33675

• trmn #31434
    És köszi az infót
  • trmn #31433
    Lehet, hogy akkor össze is futottunk, csak nem ismerjük egymást személyesen )))
  • bogyoka
    Az jó, belevaló srác vagy akkor:DD
  • bogyoka
    Szerepeltem én is disznótorban, igazi élmény volt számomra, persze én csak a pálinkát szolgáltam fel mielőtt megölték szegényt, meg később megkóstolgattam a kolbásznak valót, nagyon is tetszett az egész:D Bár sírtam kicsit mikor megölték a disznót:DD
  • moonster
    Én alföldi betyár vagyok

csitt-csatt
  • Axon
    Hajdú Apró-t ajánlom. Errefelé tényleg mindenki majd meg vesz Bükkszentkereszttért. Én is :)
    Tavaly is voltunk és idén is. Tavaly anyósom ismerősének a nyaralójában, idén pedig feleségem nagybátyjának a nyaralójában. Itt már tényleg azok vannak kevesebben, akiknek nincs nyaralójuk Bükkszentkereszten :)
  • Axon
    Ha pesten járok a feleségem "pesti" ismerőseinél, akkor sosem hagyom ki, hogy el ne meséljek nekik egy disznótort vagy marhatort. Borzadva hallgatják, közben összenéznek a szemük sarkából, amikor azt hiszik, hogy nem látom. Vidéki bunkót várnak, hát megkapják, közben én is remekül szórakozom rajtuk :)
  • Axon
    Igen itt megtalálod a hamisítatlan vadkeletet :)
  • bogyoka
    Rólad is azt hittem pesti vagy:DD
  • szotyimutyi
    Én IMyke-hez vagyok közel: Kaposváron.
  • Atomreaktor
    :))) én a bunkó pesti és a vidéki parasztok kategóriájában is benne vagyok :) győri vagyok, de (sajnos) 3 éve Budapesten lakom (viszont már nem sokáig).
    Debrecenben egyszer jártam, de csak az Egyetemet tudtam megnézni :)

Szegedet szeretem még, meg természetesen Győrt :) Az egy nagyon jó hely, csak ajánlani tudom, akár egy hosszú hétvégére is.

• Axon
    Vidéki tahók vagyunk ;-)
  • Axon
    Ma is szép, bár én szeretek kicsit messzebb menni ha igazán szépet akarok látni :)
  • trmn #31421
    Debrecen? Milyen hirdetési újságok vannak felétek amit sokan olvasnak?
    Azért kérdem mert van egy eladó telkem Bükkszentkereszten és úgy vettem észre, hogy a síkvidéki emberek bolondulnak a hegyekért. (Legalábbis az ott lévő nyaralók 70%-nak debreceni vagy Debrecen környéki a tulaja).
  • bogyoka
    Sajnos tudjuk, ezért nem megyünk a munkahely miatt.

Jó a monitorom, férjem kábelt cserélt és működik
  • IMYke2.0.0.0
    Én meg mostanság városba - a vidéki élet szépségeiből az ember nem tud megélni... sajnos.
  • bogyoka
    Mi Nyíregyháza felé szoktunk menni elég messze a faluba:))

Én meg szívesen mennék már vidékre lakni:))
  • MerlinW
    Minden évben járok Debrecen-Nyíregyháza hosszú hétvégés körútra, pihenni. Nameg a lányok miatt:)

Ez amolyan minél messzebb Pesttől dolog:)
  • IMYke2.0.0.0
    Kedves Tőled :)
    Tesóm az "pesti" (már ha Szigetszentmiklóst a közelsége miatt nevezhetjük annak :]), én törzsgyökeres "vidéki" vagyok.
  • RaveAir
    Nekem a tartalék 17"-os CRT monitorom a szüleimnél van, úgyhogy én is bajban lennék, ha megadná magát a sajátom.

(Amúgy én sem vagyok pesti... néhány éve vidékről leköltözött budai vagyok.)
  • bogyoka
    Te sem vagy pesti? Nahát, pedig valamiért azt gondoltam:))
  • bogyoka
    Hm, nem a szomszédban vagy az biztos:DD
  • szotyimutyi
    Kétszer voltam ott nyaralni. Nagyon szerettem...A Nagyerdő volt a kedvencem és a csónakázó tó. Ma is szép, vagy már az emberek "lába nyoma" meglátszik rajta? :))
  • IMYke2.0.0.0
    Én pedig Gordisán - Baranya-megye, déli határ.
  • Axon
    Én Debrecenben lakom, szóval eldöntheted, hogy a szomszédodban vagyok-e :)
  • bogyoka
    Jajj, de aranyosak vagytok
    Még nem tudom mit szól a férjem hozzá.

Axon! Honnan tudod, hogy messze lakunk egymáshoz? Lehet, hogy a szomszédban vagy:DD

Eszembe jutott, hogy összedugom az xbox-ot csak nem tudom még hogy hogyan:DD
  • Axon
    Nekem van itt még egy 19"-es is csak az néha behomályosodik.
  • IMYke2.0.0.0
    És nekem is van egy - CRT 17"-es.
  • Axon
    Ha a közelemben laknál, akkor tudnék neked adni monitort. Van itt a melóhelyemen 9 monitor leselejtezésre várva. Mindegyik tökéletesen működik, csak hagyományos crt monitorok (nem lapos lcd-k) és 15 colosak.
  • bogyoka
    Nincs itt semmi játék nagyon rossz így.:D Na most bele tudok gondolni, hogy játék nélkül milyen vacak az egész élet pfuj:DD
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor hardveres - meghalt. Szerintem.
  • bogyoka
    Te jó ég, pedig venni nem fogunk tudni, hát ez gáz.
    Egyet sercegett mielőtt kialudt.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha hardveres problémája van: nem
    Ha szoftveres, akkor jó eséllyel megoldható [operációs rendszer, VGA driver buheráció].
  • bogyoka
    Megtudják csinálni? LCD monitor
  • bogyoka
    Jaaajj, meghalt a monitorom:(
    A férjeméről tudok írni:)
  • Atomreaktor
    :)))
  • moonster
    Hehe, azt hittem tükör :)
  • MerlinW
    Sam&Max póker vendégszereplőkkel:) (pl. Team Fortress 2-ből)

• bogyoka
    Jó, értem igazad van, maga a játék biztos müködne, mert amúgy egy másik olyan játék megy a gépemen, amit a demóval néztem volna meg, az folytatása lenne annak amivel játszom:) Hű, szóval érted remélem mit akarok mondani:D
  • Atomreaktor
    nálam előfordult már, hogy egy kicsit régebbi játék nem indult. feltettem egy jóval régebbi driver-t és láss csodát... ;)