The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.extragyongy.hu
Imykém: ma kezdem tesztelni jól vempájört úgy tisztességesen. Szal majd tolom az eszet.😄
Más.
Ha szeretnétek egy online tölthetõ játéklistát szóljatok, összedobom hamar. Így mindenki rögtön felrakhatja friss feltölthetõ cuccait a listára. Lehet benne szavazós kívánságlista is...
[merlinw.org]
Persze, majd a saját tapasztalataim billentik a mérleget az igaz vagy hamis felé...
===============================
.:i2k:. from meló <#email>#email>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Monastery (ez szerepel a játékban) = monostor, kolostor.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Nod könyve a vámpírok históriáját írja le, egészen Káin születésétõl napjainkig. A klánok harcait, a történelmüket. A Nod könyvét sohasem jelent meg teljes egészében, részletek ismertek különbözõ nyelveken.
Talán ma, vagy holnap.
Így nem tudom a hiányzó grafikákat, és a javított magyarítást sem fellökni...
Lehet, hogy reigsztrálok inkább egy új lapot, más szolgáltatónál! Ma még próbálkozom, s ha este sem megy, akkor jön az új lap, s megy a privi minden érintettnek a címmel.
Köszi az eddigi észrevételeket (Axon, LezLee, Ersiman), a hibák korrigálva.
Az én páromat nem kell kihagyni, õ imádja a söröt! 😄
www.extragyongy.hu
Az pedig végtelenül perverz lenne, hogy ha mi ketten suttyomban összejárnánk sörözni a párunk nélkül, természetesen lerészegedésig <#vigyor0>#vigyor0>
www.extragyongy.hu
Borzalmas ez a csapvíz. Nekünk otthon fúrt kútunk van és egy kis házi szivattyútelep nyomja be a házba. Hihetetlenül finom víz folyik a csapból. Na mondjuk nem annyira finom mint egy üveg Borostyán sör <#pias>#pias> <#nyes>#nyes>
Na szóval miután sikeresen vámpírrá váltam, kapok egy társat, Wilhelm-t, és az a küldetésem, hogy: "Szerezd vissza a NOD töredéket!"
Na most ez pontosan mit is takar? Nem igazán tudom mit kéne csinálni. Elõször azt hittem, hogy az életerõt kell visszaszerezni, meg a vércsíkot fölnyomni teljesre, de miután ez meglett, akkor se kaptam más parancsot. Valaki fölhomályosítana,hogy itt mi a jófr.ncot kell csinálni?
Elõre is köszi.
Amúgy tetszik nagyon a játék, és a magyarosítás is, de mivel ez életem elsõ RPG-je, még szoknom kell kicsit 😊)
Így tehát...bontok egy Theodora-t. 😊
Mehet fel az anyag bátran az ftp-re
Arra a FORST-ra máris irígy vagyok. Nekem is legurulna most egy, esetleg két korsóval. Sielni nem tudok, bár még sosem próbáltam. Szánkózni viszont voltam két napja. Azóta alíg tudok ûlni a fe... hátsómon <#kacsint>#kacsint>
Szóval részemrõl mehet a törlése.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Másodszor nem fogok itt offolva ömlengeni az utazásaimról, akit érdekel úgyis megtalál az oldalamon.
Harmadszor pedig ne töröljétek légyszíves a lakásprogit!
Negyedszer pedig üdv mindenkinek!<#puszis>#puszis>
www.extragyongy.hu
Az én fiam még csak 11 hetes, most kezd el rendesen látni.
Néha a TV felé fordul, de inkább csak a színek miatt, mert ugye színes, villogó.
Sajnálom, hogy tegnap nem sikerült egy jó kis fényképet készítenem. Szívesen megmutattam volna nektek.
Estefelé volt egy kb. fél óra szabadidõm, úgyhogy gyorsan beizzítottam az otthoni gépem. Ez sajnos ritkán van módom megtenni mostanában és fõleg a melóhelyemen szoktam kalandozni. Fél óra kevés egy jó kis kalandjátékhoz, ezért gyorsan elindítottam a Blitzkrieg játékot és az ezer éve elmentett állásomat betöltve, máris Rommel páncélosait terelgethettem Olaszországban '43-ban. Na persze a 2 hónapos fiam pont ekkor kezdett el nyüzbötölni, mivel egy kis társaságra és szórakozásra vágyott <#vigyor0>#vigyor0>
Nem akartam félbe hagyni a még alíg elkezdett menetet, ezért az ölembe vettem. A 2 hónapos kisrác kimeredt szemekkel nézte a képernyõn massírozó tankokat, élvezve a lánctalpcsörgést, ágyúdörgést. Hát... igazi fiú.... <#vigyor0>#vigyor0>
Na errõl szerettem volna egy jó kis fényképet. "Apa és fia a csatatéren" képaláírással.
u.i.: Tudom, hogy ennyi idõs gyerekeknek szigorúan tilos tévét nézniük, de nekem TFT monitorom van, ami teljességgel ártalmatlan a kicsiknek.
on
Na, tegnap elkezdtem a Vampire I-et. Feltörtek az emlékek.
Ja, felõlem mehetnek törlésre ezek a dolgok. Ez a Scumm-oldal nagyon jó, amit nemrég valaki belinkelt ide. Pl. a Curse of Monkey Island-nál ill. a Grim Fandangó-nál nagyon jók az indítófile-ok. XP-n teljes! hardweres gyorsítás mellett sem akadozik a régi szoftver.
Az utazásaidról pedig amúgy is mindig szivesen hallunk (és most itt bátran beszélek többes számban).