The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errõl a Nautilus izérõl még én sem hallottam. De valahogy nem is érdekel. Mostanában rengeteg, Jules Verne regényein alapuló kalandjáték jön ki. Már kicsit besokalltam tõlük.
Én kipróbáltam. Tetszik. Bár még nem sokat játszottam vele. Amúgy a játékban hangulatos, és a kornak megfelelõ muzsikák csendülnek föl, amik egytõl-egyig Pierrot kezemunkáját dícsérik.
Ez a kalndjáték
Jules Verne: Nautilus
megvan valakinek? Vagy próbálta már valaki. Én még nem hallottam róla, így kíváncsi vagyok milyen.
Ne kíméljetek, mondjátok a szemembe bátran, ha egy rakás ... öööö....izé. :-)
Jules Verne: Nautilus
megvan valakinek? Vagy próbálta már valaki. Én még nem hallottam róla, így kíváncsi vagyok milyen.
Ne kíméljetek, mondjátok a szemembe bátran, ha egy rakás ... öööö....izé. :-)
Kis érdekesség.
Az Automex-nél még mindig kapható a Grim Fandango. 3 ezer pénzt kóstál.
Azért érdekes mert állításuk szerint 2000-ben jelent meg a program.
Az Automex-nél még mindig kapható a Grim Fandango. 3 ezer pénzt kóstál.
Azért érdekes mert állításuk szerint 2000-ben jelent meg a program.
Nem szokásom. Amúgy lehet rajtam szórakozni.... értem én a viccet.... csak nem szeretem 😊)))))))) <#idiota>#idiota>
Dagadó? 😊
-jó ez a topik-
-jó ez a topik-
Én már mindenkit összetévesztek mindenkivel
Mindenki fogja a magáét,
én fogom a magáét!
Mindenki fogja a magáét,
én fogom a magáét!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Én csendben figyelem ami itt megy! 😊)
Na akkor mostmár mindenki figyel mindenkit. Igazi '50-es évek ....<#guluszem1>#guluszem1><#awink>#awink>
Na és persze elõtte nem árt bekapcsolni a számítógépet :-)
LezLee: magadra ne vedd! Most nem rajtad szórakozunk hanem......öööööö.....azon akivel összetévesztett a mandm. (#4201)
LezLee: magadra ne vedd! Most nem rajtad szórakozunk hanem......öööööö.....azon akivel összetévesztett a mandm. (#4201)
Igaz, Pluhi is jól figyeljen...!<#circling>#circling>
Hogy megelõzzük a további problémáidat, ezért elõre szólunk, hogy a txt-t notepad, norton editor, multiedit, ultraedit vagy valami hasonló program használatával myisd meg. Be ne mountold a daemonba, és ki ne írd alcohollal!!!! <#ejnye1>#ejnye1>
UI.: mûködik még a dos promptnál a type parancs is
UI.: mûködik még a dos promptnál a type parancs is
Dehogy vagy vak! Egyszerûen ma nincs jó napod. 😊
Bizony ott van. Illetve itt is. 😊
Mármint a txt.
pluhi:csakazértis bemountolom a setup.exe-t a daemon-ba. 😊)
Mármint a txt.
pluhi:csakazértis bemountolom a setup.exe-t a daemon-ba. 😊)
Egyébként a cd-n semmi védelem sincs. Csak a kódot kéri indításkor. Ezért is nem csináltam semmilyen iso-t mivel egy sima setup.exe az egész játék.
és a rarokat is kitöröltem már, plz mad meg tudnád adni a jelszót, ne kelljen már mégegyszer leszednem. Köszi.
😊) Jóvanna! Még nem bontottam ki.
Biztos ami biztos, én daemon 3.47-essel húzom majd be.
Nem értem, miért nincs ennek törése sehol. Valami védelme csak lehet!
Nem értem, miért nincs ennek törése sehol. Valami védelme csak lehet!
Most ért le. Nálam csak 100kb/sec-cel jött. 😊)
Amúgy, ott egy txt file, ami a kódot tartalmazza. 😊)
Amúgy, ott egy txt file, ami a kódot tartalmazza. 😊)
Na fölraktam a játékot, de mikor indítanám el Registration Code-ot kér. Esetleg Axon megdobhatna Minket egy ilyen kóddal, mert nem azért szedtem le, hogy ott nézegessem az ikonját, hogy mijen szép <#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
No, elkezdtem az AGON-t lehúzni! 😊
...de, lenne egy "hülye" kérdésem.
Ez most hanyadik része? Az elsõ, a második vagy a most nemrég megjelent harmadik? Vagy az összes? 😊
...de, lenne egy "hülye" kérdésem.
Ez most hanyadik része? Az elsõ, a második vagy a most nemrég megjelent harmadik? Vagy az összes? 😊
Én is megossztom veletek at összes programomat
<C:\Program Files\minden<#vigyor3>#vigyor3>
<C:\Program Files\minden<#vigyor3>#vigyor3>
www.extragyongy.hu
Öhm, ne saját winchesterrõl linkelj, töltsd fel vhová (pl iaro)iaro
Én is!
Mármint élmény beszámolót.
Sajnos most pont nincs idõm elmélyedni benne. Sõt! Azt sem tudom mikor lesz.
Mármint élmény beszámolót.
Sajnos most pont nincs idõm elmélyedni benne. Sõt! Azt sem tudom mikor lesz.
Najazé.... már aszittem elfelejted odabiggyeszteni ezt a jogilag elengedhetetlen hozzáfûzést 😊)))
Ááá, én meg pont akkor éjszakázok, amikor szedhetném otthonról ezerrel lefelé az AGON-t. Aki leszedte, és kipróbálta, attól élménybeszámolót kérek!!! 😊)) <#idiota>#idiota>
Ááá, én meg pont akkor éjszakázok, amikor szedhetném otthonról ezerrel lefelé az AGON-t. Aki leszedte, és kipróbálta, attól élménybeszámolót kérek!!! 😊)) <#idiota>#idiota>
Na fent van az AGON.
Töltsétek szorgalmasan. Aztán majd kicseréljük a tapasztalatainkat.
Ja...!!
Aztán 24 óra múlva törölni ám! <#awink>#awink>
Töltsétek szorgalmasan. Aztán majd kicseréljük a tapasztalatainkat.
Ja...!!
Aztán 24 óra múlva törölni ám! <#awink>#awink>
Írd össze az összes kalandjátékodat egy listába. Igazából az összes játékodat összeírhatod.
Aztán vagy bemásolod ide a fórumba, vagy összeírod egy táblázatba és felteszed valahova, ahol tudjuk böngészni. Ezután kapsz hozzáférést a szerverhez.
Aztán vagy bemásolod ide a fórumba, vagy összeírod egy táblázatba és felteszed valahova, ahol tudjuk böngészni. Ezután kapsz hozzáférést a szerverhez.
Akarom írni, péntek délután 3 felé fenn lesz a Pirates!
A Pirates ha kell szombaton felrakhatom. 1 óra alatt fenn lesz, csak elõször be kell hoznom ide a melóhelyre. 😊 Ha az jó!
Csak 4169 db-ot kell. <#papakacsint>#papakacsint>
[email protected]
Plz vki szánjon meg és ne kelljen visszaolvasnom
234523321312 hozzászólást és segítsen a szerveretekkel kapcsolatban.
Nekem is van jópár ritka kalandjátékom. Az AGON meg keeeeell.
Pluhi tudsz segíteni?
Vkiiii😞((
Zsoze voltam
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Plz vki szánjon meg és ne kelljen visszaolvasnom
234523321312 hozzászólást és segítsen a szerveretekkel kapcsolatban.
Nekem is van jópár ritka kalandjátékom. Az AGON meg keeeeell.
Pluhi tudsz segíteni?
Vkiiii😞((
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Én meg a Broken Sword 4-nek örülnék jobban. Nekem a 3. rész is tetszett, bár kezdetben féltem ettõl a 3D-s irányítástól, de elég jól megoldották. De tény, hogy én is jobban örültem volna a jól bevált 2D-s, rajzolt grafikának, de hát sajnos mostanában ez a trend. Nem baj, nemsokára jön a Project Joe, ami nagyon hajaz a BS 1-2-re és ígéretesnek tûnik.
Ez igazán jó hír. Mondjuk a BS3-mal kapcsolatban kicsit vegyesek az érzelmeim. Maga a program tetszett, csak éppen Broken Sword néven nem ezt vártam. Igazából csak egy baja volt számomra: a neve.
A Beneath a Steel Sky nagyon tetszett, így kíváncsi vagyok rá milyen lesz a 2. rész.
Ha már választani lehetne, hogy a két program közül melyik jelenjen meg hamarabb, akkor én a Beneath a Steel Sky 2-re szavaznék. Na ez persze csak magánvélemény.
A Beneath a Steel Sky nagyon tetszett, így kíváncsi vagyok rá milyen lesz a 2. rész.
Ha már választani lehetne, hogy a két program közül melyik jelenjen meg hamarabb, akkor én a Beneath a Steel Sky 2-re szavaznék. Na ez persze csak magánvélemény.
Kipróbáltam az AGON-t. Nincs a cd-n semmilyen védelem. A setup.exe-t felmásoltam a vinyóra és onnan telepítettem, miközben nem volt a meghajtóban az eredeti cd. Simán mûködik.
Darabolom és elkezdem feltölteni.
Nos a játékon egyértelmûen látszik, hogy csak és kizárólag angol verzió készült és csak most utólag próbálták feliratozni.
Az, hogy a szinkron angol, még el is megy. A beszédet felíratozza.
A probléma hasonló mint a syberia-val volt. A program tele van grafikus szövegekkel is. Újság cikkek, könyvek, levelek. Ezek természetesen angolul vannak. Azt próbálták elérni, hogy ha ráviszed az egeret a szövegre, akkor feliratozza a szöveget. Na most én éppen csak belenéztem a progiba, de máris találtam több szöveget is ami nincs feliratozva. Hogy ez kit mennyire zavar az már más kérdés.
Amint betömörítettem töltöm. Remélhetõleg holnap reggelre fent is lesz.
Darabolom és elkezdem feltölteni.
Nos a játékon egyértelmûen látszik, hogy csak és kizárólag angol verzió készült és csak most utólag próbálták feliratozni.
Az, hogy a szinkron angol, még el is megy. A beszédet felíratozza.
A probléma hasonló mint a syberia-val volt. A program tele van grafikus szövegekkel is. Újság cikkek, könyvek, levelek. Ezek természetesen angolul vannak. Azt próbálták elérni, hogy ha ráviszed az egeret a szövegre, akkor feliratozza a szöveget. Na most én éppen csak belenéztem a progiba, de máris találtam több szöveget is ami nincs feliratozva. Hogy ez kit mennyire zavar az már más kérdés.
Amint betömörítettem töltöm. Remélhetõleg holnap reggelre fent is lesz.
Broken Sword folytatás
Dixie Flatline, 21:14 - PC - Játék: Kaland - ADATLAP - (24 komment)
(Adventure Gamers) Lou the Wrench épp joey áramköreit próbálta visszafejteni, amikor érdekes utalásokra lelt a tervrajzokat közzétevõ Adventure Gamers oldalán. A Revolution nem is olyan rég megerõsítette, hogy a Beneath a Steel Sky 2 elõmunkálatai megkezdõdtek, ám a Broken Sword 4 lehetõségét is fenntartották.
Állítólag több forrásból származó információk szerint a BS4 szinte biztos, hogy megjelenik. Egyedüli megválaszolatlan kérdés, hogy a Beneath... folytatása vagy a Broken Sword kap nagyobb prioritást.
hardwired
Dixie Flatline, 21:14 - PC - Játék: Kaland - ADATLAP - (24 komment)
(Adventure Gamers) Lou the Wrench épp joey áramköreit próbálta visszafejteni, amikor érdekes utalásokra lelt a tervrajzokat közzétevõ Adventure Gamers oldalán. A Revolution nem is olyan rég megerõsítette, hogy a Beneath a Steel Sky 2 elõmunkálatai megkezdõdtek, ám a Broken Sword 4 lehetõségét is fenntartották.
Állítólag több forrásból származó információk szerint a BS4 szinte biztos, hogy megjelenik. Egyedüli megválaszolatlan kérdés, hogy a Beneath... folytatása vagy a Broken Sword kap nagyobb prioritást.
hardwired
[merlinw.org]