The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most amíg szedtem a Kotort az ftp-rõl, figyeltem a sebességet is, és majdnem leestem a székrõl, amikor egyszer felment 1048 Kbyte/s-ig, és átlagban 6-700 Kbyte-al jött le 80 perc alatt a 4 cd. De lehet a svédek már ezzel az adattal is kiröhögnének 😊))
Az elvetemültebbje persze (sunyiban) másként is.
Én még nem tudom melyik kasztba tartozom: csalós, nem csalfa.
Serena: kis vad leánka.
A valóságban a nyugodt lányokra bukom. Ja, és mellesleg már majd' 3 éve ilyennel is élek együtt 😊)))
6 órai játék után abbahagytam, mert elég lassan kezdtett kibontakozni a történet, pedig nem lehet majd rossz. Nemrég kijött pár nem hivatalos patch után egy hivatalos is.
2. Ázsia, Afrika, Közel-Kelet leigáz minket, középkor rulez.
3. Egyéb.
Na jó de ez a pesszimista nézet.
Bár, a magyar nem éppen optimista nép😊
2 milliárd néger lepi el európát, bûnözés, környezetszennyezés, elsivatagosodás, stb.
Esett olyan sz@rul az igazság, hogy alíg tudtam elaludni
Egyébként Imyke úgy látom te buksz ezekre a darkos csajokra😄
[merlinw.org]
Még a win98-as korszakban sûrûbben kellett telepítgetnem az otthoni gépet és amikor használtam volna valami fontos programot, akkor látom, hogy nincs is telepítve a gépemre. Az eredeti telepítõ lemezek meg bent csücsülnek a melóhelyemen. Szitokáradat ezerrel.
The Temple of Elemental Evil: én szándékozom újra elkezdeni, mert a régen megindított (2004. áprilisban) leállt.
AD&D könyvek
"Megértem bánatát, Christof. Mikor Garinol elragadott engem, akkor én is arra kényszerültem, hogy magam mögött hagyjam a halandók szeretett világát. A veszteség még mindig nagyon fájó, és elszomorít. Bármit felajánlok, amivel enyhíteni tudom bánatát."
Erre "mi" mit mondunk?:
"Köszönöm önnek, de nem adom fel a reményt, hogy találkozhassak Anezkával, még akkor sem, ha minden remény elveszett."
Ennyire "fatökûek" vagyunk... <#hehe>#hehe>
uhh, régen voltam itt.
Látom sokminden történt azóta.
i2k:
kösz a torment magyarítás linket. Már azt hittem neki kell állnom fordítnai😊
Igaz így szinte nyomhatom elölrõl a gammát majd, de sebaj mert tetszik.
Temple of Elemental Evil is ilyen?
Ami a D&D könyveket illeti akinek emgvan az rakja fel légyszi, de én is utánnanézek hogy található-e( ebben biztos vagyok)
[merlinw.org]
Maga a tiszta telepítés hamar megvan, csakhát mire minden visszarendezõdik a régi kerékvágásba, az sok-sok napig is eltarthat😊
-"Á, ezt most nem rakom vissza, ráérek vele, úgyse használom..."
-"Vááá, miért nincs feltelepítve ez a sz*r, ki szedte le a géprõl?"
-"Lol, Te nem raktad vissza újratelepítés után..."
-"<#fejvakaras>#fejvakaras>Lol.Télleg.<#heureka>#heureka>"
A hétvégi XP-reinstall elmaradt. Nem volt kedvem 4 órát szórakozni vele (Ha image-bõl került volna fel, akkor max 10 perc, de ugyanez a rendszer lenne, és félõ az FTP-zés továbbra sem menne).
Így majd valamikor... nemtom... felkerül az XP.
Eddig angol, SP1-es volt.
SP2-esbõl csak (original szintúgy) magyarom van. <#shakehead>#shakehead>
Ha jól láttam, akkor a KOTOR II-nek jelent meg dvd-s verziója is. Az talán még jobb lenne ha felkerülne, de természetesen erre is lehet szavazni <#vigyor0>#vigyor0>