The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint január hét? Az ok. Lehet elõbb is.
Mivel most kb.700 méterre vagyok tõle. Mármint a vinyómtól, ami otthon van.
Azt mivel a melóhelyen nyüstölöm a gépet szabadságom alatt...a nem normális kategóriába sorolandó vagyok. A letöltéseimet elnézve eg-két napon belül behozom a vinyót. 😊

Randal
hûû😊
köszike, azt hiszem sok ember lekötelez.
de csak 7-tõl leszek, szal addig nem nagyon kell sietni.

Talán tõlem. Behozom valamelyik nap az egyik vinyómat és feltöltöm ha kell a 2 cd-t. "Uszkve" 3-4 órán belül fenn is lesz majd, ha nem lesz nagy a "forgalom" itt nálunk a hálón. 😊
Ha kell...

1. Az AoE-t ismerem és szeret(t)em is. Bár, nem vittem végig. Ezt sem. 😊 Nos, akkor megnézem ezt a magyar produkciót.

2. Képet! 😊

Randal
a Sid Meires's pirates!-ot honnan lehet leszedni? mert csak smsweben látom.

Axon
Nos, inkább úgy fogalmaznék, hogy nekem bejött. Tisztára warcraft 3 koppintásnak tûnik. A warcraft 1 és 2-t rongyosra játszottam annyira tetszett, de a 3. résszel talán a 3. vagy 4. pályáig mentem. Nem igazán jött be ez a rajzfilmes stílus. Az AoE viszont sokkal jobban eltalálta az ízlésemet. Egyelõre töretlen a lelkesedésem és ha lesz idõm akkor feltétlenül folytatom.

off:
Baba jól van. Pont ma 3 hetes és a tegnapi mérés szerint elérte a 4 kilót. Eszik alszik, nézeget. Szóval majdnem minta baba, csak amolyan társasági ember féle és szereti ha folyton van valaki a közelében, lehetõleg beszél hozzá és az plusz bónusz pontként értékeli, ha ölbe is veszi, na olyankor õ a minta baba :-).
Mostmár tényleg felteszek néhány képet valahova.
on:

Képben vagyok a gammával illetõen, de félek ezektõl az rts-ektõl. Olyan sok jelenik meg manapság. Tényleg ennyire jó? Mert akkor leszedem. 😊

off:hogy van a "nagy család"?

on:

Axon
Én meg az Armies of Exigo-val vagyok így. Hirtelenjében már a 4. kampányban járok. Itt még a magyarítással sincs gond, lévén egybõl magyar felírattal indul a game.

No vagyok. 48 órán keresztül offline voltam net-ileg.
Ez a Sid Meiers Pirates nagyon ott van. 😊 Az eredetis is ismertem anno, de az nem fogott így meg. Most meg nem akar elengedni. Ehhez egy magyarítás...😊)

Randal
ok köszi.
legközelebb 7-én leszek, szóval csak akkor tudom leszedni.

MIMACSKA
keresem.....

www.extragyongy.hu

Axon
Hát most megfogtál. Igazábol fogalmam sincs melyik verzió van meg.
Most mondhatnám, hogy az a verzió amelyik fent volt a szerveren. Én mindenesetre akkor rögtön rátöltöttem azt a nagy javító patch-et, akár kellett neki akár nem. Mindenesetre holnap elkezdem feltölteni és mellé rakom a patch-et.

pluhi
Megvan a GURUs változat? Mert akkor azt érdemes. Nem kell hozzá az a bazi nagy patch.
Axon
Én holnap feltöltöm neked.

Axon
Elõre is köszi!

Randal
Sziasztok!
Régebben már írtam, de nem lehetne felrakni a fallout Tactics 3. Cd-jét? Ugyanis amit leszedtem az lehet hogy rosszul jött le.
Mikor kiírtam elég sok fájlt nem telepített mivel hibásak voltak.
Szóval ha tudja valaki az rakja fel.
Köszi.

MIMACSKA
Igen talán, de csak holnap!!

www.extragyongy.hu

Atomreaktor
Passz, pedig én is végignyomtam😊
Valami beszélgetés nem maradt ki?
Vagy tárgy felvétele?
Már én sem emlékszem, pedig asszem én is
sokat keresgéltem.

szotyimutyi
Erre csak az tud sztem válaszolni, aki épp játszik vele. én is játszottam vle,de nem emlékszem.
Egy jótanács: ahány leírás,annyiféle, ezt saját tapasztalatból írom. Próbáld megnézni egy másikban, mit nem csináltál meg.

Sziasztok!
Segítség kellene a BS3-mal kapcsolatban. Tudom hogy van külön topikja, de csak itt gyülekezik a kalandjátékosok krémje. Sussaro kastélyában nem tudok lemenni az érvényesített kártyával se az alagsorba. Már megszereztem a végigjátszását is, de mindent jól csináltam. Nincs valami ötlet, hogy mi lehet a gáz?

Csak a gyáva ember fékez!

Axon
Nos elég húzós egy újonnan megjelent játékot egybõl megvenni. Néhány hónap és féláron is beszerezhetõ. Mondjuk én általában csak akkor veszem meg eredetiben ha nagyon tetszett. Ehhez viszont mindenképpen meg kell szereznem a warez verziót.

X-akták elsõ évadját (24 rész) én is a napokban szereztem meg. Mondjuk én magyarul. Megnézni még nem volt idõm és egy darabig nem is lesz. Aztán majd szépen sorjában, minden estére egy rész.

IMYke2.0.0.0
Melóhely teljesen tûzfal mögött van, gyakorlatilga intranet van... 😞(
Sebaj, megprószálom valahogy levadászni az original forrást.
Pénzem nincs a játékra (majdnem 10 ezer), de rettentõen érdekel, angolul pedig most nem nagyon akarok nyomulni, már fáj a fejem a sok angoltól <én hüle, még az X-Aktákat is angolul néztem végig az elmúlt fél évben... az utolsó 4 sorozatot!>.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Nos kizárásos alapon gondolkoztam.
Szerintem a Data.ork állományban vannak a szövegek, mivál másban nem is lehetnek. A szokásos néhány dll file mellett van 8 db .ork kiterjesztésû adatállomány. Van két beszédes nevû data.fr-FR.ork és data.de-DE.ork. Ezek gondolom a francia és német nyelvû kiegészítések. A többi .ork kiterjesztésû már elég egyértelmû nevû. Intro, Empire, stb. ezek is 20-90 mega körüliek.
Úgyhogy csak a Data.ork-ra tippelek. Ez sajna 580 mega. Egyszerûbb ha beszerzed a teljes telepítõt.
Igazából fogalmam sincs miért nem tudsz letölteni az ftp-rõl. Nagy könnyebbség lenne az biztos.
Egyébként próbáltál már a melóhelyedrõl csatlakozni?

Axon
Ok. Belenézek.

IMYke2.0.0.0
A magyar szöveget tartalmazó - meg nem tudom mondani - fájlt fel tudod lelni a Játékban?
Nekem az angol verzsön van meg. Igaz, még nem telepítettem.
Ha megtalálod - mivel még mindig nem férek az FTP-nkhez - kérlek, jelezd itt, a fórumban, utána megoldjuk a cserét...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
A 2. rész nekem is meg van, az elsõt meg majd csak sikerül beszerezni.

Axon
Közben sikerült berepülnöm az Armies of Exigo-t. Nagyon tetszik. Az pedig külön meglepetés volt, hogy magyar verzió.
Köszönet a feltöltõnek.

u.i.: serial szám nem volt mellette, így a fórumát túrtam át érte. Mellé teszem az alkönyvtárában, hátha másnak is kell.

szotyimutyi
Nekem a 2. van meg.

Axon
Úgy legyen! <#eljen>

Axon
Gondolkozz! Biztos nem adtál mostanában valakinek egy fél disznót? <#kacsint>

IMYke2.0.0.0
Január végén már szeretném "publikálni" ... <#alien>

Axon
Reméljük Macs fel tudja tölteni.

Axon
10 évig tanultam oroszt. Ennek megfelelõen tudok is kb. 10 szót...

Axon
Akkor összekötöd a kellemest a hasznossal, azaz a fordítás mellett játszol is vele.
Sok kitartást!

Mitõl lett nekem négy csillagom?
Szerintem is az egyik leghangulatosabb szerepjáték. Ha elkészül a magyarítás én biztos újra végigjátszom.
...na jó..csak alapfok van. sajnos!

Az én angol "majndem" középfokom ehhez nem is lenne elég. 😊 😞

Milyen kár, hogy anno oroszt tanultunk angol helyett muszájból. 😞

Micsoda élet lett itt! 😊) Pedig most áramszünet miatt nem leszek kb. 1-2 napot. Ez az átka a "céges" netnek. 😞
Nos! A Vampire elsõ része nagyon hangulatos és jó is. Nem beszéve arról, hogy összetett is. Szóval...😊
Fel lehetne rakni...

IMYke2.0.0.0
Nos, én a kettõt együtt csinálom... Tehát fordítom és játszom! Így azonnal át tudom vinni a javítások a játé szövegállományára.
Ez a 79% a szövegekre vonatkozik.
A menürendszer az mind grafika - közel 900 képbõl kell kiszemezgetni õket!

Axon
Mond csak Macs, fel tudod tölteni?

Axon
79 %-nál már érezni a szájban a siker ízét :-)
Gondolom azért még a tesztelés fázisa hátra van, az pedig egy ilyen kaliberû játéknál igen nagy falat.

MIMACSKA
Nekem az elsõ és én végigvittem. Nekem nagyon tetszett anno

www.extragyongy.hu

Axon
Köszi az infot. Azzal én is tisztában voltam, hogy az 1. rész a Vampire: The Masquarade - Redemption. Ezt szeretném ha feltöltené valaki.

szotyimutyi: nejed akkor a 2. rész van meg, mert nekem az 1. kellene?

Macs: Neked melyik rész van meg?

http://vampiregames.uw.hu/ mármint ezt olvastam.

Ráadásul az elsõ részt sem vittem végig. 😊 😞

Ok! Olvastam most a magyarításoldalát is. Minden tiszta.

MIMACSKA
Nekem is megvan a Vampire the Masq.
Szal ha kell.....

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Tehát tisztázzuk:

1. rész: Vampire: The Masquarade - Redemption <2CD, magyarítás az 1.1 Official Patch-re, 79%>

2. rész: Vampire: The Masquarade - Bloodliness ❤️CD, magyarítás az 1.2 Official Patch-re, 2%>