The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Sziasztok!
felrakná vki a Fallout tactics 3. cd-jét mivel kiíráskor kéri hogy milyen módon akarom kiírni, alapból bemountolni meg nem lehet...

Atomreaktor
#4180 (Már nincs ott, mert saját wincsimrõl töltöttem fel, az meg állítólag nem jó.)
Ha felrakom megint, akkor megnézed?

😊) Megy mint a..

Legacy😄ark Shadows (3CD) van töltésközelben. Persze, nem kérte senki, így viszem haza pénteken. 😊

Én most akkor belépek! (nem a pártba)

MIMACSKA
Akkor mások sem tudnának belépni!

www.extragyongy.hu

Axon
Mi a probléma?

Axon
Esetleg az ecc hungary ftp-je nem végez valamiféle ip szûrést?
Mondjuk olyanra gondolok, hogy megjegyezte az eddigi címekrõl érkezõ kéréseket és csak az eddigiekrõl enged be.
Ez persze csak egy tipp.

LezLee
Ok, rendben. Nem tudom, mi lehet a gond, de elég bonyolult lehet, ha Imyke se tudta megoldani. Pedig az nagy szó!
MIMACSKA
én adtam neki. De valamiért neki sem müxik mint az Imynek

www.extragyongy.hu

Atomreaktor
Köszönöm Axon...<#szomoru1>

LezLee
Elõször is: Honnan van néked ftp címed és jelszavad? <#ejnye1><#alien2><#idiota>
szotyimutyi
Hi everybody! HELP! Van egy FTP címem és egy jelszavam, de nem tudok csatlakozni. Tudna nekem valaki segíteni. Ha igen írj privire! Thanks
<#puszis>

A.G.O.N. - A rejtélyes kódex
7990 Ft
Platform: PC
Fejlesztõ: Private Moon Studios
Forgalmazó: SeVeN M
Lokalizáció: teljes magyar verzió
Várható megjelenés: 2004.12.03.
Típus: kaland

Axon
Nem egészen ide tartozik, de egy kicsit szakmaibb kérdés.
Van rá mód, hogy a böngészõvel kilistázzuk egy webszerver könyvtárát.
pl. (http://users.atw.hu/jatekhonositas/anyag/) ezt a könyvtárat valaki ki tudja listázni?
Ez most nem a kabzsi, sóvárgó, kíváncsi énem kérdezni, mivel ilyen problémám már máskor is volt.
Igazából az érdekel, hogy lehetséges-e?

Axon
Ez az igazi mazohizmus <#vigyor0>
Már fent van csak nem tudjuk a pontos címet. Máris elindult az agyam vajon milyen néven készítetted el a telepítõt, vagy a csomagolt anyagot <#fejvakaras>
Ha nem is sikerülne az oldaladra belinkelni, ide leírhatnád a pontos elérési utat.
(pl. http://users.atw.hu/jatekhonositas/anyag/WW2%20Sniper%20HUN%20ibrik&i2k.exe)

IMYke2.0.0.0
Rendicsek - mindkettõ.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MIMACSKA
Én is készen állok a próbára! 😄

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
de izé!!!!!!!!!!!!!!<#rinya>
Mindegy, mert mostanság alig leszek itthon. Engem úgyis csak január közepétõl érdekel! 😄

www.extragyongy.hu

insp
Én is úgy gondoltam, hogy elõbb végigjátszom. Szerintem a karácsony körüli szabi alkalmas is lesz a végigjátszásra.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

IMYke2.0.0.0
S hogy kérdésedre válaszoljak: én vezetem a Longest Journey magyarítását és egy lelkes, hozzáértõ fiatalembernek köszönhetõen kaptunk egy programot, mellyel megoldható a szöveg ki-beimportálás.
Most egy kicsit el vagyok havazva - pedig még nincs is igazán tél - , melóhely stb., így nem tudok anygaot küldeni, mert a géphez is alig férek hozzá.
De, ez nem is baj, mert azt szeretném, ha végigjátszanád, és utána kapnál fordítandó szövegeket. Mindenkinek így lesz a legjobb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

insp
Köszönöm szépen, lejött.

Az elsõ fél óra után is látszik már, hogy ez egy nagyon belefeledkezõs játék lesz!

IMYke2.0.0.0
[súgom: már fenn van az oldalon, csak ki kell linkelnem... <#hehe>]

MIMACSKA
😄DDD

Mikorö???

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
A Contract J.A.C.K. 1.1-es verziójának magyarítását pedig tõlem kapod ajándékba - a 2. honlapomon lesz!

MIMACSKA
Igen!!! A C.J-t szeretném! 😄D

www.extragyongy.hu

Axon
Köszi az elsõ értékelhetõ beszámolót. Az ablaküvegben tükrözõdõ arckép(em)re én is felfigyeltem. Ez eddig fps-ek tulajdonsága volt.
A nehézségi szint állíthatósága nekem is feltünt. Jó lenne kipróbálni mit is takar.

Axon
Hajaj, mit hazudjak... december hanyadikán is születtem? <#hehe>
Bár ha ezt szeptemberben tudtam volna... <#vigyor0>

Axon
Mivel hétvégén nem szoktam lenni, így utólag:
Boldog szülinapot! <#integet2>

u.i.: Szerintem kérd Imyketöl valamelyik remek magyarításának feltöltését <#awink>

MerlinW
Jihaj lemaradtam...😞

Utólag is boldog szülinapot Macsek!<#wave><#taps>

[merlinw.org]

Mint a viccben? "Van 2 szép gyerekem és 1 ronda"

Én is csatlakoznék. Utólag is boldog szülinapot!

MIMACSKA
Azt hittem azt írod, hogy 9 éved!<#zavart2>
A 9 élet jobban hangzik 😄

www.extragyongy.hu

LezLee
Még van 9 életed, úgyhogy lesz alkalmad kihasználni az ajánlatot 😊))) <#idiota>
MIMACSKA
Kösziek mindenkinek! 😄
És ha nem lenne szülinapom, akkor nem választhatnék?<#ravasz1>
Köszönöm az ajit, majd biztosan élek velecsak nem most ha nem baj mert higanysûrûségû az életem 😄

www.extragyongy.hu

mandm
Elkezdtem és szombat este el is merültem benne. Egyenlõre ígéretes. Hamar a történet közepébe kerülünk és már kezdhetjük is a szálak összeszedését.
A fordítás jónak mondható, a megtalált dokumentumok, könyvek és papírok közül is minden le van fordítva, aminek köze lehet a meséhez. (Egy két "szkennelt" dolog nincs, de ezek csak illusztrációk)
Az eddigi egyetlen puzzle kirakásahoz az utalások három-négy helyrõl összeszedhetõk voltak. Érdekes, hogy lehet nezézségi fokozatot is állítan a játékban.
Szuper, hogy ha egy tükrözõdõ felület elött állsz (pl. ablaküveg, vitrin), akkor látszik a tükörképed.
Jók az átvezetõ animációk is!
Egyenlõre ennyi

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Fenn van a 4-es CD.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Boldog születésnapot, MIMACSKA!

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

pluhi
Boldog szülinapot!
Kivánhatsz valamit a listámról, feltöltöm bármekkora legyen is. Ez innentõl áll mindenkire, akinek szülinapja van.
MIMACSKA
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat!!!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Hííííííííííí!!!!!!!!
<#integet2><#puszis><#bohoc>

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0

LezLee
BOLDOG SZÜLINAPOT MACSEK!

<#wave><#wave><#wave>
CrucifX
Boldog születésnapot MIMACSKA!

Felért, csak aludtam. 😊 Megy a 4-es is.

insp
Köszönöm. Amint lent lesz szólok.

Szia! A TLJ 3.CD-t elkezdem felpakolni.

Aki tud számolni, az szóljon ha esetleg helyhiány lenne, de nekem úgy tûnik, mintha most lenne még elég hely.

insp
Sziasztok, MIMACSKA-val beszéltünk, a Longest Journey-rõl lenne szó. Valaki fel tudná tölteni a 3-mas és a 4-es CD-ket is? Megköszönném.

Ja: Nagyon szívesen beszállnék a magyarításba, kivel vegyem fel a kapcsolatot ez ügyben? (Persze ehhez kellene a 3-mas , 4-es CD is 😊

Atomreaktor
Hi!
Axon ne feledd, mit írtál😉
Plzzzzz, AGON keeeeeell.

CrucifX
FFXI? MMORPG, fizetõs, *más* megoldásról még nem hallottam így nem hiszem, hogy sokat tudnál vele kezdeni...

😊) Ajaj. Már féregépelek!

Most töltöm le a Sid Meires klasszkiust, a Piratest. Nem az alkohol-clone-ost! No meg, amiért nem vagyok nagyon oda, de azért kíváncsiságból a Final Fantasy XI-ez (2.9G😎.
Agon-t nem vittem még haza. Most is bent vagyok és... 😊)
...maszekolok...

...a nautilus, ha arra gondolok, egy 3 éves game, ami eléggé szánalmasra sikeredett. Most nem adtak ki ilyen címmel kalandot. Szerintem. Mindjárt utánna nézek.