The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
😊
Vampire teszt mellett úgysincs idõ másra😉

szotyimutyi
Még nem, most a tesztelést csinálom.

Axon
Én nemrég cseréltem le a noname-s ATI 9800 SE kártyámat, egy eredi MSI 5900 XT kártyára. Teljes katarzis élményében lubickultam.
Te, olyan rajta a passziánsz, hogy elájulsz <#vigyor3>

Axon
Ultra iso-val szoktam iso-t készíteni és tudtommal az iso file nem tartalmaz semmilyen védelmi mechanizmust. A daemontools-om valóban új, de abban most nincs bekapcsolva semmilyen emuláció, bár ettõl függetlenül én is a daemontoolsra gyanakszom.

LezLee
Köcc az együttérzést 😊 <#mf2>
Atomreaktor
Lehet másik programmal csináltad? Sõt! A Daemon tools fejlõdése is számíthat.

Atomreaktor
<#eplus2>
<#wink>

Axon
Na erre varjatok gombot. Csináltam a syberia-ból két rémközönséges iso-t, majd simán települ és elindul. Semmi vacakolás telepítés közben, majd semmi crack és még egy vacak serialt sem kér. Pedig emlékszem, hogy majdnem vértpisáltunk, mikor anno megpróbáltuk telepíteni és elindítani. Ennek története szerintem még mindig megtalálható a syberia topicjában.
Na mindegy, feltöltöm és majd ti is tesztelitek.

Atomreaktor
És játszotok is már a Kotor2-vel?
3oldalas beszámolót mikor külditek?😊

LezLee
ÁÁÁÁÁ, nem hiszem eeeel!!!! Mingyá fönt a szerveren a Kotor 1 meg 2, én meg nem tudok vele játszani, mert csak egy szaros Riva TNT 2 Ultram van 😞((( És még 2 hetet kell várnom, mire megjön javításból a rendes kártyám.... francba.
Atomreaktor
Erre már igazán nem tudok mit mondani😊))
Kifogytam a vááááá-ból😊
Tartogatom akkora, mikor magyarul is élvezhetjük eme gyöngyszemet😊

pluhi
Nekem is megvan a Kotor 2.
Atomreaktor
Vááááááááááááááááááááááááááá😊

szotyimutyi
Rendben, délután tudom feltenni.

Axon
Ez most olyan volt mint egy tõrdöfés a gyomorba <#vigyor0>
Erre gondolom a TLJ topic törzsközönségének 99%-a rögtön lecsapna.
Ha tudod akkor tolhatod felfele.

Axon
Rendben, nyugodtan töltheted.
Ja! Én személy szerint már nagyon várom <#vigyor0>

Az sem lenne rossz, mert még nem volt hozzá szerncsém, ráadásul már online boltokban sem látom. Reméltem, hogy elõbb-utóbb lemegy az ára és megfizethetõ áron lehet beszerezni.
szotyimutyi
Nálam a a Kotor 2, ha sürgõsen kell.

Atomreaktor
Én este akkor elkezdem.

Axon
Most hoztam be a Syberia 1 hun-t. Most próbálok belõlle használható cd képet készíteni. Ha sikerül akkor feltöltöm. Ha jól emlékszem többen is jelezték, hogy kellene nekik.

Axon
Tényleg ki igérte a KOTOR 1 feltöltését?
Nyugodtan fel lehet tölteni, van hely bõven az ftp-n.

Axon
Az akkor 5-6 nap minimum, ha nem több. Mindegy addig valaki feltölti az elsõ részt és azt gyorsan végig is visszük <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Ha addig nem tudod megszerezni, akkor a hétvégén amúgy is beterveztem a teljes oprenccccerem újrahúzását, és akkor talán megoldódik az FTP-elérésem is... ...s ha úgy lesz, akkor tudok feltölteni is (igaz, napi 500 MB lehet a kimenõm)...

===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
Vááááááááá😊

Atomreaktor
Vááááááááá, kamion? váááááááá, nem töltenéd fel?? Váááááááá, még mindig nem mûkszik az ftp-d? Vááááááá...
DC-n megnézem csak fenn van már, csak mire lecsorog😊

IMYke2.0.0.0
Nekem már a vinyómon van a 4CD...
de <#kuss>... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
VÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!<#gun> <#violent>
http://www.pcdome.hu/news.php?id=8547<#nezze>

Atomreaktor
<#vigyor0>

MIMACSKA
Azért velem szóba álltok még? <#zavart1> Ugyanis a második csopba tartozom!<#vigyor3> Szánom bánom bûneimet, de nekem még ez sem elég!<#kuss>

www.extragyongy.hu

rorr
ja!tiszta majom sziget érzésem van!nektek nem?

Atomreaktor
Runaway 2 két új screenshotot láttátok már?
http://www.gamestar.hu/kepek.php?cmd=jatekmutat&jatek_id=873
Hát nem gyanúsak ezek a hajós képek? Csak a feladatokat ne szúrják el... Meg a karakter is mintha túl sokat változott volna.

Atomreaktor
<#worship>

IMYke2.0.0.0
Igen, azt én is ismerem.
A probléma az volt, hogy a srác eltûnt, a kicsomagoló program nem volt elérhetõ s lázas keresés után sikerült végül találnom egy kicsomizó progit.
Ergo: be tudnánk fejezni a mûvet.

A Planescape-et fel tudom majd tenni a jövõ héten, ha kell.

A The Temple of Elemental Evil-t egy srác fordította egyedül. Ami magyarítást ismertem. Kb. 1 éve próbáltam ki az egyik kezdetleges magyarítását. Aztán, néma csend. 😞

RaveAir
Pedig az Icewind dale sorozat is majdnem az. Bár ezen lehetne vitatkozni. Viszont én meg tudatlan vagyok a Longest Journey-val kapcsolatban...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Meg a kalandjátékok....
IMYke2.0.0.0
Hack 'n' Slash-ek közül egyedül a Diablo-sorozatot ismerem... <#alien>

Hát az rpg-k fordítása a lgnagyobb meló, mivel azokban van a legtöbb párbeszéd, már persze ha nem csak a neve rpg, de amúgy hack'n slash.
Atomreaktor
Pont klafa lenne, a TLJ, végigvisszük magyarul, aztán jöhetne is a folytatás magyarítása😉)
Segítünk mindenben! Meg hát ott van a kolesz is😊

IMYke2.0.0.0
Pontosan!
A Longest Journey-vel kapcsolatban - úgy érzem - valóban adósotok vagyok, jó értelemben.
Szóval, azt is meg kell csináljuk.
Ahhoz pedig valóban TI is kelletek!

Axon
Na meg ott van a TLJ projekt is, amit a Vampires fordításának befejezése utánra idõzítettél az egyik beírásodban.
Gondolom van még vagy száz másik program is amit szívesen fordítanál, ha..... (itt pedig egy A4-es oldalnyi kipontozott rész következik értelemszerû indoklások részére <#vigyor0>)

IMYke2.0.0.0
A címet amúgy ismertem már 😊

IMYke2.0.0.0
Terveim között szerepel a Vampire: The Masquarade - Bloodlinesba szállás (felgyorsítandó, segítendõ a fordítást) és ha befogadnak, akkor gyakorlatilag bármelyik "nagy" RPG honosításba beugrok szívesen (Icewind Dale-ek, Baldur's Gate-ek...).
A The Temple of Elemental Evil-t is szeretném elkészíteni, ha már szegényt úgy negyedbe hagyták...

Esetleg itt is érdemes körülnézned, ha tervezel még (remélem) rpg magyarítást:
www.rpg.hu
szotyimutyi
Az xfile, meg a MystIV is jó lenne.<#vigyor2>

Wanted
<#eljen>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
Természetesen. <#vigyor3>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Változnak, de azért nem túl sûrûn. Érdemes beszerezni ha játszani akarsz, vagy ezen a rendszeren alapuló játékokat akarsz magyarítani.
Na ez a másik fordítás, amit nagyon várok!