The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg öszekevertem a Time Machinet a Timeline-nal. 😊
A Pc-s szekcióban van már hónapok óta a QfG V.

Atomreaktor
2 cd eredetileg és PC!

Axon
Úgy látom a Quest of Glory-nak összesen 5 része van (ezt sem tudtam eddig). Az ötödik részhez az van írva, hogy csak Mac version van belõle. Remélem ez nem igaz.

Axon
The Last Express törölve.
Ha nem kell senkinek akkor törlöm a Bad Mojo-t is.

Axon
A jelszó teljes elérést biztosít mindenkinek. Simán tudsz feltölteni.

Atomreaktor
Szerintem Private Message-re gondolt😊

A Post Mortem? Az fenn volt nemrég, ha jól emlékszem.

Atomreaktor
Akkor ma este felrakom a Time machinét. A törléseket elõtte Axon-ra bízom😊

via_mala
Akkor fetenném, de kellene uploader pw. PM?!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Wanted
<#worship>
Megoldható cd-nként is.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Az úgy már cirka 3GB szabad hely, nem?

Atomreaktor
The Mystery of the Druids??

(Oké bevallom nincs kedvem dolgozni és csemegézgetek a kalandoldalakon)<#eljen>

Atomreaktor
Last Express-t is le lehetne törölni, ha már nem szedi senki.

Nálam is lépdesett kifelé a Sanitarium, úgy 10-15 percenként. Még a hangkártya gyorrsítás levétele sem sem segített a kompatibilitás mellett. 😞

System Shock 2! Nekem régen csak rip-ben volt meg. Nem volt semmi. 😊

Atomreaktor
Ez sincs meg senkinek: The Gene Machine?

Atomreaktor
Nekem futott jól Xp-n.

IMYke2.0.0.0
Ha jól emléxem, a Sanitarium-mal gondok vannak az elsõ pályán - kilép az animáció elõtt. Windows XP-n legalábbis.

===============================
.:i2k:. from meló <#email>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
Ajaj, az átvezetõk rohadt jók és kellenek a sztorihoz.

"The Diamond Mystery of Rosemond Valley"-ról hallot már vki? Egész jónak tûnik... http://www.adventure-archiv.com/rosemondreviewe.htm

via_mala
A Sanitarium meg engem érdekelne, ha egy-két napra felkerülne, gyorsan lerántanám. Nekem sajna csak a rip van meg, de azt mondják az átvezetõk nélkül nem az igazi.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Mindkettõ ritkaság, még edonkey-en is. 😊

via_mala
Na behoztam a System Shock 1-2-t.
Az elsõ rész 10 MB tömörítve, a második pedig 453 MB tömörítve.
Küldjön valaki privit, hogy hogy tudom feltölteni õket.

szotyimutyi
Ha a Syberia 2 nem kell senkinek, leszedhetem a hely miatt.

Atomreaktor
Oké😉
Time Machine 1 cd-s, azzal nem lesz gond, de az Atlantis 2 4 CD-s!😊

Wanted
A Time Machine-t és az Atlantis-t feltehetnéd, ha lesz hely a szerveren.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Én csak hallomásból ismertem. Illetve cikkekbõl.
Quest for Glory: http://www.gamespot.com/pc/rpg/questforglory5dragonfire/screenindex.html

975MB lenne majd.

Atomreaktor
Quest for Glory-ból eszembe jutott a Space Quest, onnan meg a Commander Keen!! Nyomta valaki vele anno? Keen kapitány nekem jópár számtech órát tett kellemesebbé anno😉

Minden idõk top 100-a kalandban?
Maniac Mansion. Az elsõk egyike volt nekem anno.
Többen játzsottuk párhuzamosan a suli után. Jó, hogy abban az idõben nem volt semmi leírás róla. Szenvedtünk is vele. Aztán az amigás korszakból a Flight of the Amaton Queen (vagy mi). Asszem 8 lemezes volt. Nagyon jó volt a története és a hangulta. És még sok progi....de most így elsõre...

Axon
Jöhet! Mióta beszereztem az elsõ 3 részt, azóta nagyon megtetszett.
Pluhi listájában szerepel a Collection is. Egyszer említettem, neki, hogy egy nyugalmasabb idõszakban, ha lesz szabad sávszélessége, akkor feltolhatná.

Axon
Mondjuk nem is akarok leírni egy olyan kalandot, amit még ki sem próbáltam.
Mindenesetre talán szerencsésebb lenne egy 50-es vagy 100-as listát összeállítani. Mindenidõk top100-as kalandjai.

Errõl jut eszembe. A Quest for Glory V.-öt felrakjam majd? Nemrég szerettem volna magamnak letölteni, de...

Axon
Ennek tükrében már nem igazán értem hogyan kerülhetett be a 20 legjobb kalandjátékba.
Ami furcsa, hogy fõleg "régebbi" kalandok szerepelnek és újabb koriak már nem (pl. Syberia, Road Adventure, Black Mirror, stb.)

Atomreaktor
Nekem is úgy tûnik😊 Bár ha vmi bekerült az elsõ 20-ba...
Bár a Sanitariumból is lehetne kirakni olyan képeket, amibõl úgy tûnne, hogy gyerekeknek készült😊

Axon
A képek nem rosszak, bár számomra inkább kisebb gyerekeknek valónak tûnik.

Axon
Megnéztem a képeket. Egy rossz szavam sem lehet rá. A leírás szerint egyértemûen kaland játék. A képek alapján ez már nem annyira egyértelmû. A trailert most töltöttem le, azt is megnézem.

😊 Megelõztek! Sierra kaland. A Quest-es idõkbõl.

Atomreaktor
Itt meg képek: http://www.a-for-adventure.com/gamereview.php?id=114
Hmm, érdekes😊)
Bár Sierra játék, nem lehet olyan rossz.

Atomreaktor
Itt egy review: http://www.quandaryland.com/jsp/dispArticle.jsp?index=54

Axon
Egyedül a 19-esrõl nem hallottam még soha. A másik kettõbõl a 9-es megvan, de még nem volt idõm belenézni, a másikról (Pandora) pedig már hallottam és láttam képeket.
Errõl #19: Pepper's Adventures in Time mondhatna valaki néhány szót, aki már próbálta.

Atomreaktor
Ja, én is "várom", hogy megjöjjön a fõnököm, aztán majd akkor színlelek vmi melót😊 Pedig lenne mit csinálnom, de nincs sok kedvem.

IMYke2.0.0.0
Ja, személy szerint megszakadok... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dolgozni? Hétfõn? 😊) Amúgy kell majd azt is. 😞 Ráadásul, ma is ki kell ugranom a CEU-ba az egyetemre, a belvárosba.

Atomreaktor
Látom mindenki keményen dolgozik😊

Én ma este viszem innen haza a Vampire-t, ha minden jól megy, aztán hajrá!

Más.
A 9-es a Sherlock elsõ része. Nemrég tette fel nekem valaki erre szerverre. A Pandora-r szoktam látni több helyen. Text Muprhy sorozat egyik tagja. Asszem 3.4GB! Ami abban az idõben írtó nagynak számított. Gondolom a tömörítés még abban az idõben nem nagyon ment jól, és a sok digis file-ok is megdobhatták. Amúgy, gondoltam, hogy leszedem. Nem lehet(ett) rossz kalandjáték. Sõt!

IMYke2.0.0.0
Megoldható.
Rajtam igazán nem múlik - elkészítem majd azoknak a szövegét is, rákódolom, benyomom õket a megfelelõ formátumba és tölthetõ lesz majd, külön.
Már eléggé elterjedt a szélessáv ahhoz, hogy páran ezt is megengedhessék maguknak.

Atomreaktor
És ha majdan késõbb a videókat külön lehetne letölteni a magyar felirattal, az nem jó ötlet? (mint a Gothic 2-nél)

IMYke2.0.0.0
Vampire 1:
- a videok alatt nincs felirat.
Megoldható lenne, de akkor a) újra kellene kódolni az egészet a "ráégetett" feliratok miatt b) rohadt nagy méretû lenne a magyarítás
- a menürendszer (fõmenü, karakterlapok) angol, mivel minden egyes gombbal, felirattal rendelkezõ része különálló grafika (összesen 280 darab kép). Ezeket a héten elkészítem.
- a rövid ö és ü az ún. "kalaposság" elkerülése végett lett használva.

A hibákat kíméletlenül jegyezzétek és küldjétek szépen majd el a mailcímemre!

Ui.: Nem is tudjátok, mennyit segítetek ezzel! Örök hála!

Axon
Teszteli már valaki a vampirest?
Nekem a videók alatt nincs felirat. Lehet, hogy nem is kell ott lennie, csak megjegyeztem. Grafikai fordítás sincs nálam, értem ez alatt elsõsorban a karakterlap fordítását. Úgy vettem észre, hogy a szövegekben az õ, û betûk helyett az ö, ü-t használta Imyke.
Eddig egy apró hibát találtam a párbeszédekben, majd szorgalmasan írogatom.

Axon
A 19-esrõl még nem hallottam és a 9, 15-öst nem ismerem. A többi viszont alapmû. Gondolom a sorrenden esetleg lehet vitatkozni - bár én nagyjából egyetértek - itt mégis azt kell nézni, hogy mi került a 20 legjobba és nem azt, hogy a húszon belül mi a sorrend.

Atomreaktor
Visszaigazolás küldve😉