The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Remélem, akkor a rögtönzött segítségem most jól jött és meg tudod ejteni a beszerzést... <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bogyoka
Aha, értem köszönöm szépen.😊
Csak szeretnem volna magam csinálni, hogy ne nyaggassam õtet, mert az õ gépére jön a játék, és kiirja cd-re vagy dvd-re és úgy rakja az én gépemre, szóval meg ilyenkor, ha hazajön a melóból nem foglalkozik a játékaimmal.D

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

IMYke2.0.0.0
A "kikölcsönzõ ticketjei" egy amolyan TLJ-fórumos kiszólás akart lenni, a "könyvtárunk", a "polcunk" okán. 😊

Igen, a látható linkeket lemásolod, beilleszted felül a címsorba, Enter, majd a megjelenõ oldalon beírod a Captcha kódot , klikkelsz és kivárod a 45 mp-et majd a "Regular download"-ot választva elindul a beszerzés.

A jDownloader programmal még egyszerûbb dolgod van - feltelepíted a programot, elindítod, majd a fórumban kijelölöd és lemásolod a linkeket és a program beteszi a letöltési sorba. Neked csak "Tovább"-ozni kell rajta és õ letölti neked a megadott (beállított) könyvtárba... nem kell a géped elõtt várakoznod, kódokat írogatnod stb.

A férjed mindezt talán már ismeri, használja is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bogyoka
Sajnos ez nekem magas nem értem 😊 Valahonnan akkor tudom letölteni a játékot, ha ezek a tickettek megvannak?
Azért nem értem mert a férjem szokta a játékokat beszerezni.😊)

IMYke2.0.0.0
Bizony ám. A "kikölcsönzõ ticketjei" 😊

bogyoka
Ez most micsoda? A játék linkjei?

IMYke2.0.0.0
Fúúú... nekem még mindig jön... leterheltnégymegabitesnet.

Atomreaktor
le is jött 😊

IMYke2.0.0.0
Én is "õt" használom - 1 éve, mindkét melóhelyen 😊

Atomreaktor
köszi, én megnézem, leszedem 😊

JDownloader-t tudom ajánlani, ha nagyon sok link van. Munkahelyre pedig különösen jó😉

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, érdekel-e valakit...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Monkey Island 2 LeChucks Revenge Special Edition-SKIDROW
=========================================================
Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge expands on the highly successful The Secret of Monkey Island: Special Edition. Signature special edition features including high-definition graphics, a re-mastered musical score, full voiceover, and an in-depth hint system all return in the sequel. Plus, experience all new unique special edition features that let you interact with the world of Monkey Island like never before.

# High-definition graphics: All new re-imagined contemporary art style, hand-drawn and presented in high definition.
# Voice over: Complete voice over using original Monkey Island franchise cast members brings the story and characters to life like never before, now available for both the Special Edition and Classic modes.
# Renewed music score: Re-mastered and re-recorded musical score using live instruments.
# Special Edition and Classic modes: Scene-for-scene hot swap lets you seamlessly transition between Special Edition and Classic modes at anytime during gameplay.
# Enhanced gameplay: All new intuitive game interface and controls provide a more interactive gameplay experience.
# Hint system: In-game puzzle hint system keeps the puzzles fresh and fun.

400 MB-os darabok, nincs jelszó.

http://www.megaupload.com/?d=5V1DQ1NP
http://www.megaupload.com/?d=WP5J7FFT
http://www.megaupload.com/?d=H65BB222
http://www.megaupload.com/?d=SXSQD0BE
=======================================

bogyoka
de behozza, mikor elküldtem az üzit😄

bogyoka
Hm, érdekes, hogy az IE nem tudom hanyas, nem hozza be a csetet. Most másik gépen vagyok, mert csak ezen megy a 15 days játék😊)

szotyimutyi
A nagy klasszikus mindenki kedvence,amúgy kalandorok vagyunk. Néha azért "kilengünk" más irányba is. Amúgy errõl-arról.

Atomreaktor
😊)

Atomreaktor
akkor lassan el lehet adni 😉

moonster
Azért ennyire nem vagyunk szomorkásak.
Mindenféle kalandjátékról, többek közt a TLJrõl.
kirol
A leghosszabb utazásról, magáról az életrõl, a szomorú valóságról!

Mirõl szól ez a topic? Tényleg a The Longes Journeyrõl és még mindig aktív? vagy?
MerlinW
2007 nyarán 140-ért vettem a dollárt😊

[merlinw.org]

bogyoka
Most olvastam egy topicban, hogy most már nem jelzi ki az opera, hogy az sg adathalász, írtak valami levelet.😊

kirol
Euro-átváltási árfolyamok (1)
2008. augusztus 15.

1 euro = HUF Magyar forint 239,45
1 USD = HUF Magyar forint 162,57

Durva. 😞

MerlinW
Ennyit. 285Ft egy juró és 230 a dolcsi.
Ha nézel híradót, hónapok óta az a téma, hogy gazdasági összeomlás szélén állunk:/

[merlinw.org]

kirol
Mi történ az utóbbi 2 évben a számítástechnikai alkatrész árával?
Döbbenet, hogy én 2008.08.08-án 34k-ért vettem az E8500-amat, míg most 2010.07.05-én 40-50k körül mozog az ára.
És ez igaz másra is, pl. VGA-ra, ram-ra, stb.-re.

Ennyit romlott a forint?

szotyimutyi
Jól sikerült a pihenés? 😊))
Nálam sincs probléma a belépéskor.

Axon
Mindenesetre érdekes, hogy egy ilyen nagy forgalmú portál felkerült valamelyik fekete listára.

bogyoka
Akkor üdv megint közöttünk.😊)
Nálam nem volt probléma, bár én firefoxot használok.

bogyoka
Van, hogy néha az enyém is kilép egy keresésnél de nem mindenhol.😊

Axon
Na 1 hétig nem voltam mert nyaraltam. Meglepetésemre a www.sg.hu oldal megnyitásakor az opera böngészõm kiabál, hogy ez egy adathalász oldal és nem javasolja a megnyitását. Eddig ilyet nem csinált. Ti nem tapasztaltatok hasonlót?

Evin
Én nem láttam semmilyen használható megoldást. És decemberben még azt írták, hogy nem terveznek javítást kiadni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

szotyimutyi
<#eljen> 😊))

MerlinW
Játszatok inkább Sam&Max 3. évadjával. Világi jóság lett😊

[merlinw.org]

szotyimutyi
Köszönöm, ez volt az elsõ, amit kipróbáltam. Utána egy FLT, de az sem jó. Esetleg ez u.a.

szotyimutyi
Igen, én is itt néztem. De u.e. fent a dtp entertainment 15 days technikai segítség fórumon is. Az exe-t jelzi hibásnak. De igazából nem tudtam kibogarászni (német),rendesen. Evin megnéznéd nekem?
http://forum.dtp-entertainment.com/viewforum.php?f=214

Úgy tûnik nem a crack miatt van:

http://adventuregamers.com/forums/showthread.php?t=27156

https://www.adventuregames.hu

szotyimutyi
Mindig u.a. a résznél kilép a játékból (rendõrségi számítógépes résznél).Külföldi fórumon mások is jelezték, de nem volt rá válasz.

bogyoka
Nekem sem lép ki szerencsére, idáig jó😊 Nagyon jó vele játszani nagyon tetszik <#smile>

Evin
Mi baj vele? Nálam elindult, és a pár percnyi játék alatt semmi gond nem volt vele.

szotyimutyi
Van valakinek a 15 days játék esetleg, ami nem FLT, mert az nem jó. 😞

moonster
<#shakehead>
kirol
Ezt próbáltam, nem mûködik.

kirol
Be lehet állítani minden gombot billentyûzetre is. Én semmi mást nem állítottam, csak pár bill.-t, na meg a full képernyõt próbáltam, de ez nem sikerült.

Én a PS3-as kontrollert szeretném valahogy rákötni PC-re és jó is lenne.
Csak nem tudom hogyan lehetne.

Lord Myn
Nekem a Shattered Memories megvan (PS2-es verzió) és próbáltam emulátoron keresztül, csak az a baj, hogy nincs kontrollerem, így nem tudtam irányítani, mert rögtön az elején az analóg karral kellene szétnézni, ezt még nem sikerült billentyûre (vagy egérre) konfigurálnom, de majd kipróbálom még. Csak könnyû elveszni a sok plug-in beállításokban.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

kirol
A következõket próbálta valaki PC-n?
- Silent Hill Shattered Memories
- Silent Hill Origins

szotyimutyi
Majd mesélj róla... 😊)

bogyoka
Meg van a 15 days játék, már játszom vele😊
Félre tettem a másikat, úgy is elvagyok benne akadva.

szotyimutyi
JÓ Neked! 😊) Akkor próbáld ki a Dead mountaineers hotel-t. Nagyon szép a grafika, igazi kaland (orosz és német jött ki eddig). 😊)

Evin
Tudok németül is 😄
Egyelõre csak ki akarom próbálni, megnézni mégis milyen. Ebbõl a szempontból akár orosz is lehet még.