The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mértem már 8 Mb/s átlagsebességet is, ftp-rõl.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
A Spellforce-hoz van egy crackelt 1.05-ös patchem, azt feltettem a szerverre.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Felõlem lehet törölni bármit a szerverrõl, mert én 3 napig nem fogok se látni-se hallani.
Majd hétfõn, úgy dél felé, mikor bejövök dolgozni akkor leszek itt a Földön. 😊
Az elõbb még a 4. cd-t kezdted elé tölteni, most pedig már fent van a 2. is. <#merges2>#merges2>
Nálunk kb. a LAN ilyen gyors <#vigyor0>#vigyor0>
Wanted: A Spellforce-nek most készült el a magyarítása. Kipróbáltam és szuper. Elkészítették az 1.11-es patch-hez is a fordítást, de sajnos én nem tudtam telepíteni az 1.11-es patch-et. Átnézve a topicját mások is bajlódtak ezzel a problémával, de még nem értem addig a topicban, hogy megtaláljam a megoldást (cirka 2000 hozzászólást kell átfutnom).
Nekem megvan az addon-ja is, bár még ki sem csomagoltam, amit az is indokolt, hogy baromira nehéz elindítani. Legalábbis a topicjában sokan szenvedtek vele, így én akkor bele sem kezdtem.
Ha valaki igényli, nálam van a Spellforce.
Nem tudom ki tölti a 2 cd-jét, de mintha megállt volna.
Wanted: Ha felért a 4. cd és a 2.-at még mindig nem tölti senki, akkor töltsd már mellé a 2. cd-jét is.
Végre van egy kis szabadidõm.
Kezdem a KOTOR 1 negyedik cd-jét feltölteni. + a crackfixet
A 2. cd-bõl 100kb van fent. Ha gondoljátok felteszem gyorsan az egészet.
Na, nem offolunk! 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itt iszonyatos jégpálya van. Elképesztõ ez azó ónos es -3 fokban. Stílszerûen, mert nem messze vagyok az Arénától, ahol ma kezdõdik minden idõk legerõsseb jégkorongtornája. 😊) A Kanada-Szlovákra már 2 hete megvan a jegyem. A magyarok meccseit megnézem a tévében, mert nagyon izgulok, mikor õk játszanak (22 éve járok jégkorong meccsekre). Na, nem offolok. 😊
<#wink>#wink>
Vampire 1 bétateszt híradó:
Az összes diszciplínát átjavítottam, mindent a szerepkönyv alapján.
Káin krónikáját is (bár a saját fordításom sokkal szöveghûbb volt) átírtam, a könyv alapján.
Emellett, számos, a könyvben más néven említett szereplõ, helység és szó javításra került.
Holnap kerül fel az újabb változat, mely már közelebb áll a valódi szerepjátékhoz, mint az eddigiek!
Lejött, feltöltésre kész
KOTOR
patch+crack fent van
CD1 úton... (atomreaktor)
CD3 úton... (én)
[merlinw.org]
Lejött az elsõ cd-je a második cd 50%, szal reggelre lent lesz az egész.
KOTOR
CD3 elindul felfele amint betömörítettem
[merlinw.org]
Thx.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Jó példa még erre az Empire Earth stratégia játék 2. része. Az 1. rész valami teljesen új volt és hihetetlen sokat játszottam vele singeben is és multiban is. Nézegetve a 2. rész képeit már teljesen (szinte 100%-ban) lekoppintották a - üzletileg biztosan sikeresebb - Rise of Nationt. Gyakorlatilag mindenben megegyezik vele. Nekem pedig egyáltalán nem jött be a RoN pedig többször is nekifutottam, de nem tudott lázba hozni.
A kiegészítõje + 1 cd.
+ kijöt valami I76 gold edition, ami már támogatja a 3d kártyákat is.
Én a 2-vel nyomtam sok sok órát. 14 órás pályák rulez😊)
Az 1. résszel anno szétjátszottam az agyamat. Na jó kicsit finomabban, hónapokat vett el az életembõl. Hüp-hüp, életem legszebb hónapjai voltak <#rinya>#rinya><#vigyor0>#vigyor0>
Az 5. rész demóját próbáltam és elég ígéretesnek tünt.
Sanitarium
FTBos
Szerintem ezeket lehet törölni. Szóljon ha valakinek kell még valamelyik.