The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felrakná vki a Fallout tactics 3. cd-jét mivel kiíráskor kéri hogy milyen módon akarom kiírni, alapból bemountolni meg nem lehet...
#4180 (Már nincs ott, mert saját wincsimrõl töltöttem fel, az meg állítólag nem jó.)
Ha felrakom megint, akkor megnézed?
Legacy😄ark Shadows (3CD) van töltésközelben. Persze, nem kérte senki, így viszem haza pénteken. 😊
Mondjuk olyanra gondolok, hogy megjegyezte az eddigi címekrõl érkezõ kéréseket és csak az eddigiekrõl enged be.
Ez persze csak egy tipp.
<#puszis>#puszis>
A.G.O.N. - A rejtélyes kódex
7990 Ft
Platform: PC
Fejlesztõ: Private Moon Studios
Forgalmazó: SeVeN M
Lokalizáció: teljes magyar verzió
Várható megjelenés: 2004.12.03.
Típus: kaland
Van rá mód, hogy a böngészõvel kilistázzuk egy webszerver könyvtárát.
pl. (http://users.atw.hu/jatekhonositas/anyag/) ezt a könyvtárat valaki ki tudja listázni?
Ez most nem a kabzsi, sóvárgó, kíváncsi énem kérdezni, mivel ilyen problémám már máskor is volt.
Igazából az érdekel, hogy lehetséges-e?
Már fent van csak nem tudjuk a pontos címet. Máris elindult az agyam vajon milyen néven készítetted el a telepítõt, vagy a csomagolt anyagot <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha nem is sikerülne az oldaladra belinkelni, ide leírhatnád a pontos elérési utat.
(pl. http://users.atw.hu/jatekhonositas/anyag/WW2%20Sniper%20HUN%20ibrik&i2k.exe)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindegy, mert mostanság alig leszek itthon. Engem úgyis csak január közepétõl érdekel! 😄
www.extragyongy.hu
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Most egy kicsit el vagyok havazva - pedig még nincs is igazán tél - , melóhely stb., így nem tudok anygaot küldeni, mert a géphez is alig férek hozzá.
De, ez nem is baj, mert azt szeretném, ha végigjátszanád, és utána kapnál fordítandó szövegeket. Mindenkinek így lesz a legjobb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az elsõ fél óra után is látszik már, hogy ez egy nagyon belefeledkezõs játék lesz!
A nehézségi szint állíthatósága nekem is feltünt. Jó lenne kipróbálni mit is takar.
Bár ha ezt szeptemberben tudtam volna... <#vigyor0>#vigyor0>
Boldog szülinapot! <#integet2>#integet2>
u.i.: Szerintem kérd Imyketöl valamelyik remek magyarításának feltöltését <#awink>#awink>
Utólag is boldog szülinapot Macsek!<#wave>#wave><#taps>#taps>
[merlinw.org]
Én is csatlakoznék. Utólag is boldog szülinapot!
A 9 élet jobban hangzik 😄
www.extragyongy.hu
És ha nem lenne szülinapom, akkor nem választhatnék?<#ravasz1>#ravasz1>
Köszönöm az ajit, majd biztosan élek velecsak nem most ha nem baj mert higanysûrûségû az életem 😄
www.extragyongy.hu
A fordítás jónak mondható, a megtalált dokumentumok, könyvek és papírok közül is minden le van fordítva, aminek köze lehet a meséhez. (Egy két "szkennelt" dolog nincs, de ezek csak illusztrációk)
Az eddigi egyetlen puzzle kirakásahoz az utalások három-négy helyrõl összeszedhetõk voltak. Érdekes, hogy lehet nezézségi fokozatot is állítan a játékban.
Szuper, hogy ha egy tükrözõdõ felület elött állsz (pl. ablaküveg, vitrin), akkor látszik a tükörképed.
Jók az átvezetõ animációk is!
Egyenlõre ennyi
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Kivánhatsz valamit a listámról, feltöltöm bármekkora legyen is. Ez innentõl áll mindenkire, akinek szülinapja van.

Aki tud számolni, az szóljon ha esetleg helyhiány lenne, de nekem úgy tûnik, mintha most lenne még elég hely.
Ja: Nagyon szívesen beszállnék a magyarításba, kivel vegyem fel a kapcsolatot ez ügyben? (Persze ehhez kellene a 3-mas , 4-es CD is 😊
Agon-t nem vittem még haza. Most is bent vagyok és... 😊)
...maszekolok...
...a nautilus, ha arra gondolok, egy 3 éves game, ami eléggé szánalmasra sikeredett. Most nem adtak ki ilyen címmel kalandot. Szerintem. Mindjárt utánna nézek.