The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tessék azt használni! Köszönöm szíves figyelmüket, a Vampire Bétatesztelés híreit olvasták...
<#hehe>#hehe><#alien>#alien><#wilting>#wilting><#email>#email>
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na mi ez a nagy csend?😊
Police Quest 4 nagyon cool😉
Van valami trukkje a Longest Journey-nak, hogyan kell elinditani XP alatt? (gondolok itt patch, stb-re) Probaltam en allitgatni ilyen kompatiblistas dolgot - eddig meg sose vettem hasznat (most se) - de nem jutottam dulore...Thx a segitseget elore is!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/begins/news.index.html
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Persze nem vettem észre egy jól eldugott, alig látható kapcsolót. Általában a kalandokban is azért akadok el, mert nem veszek észre valamit, nagyon ritkán van olyan, hogy azért, mert nem tom, hogy hogyan kell megcsinálni az adott feladatot. Hiába no, idegölõ tud lenni ez a pixelvadászat...
[merlinw.org]
Hát még lehet szenvedek vele egy kicsit, és ha senki nem tud segíteni, akkor nem marad más...
Most a monostor 3. szintjén akadtam el 😞 Tart már itt valaki???
Be kéne jutnom Garinol vagy kinek a szobájába, de zárva van. A kulcsot meg istennek se találom, végigjártam a 3. szintet, de sehol. Van még két ajtó ezen a szinten, de le van rácsozva, így nem tudok arra menni, és semmilyen kapcsolót sem találtam. Na most vagy nem vettem valamit észre, vagy pedig létezik, hogy vissza kell mennem a 2. szintre?????
Elõre is kösz a Helpet...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Na hogyan sikerült?
Hú Kotor2 állat lesz, várom már nagyon.
Bloodlines is van ilyen jó?
[merlinw.org]
.:i2k:. from meló <#email>#email>
Közben megnéztem gamefaqs-t, ott azt írja dobáljam szenteltvízzel, ha túléli csapkodjam, és gyõztem... hát.. 6gyógyírrel, 4 víztõl + karddtól vidáman ugrabgrált😄
[merlinw.org]
Tegnap egy percet sem tudtam játszani... <#wilting>#wilting> <#sir>#sir>
.:i2k:. from meló <#email>#email>
Nem vagyok vámpír fan, nem értek hozzá😄D Dobáltam szenteltvízzel, ütöttem rozsdás karddal, de kiccsirke vagyok hozzá képest... 😄
[merlinw.org]
Na, kínomba elkezdtem lehúzni a Mystery of the Druids-ot. 😊
The Legend of Lotus Spring
Paris 1313
Search for the Golden Dolphin
The Lost Files of Sherlock Holmes: Case of the Serrated Scalpel
Private Eye
Remedy
The Diamond Mystery of Rosemond Valley
The Gene Machine
Dehát ez nem tömegáru😊
Ha már itt tartunk. A Wanadoo-nak van két játéka, a Loch Ness és a Versailles II. Minkét game úgy 2-3 éve jelent meg. Azóta nem tudom megszerezni. Néha felbukkan, de nem a teljes "iso-anyag". 😞(