The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Jó dolog a tiniszerelem... (Bocs, ezt nem sértésnek szántam).

===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem lehet - tuti 😊))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nagyon nem volt bugos, csak a végefelé, sajnos. No meg túl fiatalok is voltunk, így maga a "forrás" volt még béta. 😊) -de nem panaszkodom, mert életem legszebb évei voltak azok-

Atomreaktor
😊
Bugos volt nagyon?

LezLee
Az tényleg elég sovánkának tûnik 😞
Most amíg szedtem a Kotort az ftp-rõl, figyeltem a sebességet is, és majdnem leestem a székrõl, amikor egyszer felment 1048 Kbyte/s-ig, és átlagban 6-700 Kbyte-al jött le 80 perc alatt a 4 cd. De lehet a svédek már ezzel az adattal is kiröhögnének 😊))
MerlinW
nekem8, én ugyis holnap reggel végzem az elsõ cd-vel😄 128Kbit powa😄

[merlinw.org]

Itt a melóhelyen megvan a KoToR 2, az egész, de a gond az, hogy a munkatársam gépén. 😊 Maximum melóidõ után tudnám elindítani a dolgot.

Sajnos nálam(nálunk) 5 év 9 hónap után (napra pontosan!) félbeszakadt.😞 Kijöhetett volna még egy javító patch a dolghoz, de nem. 😊

MerlinW
Töltöm a KoTOR 2 elsõ CD1-et. Aki tud szálljon be a többi lemezzel.

[merlinw.org]

MerlinW
oksa

[merlinw.org]

LezLee
Leért a Kotor, úgyhogy ha nem kell már másnak lehet törölni, és mehet fel a helyére a 2. rész.
IMYke2.0.0.0
Eljön majd az idõ, amikor a kalandokat (nõkkel) csak a PC-n élhetjük meg - korlátlanul. <#hehe>
Az elvetemültebbje persze (sunyiban) másként is.
Én még nem tudom melyik kasztba tartozom: csalós, nem csalfa.

Atomreaktor
Lol, én is 3 évnél tartok😊

MerlinW
LoL<#idiota>

[merlinw.org]

MerlinW
3 év? Hm alakul😄

[merlinw.org]

MerlinW
Visszaértem én is Prágába. Éppen rajtavagyok a visegrádi mészárláson😄

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Anezka: uncsi a stílusa 😊))
Serena: kis vad leánka.

A valóságban a nyugodt lányokra bukom. Ja, és mellesleg már majd' 3 éve ilyennel is élek együtt 😊)))

Nem a kocsmákba lévõ "még egy kört"-re gondoltam. 😊)

Atomreaktor
A körökre osztott dolgokat szeretjük😉

A ToEE körökre osztott, kicsit Icewind Dale-szerû rpg.
6 órai játék után abbahagytam, mert elég lassan kezdtett kibontakozni a történet, pedig nem lehet majd rossz. Nemrég kijött pár nem hivatalos patch után egy hivatalos is.

Leszedjem a héten (ismét) a ToEE-t?

Atomreaktor
1. Teli leszünk kütyükkel, hi-tech minden, emberek lassan gépek.
2. Ázsia, Afrika, Közel-Kelet leigáz minket, középkor rulez.
3. Egyéb.

LezLee
Meg az a koma is ölég érdekes volt - na meg "beteg" is szerintem - aki fölrakta az agyát az internetre. Meg a kezébe mûttette a bankkártyáját meg a személyijét is. Normális az ilyen? Mindenesetre az is elég elgondolkodtató volt a jövõre nézve.
pluhi
A vámpirok a nem szexelnek tudtommal. Ha képesek is rá, nem nyújt nekik semmit ebben a játékrendszerben. Mi van errõl a szabálykönyvben? A Bloodlines kapcsán is volt ez téma.
Atomreaktor
Az ázsiaiakról nem is beszélve...
Na jó de ez a pesszimista nézet.
Bár, a magyar nem éppen optimista nép😊

Randal
ToEE: oksa😊
nekem már csak a gamma kellene😊

D&D könyvek letöltés

Axon
Ha már a "20 év mulva' kategóriánál járunk, akkor tegnap a frei dossziéban láthattuk mi is lesz.
2 milliárd néger lepi el európát, bûnözés, környezetszennyezés, elsivatagosodás, stb.
Esett olyan sz@rul az igazság, hogy alíg tudtam elaludni

Atomreaktor
Majd 20 év múlva mi is ott leszünk egy 3D-s szemüveggel, meg egyéb kütyükkel😊

MerlinW
jól néznek ki csak a saját világukban élnek😄

[merlinw.org]

Atomreaktor
Jók is azok a csajok😊

MerlinW
Hát igen😄 Egyébként is elég idegesítõ stílusa van Chris barátunknak. Nem is õt használom csapatvezetõnek, hanem Wilhemet😊

Egyébként Imyke úgy látom te buksz ezekre a darkos csajokra😄

[merlinw.org]

Axon
Pontosan így van.
Még a win98-as korszakban sûrûbben kellett telepítgetnem az otthoni gépet és amikor használtam volna valami fontos programot, akkor látom, hogy nincs is telepítve a gépemre. Az eredeti telepítõ lemezek meg bent csücsülnek a melóhelyemen. Szitokáradat ezerrel.

Atomreaktor
<#kacsint>
Ahelyett, hogy jól...<#wink>

IMYke2.0.0.0
Planescape Torment HUN-t nincs mit (90%).
The Temple of Elemental Evil: én szándékozom újra elkezdeni, mert a régen megindított (2004. áprilisban) leállt.

AD&D könyvek

IMYke2.0.0.0
És Serena fel is "kínálja" magát Christofnak:

"Megértem bánatát, Christof. Mikor Garinol elragadott engem, akkor én is arra kényszerültem, hogy magam mögött hagyjam a halandók szeretett világát. A veszteség még mindig nagyon fájó, és elszomorít. Bármit felajánlok, amivel enyhíteni tudom bánatát."

Erre "mi" mit mondunk?:

"Köszönöm önnek, de nem adom fel a reményt, hogy találkozhassak Anezkával, még akkor sem, ha minden remény elveszett."

Ennyire "fatökûek" vagyunk... <#hehe>

Randal
Sziasztok!
uhh, régen voltam itt.
Látom sokminden történt azóta.

i2k:
kösz a torment magyarítás linket. Már azt hittem neki kell állnom fordítnai😊
Igaz így szinte nyomhatom elölrõl a gammát majd, de sebaj mert tetszik.
Temple of Elemental Evil is ilyen?

Ami a D&D könyveket illeti akinek emgvan az rakja fel légyszi, de én is utánnanézek hogy található-e( ebben biztos vagyok)

IMYke2.0.0.0
Arról nem is beszélve, hogy Serena (aki ugye elsõ körben végigkalandozza velünk Prágát, Bécset, majd újra Prágát) jobb nõ - szerintem - , mint Anezka... <#vigyor>

Atomreaktor
Kell egy kis romantika😮

MerlinW
Én még csak bécsben keresem a három háromszög utolsó darabját az ajtó kinyitásához. Mit eszünk mi azon az anezka libán.. már rég otthon szürcsölhetnénk a vérespilsnert, meccs közben...

[merlinw.org]

Atomreaktor
😊)
Maga a tiszta telepítés hamar megvan, csakhát mire minden visszarendezõdik a régi kerékvágásba, az sok-sok napig is eltarthat😊
-"Á, ezt most nem rakom vissza, ráérek vele, úgyse használom..."
-"Vááá, miért nincs feltelepítve ez a sz*r, ki szedte le a géprõl?"
-"Lol, Te nem raktad vissza újratelepítés után..."
-"<#fejvakaras>Lol.Télleg.<#heureka>"

IMYke2.0.0.0
Vannak napok, amikor tudok optimista is lenni... <#hehe>

Axon
Én az elmult 2 hétben kétszer is telepítettem WinXP-t ismerõsöknek. Csináltam a magyar XP-bõl és a magyar SP2-bõl egy telepítõ lemezt, amely már egybõl az sp2-vel telepíti fel az xp-t. Ez max 20 perc alatt fent van. Ezután a szokásos beállítások (csipkészlet driver, monitorkártya driver, hangkártya, directX). Aztán nekiálni és kikapcsolni egy rakás baromságot ami alapból be van kapcsolva. Aztán ha ez megvan akkor még hátra van az a rakás felhasználói progi amit használsz, plusz a játékok újratelepítése.... hajaj.... óvatos becslés az a 4 óra.

IMYke2.0.0.0
Lehetséges <#schmoll2>
A hétvégi XP-reinstall elmaradt. Nem volt kedvem 4 órát szórakozni vele (Ha image-bõl került volna fel, akkor max 10 perc, de ugyanez a rendszer lenne, és félõ az FTP-zés továbbra sem menne).
Így majd valamikor... nemtom... felkerül az XP.
Eddig angol, SP1-es volt.
SP2-esbõl csak (original szintúgy) magyarom van. <#shakehead>

Axon
Ha tippelnem kellett volna, akkor én is valami tûzfalra gyanakodtam volna, de én a vindózéra. Szerintem Imyke is valami hasonló cipõben jár, ezért nem tud csatlakozni a szerverhez. Az is lehet, hogy egy egyszer feltelepített, majd törölt biztonsági program hagyott maga után olyan beállítást ami meggátolja a csatlakozást.

Atomreaktor
Nekem mindegy melyik verzió, csak tölthessem már😊)

LezLee
Idõközben már rájöttem mért nem értem el az ftp-t. Be volt kapcsolva a Panda anitvirusomnak a tûzfala, és emiatt.
LezLee
Akkor elkezdem szedni a KOTOR 1-et, légyszíves ne töröljétek akkor addig, amíg nem szólok, thx.
Axon
A police quest-et még csak a napokban töltötte fel Pluhi, de a Quest of Glory már régebben ott van ezért az hamarabb következik.
Ha jól láttam, akkor a KOTOR II-nek jelent meg dvd-s verziója is. Az talán még jobb lenne ha felkerülne, de természetesen erre is lehet szavazni <#vigyor0>

Atomreaktor
Jöhet a kettõ😉
Police Quest-et is lehet törölni, hogyha másnak nem kell.

Axon
Egyetértek. A KOTOR I helyére fel lehet tenni a KOTOR II-t.
Én személy szerint leszedtem az elsõ részt. Ha mindenki rábólint a törlésére, akkor jöhet a KOTOR II.