The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legacy of Rosemond Hill errõl nem is hallottam. Ezt is keresem azért. 😊

Atomreaktor
<#worship>

Ok! Én úgy emlékszem, hogy úgy egy 600mega körüli cd volt anno.

Atomreaktor
Mindegy ha le tudod szedni akkor töltsd fel nekem plz<#ravasz1>

Atomreaktor
És mégsem😊))
Ezt a kettõt add össze:
http://www.justadventure.com/reviews/TitanicAOT/TitanicAOT.shtm
http://www.adventuregamers.com/article/id,63

Egyik szerint 96, másik szerint 98.

Atomreaktor
Dedede, nem szóltam, 96-os😉
A képek télleg jók és B+ -ot kapott ami jó.

Atomreaktor
Amire én gondolok az nem 96-os asszem, de utánanézek én is.

Na, csak megállapodom. 😊 Mégis az! 1996-os game. A képek alapján jól néz ki, de...😞(( most már nem is tudom. Ennyire felejtenék?

Atomreaktor
Én voltam, én voltam<#wave>

Ehhh...most látom. Valaki írt pár napja a Titanic nevû game-rõl. Most látom, hogy ez nem az a Titanic nevû játék amire én gondoltam. Sorry!
Mindjárt lehúzom (azt is). 😊)

Axon
Hát ez nem "olyan" pedofilos játék..... bár....
Jó'van na! Tényleg top 20-as <#eplus2><#kuss>

Atomreaktor
😊)

IMYke2.0.0.0
Némbör Van... (aka Number One)

===============================
.:i2k:. from meló <#email>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"A kislánnyal kell bizonyos feladatokat elvégezni..."
Jól hangzik! 😊)) Top 20!

Atomreaktor
Lol😊))
Mi az az alvás?😊<#integet2>

Axon
Mond csak! Ugye nem követed el azt a banális hibát, hogy még néha alszol is??!! <#falbav><#fejvakaras><#papakacsint>

Axon
Belekukkantottam. Elõször nem értettem, hogy kerülhetett be a top 20-ba. Azután már értetettem, hogy miért, bár nem értek vele egyet.
Nos a Goblins 1-hez tudnám hasonlítani a játékot. Adott egy képernyõ ahol nem lehet scrollozni, hanem csak azokkal a dolgokkal lehet bármit is kezdeni amit látunk, pont úgy mint a goblins 1-ben. A kislánnyal kell bizonyos feladatokat elvégezni. Felül pedig a score emelkedik mindig 1-el ha valamit jól csináltunk. Nem túl nehezek a feladatok, inkább csak az nehéz, hogy kitaláld mik is ezek a feladatok, mivel ehhez nem sok infot kapsz. Csinálgatsz dolgokat amit jónak látsz és néha ezért pontot is kapsz. Mondjuk a képernyõ mérete miatt nem lehetett túl sok feladatot bezsúfolni, így nem is túl nehéz kitalálni, mikkel is lehet valamit kezdeni.
Nem rossz kis játék, de én nem tettem volna be a top 20-ba és részemrõl csak ezt az egyet nem, a többi 19-el nagyjából egyetértek, bár továbbra is fenttartom, hogy egy top50-es lista talán közelebb állna a valósághoz, mivel kivenni nem szeretnék a top 20-as (top19) listából, de hozzá tenni annál inkább.

Atomreaktor
😊))
De van egy gond! Most hány nyugdíjas játszik Commodor-on?
Jó-jó még nem nyugdíjasok, dehát mire örege leszek(ha leszek), addigra már az legújabb gigafix13 3d-s szemüvegre kell félretennem az összes nyugdíjam😊 ha meg elõveszem a jó öreg kalandjátékokat, az unokáim körberöhögnek😊)) Nem mintha érdekelne! Mit tudhatnak õk a régi idõkrõl...
Azért le nem fogok ugrani, el vagyok így is😊
8 óra munka, 8 óra játék...

Axon
Nem baj, szerencsére észrevettem és máris érzem azt a balzsamos bizsergetõ érzést a gyomrom tájékán <#vigyor0>

Axon
Miért nincsenek 30 órás napok?! <#vigyor0>
Azért ne keseredj el és gondolj a hosszú unalmas nyugdíjjas éveidre. Csak képzeld el addigra hány ezer gigányi remek játékod lesz archiválva, valamilyen adatmentõ eszközön. Csak szépen elõkapod azt a 70-80 ezer remek kis játékot és simán végigviszed mindegyiket <#wilting><#wilting><#hehe>

Atomreaktor
Nah majd jelezz, hogy milyen, aztán ebédidõben lehet én is ránézek😉

Sorry. Nem szóltam. 😊 ill. nem hangosan...

Atomreaktor
Jah, kipróbálnám, ha lenne idõm😞 De nincs😞 Komolyan mondom, ha most megállna a játékipar és nem dnának ki egyetlen új játékot sem, akkor is beletelne a fél életembe, mire csak a jobbakat végigvinném. Na jó, ha 1000 játékkal és 20 órás játékidõvel számolok napi 8 óra game mellett, akkor majd 7 évig kellene játszanom😊 Márpedig nem 1000 jó game van.
Szemét ez a világ<#szomoru1>

Axon
Lecibáltam a Pepper's Adventures in Time -t. Fõleg a top 20-as részvétele miatt vagyok kíváncsi rá. Mindjárt ki is próbálom.

Axon
Köszi a Blitzkrieg és Sudden Strike kiegészítõket. Letöltöttem. Ha valakinek véletlenül kellenek ezek a szinte sehol be nem szerezhetõ kurriózumok, akkor szóljon mert nemsokára törlöm õket.

IMYke2.0.0.0
Leszedheted - kiadtak hozzá egy javítást. Azzal már nem okoz gondot.
Az már más kérdés, hogy sajna a Játékot elszúrták... én csak kipróbáltam, de hozzáértõk akkoriban nagyon lehúzták (PCGuru, Gamestar és a fórumok)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LezLee
Kösz a választ, de idõközben rájöttem, hogy mit kell csinálni. Hál isten itt még nem olyan nagy ez a Prága, könnyen ki lehet silabizálni, hogy merre kell menni.
Atomreaktor
Az télleg szívás😊 Le se szedem😊

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

Atomreaktor
Mert megérdemeljük(?) 😊

Atomreaktor
😉

Wow! Milyen jó kis oldal lett összedobva a Vámpír magyarításához. 😊

Mármint bõ 2 éve jelent meg a Pool.

Azzal de szívtam. Mármint a Pool-lal. Kb. 2 éve nem patcheltem meg, azt uninstallnál törlölt a windows könyvtárból pár dll file-t. Újra kellett telepíteni a rendszert. Pedig elõtte a neten több topicban is figyelmeztettek erre a súlyos hibára.

Vampire 2. bétáját töltöm is lefelé. 😊)

Atomreaktor
Meg Pool of Radiance 947 Mb-os rpg?😊

Atomreaktor
Itt fen van a nemrég emlegetett Pepper's Adventures in Time, ami a top 20-ban van benne.

szotyimutyi
Tényleg jónak tûnik. Köszi, megpróbálom.

Atomreaktor
Ez a játék egész jó lesz:
http://www.pathologic-game.com/eng_index.htm

Atomreaktor
Bakk itt hagyom éjjelre a Sanitarium feltöltést, aztán reggel arra kelek, hogy adatátviteli hiba, folytatod?😊
Mindegy kb 3 óra és fenn a 2-es cd, estére meg a 3-as. Már ha nem jön közbe az adatátvitel bácsi😉

szotyimutyi
Igen,nem rossz.

MerlinW
ez a link volt már?

retrogames

[merlinw.org]

MerlinW
Szuperzöld

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Cél mentése másnéven... ajánlott.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

IMYke2.0.0.0
A hibás link javítva! Tölthetõ ezerrel a cucc!

IMYke2.0.0.0
Mindenki, aki kapott eddig, most kapott egy új privit, az új BÉTA letöltési hellyel és a javított magyarítással.
Nyomassátok még a hibákat srácok, ezerrel 😊

Atomreaktor
Sanitarium CD 2 csorog, CD 1 fenn, tõcsed, boncsad😊

MIMACSKA
Pláne ha még kicsit tanulnék is, de én lusta vagyok! 😞
Amúgy köszönöm! 😄

www.extragyongy.hu

MerlinW
Emlékszem az elsõ 2-re, igen fejlõdõképes vagy😄 <#eljen><#taps>

[merlinw.org]

MIMACSKA
Igen, mindent....ööö de még nincs kész!

www.extragyongy.hu