The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bingó! Az a demo! És milyen?
Nekem van egy ilyesmi fájlom: anaconda_adventure.exe, lehet ez az, de csak 150mb lehet a demó az.
Úgy legyen. 😊
Elvileg egy német "törõcsapat"-nak köszönhetõ, de elõtte megnéztem a képeket, és asszem kommunikál angolul is (ami lényeges számomra).
Elvileg egy német "törõcsapat"-nak köszönhetõ, de elõtte megnéztem a képeket, és asszem kommunikál angolul is (ami lényeges számomra).
Én ezt elsõre egy akció-kalandnak azonosítanám.
Ha jól látom akkor komplett kis csapatot is irányíthatunk és egy bunkósbottal verhetjük agyon a ránk támadó anakondát :-)
Szerintem töltsd fel a szerverre, had próbáljuk ki.
Ha jól látom akkor komplett kis csapatot is irányíthatunk és egy bunkósbottal verhetjük agyon a ránk támadó anakondát :-)
Szerintem töltsd fel a szerverre, had próbáljuk ki.
hétvégén ez akadt a horogra:
http://www.3dgamers.com/games/anacondas/screenshots/
valaki hallott róla? tavaly nyáron jött ki a game (2CD). én még nforce-on sem láttam róla infót.
vélemény?
http://www.3dgamers.com/games/anacondas/screenshots/
valaki hallott róla? tavaly nyáron jött ki a game (2CD). én még nforce-on sem láttam róla infót.
vélemény?
Ja-ja a Rátkai mûvek legendásak voltak. Igaz, soha nem tudtam végigvinni egyet sem, de nagyon jól elvoltam velük. 😊
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Erre az oldalra én is rengeteg idõt rászántam, míg egyesével átbogarásztam az összes programot. Ami érdekelt azt letöltöttem. Fõleg a magyar nyelvû kalandjátékok érdekeltek, mert mindig sárga irigyek voltunk, amikor a c64 tulajdonosok az osztályban ezekrõl a kalandjátékokról beszéltek :-).
Ez meg az Omega Stone.
A Versailles 1685 második részét nagy nehez megtaláltam (PC). Az Arxel Tribes cég csinálta, mint a Mistmares-t.
Ezek?😊
Inherit the Earth
The last express
Titanic: Adventure out of time
Versailles 1685
Nekem ezek elsõ ránézésre bejönnek, de jó lenne
ki is prószálni õket😉
Inherit the Earth
The last express
Titanic: Adventure out of time
Versailles 1685
Nekem ezek elsõ ránézésre bejönnek, de jó lenne
ki is prószálni õket😉
Nekem volt egy 1 KB-os(!) gépem és úgy tudtam vele játszani, ha beírtam a programkönyvében található 300soros játékot😊)
Aztán kaptam egy lóverseny játékot pár karakter képében😊
Aztán kaptam egy lóverseny játékot pár karakter képében😊
Bizony! Írtó jó az az oldal. Ennyi C=64-es játékot.
Volt valakinek a végefelé cartridge-e vagy milye? Én nemrég találtam meg otthon szétesve. 😊
Hátsó portba kellett beletenni, resettelni, képlopni...stb..
Milyen nagy szám volt a 2 v. 3 lemezes játék anno.
Volt valakinek a végefelé cartridge-e vagy milye? Én nemrég találtam meg otthon szétesve. 😊
Hátsó portba kellett beletenni, resettelni, képlopni...stb..
Milyen nagy szám volt a 2 v. 3 lemezes játék anno.
ez naggggyon jó! azt hittem h a c64 es korszakomban majd minden gamét láttam már. most meg itt a döbbenet <#worship>#worship><#taps>#taps>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
És ne feledkezzünk meg a lengyel nyelven kommunikáló loader-rel, valamint a jobb felsõ sarokban izgõ-mozgó kis órával, és az 5 perces imádkozás után feltûnõ SYNTAX ERROR feliratattal, a környezet szétüvöltésérõl, valamint az újboli próbálkozásról 😉
Én meg ültem a magnó mellett és imádkoztam, hoyg hozza be a játékot😊)) Kicsi mütyür csavarhúzóval tekergettem, hogy zöld maradjon a csík, ne piros😊
Ja, lemezenként 600 valahány szabad blokkal....
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Én meg a WinVice C64 emulátort veszem elõ, ha nosztalgiázni támad kedvem.
Innen leszedhetõ, kismillió C64-es játékkal egyetemben.
Anno csak csorgott a nyálam egy Amiga-ért, de legalább nekem floppy drive-om volt, a jó öreg 1541-es, szintén az Bécsbõl.
Innen leszedhetõ, kismillió C64-es játékkal egyetemben.
Anno csak csorgott a nyálam egy Amiga-ért, de legalább nekem floppy drive-om volt, a jó öreg 1541-es, szintén az Bécsbõl.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Nekem Enterprise 128-am volt, de rohadt jó gammák voltak rajta.
Végül is uaz, mint a Commodore, de sztem vmivel jobb volt a grafika. Vááá, azok voltak a szép idõk.
Végül is uaz, mint a Commodore, de sztem vmivel jobb volt a grafika. Vááá, azok voltak a szép idõk.
Hát az én életembõl is kimaradt valahogy az Amiga. Életem elsõ gépét asszem úgy 89-90 tájékán kaptam, nevezetesen egy Commodore 64-et. Hú az volt ám a nagy szám, bár király én sem voltam. Kazettás adattárolója volt, és akkoriban a játékoknál többet láttam a Loading feliratot, mint magát a játékot 😊)))
Ja meg a híres nevezetes "Syntax Error" 😊)) Hmmm, a régi szép idõk...
Ja meg a híres nevezetes "Syntax Error" 😊)) Hmmm, a régi szép idõk...
Valamikor 87-88 körül kaptam a C16-omat én is, a bécsi vásárlási láz elején vette apám. Mondjuk én a C16-ommal már egyáltalán nem voltam király a vidéken, úgy mint mad 84-ben az õ C64-esével.
Te voltál akkor a király a vidéken '84-ben. Én csak '88 magasságában jutottam C-64 elé (nem is saját volt), és 90-ben lett Amigám asszem. Iszonyat nagy császárság volt az a gép. Ma is eljátszom a WinUAE-vel néha. Vegyük csak elõ a Superfrogot<#vigyor>#vigyor>.
Némely mai game nagyon szép, de játékórában csak a töredéke. 😞
Azon kevés programok egyike, amelyet rövidebb idõ alatt írtak meg, mint amennyi idõ alatt végig lehet játszani
Csodák-csodájára nem vittem végig én sem a Tir Na Nog-ot. Eszement egy game volt, annyi szent.
Azt már én is, de nagyon. 😊
A Tir Na Nog nekem is megvolt C16-ra. Nem igazán szerettem mert végtelen hosszú kilátástalan mászkálás volt az egész. Aztán megszereztem a végigjátszását és akkor rögtön abbahagytam. A készítõje 1,5 évig játszott vele mire végig tudta vinni. Mondanom sem kell, hogy elég volt végig olvasni a végigjátszást, hogy padlóra kerüljek. A leírás készítõje is folyton panaszkodott a vég nélküli vándorlásra a gigantikus térképen, újra, és újra bejárva ugyanazokat a területeket.
Mivel a Tir Na Nog kaland játék így nem tartozik az "off" kategóriába <#vigyor0>#vigyor0>
Mivel a Tir Na Nog kaland játék így nem tartozik az "off" kategóriába <#vigyor0>#vigyor0>
Ezt olvastátok? Mai hírek.
Myst V: End of Ages Announced
Myst V: End of Ages Announced
off:Az elsõ gépem egy c64-es volt, amit kb. 1984 tájékán kaptam.
Volt pár érdekes game, amire a mai napig is emlékszem. Az egyik egy 2d-s kaland-mászka volt. Tir Na Nog volt a neve. Az év játéka volt akkor, és valami 120 oldalas leírása is volt angol nyelven.
on:
Volt pár érdekes game, amire a mai napig is emlékszem. Az egyik egy 2d-s kaland-mászka volt. Tir Na Nog volt a neve. Az év játéka volt akkor, és valami 120 oldalas leírása is volt angol nyelven.
on:
Én még pc-n gyûrtem. Az Amiga kimaradt az életembõl. A Commodore 16 volt a csúcsgépem az elsõ pc-m elõtt. Mondjuk az Another World az elsõ játékaim egyike volt és mint olyan katartikus élményt jelentett.
Van különbség. Amúgy az Amigán volt nagy szám.
Baromira ismerõsnek tünt az az Another War. Már majdnem be is írtam, hogy nekem megvan, mivel az 1. dvd-men van egy another.arj file. Aztán rájöttem, hogy az az Another World lesz. Na mindegy.
Silent Storm megvolt (aztán ahhoz is kijött a patch). Ehhez hasonló az Another War,de azt rohadt nehéz megszerezni.
Armies of Exigo-hóz kijött egy új patch!
Armies of Exigo-hóz kijött egy új patch!
Nekem nagyon bejött, de én is abbahagytam kb a 3/4-énél mikor egy bug miatt nem tudtam tovább menni és nem volt mentésem😊
Csak 2 óra játék veszett kárba és nem volt erõm újra nekifutni.
Csak 2 óra játék veszett kárba és nem volt erõm újra nekifutni.
Silent Storm-al az elsõ pálya legelejéig jutottam :-)
Az utcán lelõttem (úgy 4 nekifutásra) a rám támadó 4 gengsztert, majd bementem az épületbe és ott lelõttek. Ezután már nem játszottam többet vele.
Az utcán lelõttem (úgy 4 nekifutásra) a rám támadó 4 gengsztert, majd bementem az épületbe és ott lelõttek. Ezután már nem játszottam többet vele.
Ez télleg kamion lesz, már én is figyeltem régebben.
Ahogy látom nem körökre osztott, hanem pause megoldásos, de jó az, a lényeg, hogy ne real-time legyen, mert abban nem lehet taktikázni rendesen.
Silent Storm-al nem nyomtátok? Ez azért merít belõle😊
Ahogy látom nem körökre osztott, hanem pause megoldásos, de jó az, a lényeg, hogy ne real-time legyen, mert abban nem lehet taktikázni rendesen.
Silent Storm-al nem nyomtátok? Ez azért merít belõle😊
Majdnem egy hónapja megvan a cucc. Szokásos bughalmaz, mint a Restricted Area vagy a Sacred. Nemtom mi van mostanság a németekkel. Eladják saját honfitársaiknak a bétát 40 euroért, aztán fél év alatt kikalapálgatják, hogy játszható is legyen. Aztán vagy kijön angolul, vagy nem.