The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel most kb.700 méterre vagyok tõle. Mármint a vinyómtól, ami otthon van.
Azt mivel a melóhelyen nyüstölöm a gépet szabadságom alatt...a nem normális kategóriába sorolandó vagyok. A letöltéseimet elnézve eg-két napon belül behozom a vinyót. 😊
köszike, azt hiszem sok ember lekötelez.
de csak 7-tõl leszek, szal addig nem nagyon kell sietni.
Ha kell...
2. Képet! 😊
off:
Baba jól van. Pont ma 3 hetes és a tegnapi mérés szerint elérte a 4 kilót. Eszik alszik, nézeget. Szóval majdnem minta baba, csak amolyan társasági ember féle és szereti ha folyton van valaki a közelében, lehetõleg beszél hozzá és az plusz bónusz pontként értékeli, ha ölbe is veszi, na olyankor õ a minta baba :-).
Mostmár tényleg felteszek néhány képet valahova.
on:
off:hogy van a "nagy család"?
on:
Ez a Sid Meiers Pirates nagyon ott van. 😊 Az eredetis is ismertem anno, de az nem fogott így meg. Most meg nem akar elengedni. Ehhez egy magyarítás...😊)
Most mondhatnám, hogy az a verzió amelyik fent volt a szerveren. Én mindenesetre akkor rögtön rátöltöttem azt a nagy javító patch-et, akár kellett neki akár nem. Mindenesetre holnap elkezdem feltölteni és mellé rakom a patch-et.
Régebben már írtam, de nem lehetne felrakni a fallout Tactics 3. Cd-jét? Ugyanis amit leszedtem az lehet hogy rosszul jött le.
Mikor kiírtam elég sok fájlt nem telepített mivel hibásak voltak.
Szóval ha tudja valaki az rakja fel.
Köszi.
Valami beszélgetés nem maradt ki?
Vagy tárgy felvétele?
Már én sem emlékszem, pedig asszem én is
sokat keresgéltem.
Egy jótanács: ahány leírás,annyiféle, ezt saját tapasztalatból írom. Próbáld megnézni egy másikban, mit nem csináltál meg.
Segítség kellene a BS3-mal kapcsolatban. Tudom hogy van külön topikja, de csak itt gyülekezik a kalandjátékosok krémje. Sussaro kastélyában nem tudok lemenni az érvényesített kártyával se az alagsorba. Már megszereztem a végigjátszását is, de mindent jól csináltam. Nincs valami ötlet, hogy mi lehet a gáz?
Csak a gyáva ember fékez!
X-akták elsõ évadját (24 rész) én is a napokban szereztem meg. Mondjuk én magyarul. Megnézni még nem volt idõm és egy darabig nem is lesz. Aztán majd szépen sorjában, minden estére egy rész.
Sebaj, megprószálom valahogy levadászni az original forrást.
Pénzem nincs a játékra (majdnem 10 ezer), de rettentõen érdekel, angolul pedig most nem nagyon akarok nyomulni, már fáj a fejem a sok angoltól <én hüle, még az X-Aktákat is angolul néztem végig az elmúlt fél évben... az utolsó 4 sorozatot!>én hüle, még az X-Aktákat is angolul néztem végig az elmúlt fél évben... az utolsó 4 sorozatot!>.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem a Data.ork állományban vannak a szövegek, mivál másban nem is lehetnek. A szokásos néhány dll file mellett van 8 db .ork kiterjesztésû adatállomány. Van két beszédes nevû data.fr-FR.ork és data.de-DE.ork. Ezek gondolom a francia és német nyelvû kiegészítések. A többi .ork kiterjesztésû már elég egyértelmû nevû. Intro, Empire, stb. ezek is 20-90 mega körüliek.
Úgyhogy csak a Data.ork-ra tippelek. Ez sajna 580 mega. Egyszerûbb ha beszerzed a teljes telepítõt.
Igazából fogalmam sincs miért nem tudsz letölteni az ftp-rõl. Nagy könnyebbség lenne az biztos.
Egyébként próbáltál már a melóhelyedrõl csatlakozni?
Nekem az angol verzsön van meg. Igaz, még nem telepítettem.
Ha megtalálod - mivel még mindig nem férek az FTP-nkhez - kérlek, jelezd itt, a fórumban, utána megoldjuk a cserét...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Köszönet a feltöltõnek.
u.i.: serial szám nem volt mellette, így a fórumát túrtam át érte. Mellé teszem az alkönyvtárában, hátha másnak is kell.
Sok kitartást!
Nos! A Vampire elsõ része nagyon hangulatos és jó is. Nem beszéve arról, hogy összetett is. Szóval...😊
Fel lehetne rakni...
Ez a 79% a szövegekre vonatkozik.
A menürendszer
Gondolom azért még a tesztelés fázisa hátra van, az pedig egy ilyen kaliberû játéknál igen nagy falat.
szotyimutyi: nejed akkor a 2. rész van meg, mert nekem az 1. kellene?
Macs: Neked melyik rész van meg?
1. rész: Vampire: The Masquarade - Redemption <2CD, magyarítás az 1.1 Official Patch-re, 79%>2CD, magyarítás az 1.1 Official Patch-re, 79%>
2. rész: Vampire: The Masquarade - Bloodliness ❤️CD, magyarítás az 1.2 Official Patch-re, 2%>3CD, magyarítás az 1.2 Official Patch-re, 2%>