The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Pc-s szekcióban van már hónapok óta a QfG V.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Megoldható cd-nként is.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
(Oké bevallom nincs kedvem dolgozni és csemegézgetek a kalandoldalakon)<#eljen>#eljen>
===============================
.:i2k:. from meló <#email>#email>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"The Diamond Mystery of Rosemond Valley"-ról hallot már vki? Egész jónak tûnik... http://www.adventure-archiv.com/rosemondreviewe.htm
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Az elsõ rész 10 MB tömörítve, a második pedig 453 MB tömörítve.
Küldjön valaki privit, hogy hogy tudom feltölteni õket.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Quest for Glory: http://www.gamespot.com/pc/rpg/questforglory5dragonfire/screenindex.html
975MB lenne majd.
Maniac Mansion. Az elsõk egyike volt nekem anno.
Többen játzsottuk párhuzamosan a suli után. Jó, hogy abban az idõben nem volt semmi leírás róla. Szenvedtünk is vele. Aztán az amigás korszakból a Flight of the Amaton Queen (vagy mi). Asszem 8 lemezes volt. Nagyon jó volt a története és a hangulta. És még sok progi....de most így elsõre...
Pluhi listájában szerepel a Collection is. Egyszer említettem, neki, hogy egy nyugalmasabb idõszakban, ha lesz szabad sávszélessége, akkor feltolhatná.
Mindenesetre talán szerencsésebb lenne egy 50-es vagy 100-as listát összeállítani. Mindenidõk top100-as kalandjai.
Ami furcsa, hogy fõleg "régebbi" kalandok szerepelnek és újabb koriak már nem (pl. Syberia, Road Adventure, Black Mirror, stb.)
Bár a Sanitariumból is lehetne kirakni olyan képeket, amibõl úgy tûnne, hogy gyerekeknek készült😊
Hmm, érdekes😊)
Bár Sierra játék, nem lehet olyan rossz.
Errõl #19: Pepper's Adventures in Time mondhatna valaki néhány szót, aki már próbálta.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Más.
A 9-es a Sherlock elsõ része. Nemrég tette fel nekem valaki erre szerverre. A Pandora-r szoktam látni több helyen. Text Muprhy sorozat egyik tagja. Asszem 3.4GB! Ami abban az idõben írtó nagynak számított. Gondolom a tömörítés még abban az idõben nem nagyon ment jól, és a sok digis file-ok is megdobhatták. Amúgy, gondoltam, hogy leszedem. Nem lehet(ett) rossz kalandjáték. Sõt!
Rajtam igazán nem múlik - elkészítem majd azoknak a szövegét is, rákódolom, benyomom õket a megfelelõ formátumba és tölthetõ lesz majd, külön.
Már eléggé elterjedt a szélessáv ahhoz, hogy páran ezt is megengedhessék maguknak.
- a videok alatt nincs felirat.
Megoldható lenne, de akkor a) újra kellene kódolni az egészet a "ráégetett" feliratok miatt b) rohadt nagy méretû lenne a magyarítás
- a menürendszer (fõmenü, karakterlapok) angol, mivel minden egyes gombbal, felirattal rendelkezõ része különálló grafika (összesen 280 darab kép). Ezeket a héten elkészítem.
- a rövid ö és ü az ún. "kalaposság" elkerülése végett lett használva.
A hibákat kíméletlenül jegyezzétek és küldjétek szépen majd el a mailcímemre!
Ui.: Nem is tudjátok, mennyit segítetek ezzel! Örök hála!
Nekem a videók alatt nincs felirat. Lehet, hogy nem is kell ott lennie, csak megjegyeztem. Grafikai fordítás sincs nálam, értem ez alatt elsõsorban a karakterlap fordítását. Úgy vettem észre, hogy a szövegekben az õ, û betûk helyett az ö, ü-t használta Imyke.
Eddig egy apró hibát találtam a párbeszédekben, majd szorgalmasan írogatom.