The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy hiba, hogy felirat opciót nem találtam😞(
De a játék tetszik😉
Patch: az igaz hogy annélkül csak bizonyos pontokon lehet menteni, ami megnehezíti a dolgokat, viszont én úgy vettem észre, ha fenn van a patch a party AI nem mûködik tökéletesen. Én inkább Christophe-nál tartottam a vértartalékot, nem hagytam hogy rögtön elpazarolják...
A Vampire 1-et holnap délelõtt akkor lehúzom.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Számomra az a legfontosabb, hogy értõ játékosok kapják elõször a kezükbe a magyarítást, hogy így a hibákat mihamarabb minimalizálni tudjam. S Bennetek bízhatok, úgy érzem.
===============================
.:i2k:. from meló <#email>#email>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Köszi!
Este tesztelem, addig még maradjon plz.
Aztán ha másnak nem kell akkor mehet le.
Nemrég olvastam bele ebbe a fórumba, és láttam, hogy jófajta kis kalandjátékokról van szó. Észrevettem, hogy néha fel is töltötök (de hülye szó, fõleg így leírva... 😊 ) játékokat.
Meg szeretném kérdezni, hogy ez a hely - ahol a játékok vannak - publikus -e, vagy privát alapon megy?
Van esetleg lista, hogy mi van fent, mert lehet, hogy nekem is van 1-2 dolog, ami érdekelhet itt valakit.
Legjobbakat!
gamertag: kenobita
Ha megvan az I. rész, feltennéd azt is?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Remélhetõleg, a következõ héttõl bétateszt...!
Kellenek majd a megbízható teszterek [Atomreaktor, Axon, Lezlee, M.A.D., MerlinW, Mimacska, Pluhi, Randal, szotyimutyi, Wanted - töltsétek le, izzítsátok a Vampire-t <#hehe>#hehe>]!
A felsoroltakra számítok, de jöhet minden kaland/RPG-õrült, aki már játszott ezzel a szépséggel, vagy ha még nem, de szívvel-lélekkel segíteni akar a mind tökéletesebb, hibátlanabb magyarítás megszületésében!
A teszt kezdési idejérõl jelentést közlök majd.
Ui.: Utána reszkessetek, mert a "The Longest Journey" projekt kerül terítékre, annak is neki kell ugrani - tehát, angolul tudók kerestetnek majd!
Legyen már végre magyar 'Hosszú utazás'-unk!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1.1 Patch használata kötelezõ! Anélkül megszívjátok már az elején, a bányában...
A Patch letölthetõ a netrõl.
Ebben az esetben szükségem lenne egy Syberia I. magyar verzióra is.
www.extragyongy.hu
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A végén tuti "ott maradsz" - mi, tucatnyian legalábbis, amikor vetítettem projektoron, a koliban, nem tudtunk felállni a foteljeinkbõl!
Eszméletlenül hatott.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Hm, ez az én hétvégém😊
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=3702
Bár sokat nem tudunk meg belõle😊
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
sawmovie.com
A filmet még nem láttam, de ez a oldal nem rossz, sõt😉