The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hát ja, Interceptorokkal gyilkolászni egymást... <#hehe>

===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
Az nem lehet rossz móka😊

IMYke2.0.0.0
<#sir>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
abból csak 96 megás rippet látok

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Tudtommal van.

Atomreaktor
Multi van a 82-ben?

IMYke2.0.0.0
Interstate '82 iso valahol...? <#schmoll2>

MerlinW
találtam 2CD-s iso-t Elkezdtem letölteni... adjatok neki egy hetet😄

[merlinw.org]

MerlinW
hm akkor hagyon a rippet, megnézem külföldi hubokon, hátha van iso

[merlinw.org]

Atomreaktor
De eredeti Pc-X cikkem van róla😊

IMYke2.0.0.0
Az Interstate '76 2CD-s.
De lehet, hogy a 2. CD alatt már a küldetéslemezét is értem... nemtom már.
Nekem is a RIP-verzió van meg belõle...
Ahogy sajna az Interstate '82-bõl is. Azt végig is nyomtam, csak rettentõen hiányoztak a videók... <#schmoll2>

MerlinW
elkezdtem letölteni interstate-t 46 megásat találtam... ha lejön felteszem, hátha.

[merlinw.org]

Wanted
<#szomoru1>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Atomreaktor
Nem baj, mi nem vagyunk becsületesek<#vigyor3>

Atomreaktor
Azt már én is kerestem... Nincs😞

IMYke2.0.0.0
Én várnék ezzel a nagy fel le-feltöltögetéssel...
Nem mind arany, ami fénylik- alapon...

Atomreaktor
JAzz and FAust nekem is megvan ha kell.

Wanted
A nagy kotorozás mellett, nincs meg valakinek véletlenül a régi Interstate 76?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

MerlinW
öö el kellene dönteni melyiket, mert mind2 nem fér fel.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Most olvasgattam az elsõ benyomást a SW:KoTOR II-rõl a topikjában...
Erõsen rókabõrnek állítják be a srácok, igazolva az elméletemet (lásd lejjebb), azaz minimális erõforrásokkal újabb szakajtónyi pénzt akarnak kisajtolni a becsületes vásárlókból...

IMYke2.0.0.0
510 játék mellett nem árt a kontraszelekció... <#hehe>

Axon
Úgy látom már valaki meg is csinálta a KOTOR II alkönyvtárat és a 4 db cd alkönyvtárát is. Csak tele kell tölteni õket.

Axon
Természetesen

Axon
Ez következetes szigor az biztos.
A Jazz and Faust-ra azonban úgy érzem más szabályok érvényesek. Az egy kezemen meg tudnám számolni, hány magyar szinkronú kaland játék jelent meg (Idõgép, Jazz and Faust, hirtelen más nem is jut az eszembe). Ezeket már csak akkor is megörzöm, ha soha nem játszanék velük. Mivel a méretük is 1 cd, így ez sem kizáró tényezõ. Mondjuk ez csak a saját kalkulációs rátámat mutatja.

szotyimutyi
Mehet akkor a Kotor 2?

IMYke2.0.0.0
Jazz and Faust - hiába volt magyar - nekem nagy csalódás volt... az elsõ pálya után töröltem...
Lehet, hogy több idõt kellett volna adni neki, de én úgy döntök egy Játék esetében, hogyha nem fog meg az elsõ 1 órában, akkor uninstall, sõt, néha delete, vagy CD ---> kuka.

Bár tudom, hogy nagy KOTOR 2 láz van, de én most /pill. a Jazz and Faust-ot (kaland) és a Siege of Avalon (rpg)töltöm le. Egy-egy cd-nyi.

Atomreaktor
😊

...és én még nem is töltöttem fel az utóbbi idõben. 😊) ha már gyorsaság...

Atomreaktor
Mindig jön vki aki megfúrja a feltöltésem😊))
Dehát én meghajolok a nagyobb és gyorsabb elõtt...<#worship>
De az elsõ CD-t csakazértis elindítom az estve folyamán😊

Wanted
Ha gondoljátok, nekem is megvan a KOTOR1. Holnap feltehetem az összes cd-jét, a délelõt folyamán. (Csak mondjátok, ha valamelyiket ne tegyem fel.)

Axon
Feltétlenül told fel a szerverre! <#vigyor0>

Atomreaktor
Ok😉

MerlinW
Ok én este elkezdem a 3-ast. A 4-est meg majd utána, amennyiben addig nem tölti fel senki.

[merlinw.org]

Atomreaktor
Akkor én töltöm ma estétõl a KOTOR1 elsõ és második CD-jét (ha így ok). Péntek estig lesz meg sztem.

MerlinW
Jah egyébként én is tudok tölteni egyik kotor cd-t. Szóljatok ha kiosztottátok😄

[merlinw.org]

MerlinW
sott1 = dott1

[merlinw.org]

MerlinW
sõt én lennék a legboldogabb ember ha kijönne a day of tentacle 2 a sott1 grafikájával:😊

[merlinw.org]

MerlinW
Kivételesen én is azt mondom a kotor nem volt csúnya, és még nagyon jó is volt😄 Ha a kotor2 ugyanezt hozza, a sztori folytatásával, maximálisan meg leszek elégedve. Redemptionnak sem tetszik a grafikája, mégis buldogan játszom vele.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Még több pénzt, még több pénzt, még több pénzt... csak ez lebeg a fejlesztõk orra elõtt...
Sajna, tényleg ipari méreteket ölt a játékok fejlesztése, a selejtarány pedig csak nõ és nõ...

Atomreaktor
Jójó, de a grafika úgysem számít😊 Azért harcrendszerben vannak változások, ahogy olvasgattam. De felõlem lehet tökugyanaz, csak nyomhassam tovább😊)) Monnyuk a GamePro legelsõ számában írtak róla, majd behozom, azt szemezgetek belõle.

pluhi
KOTOR 2 elsõ pillantás:
Tök ua. mint a KOTOR 1 (grafika, rendszer, skillek) csak más story. Grafikai bugok és crash az elsõ 10 percben (egy számitógép hekkelés közben, rákattintva a megfelelõ opcióra). Rókabõr szaga van ennek...
szotyimutyi
<#szeret><#love11>

Atomreaktor
😊))

LezLee
Hát munkahelyen csak 1-2 jó nõ van, persze mindkettõnek van már bikája. Én speciel a dögös kis pincérnõkre gondoltam, mivel egy étteremtõl rendeltük a kaját, plusz külön kívánság volt, hogy a legszebb pincérnõket küldjék 😊))) Úgyhogy nem fogok unatkozni az biztos. Ráadásul a koleszban lesz a buli, úgyhogy ha kell szabad szoba, akkor....... 😊)))))
Atomreaktor
Milyen nõk?😉
Nálunk múlt pénteken volt munkahelyi buláj de elég lol volt😊

Atomreaktor
Hát idõm sajnos nekem sincs😞(
Az elsõ részben van London is? Vááá😉
Meg a kettõvel is el kell majd kezdeni nyomulni.

Atomreaktor
Lol, nekem már megvan a 3 dvd-s Passziánsz 4D Ultra buffer edition. Nagggyon durva...😊

LezLee
Hát a poén az, hogy nekem még Vampire tesztre sincs idõm jelenleg. Hétfõn játszottam vele utoljára sajnos. Ma pedig éjszakázok, holnap munkahelyi "ereszdelahajamat" jó piákkal meg nõkkel. Szombaton ugyanez, csak nem munkahelyi 😊)) Úgyhogy leghamarabb vasárnap tom folytatni. Pedig nagyon hangulatos egy darab, és már naon kíváncsi vagyok a modern Londonra vagy New Yorkra a gameben.
LezLee
Ne mondd má, nálad fut a pasziánsz???? Váááá. És jó a grafikája? Én múltkor haverom gépén próbáltam, de nagyon szaggatott, így ráhagytam... 😊)))))) <#vigyor1><#beka3><#idiota>