The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Látom a végtelenségig lehet fokozni egy játék tönkretételét :-)

Atomreaktor
Jó lenne egy párpeszéd alatt az End Turn gombot nyomogatni😊

Axon
Lehet, hogy már arra sem kell sokat várnunk csak a TLJ2 megjelenéséig :-)

Axon
Szerintem mostmár bármelyik nagy játékfejlesztõ cég alkalmazna minket ötletgazdának. Mindent tudunk a mai játékokról.
Legyen 3ds, fpses, ríltájmos, 1 milliárd poligonos, lövöldözõs

Atomreaktor
Körökre osztott kalandjátékot mikor találják fel?😊

Atomreaktor
😊

Atomreaktor
😊

MerlinW
egy kis második világháborús ríltájmstaratégiával fûszerezve😄

[merlinw.org]

Axon
olyan larakróftosan... :-)

MerlinW
esetleg egy TLJ2 fps?😄

[merlinw.org]

Axon
Ja, ja én is erre gondoltam. Egy csipetnyi rpg-vel is lehet még rontani egy klasszikus kaland játékon. Egy kis egységfejlõdés, extra páncél, gyógyító italok, több szálon fejleszthetõ varázslás rendszer, na meg szexi göncökben mászkáló vámpír lányok. Aztán az egyik teleportkapun keresztül közvetlenül egy világháborús vadászgép pilótafülkéjében találjuk magunkat, ahol bekapcsolódhatunk egy öldöklõ légicsatába.

MerlinW
Könnyebb telepíteni😄
Ja és megvan törve, jól😄

[merlinw.org]

Atomreaktor
Végén még kiderül, hogy szintet is léphetünk...<#falbav>

Atomreaktor
Reménykedjünk, hogy nem viszik túlzásba. Lehet, hogy egy Broken Sword 3 szerû akció részeket akarnak, de inkább ne akarják.

Axon
Találtam egy nyúlfarknyi hírecskét a TLJ2-rõl a gamestarban. Igazából semmit nem mondanak amit eddig ne tudtunk volna már eddig is. Ami viszont kicsit bosszantott, hogy az eddig is kétkedve fogadott harcolós részeket itt már hatalmas lelkesedéssel fogadja a cikkíró. Én egyáltalán nem örülök, hogy egy klasszikus kalandban majd vad harcolgatás lesz. Az ilyen ember játszon a doommal.

Atomreaktor
😉

Axon
Szerencsére most nem törõdtek az illemmel :-)

Atomreaktor
Mondjuk egy Star Wars játékra illene StarForce-os védelmet rakni😊 Abból is a 27-es verziót😊

Axon
Nehéz eldönteni mi számít kis és nagy játéknak. Mondjuk vannak egyértelmû példák a "nagy" játékra pl. DOOM3, Half Life 2. Kis játékra is van példa, hogy feltörik, pl. Blitzkrieg második kiegészítõ lemeze, ami már tényleg kis érdeklõdésre számíthatott. Elõször nem is volt törése csak mini cd image-je. Aztán 2 héten belül mégis feltörte valaki, pedig azon is a legújabb starforce 3-as védelem volt.

Axon
Valószínûleg semmiben. Méretben és a fájlokban teljesen megeggyezik, csak telepítéskor nem kéri a cd-ket.
Egyébként én a KOTOR I-bõl is készítettem egy dvd-s verziót, ahol szimplán egyetlen iso-ba konvertáltam a 4 db cd tartalmát. Mondjuk az eredmény kísértetiesen hasonlít a KOTOR II dvd-s verziójához :-)

Axon
Köszi az infot. Elég elítélhetõ módon bele sem néztem az info file-ba. Csak akkor szoktam, ha valami miatt nem indul a program vagy serialt kér.

Axon
Igen, ez nem települ fel nekem.

RaveAir
A DVD verzió miben tér el a cd-stõl?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Atomreaktor
Ezekhez azért is nincs, mert nem foglalkoznak vele. "Kis" játékokkal nem törõdnek a rohadt crackerek😊

Axon
Kihagytam a Speelforce kiegészítõ lemezét, amihez nemcsak törés nincs, hanem még a mini images módszer sem mûködik vele.

Talán mert ez nem egy "igazi" DVD, mintha az info fájl azt írná hogy ez egy home-made kiadás.
RaveAir
Ez nem megy? Amúgy ez elvileg néhány szövegjavítást is eszközöl. A KotOR-ban is találtunk elgépelési hibákat a fordítás során. Szóval nem csak a fordítása után maradtak bent... 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Axon
Sajnos nem mindig.
A Starforce 3-as védelmû játékokhoz csak nehezen jönnek a törések és nem mindegyikhez. Például a Soldiers Heroes WWII-höz - ami a legelsõl között használta ezt a védelmet - még mindig nincs törés, de mondhatnám a magyar fejelsztésû D-Day-t is, amihez szintén nincs törés.

Axon
Igazad van. Ez roppant érdekes. Akkor miért fut a mi verziónk? Elvileg az eredeti .exe-vel indítjuk és mégsem keresi az eredeti dvd-t.

Atomreaktor
De mindig van szuper-hiper törés is😉

IMYke2.0.0.0
Pedig van rá törés... www.gamecopyworld.com

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Értem. Akkor nem is szükséges a telepítése.
Érdekes, hogy nincs hozzá crack. Az iso-t ismeri fel eredeti cd-nek? Ez furcsa a mostanában kiadott prógramoknál, ahol szuper-hiper védelmeket alkalmaznak.

Atomreaktor
Éljenek a készítõk😊

Atomreaktor
Lol😊

IMYke2.0.0.0
Az a patch nem is javít semmin - a hiányzó Manual.pdf-t teszi bele.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
Én még csak a kicsomagolásig jutottam😞(

Axon
A KOTOR 2 -re rá tudtátok tölteni a patch-et? Mert nekem kiír valami hibát és nem települ.

Atomreaktor
Megbocsátunk<#wink>

IMYke2.0.0.0
Bocs srácok, már két napja nem tudok rendesen foglalkozni a géppel... beugrok Fórumra aztán más meló otthon... 😞((
De hétvégén mindenképpen felkerül az újabb verzió a Vampire 1 HUN-ból!

Axon
Megirígyelték a sikereinket ;-)

Atomreaktor
Látom intézkedtél, hogy most már csak a Top5 jelenjen meg😉 És persze mi a 6. helyen vagyunk😊

Atomreaktor
Thx😉 Holnap délelõtt tudom leszedni, amint megvan, szólok.

Axon
Felment az The Entente. Húzza le aki meg akarja nézni, aztán lehet is törölni.

MIMACSKA
Akkor irány az öcsike, letiltjuk a zenérõl elhozzuk a cédéit, hátha
a mimacsnak kellenek.....

Amúgy hogyan jutottál hozzájuk?

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
köszipuszi<#wave>

www.extragyongy.hu

rorr
Tényleg a második része bw2 nincs meg neked?nekem az kellene...
Rossz lett a cd-m!

rorr
7 éves játék lesz az idén valahogy el kell adniuk!Azon miért csodálkozol ,hogy 20 dollár?

szotyimutyi
<#wink>

MerlinW
mindig tartogatok ezt azt a tarsolyomban.. tudni kell behálózni az embereket<#vigyor><#ravasz1>

[merlinw.org]

szotyimutyi
Nem azééért mondom, de nagyon jó az az oldal.<#taps>