The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szotyimutyi
Ezeket a Nosferatu vámpírokat hogyan kell legyõzni? Van valami jótanács ellenük?

rorr
gothic 1 ,2 +kieg!

rorr
summoner

Atomreaktor
Én is, én is😉

Atomreaktor
😊)

En még csak az elsõ szintjén vagyok. Most raktam fel az új magyarítást.
LezLee
Nem sokkal vagy mögöttem. Én most tartok a Josef-csatorna 2. szintjén, de egyre durvább. Ezek a Nosferatu vámpírok elég táposak, no meg van egy elég idegesítõ képességük, amit rendszerint használnak is. "Semmit a szemnek" 😊)))
IMYke2.0.0.0
Vampire 1 HUN - 5. béta - 2005.02.05. 18:00
A szokásos helyrõl elérhetõ.

Én egy kicsit mögöttetek haladok, így tehát lehetséges, hogy azon bibiket, amiket én kijavítok Ti már bõven elhagytátok...

Most kell Garinolnak elvinnem a Shemet.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jöhet e-mailre a telefonomra! 😊

...aztán elszállt a 4 gigás system WD-s vinyóm! 😞

Na, most olvasom az update-tet. Arggghhh... i2k-val szinte szinkronban nyomtuk! Nyomjuk! 😊)
Amúgy, feltörnek az emlékek. Anno egy k2-500-asom volt 256mb-rammal és egy gef2-esem, mikor elõször megismertem a Vampire-t. Most nagyon jó! 😊 Emlékszem, valami templomos résznél akadtam el, úgy 2 éve. Akkor már három személybõl állt a csapat!

IMYke2.0.0.0
Ersiman: köszi a tanácsot, most utánanézek!
A csont megvan, csak nem tudtam, hogy az fog kelleni Garinolnál...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ma megint lesz Vampire 1 (vér)frissítés a szokásos oldalon!
Töltsétek majd le. Elõtte persze szólok itt is.

😊 Hát, sajno nekem sincs felsõfokúm angolból. Hiába tanultam 4 évet. Oroszt is igaz, de az más! 😊

Már megint mennyit írtatok. Na, ma reggel egy kicsit Vampire I-eztem végre. Alig találtam benne idáig hibákat.
Axon:ha nagyon kell, lehúzom az utolsó quest for glory-t.😊 Bár, most 3 napja a Loch Ness jön. Ezt már nagyon várom.

Hát én is szívesebben játszom azzal aminek van magyarítása, nem vagyok jó angolbol, bár többé-kevésbé értem a játékok szövegét (idõnként félre).
Elõbb Garinolhoz kell bejutnod ahhoz egy csontkulcs kell. Az egyik teremben ahova eljutsz van két ráccsal elzárt ajtó, vizsgáld meg a teremben az oszlopok tövét lesz egy kapcsoló akkor továbbmehetsz (#5199). Ha meglesz a kulcs irány Garinol szobája ott megtalálod a Lamia kopnyáját amivel bejutsz Mercutióhoz.
IMYke2.0.0.0
Segítsetek!

Monostor, Garinol és Mercurio ajtajai zárva.
Hogy juthatok tovább?

Kavargok, mint gólyafos a levegõben... már visszamentem a 2. szintre is, ott sincs semmi kihagyva - vagy mégis?

LezLee
Kösz a tippet, de most egyelõre elleszek a gothicokkal, meg a kotorral, ezekhez legalább van magyarítás. Nálam sajnos ez is szempont.
IMYke2.0.0.0
Azonban - bármennyire készül mindkettõ magyarítása - angol nyelvtudás erõsen ajánlott hozzájuk!

Neverwinter Nights, Morrowind mostanában már mindkettõ elég barátságos áron beszerezhetõ a kiegészítõikkel együtt.
MerlinW
nekem vmware+dos6.2 alatt megy😄

[merlinw.org]

MerlinW
Szivesen😊

[merlinw.org]

LezLee
Leszedtem a mentést a szerverrõl, le is töröltem gondolom másnak úgysem kell... Még1-szer köcc.
MerlinW
LezLee mentést a tvnetwork -ös címedre?

[merlinw.org]

MerlinW
Gothic 1-2, Kotor megvan nekem is. Ha elkezdtétek tölteni és kellek (16K) szóljatok, és tolom én is.

[merlinw.org]

Axon
Valaki próbálkozott már a Quest of Glory collectionnal?
Nekem az install.bat-al nem telepít semmit. Mindenféle mahhinációk után sem települ a 4. rész, csak a cd-n levõ 4. rész német verzióját tudom elindítani. Emleget valami 5. rész demoját de azt nem találom a cd-n. Bár valaki igérte az 5. részt, úgyhogy azzal nem is igen kísérletezem.

LezLee
Köszi az infót.
IMYke2.0.0.0
Gothic 1 HUN
A 2. részhez készül csak.

SW: KoTOR 1 HUN
A 2. részhez készül csak.

LezLee
Sorry, ezek szerint tényleg igaz. Poénnak úgyis pocsék lett volna... 😊))
LezLee
És esetleg meg tudod mondani a Gothic honosítás rejtekhelyét, mert én kutakodtam, de nem találtam sehol.
Axon
Na LezLee már kicsit megingatott és kezdtem betudni egy kis elõrehozott áprilisi humorgolyónak, de az xbox-os verzió fordítása már hihetõnek tünik.

Atomreaktor
Készült!

Atomreaktor
Úgy hogy xboxra már rég megjelent és az alapján😉

LezLee
Nem gond, idõközben el kezdtem szedni torrentrõl a Gothic-ot, és elég jól jön, ha minden igaz másfél óra múlva már ki is próbálhatom.
Esetleg a Gothic 1. részéhez nem készült magyarosítás? Nagyon jól jönne, mert hát az én angol tudásom ölég hiányos...
LezLee
Mivel ott a szmájli a végén, talán poénnak szánta a 2. rész fordítását....
Érdekes én kerestem a Kotorhoz magyarosítást, de nem találtam sehol, pedig én is úgy emlékeztem, hogy van.
Axon
Ebbe a beírásodba négy jó hírt is belesûrítettél <#vigyor0>
A megvan az elsõ
Van magyarítása a második
Lesz 2. rész a harmadik
A 2. rész magyarítása is készül, ez a negyed

Az utolsó számomra egy kicsit hihetetlennek tûnik elsõre. Hogyan tudják készíteni a fordítását a 2. résznek?

Atomreaktor
Gothic 1-2 nekem mindegyik megvolt, csak hát kevés a hely...😞

Atomreaktor
Nekem is megvan. Tölthetjük egyszerre. (4cd) Igen van hozzá magyarítás. Sõt tavaszal jön a kotor2 és már ahhoz is készül😉

Axon
Ez a KOTOR engem is érdekelne majd. Én is sok jót hallottam róla, szívesen kipróbálnám. Ha jól tudom, akkor magyarítás is készült hozzá. Ez kölönösen megnöveli az értékét a szememben, pont úgy mint a vampiresnek.

LezLee
Viszont ez a Gothic meg van valakinek, aki föl tudná rakni ideiglenesen a szerverre??? Gyorsan lekapnám, aztán lehetne is törölni. Nagyon megköszönném, ha valaki meglepne a Gothic 1. részével 😊)
LezLee
Ok, majd szólok. Kb. 1 hónap múlva kell majd, mert nemrég besz.rt a vidkártyám, és ideiglenesen csak egy Riva TNT Ultra-m van.
szotyimutyi
Nekem megvan a Kotor, ha majd kell.

LezLee
Ezek szerint voltál már a Prágai hercegnél a kastélyban??? Na amikor kijössz a kastélyból onnan kéne egy mentés, de nagyon. Ezer köszönet elõre is.
pluhi
Hát csak kettõt mondok: Baldurs Gate 1,2.
Mivel most ide irogattok, egyértelmû, hogy nem a World of Warcraft open betat nyomjátok. Én igen (bocs I2k), de egyszerûen ISTENCSÁSZÁR ez a játék, a Blizzard megint nem tudott hibázni. Megyek is, Azeroth vár...
Menj vissza az egyetemre és beszélj Ecaterinával!
MerlinW
Megvan😊 Én azt a teleport tekercset használtam, feltápoltam magam, majd visszamentem egy 65-ös buzogánnyal😄 Szinte könyörgött az életéért😄

Most már én is az ereklyés méssönben vagyok, forgatom fel a várost, keresem az ellentmondásos egyedet (öreg, széparcú), bodzaizéért...

Honnan kéne mentés?

[merlinw.org]

LezLee
Én úgy nyírtam ki Mercuriót, hogy közvetlenül a harc elõtt használtam képesség növelõ tudást, majd pedig mit sem törõdve a fickót védõ csontvázzal mögé osontam és hátulról osztottam rá az áldást. Mindezt Christophal. Wilhelm könnyedén kinyírja a csontvázat, utána pedig két oldalról támadtuk Mercuriót, és onnan nem volt menekvés 😊)
MerlinW
nagyon nem megy nekem ez az rpg.. ketten támadjuk mercutiót, mit tudok tenni más mint hogy nymom az egeret, még gyógyulni sem hagy idõt..😄 Nem értem én ezt😄

[merlinw.org]

MerlinW
mindkettõ más
Gothic olyan rpg-rpg, a Kotornak meg olyan sztorija mav hogy összepisiled magad😄

[merlinw.org]