Total clusters
1008213 Free Clusters
Formatting drive I:\:...
Performing full format...
Failed to write
Initialising reserved sectors and FATs...
Failed to set volume label
GetLastError()=1005
A kötet nem tartalmaz felismert fájlrendszert.

MerlinW
Axon
Ezekkel sajnos nem vagyok kint a vízbõl. Debian szerveren akartam megoldani automatikusan a mentést egy külsõ adattárolóra (pl. Google drive). Ezért kellett volna egy sima script.

MerlinW
Nem (Dropbox-ot és Ubuntu One-t használom), de Google API + Python-al tudsz írni.

Vagy ha elég, a Chrome-ban van ilyen fícsör:

"Destination: Click Change to choose the printer you want to use.
Select Save as PDF under "Local Destinations" to convert the page into a PDF file.
Select a printer from "Google Cloud Print" to send the print job to a printer connected to your Google Account. Alternatively, you can select Save to Google Drive to save the print job as a PDF file to your Google Drive."

[merlinw.org]

Axon
MerlinW:

Nem tudsz olyan bash szkriptrõl, ami le tud menteni egy file-t a google drive-ra?

IMYke2.0.0.0
Ott érdemes a környezetet is használni - sokat kell mozogni, lõni a vörös hordókat, és persze fejlövéseket osztogatni, vagy ha lesérültek, odapattanni, és kivégezni õket (F gomb).

bogyoka
Én is igyekeztem körbejárni, az elején sokat kószálódtam, de most valahogy nem megy a nagy harc a kinaiakkal.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

IMYke2.0.0.0
Elsõ dokumentált végigjátszásom 27 óra és 2 perc volt. A STEAM szerint.
Addig nem mentem tovább a játékban, míg az adott területen mindent meg nem találtam.
A játék ráadásul alaposan meg is könnyíti az ember dolgát, szóval, nem igazán nagy kihívás mindent felderíteni, minden kihívást teljesíteni.
De, nekem így is nagyon bejön az új Tomb Raider.

bogyoka
Én még csak 68%-nál tartok, lehet, hogy nekem nem lesz 100%-os.
Akkor ügyesen játszottál.

IMYke2.0.0.0
Otthon, internet nélkül: 1-szer teljesen, 100%-osra végigjátszva
Itt, internet és STEAM mellett: 1-szer teljesen, 100%-osra végigjátszva (Normál), és folyamatban a 2. végigjátszás Hard fokozaton.
Emellett, multiplayer-t is játszok néha.

Számomra, Év Játéka. Survival Edition-t vettem, dobozos verzióban, 0 Day.

Korábbi Tomb Raiderekhez nem szabad hasonlítani, ez ugyanis reboot - teljesen újrakezdése a sorozatnak.

bogyoka
Persze én is, csak valahogy hátulról megtámadnak, nem akar sikerülni.

Evin
Szívatós, de én bírom a pajzsosokat.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bogyoka
Nahát, ez a Tomb Raider nagyon ütös lett, nagyon élvezem a játékot, bár sokszor fel kell állnom mert annyira bepipulok, ha megölnek, most a végefelé nagyon gáz harcolni, nehéz ellenfelek vannak, és dinamitot is dobálnak rám. Húh. <#nyes>

bogyoka
Ó köszönöm, ez jóval olcsóbb, amúgy 7.990,-Ft PC-re, a régebbi Tomb Raider drágább volt, majdnem l2 ezerért vettem. Örülök, hogy olcsóbb már.

MerlinW
Õ 4500Ft-ért ad neked Tomb Raider-t. Megbízható, én is tõle vettem.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
bogyoka - nem Te kerested véletlenül ezt a magyarítást?: SHERLOCK HOLMES VS JACK THE RIPPER HUN

kirol
Ez a rész hihetetlen jól sikerült!
Megéri az árát!

bogyoka
Már csak 3 nap, és lesz a Tomb Raider játék, nagyon várom, nem olyan drága, megfogom venni. 😊

bogyoka
Pont írni akartam ma erról, tegnap fejeztem be a The Testament of Sherlock Holmes játékot, nagyon jó és magyarul sikerült játszanom. Tudom ajánlani, a végefelé nagyon izgalmas. 😊

Atomreaktor
Most tartok kb. a felénél 😉