The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Középiskolában mindenért rajongtam ami nõvel, focival vagy itallal kezdõdött! 😊) A fizikára nem emlékszem.
Igen! Észrevettem. Törölve. Még jó, hogy nem töltöttem le.
Most az Arthur's Knights II.-õt (The Secret of Merlin) szedem (3CD).
Ja, a BG 1 és 2 bezzeg lejönne 1 éjszaka alatt. Annyian szedik. Ezt meg.
Most az Arthur's Knights II.-õt (The Secret of Merlin) szedem (3CD).
Ja, a BG 1 és 2 bezzeg lejönne 1 éjszaka alatt. Annyian szedik. Ezt meg.
Addigra nekik is meg lesz 😊)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ti tényleg nem figyeltek rám?
itt pofázom mióta, hogy megrendeltem a BG1-et a kieggel együtt postaköltséggel potom 20 dolcsiért!
Honnan?
www.ebay.com
www.amazon.com
www.amazom.co.uk
Én az ebayt használom.
Egyébként ami BG-t én kapok az 3cd-s lesz, plusz audio cd plusz könyvek.
ÉS ÚJ!!!!
és majd 2héten belül kézhez is kapom.
itt pofázom mióta, hogy megrendeltem a BG1-et a kieggel együtt postaköltséggel potom 20 dolcsiért!
Honnan?
www.ebay.com
www.amazon.com
www.amazom.co.uk
Én az ebayt használom.
Egyébként ami BG-t én kapok az 3cd-s lesz, plusz audio cd plusz könyvek.
ÉS ÚJ!!!!
és majd 2héten belül kézhez is kapom.
http://www.adventuregamers.com/article/id,250
Én nem erõltetném annyira, hacsak nem rajongtál a fizikáért középiskolában😊
Én nem erõltetném annyira, hacsak nem rajongtál a fizikáért középiskolában😊
hehe, ok😄
Buddha-t töltöm most, Mykonos szettek öcsémnél vannak, a héten elhozom tõle.
Buddha-t töltöm most, Mykonos szettek öcsémnél vannak, a héten elhozom tõle.
[merlinw.org]
deigen! Nekem is van egy pár, de ha megkérlek feltolod nekem õket?
Nem baj ha ez esetben kicsúszunk a 10bõl! (lehet akár 20is)
😄 Majd megvesztegetem a pasimat 😄D
Nem baj ha ez esetben kicsúszunk a 10bõl! (lehet akár 20is)
😄 Majd megvesztegetem a pasimat 😄D
www.extragyongy.hu
Macsek te ezért kapsz juttatást a Görögöktõl?😄D Vagy csak ingyen reklám <#vigyor>#vigyor>
[merlinw.org]
Pont kell az oldal alá is zene... 😄
Falra fogsz mászni, de valami ilyesmi lesz....(csak tervezet, tele bug..stb)
Nem tom a zene mér nem megy..ja de megy...
Na mindegy, már most nem így néz ki és optimalizálni is kéne, szal ne szóld le, mert csak terv
Falra fogsz mászni, de valami ilyesmi lesz....(csak tervezet, tele bug..stb)
Nem tom a zene mér nem megy..ja de megy...
Na mindegy, már most nem így néz ki és optimalizálni is kéne, szal ne szóld le, mert csak terv
www.extragyongy.hu
M O S T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#help>#help><#taps>#taps><#help>#help><#taps>#taps><#puszi>#puszi><#puszi>#puszi><#law>#law><#puszis>#puszis>
www.extragyongy.hu
Physicus (2CD) nevû kalandot cibálom lefelé (2003). Nem is hallottam róla.
Jah és essék sûrûbben hazanézni, hogy tudjunk beszélgetni sokat, és persze hogy hozzá tudj szólni igen magasröptû társalgásunkhoz, ami lehet nem éri el Bogyókát, de azért magas😄
[merlinw.org]
OFF
Macsi:
Ha köll neked Mykonos-i zene, tudok neked tölteni😊
- Blu Blu - Lounge @ Mykonos
- Super Paradise Mykonos - Palace to be
- Dj of Cavo Paradiso @ Mykonos
ON
Macsi:
Ha köll neked Mykonos-i zene, tudok neked tölteni😊
- Blu Blu - Lounge @ Mykonos
- Super Paradise Mykonos - Palace to be
- Dj of Cavo Paradiso @ Mykonos
ON
[merlinw.org]
Szó sincs róla, hogy nem szólnánk hozzád, bár tényleg nem látok egyetlen hozzád szóló beírást sem ettõl a sok lököttõl <#vigyor0>#vigyor0> (Axon csak viccel nem kell megsértõdni)
Én például most személyesen elbúcsúzom tõled, mivel fõnöki engedéllyel most hazamegyek. Azt hittem, hogy idõvel jobban leszek, de sajnos csak rosszabbul lettem. A fejem már szép lila árnyalatban tündököl, valószínûleg a vérnyomásom szökött az egekbe és hideg veríték lepi el markáns férfias homlokomat. Egy kisebbfjata alkoholmérgezés tipikus tüneteit élem át éppen.
Ezért most:
Szia Macsek elmentem!
na és persze
Szia Mindenkinek!
Én például most személyesen elbúcsúzom tõled, mivel fõnöki engedéllyel most hazamegyek. Azt hittem, hogy idõvel jobban leszek, de sajnos csak rosszabbul lettem. A fejem már szép lila árnyalatban tündököl, valószínûleg a vérnyomásom szökött az egekbe és hideg veríték lepi el markáns férfias homlokomat. Egy kisebbfjata alkoholmérgezés tipikus tüneteit élem át éppen.
Ezért most:
Szia Macsek elmentem!
na és persze
Szia Mindenkinek!
Semmit. Csak visszanéztem és egy hozzászólásomra sem reagált senki.
No mind1, nem fárasztom magam tovább, további jó flémelést!
Mert azért látom rákaptatok kissé!! 😄
No mind1, nem fárasztom magam tovább, további jó flémelést!
Mert azért látom rákaptatok kissé!! 😄
www.extragyongy.hu
Mit kérdezzünk? 😊)
Lenne már fél 5. 😊 Merjünk nagyot álmodni. 😊
Lenne már holnap délután!!! <#wilting>#wilting>
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sebaj Axon. Még én is zsibbadok egy kicsit, de elmúlik. 😞
Red Army street? 😊
-az olyan, mint amikor gipsy street-re megy a falat-
-az olyan, mint amikor gipsy street-re megy a falat-
Tiszta hülye vagyok. Este elfelejtettem kijelölni a KOTOR II-t töltésre, így csak a Sttlers 5 jött le. Most kezdhetem lehúzni.
Kipróbálta már valaki a Blair Witch 3-at? Szuper. Arra ügyeljetek, hogy a grafikai beállításokkal kezdjétek és ott állítsátok be a hardveres 3d-s gyorsítást, mert csak ezután tudtok a 640x480-nál nagyobb felbontást beállítani. Az EVM oldalán van hozzá magyarítás is, bár nem tökéletes, mert nekem már írt ki angolul üzeneteket. A párbeszédek viszont le vannak fordítva benne (eddig).
Kipróbálta már valaki a Blair Witch 3-at? Szuper. Arra ügyeljetek, hogy a grafikai beállításokkal kezdjétek és ott állítsátok be a hardveres 3d-s gyorsítást, mert csak ezután tudtok a 640x480-nál nagyobb felbontást beállítani. Az EVM oldalán van hozzá magyarítás is, bár nem tökéletes, mert nekem már írt ki angolul üzeneteket. A párbeszédek viszont le vannak fordítva benne (eddig).
Nem körökre osztott (az a 1914 - Great War és sehonnan nem lehet beszerezni, még M.A.D.-nak sem sikerült, pontosabban megjelent magyarországon az angol verzió, meg is vettem, de hibás lett az angol verzió és mindenkitõl visszavásárolták és nem is adják ki angolul, így csak a német verzió létezik, az tökéletesen mûködik)
Az Entente az rts. Pont olyan mint a Cossack. Grafika, épületek, tudományok, egységek fejlesztése terén mindenképpen. Benne van a magyar hadsereg méghozzá magyar szinkronnal. A magyar szinkron már az eredeti angol verzióban is benne volt (ami valljuk be ritkaság számba megy a nagyvilágban). Ez viszont a magyar verzió és itt már az összes szöveg le van fordítva.
Az Entente az rts. Pont olyan mint a Cossack. Grafika, épületek, tudományok, egységek fejlesztése terén mindenképpen. Benne van a magyar hadsereg méghozzá magyar szinkronnal. A magyar szinkron már az eredeti angol verzióban is benne volt (ami valljuk be ritkaság számba megy a nagyvilágban). Ez viszont a magyar verzió és itt már az összes szöveg le van fordítva.
Hó közepén? Sok pénz? Az álmoskönyvek szerint nem sok jót jelent. 😊)
A Mexikói út meg itt van úgy cirka 10 perc járásnyira. 😊
A Mexikói út meg itt van úgy cirka 10 perc járásnyira. 😊
Nekem nincs születésnapom, de a mexico jól hangzik, akár még jóanyáddal is elmegyek.
(Megmutatom neki, hogy milyen mély a nyúl odúja) 😄DD
(Megmutatom neki, hogy milyen mély a nyúl odúja) 😄DD
www.extragyongy.hu