The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
Meg fel is töltöm😉

Atomreaktor
Nem t'om még nem próbáltam😊)
Este, ha lesz idõm kipróbálom.

Bingó! Az a demo! És milyen?

Atomreaktor
Nekem van egy ilyesmi fájlom: anaconda_adventure.exe, lehet ez az, de csak 150mb lehet a demó az.

Úgy legyen. 😊
Elvileg egy német "törõcsapat"-nak köszönhetõ, de elõtte megnéztem a képeket, és asszem kommunikál angolul is (ami lényeges számomra).

Axon
Én ezt elsõre egy akció-kalandnak azonosítanám.
Ha jól látom akkor komplett kis csapatot is irányíthatunk és egy bunkósbottal verhetjük agyon a ránk támadó anakondát :-)
Szerintem töltsd fel a szerverre, had próbáljuk ki.

hétvégén ez akadt a horogra:
http://www.3dgamers.com/games/anacondas/screenshots/

valaki hallott róla? tavaly nyáron jött ki a game (2CD). én még nforce-on sem láttam róla infót.
vélemény?

Atomreaktor
Vááá, megint megy a Magnum!!<#email>

via_mala
Ja-ja a Rátkai mûvek legendásak voltak. Igaz, soha nem tudtam végigvinni egyet sem, de nagyon jól elvoltam velük. 😊

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Atomreaktor
www.miniclip.com
Itt egész jók vannak, komolyan végre vmi ötletesség.

Axon
Erre az oldalra én is rengeteg idõt rászántam, míg egyesével átbogarásztam az összes programot. Ami érdekelt azt letöltöttem. Fõleg a magyar nyelvû kalandjátékok érdekeltek, mert mindig sárga irigyek voltunk, amikor a c64 tulajdonosok az osztályban ezekrõl a kalandjátékokról beszéltek :-).

Atomreaktor
Tutkó?
Omega Stone más néven?
Télleg, a pali elég gyanús😊
Lool vagyok😊

Axon
Nekem megvan a The last express.
Hétfõn fel tudom tölteni ha érdekel.

Ez meg az Omega Stone.

A Versailles 1685 második részét nagy nehez megtaláltam (PC). Az Arxel Tribes cég csinálta, mint a Mistmares-t.

Atomreaktor
Ezek?😊
Inherit the Earth
The last express
Titanic: Adventure out of time
Versailles 1685
Nekem ezek elsõ ránézésre bejönnek, de jó lenne
ki is prószálni õket😉

Atomreaktor
Na és ez:
http://www.generalcoffee.com/futureboy/about.html
?

Atomreaktor
Ez nincs meg vkinek:
http://www.adventuregamers.com/article/id,473
?

Atomreaktor
Nekem volt egy 1 KB-os(!) gépem és úgy tudtam vele játszani, ha beírtam a programkönyvében található 300soros játékot😊)
Aztán kaptam egy lóverseny játékot pár karakter képében😊

Bizony! Írtó jó az az oldal. Ennyi C=64-es játékot.
Volt valakinek a végefelé cartridge-e vagy milye? Én nemrég találtam meg otthon szétesve. 😊
Hátsó portba kellett beletenni, resettelni, képlopni...stb..
Milyen nagy szám volt a 2 v. 3 lemezes játék anno.

reaper4
ez naggggyon jó! azt hittem h a c64 es korszakomban majd minden gamét láttam már. most meg itt a döbbenet <#worship><#taps>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Atomreaktor
😊))

CrucifX
És ne feledkezzünk meg a lengyel nyelven kommunikáló loader-rel, valamint a jobb felsõ sarokban izgõ-mozgó kis órával, és az 5 perces imádkozás után feltûnõ SYNTAX ERROR feliratattal, a környezet szétüvöltésérõl, valamint az újboli próbálkozásról 😉

Atomreaktor
Én meg ültem a magnó mellett és imádkoztam, hoyg hozza be a játékot😊)) Kicsi mütyür csavarhúzóval tekergettem, hogy zöld maradjon a csík, ne piros😊

mandm
Ja, lemezenként 600 valahány szabad blokkal....

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

via_mala
Én meg a WinVice C64 emulátort veszem elõ, ha nosztalgiázni támad kedvem.
Innen leszedhetõ, kismillió C64-es játékkal egyetemben.
Anno csak csorgott a nyálam egy Amiga-ért, de legalább nekem floppy drive-om volt, a jó öreg 1541-es, szintén az Bécsbõl.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Atomreaktor
Still Life megjelenés:
2005 április 14!

Atomreaktor
Nekem Enterprise 128-am volt, de rohadt jó gammák voltak rajta.
Végül is uaz, mint a Commodore, de sztem vmivel jobb volt a grafika. Vááá, azok voltak a szép idõk.

LezLee
Hát az én életembõl is kimaradt valahogy az Amiga. Életem elsõ gépét asszem úgy 89-90 tájékán kaptam, nevezetesen egy Commodore 64-et. Hú az volt ám a nagy szám, bár király én sem voltam. Kazettás adattárolója volt, és akkoriban a játékoknál többet láttam a Loading feliratot, mint magát a játékot 😊)))
Ja meg a híres nevezetes "Syntax Error" 😊)) Hmmm, a régi szép idõk...
Axon
Valamikor 87-88 körül kaptam a C16-omat én is, a bécsi vásárlási láz elején vette apám. Mondjuk én a C16-ommal már egyáltalán nem voltam király a vidéken, úgy mint mad 84-ben az õ C64-esével.

pluhi
Te voltál akkor a király a vidéken '84-ben. Én csak '88 magasságában jutottam C-64 elé (nem is saját volt), és 90-ben lett Amigám asszem. Iszonyat nagy császárság volt az a gép. Ma is eljátszom a WinUAE-vel néha. Vegyük csak elõ a Superfrogot<#vigyor>.
Némely mai game nagyon szép, de játékórában csak a töredéke. 😞

Axon
Azon kevés programok egyike, amelyet rövidebb idõ alatt írtak meg, mint amennyi idõ alatt végig lehet játszani

Csodák-csodájára nem vittem végig én sem a Tir Na Nog-ot. Eszement egy game volt, annyi szent.

Azt már én is, de nagyon. 😊

Axon
Elõször a 4. rész magyar verzióját szeretném beszerezni.

Axon
A Tir Na Nog nekem is megvolt C16-ra. Nem igazán szerettem mert végtelen hosszú kilátástalan mászkálás volt az egész. Aztán megszereztem a végigjátszását és akkor rögtön abbahagytam. A készítõje 1,5 évig játszott vele mire végig tudta vinni. Mondanom sem kell, hogy elég volt végig olvasni a végigjátszást, hogy padlóra kerüljek. A leírás készítõje is folyton panaszkodott a vég nélküli vándorlásra a gigantikus térképen, újra, és újra bejárva ugyanazokat a területeket.

Mivel a Tir Na Nog kaland játék így nem tartozik az "off" kategóriába <#vigyor0>

Ezt olvastátok? Mai hírek.
Myst V: End of Ages Announced

off:Az elsõ gépem egy c64-es volt, amit kb. 1984 tájékán kaptam.
Volt pár érdekes game, amire a mai napig is emlékszem. Az egyik egy 2d-s kaland-mászka volt. Tir Na Nog volt a neve. Az év játéka volt akkor, és valami 120 oldalas leírása is volt angol nyelven.

on:

Axon
Én még pc-n gyûrtem. Az Amiga kimaradt az életembõl. A Commodore 16 volt a csúcsgépem az elsõ pc-m elõtt. Mondjuk az Another World az elsõ játékaim egyike volt és mint olyan katartikus élményt jelentett.

Van különbség. Amúgy az Amigán volt nagy szám.

Axon
Baromira ismerõsnek tünt az az Another War. Már majdnem be is írtam, hogy nekem megvan, mivel az 1. dvd-men van egy another.arj file. Aztán rájöttem, hogy az az Another World lesz. Na mindegy.

Silent Storm megvolt (aztán ahhoz is kijött a patch). Ehhez hasonló az Another War,de azt rohadt nehéz megszerezni.
Armies of Exigo-hóz kijött egy új patch!

Atomreaktor
Nekem nagyon bejött, de én is abbahagytam kb a 3/4-énél mikor egy bug miatt nem tudtam tovább menni és nem volt mentésem😊
Csak 2 óra játék veszett kárba és nem volt erõm újra nekifutni.

Atomreaktor
😊))))

Axon
Silent Storm-al az elsõ pálya legelejéig jutottam :-)
Az utcán lelõttem (úgy 4 nekifutásra) a rám támadó 4 gengsztert, majd bementem az épületbe és ott lelõttek. Ezután már nem játszottam többet vele.

Atomreaktor
Ez télleg kamion lesz, már én is figyeltem régebben.
Ahogy látom nem körökre osztott, hanem pause megoldásos, de jó az, a lényeg, hogy ne real-time legyen, mert abban nem lehet taktikázni rendesen.
Silent Storm-al nem nyomtátok? Ez azért merít belõle😊

Axon
A Lifestream-ot én is kipróbáltam, de nekem sem jött be.

pluhi
Majdnem egy hónapja megvan a cucc. Szokásos bughalmaz, mint a Restricted Area vagy a Sacred. Nemtom mi van mostanság a németekkel. Eladják saját honfitársaiknak a bétát 40 euroért, aztán fél év alatt kikalapálgatják, hogy játszható is legyen. Aztán vagy kijön angolul, vagy nem.
Randal
Ijj, akkor hagyd.
ISO kellett volna.
De azért köszi