The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak 2CD-s a Vampire: The Masquarade - Redemption!
Õ a Bloodlines-ra gondolt, az 3CD-s.
S kapaszkodj meg: a Vampire magyarítás már 79%-os!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Õ a Bloodlines-ra gondolt, az 3CD-s.
S kapaszkodj meg: a Vampire magyarítás már 79%-os!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem gond. Szotyimutyi bevállalta, hogy feltölti. Leszedheted újra. Már csak a magyarítás miatt is megéri belenézni újra.
Huh! Sorry! Amaõr lúzer módra most olvastam vissza. Az elsõ része a Vampire-nak csak felinstallálva volt meg. Nemrég került lomtárba. 😞
A Timeline nehéz dió! 2 napja megy a letöltés és csak az elsõ cd fele jött le. 😞(
Na, beugorottam ellenõrizni a gépeket (miket is töltöttek le a 2 nap alatt). 😊 ja, a Vampire nekem is megvan, de ne feledd a most kiadott patch-et is hozzányomni.
Amúgy, szépjónapot! 😊
Amúgy, szépjónapot! 😊
Van még 2 giga hely a szerveren. Kezd el feltölteni. Esetleg ha megvan még valakinek, akkor besegít a töltésben.
Ha nekem is lenne otthon egy 2 Mbittes sávszélességem, akkor az én bokám sem maradna szárazon <#kacsint>#kacsint>
Hát... ha már a feltöltésröl kérdezel...
Nos, Imyke hamarosan elkészül a Vampires elsõ részének fordításával (Vampire: The Masquerade Redemption a neve, ha jól tudom).
Mivel Imyke is a csapat oszlopos tagja és gondolom nem mindenkinek van meg a Vampires, de azért megcsodálnánk Imyke munkáját, így javaslom feltöltésre.
Sajnos nekem ez nincs meg. Ha megvan a Vampires elsõ része és van egy kis szabad sávszélességed meg idõd, akkor feltolhatnád.
Elõre is köszi
Nos, Imyke hamarosan elkészül a Vampires elsõ részének fordításával (Vampire: The Masquerade Redemption a neve, ha jól tudom).
Mivel Imyke is a csapat oszlopos tagja és gondolom nem mindenkinek van meg a Vampires, de azért megcsodálnánk Imyke munkáját, így javaslom feltöltésre.
Sajnos nekem ez nincs meg. Ha megvan a Vampires elsõ része és van egy kis szabad sávszélességed meg idõd, akkor feltolhatnád.
Elõre is köszi
Szia Macs!
Jó újra látni.
Milyen volt a nyaralás.... vagyis a telelés?
Remélem nem ott voltál, ahol az a földrengés volt szökõárral karöltve?
Jó újra látni.
Milyen volt a nyaralás.... vagyis a telelés?
Remélem nem ott voltál, ahol az a földrengés volt szökõárral karöltve?
Mér lennék? Nem szar Chello ez. Legjobb net. Nincs idõközönkénti bontás, és nagyon jó átlagsebességeket produkál (egyáltalán nem ingadozik). Ha valóban megduplázzák 2 Mbittel fogok letölteni havi 7900Ft-ért (áfástul). Ennek mondjuk elég kicsi az esélye, de ha bejön, lefosom a bokámat<#vigyor>#vigyor>.
😊
Akkor így karácsony tájékán a Drakula 2-t feltöltenéd majd nekem?😉
Ráér, majd ha idõd engedi.
Köszi😊<#worship>#worship>
Akkor így karácsony tájékán a Drakula 2-t feltöltenéd majd nekem?😉
Ráér, majd ha idõd engedi.
Köszi😊<#worship>#worship>
Itt megtalálod mim van. A kérdésbõl itélve nem olvastad még...
Neked is! 😊
Épp most húzom a kuriózumnak számító Timeline-t, amit anno nagyon lehúztak. 4 nap míg lejön! 😞(( Feltegyem majd?
Épp most húzom a kuriózumnak számító Timeline-t, amit anno nagyon lehúztak. 4 nap míg lejön! 😞(( Feltegyem majd?
Céges! Egy irdoaház, de kifelé egy egyetemen keresztül megy. Néha hasít csak, de akkor nagyon. 😊)
Nyugodt karácsonyt mindenkinek most is.
Na lássuk! Mit töltsünk fel? 😊
Na lássuk! Mit töltsünk fel? 😊
Én csak egy sza*os tizedes vagyok egy csillaggal😊
M.A.D. milyen neted van bakk?😊 19 perc alatt feltölteni😉
Váá, ezt kellett volna kérnem karácsonyra.
M.A.D. milyen neted van bakk?😊 19 perc alatt feltölteni😉
Váá, ezt kellett volna kérnem karácsonyra.
Szintén Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
3 óra múlve fenn van az Armies of Exigo ajándék gyanánt😉
Nekem meg tökéletes ajándék a Lucas "Arc" és a Bad Mojo.
Át se veszem este a családtól az ajándékokat😊
3 óra múlve fenn van az Armies of Exigo ajándék gyanánt😉
Nekem meg tökéletes ajándék a Lucas "Arc" és a Bad Mojo.
Át se veszem este a családtól az ajándékokat😊
Naaa. csak egy csillag?? Én csak õrvezetõ vagyok?
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Ülhetsz a VIP páholyban és este fogadáson vehetsz részt... 😊
Na? Milyen érzés?
Na? Milyen érzés?
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Ezt ki is próbálom. Csillagos leszek-e? Mindenkinek békés ünnepeket, újév elõtt még úgyis talizunk!
..de én mé' vagyok 'ezredes'? 😊 ...vagy jó konyak? -4 csillag-
Juj! VIP!regisztráció! 😊) Bónus pálin-kólával! 😊
Mindenkinek boldog Karácsonyt! Ennek jeléül feltöltöttem most a Bad Mojo-t! Rekordidõvel, 19 perc alatt sikerült 720mb-ot uploadolni a szerverre. 😊
szotyimutyi:két böngészõt használok. amúgy, most megtartotta az opera 7.54 a bejelentkezésemet. Szóval, semmi gond.
Látom a privit. 😊
Még1szer, boldog ünnepeket! Újév elõtt még leszek párszor online. Sõt! 😊
szotyimutyi:két böngészõt használok. amúgy, most megtartotta az opera 7.54 a bejelentkezésemet. Szóval, semmi gond.
Látom a privit. 😊
Még1szer, boldog ünnepeket! Újév elõtt még leszek párszor online. Sõt! 😊
Természetesen. De gondolom, elõtte kapsz egy privit a dologról...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csicsás logót, csillagokat a nicked mellett, más színû csíkot.... hát ez mind felesleges, de ami már csábító, hogy 20 mega hely a galériában. Na az jól jönne.
Ha most kihasználom a 20 megát és 1 hónap múlva lejár a VIP tagságom, akkor törlik a 20 megán elhelyezett képeket is?
Ha most kihasználom a 20 megát és 1 hónap múlva lejár a VIP tagságom, akkor törlik a 20 megán elhelyezett képeket is?