The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Errõl a Gothicról mondhatnátok picit többet. Persze hallottam már róla, csak eddig valahogy kimaradtak az RPG-k az életembõl.
Nu págágyí! <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Garinol szobájától túl van egy kisebb terem imahelyekkel asszem. Na ott a fal mellett, a földön volt egy kapcsoló, amire rá kellett lépni, hogy tovább tudj menni egy emeletet.
Sok apró és stilisztikai hibát javítottam, hisz én is nyomom a Játékot 😊
Wilhelm-mel épp most jöttem ki az Egyetemrõl. Nod-töredéket kutatok.
Más: Viszont a Vampirenek köszönhetõen eléggé rákattantam az RPG-kre, tudtok esetleg még mondani ehhez hasonló stílusú, régebbi Rpg-ket, amik kihagyhatatlanok???
Amúgy mitõl függ a karakter humanity szintje???
Na látom azért beindult a késõ délutáni élet.
Én meg nem t'om meddig leszek itt, céges buli van(lesz), klafa. Ahelyett, hogy otthon játszanéééék.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!<#worship>#worship>
Imyke talán majd tud mondani valami okosat.
Tehét néhol magyarul, néhol pedig angolul jelenik meg a párbeszéd?
Köszönöm mkinek a segítséget!!!<#szeret>#szeret><#wave>#wave><#integet2>#integet2>
<#hehe>#hehe><#kacsint>#kacsint>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ha töltögetnek lefele, azzal az én sávszélességemet foglalják le.
Majd én töltögetek õk meg csak cseteljenek, az úgy is extraminimális adatmozgással jár.
Kalandjáték Agatha Christie regénybõl
(BluesNews) A The Adventure Company bejelentette, hogy kalandjátékot készítenek Agatha Christie egyik leghíresebb történetébõl, az And Then There Were None-ból (Ten Little Niggers - Tíz kicsi néger néven ismert). A jól ismert sztoriban tíz ember, mindegyikük valamilyen sötét titokkal az életében meghívást kap egy elhagyatott kúriába, ahol sorozatos gyilkosságoknak esnek áldozatul.
A fejlesztést az AWE Games végzi, megjelenés 2005 végén.
Adventure Company újabb futószalagos játéka. Azért érdekes, hogy Chistie asszony simán használhatta a Nigger szót a könyvcímében, senki nem botránkozott meg miatta. Egyszerûen ez volt a nevük abban az idõben. Mostmár a néger szót sem lehet használni. Úgy mint nálunk a cigány szót.
Kiadnám, hogy mit töltsenek le nekem. 😊
E-Magyarország pont! <#vigyor>#vigyor>
6 gép egy teremben és jönnek a kis- srácok-lányok chatelni <#vigyor0>#vigyor0>
Ennyi. Én meg vigyázok rájuk, hogy haza ne vigyenek véletlenül egy gépet a hátukon.
Pletykás vénasszonyok! <#vigyor0>#vigyor0><#vigyor0>#vigyor0>
Na át is böngészem miket írtatok a hátam mögött. <#csodalk>#csodalk>
Daemon tools simán beolvassa így is!<#email>#email>
Ha nem nagy kérés, akkor azokat is feltennéd? Thx!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>