The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wanted
<#ravasz1> Nem, de elég gyors a net itt a cégnél.
Mértem már 8 Mb/s átlagsebességet is, ftp-rõl.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
Én nem vagyok valami nagy Settlerses, de a húgom csak két játékkal játszik. Az egyik a Sims, a másik a settlers.
A Spellforce-hoz van egy crackelt 1.05-ös patchem, azt feltettem a szerverre.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

11 perc? Az már nekem is szép idõ lenne. 😊
Felõlem lehet törölni bármit a szerverrõl, mert én 3 napig nem fogok se látni-se hallani.
Majd hétfõn, úgy dél felé, mikor bejövök dolgozni akkor leszek itt a Földön. 😊

Axon
11 perc alatt feltöltöttél 1 cd-t??????
Gondolom nem telefonos modemed van <#vigyor0>

Axon
Ott ülsz a szerver mellett és úgy másolod rá az adatokat?
Az elõbb még a 4. cd-t kezdted elé tölteni, most pedig már fent van a 2. is. <#merges2>
Nálunk kb. a LAN ilyen gyors <#vigyor0>

Axon
Belenéztem a Sttlers 5 topicjába. Valami észvesztõen lehúzzák a progit. Én a demoját kipróbáltam. Azt láttam, hogy nem settlers, de attól még tetszett.
Wanted: A Spellforce-nek most készült el a magyarítása. Kipróbáltam és szuper. Elkészítették az 1.11-es patch-hez is a fordítást, de sajnos én nem tudtam telepíteni az 1.11-es patch-et. Átnézve a topicját mások is bajlódtak ezzel a problémával, de még nem értem addig a topicban, hogy megtaláljam a megoldást (cirka 2000 hozzászólást kell átfutnom).
Nekem megvan az addon-ja is, bár még ki sem csomagoltam, amit az is indokolt, hogy baromira nehéz elindítani. Legalábbis a topicjában sokan szenvedtek vele, így én akkor bele sem kezdtem.

Wanted
feltettem a kettest is

MerlinW
elm atomreaktor tölti a kettest is.

[merlinw.org]

Wanted
Jöhet a Settlers 5 és a Syb 1 is. <#beka2>
Ha valaki igényli, nálam van a Spellforce.

Axon
Ha senki nem kiabál, akkor délután törlöm a Vampirest a szerverrõl és elkezdem feltölteni a Syberia 1 hun-t. Nem tudom kik kérték, de megigértem több embernek is a feltöltését. Ezután pedig szerintem felmehetne a Settlers 5 is. Ha lesz rá igény. Bár én egy szavazatot máris dobok rá.

Axon
Most értem be a melóhelyre (délutános vagyok). Látom a KOTOR I szépen megy felfele.
Nem tudom ki tölti a 2 cd-jét, de mintha megállt volna.
Wanted: Ha felért a 4. cd és a 2.-at még mindig nem tölti senki, akkor töltsd már mellé a 2. cd-jét is.

Wanted
Sziasztok.
Végre van egy kis szabadidõm.
Kezdem a KOTOR 1 negyedik cd-jét feltölteni. + a crackfixet
A 2. cd-bõl 100kb van fent. Ha gondoljátok felteszem gyorsan az egészet.

Kb. 5-6 év múlva is lesz egy generáció, ami mégjobb lesz. "A" csoportos? 😊 Figyelem! Svéd, kanadai, finn és orosz klubcsapatokat ver meg nemzetközi kupameccseken a Budapest Stars nevû klub, ahol 5-13 éves fiatalokat tanítanak a jégkorong szépségeire.

Na, nem offolunk! 😊

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A "C" csapatukkal vannak itt, és már az is nagy szó amit a magyar csapat csinált pár év alatt. Telt ház lesz az összes meccsen. 8.500 nézõ! Csapatsportágban a magyar égkorong az egyik lefejlõdõképesebb és eredményességben is messze túlszárnyalt minden elképzelést ez a csapat. Itt nem a pénz a döntõ (még)! Hol van ehhez képest a foci? Ráadásul igény is lenne rá, mert fedett pályán tuti lenne majd minden bajnokin 3-4000 ember. Pláne így, hogy az egyik pesti klubba holnaptól 2! NHL-es is játszik a bajnokság végéig. Asszem álmodom. 😊)

IMYke2.0.0.0
Hát szerintem a világ- és olimpiai bajnok kanadaiak akkora zakót adnak majd a magyar csapatnak, hogy csak gyõzzék számolni a gólokat... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A Seal of Evil-t a héten lehúztam, de töröltem is, mert kellett a hely. 7-8 óra alatt úgy is lejön a 2 CD, ha kell.

Jónapokat!
Itt iszonyatos jégpálya van. Elképesztõ ez azó ónos es -3 fokban. Stílszerûen, mert nem messze vagyok az Arénától, ahol ma kezdõdik minden idõk legerõsseb jégkorongtornája. 😊) A Kanada-Szlovákra már 2 hete megvan a jegyem. A magyarok meccseit megnézem a tévében, mert nagyon izgulok, mikor õk játszanak (22 éve járok jégkorong meccsekre). Na, nem offolok. 😊

Atomreaktor
😊))

IMYke2.0.0.0
Az, hogy 1-1,5 év múlva (talán) kész is lesz.

Atomreaktor
Kotor2 magyarításról nincs vmi exkluzív híred?😉

IMYke2.0.0.0
<#alien>

Atomreaktor
Pálmafák, mangó, kiwi, narancs, homok, félvér cicababák, napsütés, bárok, Magnum😊, koktél, fullos szálloda, medencék, tenger, Guybrush, kókuszdió? Váááá, mindig is Pécsre vágytam😊))
<#wink>

Atomreaktor
Na kíváncsian várom a javítást! Ma végre lesz idõm is játszani!😉 Hajnalig meg sem állok!

IMYke2.0.0.0
Itt, Pécsett jó az idõ (hiába, a mediterrán éghajlathoz közel fekszik), bár reggel -10 fok volt...

Vampire 1 bétateszt híradó:
Az összes diszciplínát átjavítottam, mindent a szerepkönyv alapján.
Káin krónikáját is (bár a saját fordításom sokkal szöveghûbb volt) átírtam, a könyv alapján.
Emellett, számos, a könyvben más néven említett szereplõ, helység és szó javításra került.
Holnap kerül fel az újabb változat, mely már közelebb áll a valódi szerepjátékhoz, mint az eddigiek!

Atomreaktor
Hát emberek olyan szintû jégpáncél van itt Gyõrben, hogy az már durva😊 A fõutakon nincsen gond, azok vizesek, de a kis utcák és a járdák...😊

Atomreaktor
Jöhetne már😉

MerlinW
Interstate 76
Lejött, feltöltésre kész

KOTOR
patch+crack fent van
CD1 úton... (atomreaktor)
CD3 úton... (én)

[merlinw.org]

MerlinW
Interstate 76
Lejött az elsõ cd-je a második cd 50%, szal reggelre lent lesz az egész.

KOTOR
CD3 elindul felfele amint betömörítettem

[merlinw.org]

Atomreaktor
Már csk haza is értem😉 Csorog a Kotor cd1.

Atomreaktor
Már csak haza is kéne érni😊

Atomreaktor
😉

Axon
Töröltem a szerverrõl, mostmár a KOTOR mindkét része mehet felfele.

pluhi
A Mad Maxben nem a rendõrség által használt járgány neve volt ez? Ezzel fogták el (innen a neve) az utcai motoros és egyéb banditákat. V8-as motorral szerelt brutál cucc. Maxnek volt egy turbós változat belõle. Jól tropára is nyomta<#vigyor>.
Atomreaktor
Kivétel az Europa Universalis 2😉

via_mala
Én kértem a Sanitarium-ot és már leszedtem, törölhetõ.
Thx.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Atomreaktor
Hát sajnos a folytatások sokszor nem az igaziak.

Axon
Ha errõl az oldalról nézzük, akkor már a 2. rész is jócskán eltért az elsõtõl, nem is beszélve a 3-4 részrõl. Az viszont tényleg igaz, hogy az 5. rész már teljesen más lett és beilleszkedett a mostani trendibe és majdnem pontosan ugyan olyan mint a többi rts.
Jó példa még erre az Empire Earth stratégia játék 2. része. Az 1. rész valami teljesen új volt és hihetetlen sokat játszottam vele singeben is és multiban is. Nézegetve a 2. rész képeit már teljesen (szinte 100%-ban) lekoppintották a - üzletileg biztosan sikeresebb - Rise of Nationt. Gyakorlatilag mindenben megegyezik vele. Nekem pedig egyáltalán nem jött be a RoN pedig többször is nekifutottam, de nem tudott lázba hozni.

Wanted
kijött <#vigyor5>

Wanted
A 76 alap 2 cd-s.
A kiegészítõje + 1 cd.
+ kijöt valami I76 gold edition, ami már támogatja a 3d kártyákat is.

Wanted
A 82 iso megvan.

Atomreaktor
Ránéztem én is nforce-ra, ez a Seal of Evil egész jó kis B katos rpg-nek tûnik.

Atomreaktor
Az itteni Settlers topicosoknak is teszik, mint játék, de mint Settlers úgy leszólták😊
Én a 2-vel nyomtam sok sok órát. 14 órás pályák rulez😊)

Axon
Most látom, hogy kint van az nforce-on a Settlers 5.
Az 1. résszel anno szétjátszottam az agyamat. Na jó kicsit finomabban, hónapokat vett el az életembõl. Hüp-hüp, életem legszebb hónapjai voltak <#rinya><#vigyor0>
Az 5. rész demóját próbáltam és elég ígéretesnek tünt.

MerlinW
részemrõl ok

[merlinw.org]

Axon
Vampires
Sanitarium
FTBos
Szerintem ezeket lehet törölni. Szóljon ha valakinek kell még valamelyik.

Atomreaktor
Így már ok, csak a nevét nem tudtam.😉 Jó öreg Mad Max mikor tér vissza 4. részben?

Axon
Csinálunk neki helyet, addig is nyugodtan töltsétek mind a kettõt.

IMYke2.0.0.0
A Mad Max-sorozatban és ebben a játéksorozatban is így hívták azokat a járgányokat, amikkel egymásnak ugrottak az erõforrásokért (víz, benzin) harcoló bandák, és a fõhõseink...

Atomreaktor
Én nem tudom mi az az Interceptor😊