33675
-
#10741 Azért ez így nem teljesen igaz. Gondolj csak olyan monumentális játékok fordítására, mint az Icewind Dale 1-2, Gothic 2, Baldurs Gate sorozat. -
#10740 A mi szempontunk is, legalább biztosan színvonalas munkát kapunk.
Amúgy nem nagyon áll neki senki nagy szövegterjedelmű játékoknak (mint pl.Imyke) -
#10739 Hát ez nagy kár nekünk játékosoknak! :(
Persze a te szempontodból pedig jó hír. -
#10738 Váááááá:)))) Én már akartam mondani, hogy lehet meg fognak keresni vele;)
Kamion! Grat!!! -
#10737 Hehe! :)
Kipróbáltam a Fahrenheit demo-ját. Nagyon jónak ígerkezik.
Valahogy mindig szerettem azokat a játékokat, amik télen játszódnak.
Pl. Max Payne örök kedvenc marad. -
#10736 Először is: :DDDDDDDDDDD
Másodszor pedig, hogyan gondolták? Szept 9-i megjelenésre már legyen kész, na persze előtte 2 héttel, hogy a cd-ket ki is lehessen nyomni? Fizetség egy férfias kézszorítás, hátbaveregetéssel, vagy esetleg felajánlottak valamit? Kérdésem igen/nem válasz jellegű és nem a magánügy tárgyát képező részletekben vájkálós.
Harmadrészben leesett az állam.... (na ezt most hány l-el kell is írni???) -
#10735 Elsőkézből tudom, hogy a The Longest Journey nem magyarul fog megjelenni... A GameStar most kérte tőlem a magyarítást :)
-
#10734 Na emiatt aztán tényleg nem tolnám végig azt a játékot :-)
Összefoglalva a kalandjátékra tényleg kíváncsi vagyok, mert sokat ki lehet hozni az alaptörténetből. -
#10733 Persze, hogy fut:) Bár SP2 ügyében nem tudok nyilatkozni, de sztem az sem akadály. -
#10732 A LONGEST JOURNEY! -
#10731 Mi fut?:) -
#10730 Fut a következő gépen:
Windows XP + Service pack 2
Ati radeon 8500
???? -
#10729 Area 51-et vidd végig, és a titkos aktákból sokminden kiderül az orosz esetről... -
#10728 Hm, tényleg érdekes, kíváncsi leszek, hogy a játékban milyen sztorit találnak ki hozzá. Akkor lehet nem is az oroszok, hanem emberbőrbe bújt ufók szállták meg Magyarországot:) -
#10727 A Myst V demóját megnézte már valaki? -
#10726 Meglehet, hogy valóban egy üstökös pusztított el mindent, bár erről az esetről még nem is hallottam. De még olvasni is durva, mi van, ha egy nagyváros közepébe esne egy ilyen aprócska meteor? Nem hiszem, hogy lenne aki elmesélje mi történt. -
#10725 Ez egy roppant érdekes titok a mai napig.
A lényeg egy hatalmas robbanás oroszország ember nem lakta erdeiben. Még európában is hallani lehetett a dörrenést (állítólag). 1908-ban történt és európából egy kutató csoport indúlt el. Az akkori viszonyok miatt csak több hónap múlva(!) érkeztek meg. Szamárháton, csónakon és gyalog kellett menniük, mindenféle benszülött idegenvezetők kíséretében. Szerencsére vittek egy kamerát, ami akkor még természetesen csak néma filmet tudott felvenni, fekete-fehérben, így maradt fent hiteles film is a pusztításról. Hihetelen látvány volt. Évszázados fák feküdtek a földön egyirányban, amíg a szem ellát több tíz kilómétereken keresztül. Igazából semmit nem találtak ami a robbanásra magyarázatot adott volna, így jöttek a teóriák. Meteor, üstökös, 10 kiló antianyag (ez most komoly), egy kiskanálnyi fekete lyuk (ez is komoly, egy szakállas fizikus bizonygatta a tévében), idegen űrhajó felrobbanása, UFO, stb. Ma talán az üstökös becsapódása a legelfogadottabb elmélet, de lehet, hogy csak abban a műsorban amit én láttam.
Nagyjából ennyi. -
#10724 A Metronome -ról hallottatok/tudtok valamit? -
#10723 Már most demó?!
-
#10722 Nem vágom a témát, végül is milyen robbanás történt akkor? Mik lettek a következményei? -
#10721 Mondjuk itt jól fog majd jönni a remek grafika, amikor majd a robbanás pusztításait kell visszaadni. A letarolt fákat például hihetelenül kísértetiesen meg lehet majd csinálni. -
#10720 Magára a weboldalra gondoltam, de a SFT is cool lesz;)
Hmm, ilyen grafikájú kalandot még nem láttam. Sztem mindent űberel a képek alapján. -
#10719 A Secret Files Tunguska-ra gondoltál. Mert ez most nagyon megdobbantotta a szívem. Már régóta érdekel az 1908-as oroszországi titokzatos robbanás esete. Már több dokumentum filmet megnéztem és utána is olvastam, de mindenki csak a sötétben tapogatózik. Érdekes lesz ezt visszalátni egy kalandjátékban.
Huhh... na most felcsigáztál :-) -
#10718 Wow! Máris?!
Húzom is lefele! -
ordel17 #10717 Myst 5 Demo!!!
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=17873 -
#10716 Na egy újabb kis mozaikot teszek hozzá Longest Journey magyarul jelenik-e meg avagy sem témához. Ma végre kezembe kaparintottam az augusztusi Gamestart. Mint említettem hozzánk egy jó kis késéssel érkezik meg mindig. Szóval ebben a Warlords Battlecry 3-at adták teljes játéknak, ami régebben nekem nagyon tetszett és örültem, hogy végre meglesz magyarul(!) is. Eddig meg mertem volna esküdni Horn Gyula életére, hogy láttam már cd boltok listájában a Warlords Battlecry 3-at magyar nyelvű lokalizációban. Még gondoltam is, hogy egyszerű választás volt a Gamestar-tól ez a játék, mivel jó is, nem túl régi és természetesen magyar nyelvű. Nos most feltelepítettem és angol nyelvű verzió!
Az újabb mozaik tehát a TLJ témához, hogy ez is angolul jelent meg, tehát nagy a valószínűsége, hogy a TLJ is angol lesz.
Már csak azt kellene kiderítenem, hogy hol láttam a Warlords Battlecry 3-at magyarul. -
-
#10714 Ez az én keresztem, cipelem legalább két életen át... -
#10713 :DDD
Hús Vér lesz a neve;) Abból is kettő;))
Bár mire odajutok, hogy elvonulhatok lehet télleg elég lesz a számítógép is...:) Egy kis 3d, egy kis szerkezet, egy kis lyukacska... -
#10712 Lara, Lula vagy April? -
#10711 Fable Gold!!!! Ááá, én már nem tudom mit csináljak... Gazdag remete akarok lenni, aki elvonul a világ végére és csak játszik, játszik, játszik... olvas, olvas, olvas...
...na jó néha elkéne egy-két ku... khm... csajszi is:D -
#10710 igen, tény, hogy imyke zsírprofi... -
#10709 És mind nagyon kíváncsian várjuk, egyik szemünk sírni a másik pedig nevetni fog! Sírni, mert nem fog magyarul megjelenni a Gamestar keretében, viszont nevetni, mert nem bakják el Imyke munkáját. -
#10708 A GameStar melléklete a The Longest Journey lesz. S állítólag akkor jelenik meg az újság.
-
#10707 mert mi lesz akkor???? -
#10706 Nincs. Csak készül. Kb. 15%-os. Ne kérdezd mikor lesz kész. Majd.
Szeptember 9-re tuti nem.
-
#10705 Hali! Van már magyarítás a The longest journeyhez? Ha igen hol? Köszi... -
#10704 Tényleg jónak néz ki. -
#10703 Erről hallottatok már? Most akadtam rá, nemrég indult az oldal. Nem is (lenne) rossz, majd kialakul, bízom bennük. Mindenesetre a design még közel sem tökéletes:)) Tartalom sem az egyből átlátható kategóriába tartozik, de hajrá;) -
#10702 Mondjuk időm az nekem sincs:((( Meg kéne már gazdagodni vmiből, de miből?:)