The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most találtam egy oldalt, ahol azt írták, hogy csak DVD-n fog megjelenni.
The Moment of Silence - DVD
Format: PC
Released: OUT NOW!
Description:
Peter Wright’s world is torn apart as he is drawn deep into a tale of technology, surveillance and espionage. Forced to deal with the death of his family, the abduction of his neighbour and accusations of mass sabotage… £29.99 <#szeret>#szeret>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Részlet a játék kódjából:
// treasure
DIAMONDS Gyémántok
EMERALDS Smaragdok
RUBIES Rubintok
SAPPHIRES Zafírok
GOLDCOINS Arany érmék
SILVERCOINS Ezüst érmék
BONDS Kötvények
CASH Pénz
GOLDBULLION Aranyrúd
GOLDWATCH Arany óra
SILVERWATCH Ezüst óra
A Játék ezeket hívja meg, amikor történik valami a gyûjteményünkkkel.
Amint látható, nem írhatom a "GOLDCOINS" helyére, hogy ezüst, és a "SILVERCOINS" helyére sem, hogy arany érmék, ha egyszer nem azt jelentik...
Ráadásul, tudom, hogy a Játékban mindkettõ szerepel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A TOP20 listához: szerepelt már itt régen, sõt, magam is ebbõl a listából indultam ki, mikor elkezdtem kalandokat gyûjteni. Aztán elszabadult a pokol, alig tudtam leállni.
Kell a QfG Collection?
A Watchmakert lehet lehúzom megint.
Arra jó a Titanic nem, hogy végigjárjuk a hajót virtuálisan? (Barinõnek ideális?😉
Mystery képek nekem is bejönnek.
A Titanic nem kimondottan kalandjáték, amire emlékszem.
A Mystery of the Druids-ot viszont hónapok óta keresem. Néha megtalálom, de több hét lenne, mire lejönne. Az nekem tetszik a képek alapján, bár azt írták nekem, hogy a közepétõl, értelmetlen és logikátlan a játékmenete.
Megtalaltam a forrasat a lenti Top 20 Adventure Games listanak, sot mind a 20 game-rol van kis leiras es screenshot is.
Amugy a datum szerint 2004. aprilisi az osszeallitas, szoval nem mai, de egy kalandjateknal - azt hiszem - nem a kor a lenyeg..
Nem tudom mi lehet a gond. Egy ötletem van, hogy be van-e állítva a passzív mód használata a Total Commanderben. Ha igen akkor nincs ötletem. Imyke például már hónapok óta nem tud csatlakozni a szerverhez.
"HTTP/1.0 413 Request Entry Too Large" hibaüzenetet kapok a Total Commander-ben. Lehet, hogy a tûzfal miatt? (A 21-es porton próbálom.)
Ja, a Titanic is megvolt nemrég. Abban speciel csalódtam. Delete lett a vége.
A többi nem volt meg, és nem is nagyon hallottam róluk. Vagy igen?
(munkahelyem szüleménye)
The Legend of Lotus Spring
Paris 1313
Search for the Golden Dolphin
The Lost Files of Sherlock Holmes: Case of the Serrated Scalpel
Private Eye
Remedy
Titanic: Adventure Out of Time
The Watchmaker
The Diamond Mystery of Rosemond Valley
The Gene Machine
The Mystery of the Druids
Ha valamelyik megvan valakinek plz jelezzen!
Marad az emule. 😊